jag har bestämt mig

Nu ska jag börja med att skaffa en ny blogg. Ska bara komma på ett namn, och fixa en snygg design. Men ni lär ju får reda på om jag skaffar en ny och när. So you know!


finns medecin mot höstdepression

Japp, nu finns det t.o.m medecin till det. Helt otroligt.

Jag är jätte sjuk och sitter bara och klagar hela tiden just nu. Jag är nog jordens jobbigaste brud idag. Haha! Men ibland får man väl vara så? Ska snart dra ut och träffa Yami. Får se vad vi hittar på. Hon kommer i alla fall inte orka vara med mig i mer än 1 timme. Så jobbig är jag. Haha

Imorgon är det en ny dag. Jag får min nya telefon och jag ska åka till mamma. Så jag hoppas att jag vaknar upp imorgon fullt frisk och på bra humör!

en osminkad Mikaela. sååå skönt


helt slut

Nu ska jag sluta sitta och fantisera med Yami om allt. Hade tänkt mysa ner mig framför en film. Och Yami glömde sina filmer här igår. Så drar igång någon utav dom. Sen får jag se vad som händer :)

c.

Ett hårlöst monster?

Yami skrev nyss på msn och sa att hon aldrig kommer våga gå nära en grotta nu. Självklart undrade jag varför. Och hon skickade en länk till hennes anledning. Och nu går det tydligen snack om en alien, ett monster, ett hårlöst djur osv.

I alla fall. Det var tydligen några undomar i Panama som hade "lekt" vid en grotta. Och då hade dom fått syn på "varelsen" och ungdomarna uppfattade det som att den så kallade varelsen skulle gå till attack när den började röra sig mot dom. Så dom slog ihjäl den med stenar och pinnar. Fortsättning.


Bild på vad det nu är.

Och jag vet inte vad jag ska tro. Vissa tror att de är en alien, vissa tror att de är ett djur utan päls och andra tror på att det är en ny djurart. Jag och Yami sitter och disskuterar nu om det här.. Våran teori:

Det är en alien. Aliens polare från en annan planet blir sura och kommer till oss. Dom startar krig. Men dom vill ha med mig och Yami i deras team. Vi blir drottningar och får våran egna planet.

Men jaa..Haha, Vad tror ni?

sunshine baby!

Godmorgon! Har haft en bra natt på över en vecka nu. Jag somnade inatt strax över 3 och vaknade först klockan 6, men sen lyckades jag sova i 2 timmar till. Sen vaknade jag klockan 8, och sen vaknade jag klockan 10. Är jätte förkyld. Jag hatar verkligen att vara sjuk.

Och kollade igenom vad som händer lite nu den här veckan som kommer. Och såg att vi har fotografering imorgon? Jag kommer ju se helt död ut. Så ikväll ska jag försöka köpa hårfärg!

Aja, nu hade jag tänkt dra igång en spellista med bra musik. Sen försöka somna om igen. Laaater.

Juste! Har ju glömt bort att berätta att jag får en ny mobil imorgon! Happyface! :)


det blev ett till inlägg..

Nu har Yamibabe kilat hem. Och hoppas att hon kom hem levande! Yami påminnde mig om ett litet roligt minne som jag hade glömt bort.

Men när hon och jag var i London så blev vi ju såklart helt galna i alla affärer och shoppade upp mer pengar än vad vi hade planerat att vi skulle göra. Men sen när vi gick förbi en Adidas affär så blev såklart Yami helt tokig och skulle springa in där. Vi hittade varsinna byxor och tröjor som vi skulle pröva direkt. Vi tog ett varsitt omklädningsrum brevid varandra. Och efter en stund så står Yami utan för mitt omklädningsrum och skryter om sina kläder som hon prövade och ville visa mig.

Men när jag skulle ut ur omklädningsrummet så upptäckte jag att dörren inte gick att få upp. "Shit, jag är inlåst. Vad ska jag säga till Yami, hon kommer få panik." var det första jag tänkte. Men sen sa jag lite tyst och försiktigt till Yami: "Du.. jag får inte upp dörren." det första hon säger är såklart "Va? Men försök och krypa ut under!". Och mellanrummet mellan golvet och dörren var typ 2dm. Men självklart skulle jag prova att krypa under endå.

Tyvärr funkade det inte. Så jag bad Yami hämta hjälp. Men eftersom hon är så dålig på engelska så ville hon såklart inte göra det. Hon stod väl där och speglade sig och visste inte vad hon skulle göra. Hon kom bara med dåliga förslag. Men proffsig som jag är så kom jag såklart ut tillslut. Vi lämnade snabbt kläderna och gick därifrån. Och tro mig, nu när vi tänker på det så sitter vi och garvar ihjäl oss.

Kanske inte så kul att läsa halva historien? Men hade ni vart med och haft samma humor som oss hade ni också skrattat. Haha!

Men nu ska jag sova, så ciao.


jag är vaaaken

Klockan är över 02:00 och jag är vaken, och nu har jag och Yami muppat oss tillsammans nonstop i 12 timmar. Om jag ska kortfatta allt vi gjort så är det väl:

-Suttit ute och sjungt och funderat på att söka till Idol
-Ätit toast och druckit thé
-Handlat
-Kollat på filmer
-Camen ville ta kort på oss, så suttit framför den och "posat"

Nu sitter vi in my room och myser. Har inget mer intressant att berätta för er, så skriver nog imorgon istället. :)


snabb update!

Har muppat mig med Yami hela kvällen. Och vi ska fortsätta med det. Men ville bara berätta att vi lever! Skriver senare i think :*


är vi inte söta? det finns 79 lika söta bilder till! HAHA


jag drömde att jag flyttade till hollywood!

Jag är en sån person som alltid tror på att drömmar har en viss betydelse och mening. Och inatt drömde jag en sjuk dröm. Att jag flyttade till Hollywood? Jag och pappa bilade till Hollywood och jag satt och åt vitkål i bilen? Det var sjukt. Orkar inte skriva ner hela drömmen här. Så nästa, Hollywood! Haha!

Aja, godmorgon! Visst är jag uppe tidigt? Sjukt. Ska nog gå och lägga mig igen. För det låter som att min säng ropar "kooom och soooov igeeen". Och det låter som en bra idé! Fortsätta drömma om Hollywoodlivet ;D

Men nu vet ni att jag lever! Vi hörs väl snart igen :)


jag hatar vintern/hösten

Det är iiiiiiiiskaallt. Jag hatar verkligen kylan. Det enda roliga med vintern är ju att åka snowboard och åka pulka? Sen är det bara kallt och jobbigt. Jaja.. :)

Aylin kommer förbi nu sa hon, så ciao!


you and me? noway.

Hellooo! :)

Nu har jag och Rikard:
-Städat hela lägenheten
-Handlat
-Lagat mat

Plus att vi har fixat oss osv. Visst är vi duktiga? :) Så det är därför jag inte uppdaterat. But now im back! Och har ännu inga planer för ikväll. Förmodligen kilar jag ut och träffar folk :) Inget mer intressant att skriva, so later!





im hoooome!

Jag är hemma och det är Fredag! Helt underbart. Jobbade till 15 idag, och imorse hann jag inte skriva, höll nästan på att försova mig. Men kom till tempo i tid, alltså klockan 08:00. Dagen har gått fort :) Fikat, lunchat, packat upp varor, packat varor, "bakat" och gjort smörgåstårta typ. Skulle egentligen åka hem till mamma idag, men ska förmodligen till Eskilstuna med Yami imorgon, så åker till mamma efter istället! Och tror det är nästa vecka det är skolfoto. Så nu är det bråttom med hårfärgningen! har inte kommit igån med det än.. Men snart så! (:

Nu hade jag tänkt städa. Göra lite fint. För ikväll blir det myskväll hoppas jag! Ska försöka få tag på Nathalie, Sandra och Aylin och alla små söta tjejer, för har inte träffat dom på tusen år! Så får se vad som händer ikväll :)

Skriver väl då och då, för nu ska jag stääääda och tvätta! :*


springer ut en snabbis med Yami!

Sen ska jag hem och sova! Så blir inge mer blogg ikväll. Men vi hörs imorgon såklart! Puuuss!


sålänge får ni kolla på den här videon tusen gånger om ni vill. Det är typ så här kul vi har det varje kväll. Haha! Puss och godnatt <3

Second Time Around

Nu är jag påklädd iaf. Inte sminkad eller fixad i håret. Men det viktigaste är att jag har kläder på mig. Iallafall när jag ska gå ut, vilket jag ska göra nu. Ska träffa Yami, sen får vi se vad vi hittar på för bus. Vi får se vad som händer ikväll. Allt känns helt oplanerat.


jag älskar att vi är så seriösa. :)

Duuuschad och fräsh!

nu har jag tagit en liten snabbis i duschen. Haha de där lät fel. Men menade att jag har duschat lite snabbt! Nu hade jag tänkt klä på mig. Sen städa mitt rum lite och fixa i köket. Sen blir det väl foodtime. Sen ut och sociala? Vi får se vad kvällen bjuder på. Yami skulle smsa sen, hon vill att jag ska ta hål i hennes öron. Haha det ser jag verkligen fram emot! ;D

Nu ska jag klä på mig, soo latööör :*

och för er som bryr er så blir det myskläder ikväll! Hoho :')


jag träffade min vän Cam, och han ville ta kort på mig.




Något som jag kom på nu var att idag tänkte jag hela tiden "tänk om dom där snygga poliserna från igår kommer!?". Eftersom igår när jag stod bakom kassan och såg på så kom det iallafall 1 snygg polis. Den andra var bara okej. Men iallafall.. Snygga poliser. Hur tufft är inte det? Så när jag satt i kassan idag tänkte jag hela tiden på om dom skulle komma och handla när jag satt där. Men ingen snygg polis kom.

Och sen fick jag veta en sak idag. Det kommer en nyhet i slutet av Oktober. Marabou kommer släppa en ny nyhet. Och jag har redan fått smaka. Och jag kan ju säga såhär.. Den var sjukt god! Det kommer bli min nya favorit i vinter (;

jag tror att jag var en skicklig dam bakom en kassa i mitt tidigare liv.

Hejhejhallååå!

Nu är jag hemma efter jobbet. Och jag känner mig alltid lika vuxen när jag säger så.. "Jag är hemma från jobbet.". haha! Och ni som är så intresserade av min vardag, mitt liv och mig vill säkert veta hur det gick bakom kassan? ;D

Jag var skicklig! Först fick jag stå bakom en som heter Ulla-britt och hon visade mig hur man gjorde med allt. Det tog ett tag innan jag tog mig modet att sätta mig framför bandet och knapparna. Men jag gjorde det! Och det gick bra. Jag satt där och storlog och tröck på knapparna om man skulle det. Det pep och man fick trycka på knappar, det är ju hur kul som helst! Så kunderna kollade bara förvånat på mig och undrade vad jag hade tagit för nåt eftersom jag var så pigg och glad.

"HEEJ :D :D", "var det bra så? HIHIIHIH", "då får du 20kr tillbaka hoho!""Tar du .. hihihi.. tar du på summan? :$", "TAACK HEJ :D".

Så satt jag och sa nästan hela dagen och var helt överlycklig. Sen kom det stunder då det inte kom en enda kund. Det var helt dött ett tag. Men sen kom Jimmie och Stefan och handlade cola, då blev jag helt plötsligt så vuxen och så stolt. Sen träffade jag AjaxTobbe när jag packade upp varor :)


Men dagen har vart helt okej! Slutet blev ganska långt kändes det som. Men det har var bra. Och dagens höjdpunkt går lätt till Kassan! (;


Keepin it gangsta

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen. Och det första jag tänkte var "Oh nej! Idag ska jag sitta vid kassan! Idag ska jag förstöra för tempo och alla kunder." Jag menar.. Tänk om jag trycker fel nånstans så Tempos alla pengar raderas? Eller att jag råkar ta kundens alla pengar från kortet. Så mycket fel som kan hända. Och det kommer bli kaos.

Men jag ska försöka sluta tänka så. Liksom jag dör ju inte? Det enda jag får är säkert kommentarer som folk tänker istället för att säga som tex "ååh korkade blondin?", "skojar dom med mig?", "herreguud.. jag har bråttom!".

Neej nu får jag skärpa mig. Jag brukar inte hålla på och vara nervös inför sånt här. Lite kommentarer kan jag ta. Och dom får faktiskt förstå att det är min första dag vid kassan. Och om dom surar så kan dom få pröva själva och se om det är så lätt.

Helt plötsligt blev mitt självförtroende på topp och nervositeten försvann. Så nu ska jag försöka äta fukost. Skriver nog innan jag drar, men Hejdå!


smsar med Yami

Yami: Jag har tråkigt.....
Jag: En fågel viskade i mitt vänstra öra och sa att jag borde säga att jag också har tråkigt....
Yami: min fågel säger att jag vill gå ut på promenad :( <3
Jag: Ohnej, min fågel krockade i min dörr. Men han hann skrika "Ta med yami på en promenad!"
Yami: Vilken söt fågel! Fråga honom om han tycker att du ska ta hål i mina öron.

operation "Få Yami hög på bara mina ord och på min närvaro"

Det kan väl inte vara farligt? Men jag älskar när både jag och Yami är sjukt sega och bara flyter med allting. När vi går har vi gamnackar och händerna släpas i marken. Vi har ett stort leénde på läpparna och ögonen snurrar omkring. Vi kan varken säga S eller R. Knappt något bokstav alls dessutom. För vi går bara och mummlar. låtsas som att vi hör vad den andra säger. Roligare än såna stunder finns inte.

Ikväll är en sån kväll som jag bara vill sitta och skratta åt ingeting. Tillsammans med henne. Kom och tänka på när vi var i Sollentuna.. Vi hade vart ute hela dagen och kvällen, båda var helt slut. Sen när vi står i hissen och pratar om nåt så slänger jag min hand mot knappen och hela kroppen flyger med och jag gör ett ljud som lät som en full person försökte säga "sex laxar i en laxask". nee inte riktigt, lät mer högt "PPPFFTTT".

När man skriver om såna här roliga stunder och ni inte hör ljudeffekterna så är det inte särskilt kul, men tro mig, jag sitter och skrattar för mig själv just nu.


jag menar.. Hur seriösa tror ni vi var på den här bilden?

onödigt litet inlägg =)

Ursäkta mina humörsvängningar. Tänkte på inlägget innan, men ibland måste jag skriva av mig. Och nu var det längesen jag skrev av mig. Det här är ju trots allt min dagbok? So like it or not.

Yääjmyyy har smsat också! Så får se om vi planerar ihop något ikväll. Vilket jag hoppas! Blev dessutom kyckling och ris, det är väl inte allt för onyttigt? haha!

och det är iiiiskallt ute. Måste verkligen åka iväg med Yami och shoppa! Eftersom hon får pengar av sina föräldrar på fredag så tänkte vi åka i helgen till Etuna. Om jag nu får mitt studiebidrag 1 vecka tidigare.. Vi får se!


det känns som att senaste tiden har varit svår för oss båda.

Något som jag har lagt märke till sedan några månader tillbaka är hur svårt du har för att ta kritik från mig. Vad är då meningen med att säga "Säg vad du tycker istället" när du endå inte tar åt dig av mina ord? När jag är ärlig och öppen så lyssnar du inte. Du hör mig inte. Det är så jag uppfattar det hela. Eftersom vi fortfarande bråkar om småsaker? Säg att jag är din prinsessa fortfarande.

Såna här tillfällen när det gäller dig och mig så har du fått mig att tycka att det inte är något fel med att ljuga. Jag vill bli tagen på allvar från dig. Jag vill bara att du ska se hur mycket jag försöker med allt. Du behöver inte se allt, men du kan väl försöka se lite? Säg att jag är din prinsessa fortfarande.

För jag älskar dig. Du har alltid vart min stora hjälte. Han som har vågat göra allt. Han som har skyddat mig från allt. Han som jag kan räkna med till hundra procent. Men ibland orkar jag inte. Ibland drar jag, i hopp om att du ska lyckas hämta tillbaka mig. För jag vet att jag kan räkna med dig. Finns så mycket jag har att säga, men inga ord som kommer ut. Säg att jag är din prinsessa fortfarande.


tänk om jag tappar rösten?

Har hosta. Och en jobbig hosta. Den kan komma mitt i allt, och då ligger man nästan på golvet för att man hostar så mycke. Och min hals är skit torr och gör ont. Inga tabletter hjälper ju? Så tänk om jag skulle tappa rösten. Skulle inte klara 1 dag utan att inte kunna prata.

Idag blir det skräpmat också! Beställa från pizzan om ni ville veta. Så nyttig är jag! Sen ska jag skriva min loggbok också till skolan om praktikdagen. Sen ska jag se hur lång tid det tar för Yami att skicka ett sms. Jag chansar på 4 timmar! Får se om hon vill mysa med mig framför Andra Avenyn och Idol ikväll.

Men nu ska jag få igång min pappa med att köpa min mobil! Ciaaaao! :*

reklam för tempo såklart!





Sen svarta byxor till. Gud va jag kommer vara sexig när jag jobbar. Haha! Och om ni har missat att jag pekar på 3 utav bilderna så pekar jag iallafall på Tempo skylten såklart och inte något annat.

Första praktikdagen avklarad!

Hej! Nu är jag äntligen hemma, och jag är jätte trött.

Dagen började med att jag klev upp och gjorde mig iordning. Sen skuttade jag iväg till Tempo. Stod utanför och hoppades på att någon skulle komma och öppna. Hann stå där 1 minut typ, sen kom en kille som heter Patrik och öppnade till mig. Han och jag fixade med allt bröd som skulle packas upp och ställas i sin ordning. Sen fick jag kläder. Först fick jag ett par byxor i storlek 40, sen kommer jag ut och har byxorna som feta baggyjeans. Lite tuff kände jag mig ju. Men fick inte behålla dom. Han sa att jag var för smal för dom. Och det tar jag ju som en komplimang! Sen fick jag ett par nya mindre som också var förstora. Så jag får börja använda skärp. För alla var förstora.. Men det ska nog gå ;D

Sen har jag fått jobba med posten lite, suttit bakom kassat och kollat på, packat upp massor med varor, packat om ost och prismärkt dom, haft lunch, fått handla åt en tant som inte kunde handla själv. Och jag har vart riktigt bussig mot tanterna idag. Först tar jag en vagn och handlarlistan och fixar allt åt henne. Sen var det en annan som inte kunde packa ner allt i sin påse, då erbjöd jag mig att packa åt henne. Snällt va? (H)

Jag har iaf fått mycke gjort idag. Och imorgon ska jag lära mig kassan.. Så ska sitta där imorgon. Så jag ber er, kom inte och handla imorgon! Haha! Mitt schema ser ut såhär också inklusive lunch oså:

Onsdagar: 09:00-17:00
Torsdagar: 09:00-16:00
Fredagar: 08:00-15:00

Jaaajaa! Men nu ska jag väl plocka på mitt rum och göra fint. Skriver snart! :)

Första praktikdagen!

Idag är det onsdag och det betyder att det är första praktikdagen. Lite nervös är jag, det får man väl va? Haha! Annars är jag inte särskilt nervös. Ska nog gå bra :)

Och har inte sovit något alls inatt. Har legat och hostat hela tiden. Har ont som f*N i halsen så har knaprat halstabletter. Jag vill bara bli 100% frisk nångång. Men nu ska jag fixa mig klart sen går jag iväg! Wish me good luck :*


dessutom har jag bildbrist igen.

Godnatt :)

Eftersom jag har praktik imorgon så får jag sova en timme extra. Men eftersom jag är halvt sjuk så går jag och lägger mig 1 timme tidigare än vad jag egentligen brukar göra. Febern är borta, men har ont i halsen och huvudet som f*n. Så hoppas det blir bra imorgon! :)

Hoppas det går bra imorgon på praktikplatsen och att Yami kommer och handlar ;D wish me good luck!
 Puss och godnatt .


jag älskar också Digistive.

Dom kexen är några som jag skulle kunna leva på.
Frukost, lunch och middag. Så sjukt jävla gott.
Dom och sen vatten, eller jordgubbssaft. Så nu vet alla det! :)

Nu kom min lillebror sebastian in till mig och sa:
-Duu.. Skulle jag få sova hos dig inatt?

Haha och självklart säger jag alltid Ja. För det är så mysigt med små barn, och min lillebror är så underbar :') Nu börjar idol, sen ska jag väl springa ut med Zeno. Great.


jag älskar Nokia. Nokia, finskt.

Jag vill ha en ny mobil. Ska försöka övertala min Pappa om att köpa en mobil den här veckan. Jag vill ha en liten och enkel telefon. Den på bilden är en Nokia och har 3.2 mga px (Haha, eller hur man förkortar det?) och den är liten. Perfekt tänker jag! Behöver hon verkligen en ny mobil igen tänker pappa.

Men jaa, jag behöver en ny mobil. Det bara är så. En anledning till att pappa ska köpa den är att:

-Jag kommer svara i telefon varje gång han ringer. Nu svarar jag ju nästan aldrig för att min mobil har blivit så tråkig. Och tänk hur glad och posetiv dotter han kommer ha när hon har fått en ny fräsch mobil? Han kommer ju bli jordens lyckligaste pappa. 

Så vad tycker ni, Ska jag skaffa en ny blogg?

Funderar på det nu.. Om jag ska skaffa en ny blogg. Har olika anledningar till varför jag skulle byta. Både privata och icke privata anledningar. Det som är kul är att jag haft bloggen ett halvår typ, och det är kul att kolla tillbaka några månader bakåt. Men om jag sparar den här bloggen kan jag ju fortfarande kolla?

Så säg nu vad ni tycker, för ni suger på att kommentera :)




Ge tillbaka sommaren din tjuv.

nu saknar jag sommaren! Det är iskallt ute. Give me give me sommar igeen! Haha bilden är på mig och Yami när vi var ute på mitt landställe. Det skapade minnen och det var helt underbart skönt :) Nu är det roliga höstminnen vi ska skapa! Även om jag hatar hösten/vintern..

Men men! Jag har nyss vart ute med Yami en stund och snackat oså. Och ett telefonsamtal från Sthlm blev det också (; Sen kilade jag hem till Pappa och käkade lite. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra och att jag vill shoppa i helgen.

Inget mer vettigt att skriva, så skriver nog later :)

feber, and i dont like it!

Hello everybody!

Har vart vaken sen klockan typ var 6. sovit bara några timmar. Och under dom timmarna har jag legat och kallsvettats och drömt sjuka drömmar. Igår i skolan var det några som påpekade att jag såg sliten/trött/sjuk ut, sen fick jag en kommentar "Du har nog feber eller nåt". Sen när jag kom hem till Mamma så pluggade jag och sen gick jag och la mig tidigt.

Sen kom mamma in med värktablett och vatten. Sen kände hon på min panna och sa att jag hade feber. Så j*vla surt. Idag såg jag faktiskt fram emot skoldagen, vi skulle börjat med vår redovisning på engelskan som jag hade pluggat på som bara den. Aja. Bättre att jag är sjuk idag och frisknar till än imorgon, för ska ju praktisera då!

Men vi hörs senare. Ska ta ett bad. puss


alla är sjuka, men det är väl höstens trend? Eftersom jag håller på att bli sjuk.

Heej! *hoost*

Sitter och hostar, nyser och fryser. Rimmar gör jag också till och med! Men det har inget med saken att göra. Det jag ville ha sagt är att jag och alla andra är sjuka. Alla är sjuka. Jag är sjuk nu också. Hela kroppen är jätte varm men jag fryser som en tok. Orkar egentligen inte blogga, ska gå och sova snart.

Idag har jag vart flitig också. Gick på varje lektion vi hade idag. Och det har jag gjort nu varje dag i skolan. Så stolt! Tycker att jag förtjänar blommor och choklad. Eftersom jag ska fortsätta såhär :) När jag slutade  så åkte jag först hem till pappa för att hämta idrottskläder. Sen åkte jag till mamma. direkt när jag kom in genom dörren så tog jag fram alla böcker som jag hade och satte mig och pluggade. Pluggade till och med så mycke så jag skulle ligga före. Guldstjärna till mig!

Nu har jag precis blivit klar med allt plugg. Nu ropar sängen! Så vi hörs babes <3

host host*

in school

Sitter i skolan right now. Hade inte tänkt skriva nåt speciellt eftersom jag ska jobba! Men jag börjar på Tempo nu på onsdag, det är klart. Känns skönt! :)

Nu ska jag leta reda på en tidningsartikel som jag ska redovisa inför klassen imorgon på engelska. Great!

Hörs later :) <3

23-åring återfanns efter ett stort sökpådrag

En 23-årig man anmäldes försvunnen i Dunker under söndagseftermiddagen. Hans vänner slog larm vid 15.30-tiden, eftersom mannen då hade varit försvunnen sedan klockan 9.30 på förmiddagen.

Enligt polisen är 23-åringen och hans vänner turister och 23-åringen hade gett sig ut i skogen på förmiddagen men irrat bort sig i skogen. 23-åringens vänner försökte först själva leta efter vännen men när de inte hittade honom ringde de polisen. Polisem sökte efter mannen, med hjälp av helikopter, under eftermiddagen och kvällen. Även räddningstjänsten deltog i sökandet, som till sist gav resultat. Klockan 20.47 återfanns den 23-årige turisten välbehållen.

– Han har körts hem av polisen. Det var ingen fara med honom, säger Dennis Meedendorp, vakthavande befäl vid Sörmlandspolisen.


Det var det jag snackade om igår. Och det var sant. Snack och rykten sprider sig fortare än tidningen i Malmköping! Haha!


Godmorgon solstrålar?

Någon som är jätte glad över att det är måndag? Ny vecka? Inte jag iallafall.. Jag ser inte fram emot veckan. Det jag ser mest fram emot isåfall är att jag börjar praktisera på onsdag. Men inte sitta i skolan nu i två dagar. Känner mig sjuk, snuvig och ont i huvudet. Precis som igår. Fryser och ibland svettas osv..

Jaja, slut på klagandet! Jag har funderat på en sak.. Alla tycker säkert att det är svårt att komma ihåg mitt bloggnamn. Miikaeelaa. Jag funderar på att kanske skaffa en ny blogg, igen. Men den här gången med ett lätt namn! Men ett tips sålänge medans jag har den här bloggen:

Tänk att ni är en unge på bara några månader.. Sen försöker ni säga Ikea. Men ni kan inte säga K, så de blir Iea. Så funkar mitt namn. Tänk iea. Och de är dom bokstäverna ni ska dubbla i namnet. I E A. Miikaeelaa.blogg.se! Smart va? (:

Nu måste jag skynda mig att fixa mig klart. Sen springa till bussen! Puss!

"vissa dagar får man beté sig som ett svin"

Heej!

Kom in för en stund sen. Var ute ett tag med Yami. Vi socialade och var ute med Zeno :) Sen ser vi polishelikopter och polisbilar. Bilarna åkte jätte fort och jag tyckte att det var skit tufft. Man får lite "Fast and furious-feeling", och den känslan älskar jag ;D det vet Yami mycke väl om :)

Och anledningen till att poliserna gjorde sitt jobb runt Malmköpingstrakterna var för att det var någon turist som hade hyrt stuga ute i Dunker. (Feta skogsstället), haha Caisa, ta det posetivt! Du bor ju nära Stockholm (; Men iaf.. Så vid 9-tiden imorse hade han dragit ut och joggat, han var borta flera timmar. Han hade sprungit vilse. Efter att han hade vart vilse i 12 timmar i ett främmande land, utan vatten eller mat, utan varma kläder osv så hittade polisen honom. Så nu hoppas jag att han sitter inne med en filt runt sig och att han äter och dricker nåt :)

Och de där är vad jag har hört iaf. Lär ju stå i tidningen imorgon. Lite sjukt tycker jag att de låter... Men men! Nu hade jag tänkt säga Godnatt, och vi hörs när vi hörs :) xoxo 

Förövrigt så måste jag bara påpeka att den här Söndagen har vart så otroligt dålig :)

sjuk? Nej nej, jag är ju superman.

Hello! Vaknade för en stund sen faktiskt. För några timmar sen så drog jag och Sebbe igång en film och låg i min säng och tittade. Jag somnade till tusen gånger. Sen somnade jag på två sekunder. Är snuvig och har ont i huvudet. Och nu har jag vaknat.

Känner mig fortfarande sliten och äcklig. Min bror är/var sjuk, Tor är sjuk, alla är sjuka. Jag ska låsa in mig i mitt rum så jag slipper bli sjuk! Hatar hösten, alla blir sjuka då. Sen går alla och skriker om svininfluensan.

Jaja, nu har jag ingen aning om vad jag ska göra? Fryser som en tok, sen ena sekunden svettas jag ihjäl. Men Rikard frågade om jag skulle med honom ut, så jag ger kylan en chans. Kanske kan vara bra att få frisk luft? Annars så springer jag hem! Men vantar och mössa, here I come!


tro mig, så glad som jag ser ut att vara på bilden är jag inte. Är nog jordens värsta person just nu :)

You say you want to be more than my friend. But I say no

Nu har jag tyckt i mig en liten mackbit och ett glas oboy. Känner verkligen inte för att sitta och trycka i mig mat just nu. Och funderar på att lägga mig i min säng och dra igång en film? Ligga under täcket. Åh va mysigt det låter! Nu ska jag fixa det på en gång!

Ciao :)

känns som att det här kommer bli en seg söndag?

Känner mig helt ärligt död. Har sjukt ont i magen (som vanligt), är sjukt trött och min dåliga "vill-inte-ha-mat-period" är tillbaka. Bara tanken på att det är skola imorgon dödar mig ännu mer. Orkar verkligen inte, jag är redan skoltrött. Men jag ska gå! Eftersom jag måste ha 100% närvaro nu. Great.

Nu ska jag försöka hitta nåt som jag skulle kunna äta och orka laga. Puss

not like other girls (8)





Bilderna ser ju redigerade ut, iaf när jag klickar upp dom så dom blir större. Men dom är inte redigerade, ingen minikopia av Kissie inte! :) Men det jag ville berätta var att jag flagnar som fan på magen. Sen vill jag visa bild på hur naveln ser ut just nu. Hålet har inte vuxit igen helt än, men den är påväg :) ! Före och Efterbilder :)

nu ska jag springa ut och träffa Yami! :)

bilder från igår


Är hon inte söt när hon ska handla? Inte för att det är superkvalité på min mobil.. Haha!


Haha kolla Yamis sööööta hand :')

Skickliga!


såhär ser bara mästerkockar ut!


så sjukt gott!


jag tycker verkligen att jag och Yami ska sattsa på en karriär som chokladkockar!


can you hear me?

Goodmorgon!

Idag är jag lika imponerad av mig själv som jag har vart de senaste dagarna. Jag har gått upp innan klockan 12! Helt otroligt. Jaja, är man född till kung så är man!

Igår var det riktigt mysigt :) Jag höll på att fixa mig oså. Sen kommer Yami och knackar på dörren. Hon satt vid datorn och jag plattade håret. Sen kilade vi iväg hem till henne för att lägga glassen och jordgubbarna i frysen. Sen kilade vi iväg till Affären och handlade. Sen kom vi hem. Aylin, Nathalie, Sandra och Bella var där. Dom skulle iväg och ha lite kul igårkväll. Alltså lite partheey. Jag och Yami kollade på dom, hur dom pratade, hur dom gjorde allt och sina planer för kvällen. Och helt plötsligt kännde vi oss som 40+ :are som sitter hemma en lördagkväll. Men såna kvällar är något man kommit ifrån, "Fest vid stadshuset".

 

Men jag och Yami stannade iaf hemma. Vi gjorde chokladmousse, glass & jordgubbar + våran speciella chokladkaksmulgrej. Vi skulle nämligen smälta choklad.. Sen började den stelna, så jag sa till Yami att hon skulle sätta in den i micron. Det blev ju inge bra resultat. Vi kännde att det började lukta kladdkaka. Så vi höjde tiden på micron hela tiden för att vi trodde att den smälte. Men när vi tar ut den är det som bara massa bollar och smulor av den smälta chokladen. Så det tog vi till glassen som visade sig bli super gott! ;D

Sen såg vi också på P.S I love you. Och jag kan ju säga såhär.. Att jag grät från början till slut. Man grät genom hela filmen! När man inte grät så varade det i typ 2min. Sen började man gråta igen. Sjukt bra film!


Sen gick vi också ut och mötte Nille. Vi promenerade runt och pratade. Sen gick vi hem till Yami igen. Kollade lite på Blood in Blood out, kollade också lite på The Voice 08 som dom hade inspelat. Sen var det dags att kila hem, så Yami följde mig, sen satt vi utanför min port en stund och pratade om allt som vanligt :) Bilder kommer snart ;D


hoho!




måste skynda mig att platta håret! Yami är påväg hit nu!

Måste snart smsa Yami känns det som?

Klockan är snart 17:00. Jag och Yami ska ju ha våran sån där kväll ikväll. Känns som vi måste planera lite. Sålänge kan jag iaf skriva upp lite här på bloggen!

Ta med:
-Pengar
-Nycklar
-Mobil
-Jordgubbarna
-Glass

Att handla:
-Choklad!
-Powerking!
Nåt mer? :o

Att göra hemma hos Yami:
-Göra det mysigt!
-Gå iväg och handla!
-och vi måste kriga för att göra Choklad mousse eller vad det heter?
-Dra igång film!
-Ut på en snabbpromenad och "hälsa på C"

smsade med Yami förut, ungefär så här såg det ut

-Jag satt och tänkte en massa, tillslut så kom jag fram till att tänk så jag bryter ett ben och en arm samtidigt. Borde inte jag hamna i rullstol då? Och så kom jag på, mina armar har inga muskler, så jag kommer inte orka rulla mig själv. Så du skulle få skjutsa mig överallt när vi ska ut :o snacka om rullstolsrace 24/7. Och sen tänkte jag, jag har en trapp ner till marken från min dörr, och om jag ens lyckas komma ner från den och jag ska rulla till bussen så måste jag åka ner från parkeringen. Och om det är is ute kommer jag åka rakt ut i vägen :( <3

-Medans du sitter och tänker på såna där sjuka saker så sitter jag och tänker på hur musik bara sätts igång.. Jag kliver in i bussen och allt går i slowmotion. Killar glor med öppna munnar medans tjejerna kollar snett pga avundsjuka. Sen gör jag några snygga dansmoves. Allt kretsar runt mig blablablabla

Haha! Så vad tror ni? Vem är det som har stort ego och vem är det som är allmänt konstig? :)


har jag redan visat bilderna kanske?

La in massa bilder nu på datorn. Och la in bilder på hur sängen blev när jag och Yami byggde ihop den. Men jag kanske redan visat dom? Aja, såfall får ni en titt igen! ;D




 

 


Nu är jag hemma hos pappa!

Nu är jag hemma hos pappa. När jag kom till busstationen här i Malmköping såg jag snyggfia! Så satt med henne ett tag och socialade, sen kom Olliver också :) Sen efter en stund kom Yamis buss och jag och Yami satt vid ahlen en stund och babblade. Sen kilade hon hem och jag hem.

Nu sitter jag och planerar lite inför ikväll! Depp-Tjej-Kvällen gäller för mig och Yami ikväll! And i like that!

såhär såg jag ut idag, tänkte för er som var intresserade?


hemma hos samir!

Nu sitter jag hemma hos Samir. Eftersom jag är tvungen att ta bussen som går 14:40, alltså om en timme så tänkte jag att jag kunde passa på att sociala med Samir. Så nu sitter vi hos honom. Han städar sitt rum och jag nördar bloggar.

Sen när jag kommer in till Malmköping ska jag möta Yami på busstationen eftersom hon kommer med sin buss samtidigt som min. Sen får jag se vad resten av dagen och kvällen bjuder på :)

PUSS

vafan?

Klockan är runt 10-tiden och jag är redan uppe? Vafan är det som har hänt med mig? På en lördag dessutom? Herregud..

Jaja.. Igår åkte jag ju till mamma. Vi glodde på idol, kollade på crossroads (och jag satt och grät till den!?), sen kollade vi på den där nya serien.. kändisdjungeln eller va de hette? Sen gick vi och la oss :) En liten myskväll!

Nu ska jag gå ut med min tjocka hund Frigga. Sen duscha, kanske ta ett bad? Sen fixa iordning mig, sen åker jag till Malmköping! Och fest ikväll i hope? Kanske inte. Vi får se! Olliver frågade om jag skulle med honom till Etuna, men kan ju inte......................... Men vi får se vad som händer ikväll!

Nu ska jag kila ut med doggiiiie! puss


något jag verkligen älskar är tatueringar

Är det bara jag som verkligen älskar tatueringar? Det är så jävla snyggt. Jag själv gjorde min första tatuering när jag var 14. På skuldran, en liten ödla. Jag gjorde den i Thailand med bamboostick (eller vad de heter?) Asså dom gör för hand och sticker med en nål in och ut fort i huden. Ödlan påminner mig om Thailand, och att pappa gjorde en stor drake medans jag gjorde en liten ödla, sen att jag alltid ville ha en ödla tatuerad när jag var liten, eftersom min moster hade det.

Nu vill jag göra typ tusen tatueringar till. Vill ha en till ödla på fotleden, en ödla vid troskanten, en text på handleden, kräftans tecken på tummen (inte innanför tummen, utanpå på det "hårda"), sen en bakom höfterna, alltså vid ryggen fast på höften, sen under ena bröstet ner mot höftbenet och sen svanken.

Som ni ser så är det ett par ställen. 7 stycken är det tror jag. Och jag tycker inte att det blir snyggt med för många små tatueringar. Men troskanten ska jag göra snart hoppas jag! En till ödla :) Vill göra massor, men får se hur allting blir ;D Haha! Och killar med snygga tatueringar, hetare finns inte!








piercing imorgon?

Jag hoppas att det blir av nu Caisa! Imorgon ska jag iaf göra fler hål i öronen! Sen hur det blir med läppen eller ögonbrynet får jag se. Alla säger ju olika? Hälften tycker ögonbrynet och andra halvan läppen. Men ska fråga mamma ikväll, hon vet bäst (;


Dadadada daaa

Nu har jag fixat lite i köket. Plockat in och ur diskmaskinen. Damn im good! Skrev nyss också med mamma på msn, och vi ska ha en myskväll tillsammans ikväll! Kolla på skräckis och käka gott. Så åker dit i eftermiddag. Sen åker jag tillbaka till Malmköping imorgon. För då är det fest, och jag ska va nykter! Men får se om jag följer med på fest också, kanske blir som jag sa innan: Kanske blir mysa framför en film ist?

Jajaa. hade tänkt sminka mig och fixa håret nu osv. Och Caisa! När när när ska vi pierca oss? Caisa har kanyl, bedövning och piercings. Jag har mina händer och min skicklighet! Jag vill ta massa hål i öronen. Kanske läppen också? Vi får se vad jag kommer banga på och vad jag inte kommer banga på ;)

Men nu ska jag göra mig iordning! laater bitches!


jag och Mamma förra sommaren, alltså 2008. Där prövade jag också att vara brunett, försökte passa in i familjen eftersom alla är mörkhåriga förutom min minsta lillebror och min äldsta lillebror. Haha ;D


längesen

Visst var det ett tag sen jag skrev en sån där lång text. En text om vad jag tycker, känner och ser på saker och ting. Funderar på att skriva av mig lite i bloggen igen. Men får se vad jag skriver om och om jag skriver nåt.

.....

Jag hittade en gammal text på min dator som jag hade sparat som är skriven om mig. En gammal vän som skrev den texten. Jag kommer ihåg att jag älskade texten och den betydde. Självklart betyder texten fortfarande, för den är bra. Det är den. Jag får rysningar när jag läser texten. För bruden visste precis hur jag har haft det. Och hon visste när det var något som var fel.

Men tycker det är synd att personen förändrats till något helt annorlunda nu bara. Men nu lever vi våra egna liv. Och jag är lycklig! Men här har ni iaf texten:

Mmm
Du kan skratta, även om hjärtat säger något annat.
Och sprida glädje fastän du lider så förbannat.
Hur kan en människa vara så stark efter såna år.
Och ha sin egen smärta, men endå läka någon annans sår.
Fortsätt att gå, för du har vad som krävs för det här.
Snart är du på toppen, och då är jag stolt att säga till dig.
Att en gång i tiden, kände du mig.

i dont wanna know



Lalaa, jag lallar runt här hemma i en utav mina mysiga koftor och väntar fortfarande på telefonsamtalet eller smset. Klockan är bara 12. Jag vill åka iväg nånstans. Jag vill shoppa. Massa nya höstsaker, som skor, jacka och nya koftor osv.

Imorgon ska det tydligen vara fest här i lilla Malmköping. Får se om jag hakar på eller om jag ligger hemma framför en film? Vi får se! Nu hade jag tänkt fortsätta lalla runt. Kanske gör en smoooothie. Det var längesen! Men men, jag skriver väl sen som vanligt :)


20090911

Godmorgon!

Vaknade för kanske en halvtimme sen. Vaknat och somnat om tusen gånger eftersom jag kollat mobilen om Stefan ringt eller smsat. Men inte ett enda samtal eller sms från honom. På måndag i skolan ska jag ta ett snack med honom, för om det blir att jag får skolk idag och igår så ska han fixa det. Eftersom jag har inga lektioner eller praktikplats? Sen hade han hela veckan på sig när jag va i Turkiet att fixa en plats, och han visste att jag skulle vägra vara i Flen.

Men men! Nu är jag iaf vaken. Ska koppla in mina högtalare till datorn, dra igång bra musik, och duscha. Eftersom duschen är brevid mitt rum, alltså jag har två dörrar, ena dörren kommer man ut till hallen och andra dörren till duschen. Men iaf, eftersom duschen är så nära så står jag med öppen dörr och sjunger till musiken i duschen! Det är härligt! ;D

Skriver sen :) PUUUSS

haha förklaring

Haha okej.. Tobbe gästbloggade och var tvungen och ta upp Ajax och allt de där. Här kommer förklaringen:

När jag var liten så stod jag i duschen hemma och skulle duscha. Sen tar jag en shampooflaska och dricker upp. Och enligt en källa (mamma) så hade jag tydligen spytt och hickat bubblor. Och det här fick Tobbe reda på idag. Så nu har han fastnat i detta och kommer tänka på shampoo direkt när han ser mig.

Nu måste jag sova! Godnatt.


tobbe gästbloggar

HEHEHE HEJ :D

mikkan dricker schampo och dricker ajax diskmedel :( mikkan <3 ajax : D mikkan brukar äta diskmedel på mackor. HEHAHAEHEAHAE DISKMEDELS FLIKKAN of d00M__ : d


nu är det sovdags !

Nu kom jag hem från Yami. Vi kollade på idol och käkade kakor såklart! Och efter att vi kollat på idol så började båda bli lite övertrötta i think. Jag skulle visa henne att jag kunde röra mina boobiiies utan att ta på dom, alltså ni fattar? man spänner en muskel. Sen skulle hon visa. Och kan inte förklara de här på bloggen, men fyfan va kul. Sen hade hon tvättat kläder.

Och jag kan ju säga såhär.. Yami, när du och jag får våran lägenhet är det jag som sköter tvätten! Tjejen hade ju typ 2kilo tvättmedel och 1 liter sköljmedel? Hahaha! Ena hennes cardigan som hon tvättade luktade verkligen tvättmedel :)

Nu är jag hemma iaf. Och funderar på att sova, har inte en aning om vad som händer imorgon. Vi får se helt enkelt! Men vi hörs! Puss babes <3


idol, kakor och Yami ikväll!






Snart så!

Sitter just nu och kollar på lägenheter över hela Sörmland. Sitter t.o.m och räknar ut hur mycket jag och Yami måste tjäna i månaden för att överleva om hon och jag skulle flytta iväg tillsammans. Bort från allt som finns här :)

Det enda vi behöver är generösa föräldrar, ett lån och jobb. Det fixar vi väl, Yami?


vaknade nyss!

Oj, jag råkade somna förut. Jag tänkte att jag lägger undan datorn och vilar 15 min. Men det blev visst lite längre! Men det var skönt. Drömde en skit sjuk dröm också om en gammal kompis. Haha! Men drömmen visade att jag och Yami håller ihop och skiter i allt och alla och skapar ett eget liv :)

Fick sms av Yami förut också:
Yami: Jag fick sluta tidigare :D
Jag: Jaså, när?
Yami: va :O <3
Jag: Du skrev att du slutade tidigare :o <3
Yami: Ja men vadå när? :p Idag :) Så kunde ta tidigare buss :) är i sparreholm nu  :)<3
Jag: jaa men VILKEN TID FÖR I HELVETE?
Yami: Jag fick sluta 3 ist för 4 :D Så nu är jag hemma om 10min ifall du vill ses sen (: <3
Jag: Haha lilla utbråttet jag fick. Men de är bara o smsa :) <3
Yami: Haha jag tyckte det kanske var bäst att inte påpeka de :$<3

Hahaha Yami känner verkligen mig till tusen procent! Eller så är hon bara jätte rädd för mig? Stackare <3

camen funkar bättre, räkna med egopics!

Guuud va jag kan uppdatera nu när jag är hemma en hel dag. Härligt sen när ni kommer hem, då har ni nåt att göra ;D vilket är om typ 4-5 timmar för vissa?

Aja, jag funderar på att laga lunch? Eller vila en stund, vaknade ju trots allt 04:30, och helt i onödan. Vi får se, men ville bara berätta. Och uppdatera ännu mer. För jag är en bloggnörd. Haha! Fan vilket tråkigt inlägg?


För nån timme sen :)

kul med camen




Ligger och myser i sängen just nu. Och min cam börjar bättra sig!

mitt hår

Den här veckan eller nästa vecka så måste jag fixa mitt hår. Färga det alltså. Har skolfoto om 2 eller 3 veckor, då blir det nog bra om jag gör det denna vecka eller nästa! :)

Sen ska jag behandla mitt hår som det vore mitt egna barn! För nu ska det växa fort. Fortare än vad det gör. För jag vill ha tillbaka mitt hår. Min längd. Såå nu vet ni allihopa :)


inte ett enda hårstrå av löshår. nopp noop!


OHNOOO

Yami smsade nyss och sa att Stefan hade ringt till hennes mobil. Bara för att jag skickade ett sms till honom från hennes lur för typ 2 dagar sen betyder det inte att jag bytt nummer. Men får se om han fattar att han ska testa o ringa mitt nummer.

Får se vad han har och säga. Spännande!

Golfdagen i video

Nu tror jag att jag har fixat så alla kan se mina videoklipp? Annars får ni säga till igen. Men här har ni dom! :)


Lägg märke till hur jag inte missar bollarna, utan jag testar klubban bara!


Grejen var den att jag hade otur bara. Och jag lät henne vinna (;


HAHA fan va jag älskar den här videon. Kolla bara hur jag koncentrerar mig, hur många gånger jag kollar upp och kollar på flaggan, hur jag gungar med klubban. Och sen min sega reflex på att reagera när "gympaläraren" skjuter iväg Lindas boll. Haha ibland får man väl skratta åt sig själv? :)

vad ska jag göra på min lediga dag?

Jag känner mig lite som en brandman typ. Eller nåt. Att jag lallar runt här hemma och väntar på att mobilen ska ringa eller min personsökare eller vad det är dom har. Sen åka iväg till mitt jobb och göra det jag ska göra.

Men nu är det så att jag lallar runt och väntar på vad stefan har och säga. om han nu ringer vill säga. Men vad ska jag göra under tiden? Mitt rum är städat och snyggt. Kanske drar igång en film och myser under täcket med varm choklad och en macka? Har inte ätit frukost än. Sen kanske duscha och fixa iordning mig, igen. Sen göra lite snyggt i köket? Så pappa bli glad.

Jag vet inte riktigt än vad som kommer hända idag. Blir väl nåt impulsivt som ett sms från Yami där hon skrivit "Snälla jag ber dig, kom till mig i Nyköping. Jag har skola och saknar dig massor. Kom kom kom! Vi tar en fika och umgås! Glöm inte att jag älskar dig mest!" Haha, och vilka tror på de smset? (; Men men, jag skriver väl då och då! Nu ska jag dra igång en film och äta frukost! :)


fan vad jag ångrar att jag valde gymnasiumet i flen

Nu sitter jag  och tänker på hur mycke jag ångrar att jag valde gymnasiumet i Flen. Varför? Joo, mina två anledningar var att först är det nära hem. Vilket är skönt såklart, eftersom jag bodde där. Sen hade jag en kompis som också skulle gå där. Mer om den saken tänker jag inte säga, för jag var så jävla hjärntvättad så det finns inte.

Nu är jag varken kompis med henne eller bor i Flen. Jag mår bättre nu över att jag inte är kompis med henne och att jag inte bor i Flen kan jag ju säga. Men nu är det ju så att jag går i skolan i Flen? Jag är fast där. När jag gick i 1an så tänkte jag byta till Etuna, börja gå handel där istället. Men kommentarer som "meh, ska du ba lämna mig här ensam då?", "Jag kommer inte in i Eskilstuna", "Aha tack, lämna mig bara" fick mig att känna mig ego. Så jag fortsatte gå i Flen. Och jag ångrar mitt val som jag gjorde då som fan nu. Och jag hade inte förnuftiga tankar då. Visst, jag har alltid vart en sån som tar andra före mig. Men den gången borde jag inte gjort det.

Men nu går jag iaf i Flen. Lärlingslinjen med inriktning Handel. Jätte bra klass och linje tycker jag! Riktigt nöjd. Men sen själva skolans system om allting suger ju. Det som jag är så irriterad på nu är att jag skulle ju jobba på Tempo idag. Jag har smsat Stefan och frågat osv. Men han har varken svarat eller hört av sig.

Sen så snackade Lindas mamma med chefen på Tempo, och han sa att jag skulle börja där nästa vecka hade dom kommit överens om. "Aha" tänkte jag. Jag skulle inte jobba på Coop, och jag har ingen skola idag? Hur har Stefan tänkt där? Eftersom lärlingarna (asså vi i min klass) vi jobbar onsdag-fredag och är i skolan måndag-tisdag.

Nu har jag smsat Stefan. Nu är det hans ansvar att höra av sig tycker jag. Liksom jag kan ju inte åka till skolan. Va ska jag göra där? Och inte åka till Coop, eftersom där skulle jag inte jobba kom jag och Stefan överens om. Och jag kan inte gå till Tempo, för där ska jag börja nästa vecka. Aja, jag ska försöka göra lite nytta idag iaf och se om Stefan hör av sig.

Nu vet ni!

klockan är 5 på morgonen!

Godmorgon everybody!

Säkert ingen som är vaken nu. Haha! Jag vaknade 04:30 av att min mobil började låta eftersom jag hade satt på alarm. Jag ska ju tydligen till Tempo idag och praktisera, men vet inte när. Så tänkte att det är bäst om jag iaf är i Malmköping innan klockan 8. Och då går det en buss härifrån Mamma till Nyköping 05:26. Sen byter jag i Nyköping och ska vara framme 7:22. Får sitta i Nyköping ett tag och vänta på bussen. Ser iiinte framemot det!

Jajaa, nu ska jag väl fixa ordning det sista sen kilar jag till bussen. Eftersom jag är sån bloggnörd så lär jag väl skriva när jag kommer till Pappa ;D

!

Nu har jag tagit ett långt bad! Riktigt skönt. Och Linda smsade nyss .. Eftersom hennes mamma jobbar på Tempo så visste hon att Stefan hade pratat med Björn, han som är chef där, och han hade sagt att jag skulle dit imorgon.

Men varför har inte Stefan ringt och sagt det till mig!? Men tack Linda och Lindas mamma, ni är bäst! Nu ska jag kolla på Uppdrag granskning. Puss


Kungen!

irriteeerad

Har smsat Stefan, han som ska fixa praktikplats och allt åt mig och frågat vart jag ska vara imorgon och hur jag ska göra. Smset skickades iväg för kanske en timme sen. Men han har inte svarat än. Hur hade han tänkt att jag ska göra då?

Nu ska jag ta ett bad! Ciao


Jag är smart!

Nu är jag hemma hos mamma, så alla vet!

jag kom på varför ingen kan kolla på mina klipp på bloggen! Det är ju för att jag gjort så dom är privata så bara jag kan se. Smaaaaaart. Ändrar det imorgon! Då får ni kolla ;D

Hejdåååå

Nu ska jag kila iväg till bussen. Skriver väl att jag överlevde resan när jag kommer fram till mamma! Så vi hörs senare ikväll. Nås på luren såklart! Puuss :) <3


Och fan va jag älskar mina stora mjukisar right now. När man gått med jätte tighta jeans en hel dag och spelat golf kan jag berätta att bästa tipset är stora mjukisar! Och min cam har blivit dum igen. Men Rosa Cardigan, rosa linne, gråa mjukisar, blå jeansjacka. Nu vet ni på ett ungefär ;D Haha! Aja, ciaaao!

så :)

Jag har många många fler videos när jag och Linda spelade golf. Sen har jag på mig och Yami igår. Men orkar inte fortsätta lägga upp. Tar det ikväll eller imorgon :)

Hade tänkt börja packa lite, åker till mamma med 16:30-bussen. Men skriver innan :*


såhär blev det när jag och Yami hade byggt ihop sängen :)

som sagt, videos rullar in nu



Nu kommer ni nog få se många videos ;D Och om det inte funkar för er att se, kommentera då så fixar jag det åt er :) om ni är så jätte intresserade såklart. Haha! Men på den här videon lärde sig iaf Sebbe sig att simma. Vi var i Turkiet. Han lärde sig inte exakt när jag filmade då, men han ville ha en video på när han simmade iaf ;D och nu får ni se också! :)

bilder och videos börjar rulla in nu (H)



Nu börjar videos och bilder komma in på datorn! Så sitter och fixar det nu, sen lägger jag upp lite på bloggen :) Sen ska Linda skicka sina bilder också! Och ska få bilder av pappa från Turkiet. Så snart blir det en bilddagbok på min blogg. Men sånt är alltid kul ;D

hemma från "utedagen"

Hello! :)

Blev jätte stressigt imorse, så hann inte göra ett morgoninlägg. Sooorry. Men hade endå inget vikigt att skriva? Eftersom jag inte skulle till Coop idag så fick jag vara med på "utedagen" i skolan. Gå promenad, åka iväg och klättra, paddla osv osv. Och självklart så skulle jag spela Golf.

Jag tänkte ta ett par klackskor och traska iväg till bussen, men sen smsar Linda och säger att jag ska ta på mig bekväma skor för att vi skulle gå en liten bit. "Vafan, minigolfen ligger 10min ifrån skolan" tänkte jag. Men det var ingen minigolf vi skulle köra! Vi skulle gå 6 eller 7 km eller va det var ut till ett golfplace.

Efter över 1 timmes promenad så var vi framme. Vi delades in i grupper och fick spela golf på olika stationer. Första stationen skulle vi försöka träffa bollen och skjuta den så den hamnade i en korg. Och jag har aldrig spelat golf, men 3 av 20 bollar satte jag i korgen. Skiiiickligt! Innan hade dom sagt att man inte fick skrika och blabla. Det första jag gör när jag sätter min boll i korgen är o skriker högt "YES!! SÅG NI!? FAAAN VA JAG ÄR BRA". Sen märkte jag hur min "golflärare" fakelog åt mig och gav mig en klapp på axeln och tänkte "kan du inte bara dra." typ? Haha nej inte riktigt.

Sen var det nästa station. Där fick vi försöka putta bollen i ett hål med en liten flagga i. Jag sa jämt puffa ist för putta. Min finska sida kom fram då och då. Haha! (min mormor säger puffa nästan jämt). Har videos och kort på allt de här. Det kommer upp snart :D

tredje stationen så skulle vi skjuta iväg bollen så långt vi kunde mot vattnet. Haha där va jag ju kung måste jag ju säga. "FIRE IN THE HOLE" stod jag och skrek när jag skjutit iväg den, men kom på att det är "Fore" man säger. Jaja, man kan inte göra allting perfekt och rätt? Jag tror iaf att jag var golfare i mitt tidigare liv.

Sen hämta Lindas pappa oss och vi åkte hem :) Nu ska jag snart kolla busstider, ska åka hem till min mamma idag nämligen :)

Godnatt :)

Nu måste jag sova så jag orkar med dagen imorgon. Ska ju spela golf med Linda ;D Haha! Filmer och kort lär komma! Det gillar vi! Mycke videos och bilder kommer imorgon :)

Så vi hörs älskling.


caisa!

Caisa! Snart måste vi genomföra våra planer. Att pierca oss. Jag vill göra fler i öronen och i överläppen. Men vet inte riktigt hur det ska bli när jag har tandställning? Men har alltid velat ha där. Även vad folk sagt om det. Att det är fult, att det är fjortispiercing osv osv. Men man kan bära det fint!


när jag har tråkigt..

När jag har tråkigt eller inget speciellt för mig så brukar jag göra ett eller två såna där tester på Facebook. Alltid lika kul och se resultatet! Nu gjorde jag "Vilken hundras är du?" så här blev det:





Du är en grupp 2 som kan passa med en ras som kräver en bestämd och fast hand. Kanske en Rottweiler? Rottweilern skapar starka band till sin ägare och har stort begär att tillfredsställa ägaren. Den kräver mycket uppmärksamhet från sin ägare och bryr sig om att deras ägare är glad. De är hundar med Starkt och Stabilt psyke och är lugn, vänlig och godmodig som är tålmodig med barn, tillgivna och följsamma.


kvällen

Har vart en riktig mysig depp-tjej-kväll med bästa vän Yami. Först kilade jag ut och mötte henne, då gick vi och "mötte C". Sen kilade vi hem till mig. När vi kom hem till mig byggde vi ihop hela min säng. Har videos och bilder på de som kommer upp kanske ikväll ;) Tycker vi skulle valt bygglinjen ist! Haha!


Sen kilade vi hem till Yami och hon fick pengar av sina föräldrar, sen gick vi till Tempo och köpte kakor och powerking. Sen skyndade vi oss hem till mig för att kolla på Idol. När klockan var 19:55 och vi inte fick igång min box så fick vi lite panik. "SKIT I DE HÄR! Ska vi springa hem till dig!?". Tog våra stuff, sen sprang vi hem till henne. Finns video på det också ;D Haha!

Vi lyckades komma hem till henne, bädda ner oss i hennes säng precis när det började. Så duktiga! Idol var kul. Med min och Yamis humor så var det ju iaf hur kul som helst?

Nu ska jag tvätta bort sminket, ta en dusch ska jag nog göra! PUss :)


Haaappyfaace


yes!

YES YES

Jag skrev ett sms från Yamis mobil till Stefan. Han som är som min "övervakare" eller vad man ska kalla det för. Iaf.. Smsade honom och frågade om han kunde kolla praktikplats på Tempo som ligger mittemot mig imorgon istället för Coop i Flen. Så jag slapp gå till Coop imorgon. Istället skulle jag plugga och vara med på friluftsdagen! WOHO säger jag bara! Cuz i really dont wanna go and work på Coop Konsum?

Stefan fixar allt. Tack! Nu blev jag taggad igen inför att fixa toppbetyg i skolan. Så Linda, vi ses på Golfen imorgon! ;D

Jag har blivit sämst på rubriker?

Nu håller jag på att städa mitt rum. Skit kul! Älskar det. Städar hela hela tiden. Det är mitt intresse att städa! Ironi. det är jätte tråkigt och jag vill bara lägga mig och sova. För jag ska jobba på Coop imorgon. Pappa sa att jag skulle dit imorgon iaf. Sen hoppas jag att det blir en vääldigt vääldigt kort tid på Coop. Typ 60min räcker?

Men nu ska jag fortsätta städningen. Ikväll kommer Yami hit tror jag. Mysa framför tvn och ha deppig-tjej-kväll. Ska försöka få henne att bygga ihop min säng också ;) Haha!


aha?

Kom hem "tidigt" idag. Kom hem för typ 20min sen. Nu sitter jag och pluggar matte. Har egentligen inte ens de i läxa. Jag gör det för att ligga före och bli klar med det såfort som möjligt. Så ni ser, även jag kan bli pluggis ibland! Sen ska jag dessutom plugga historia.

Har jätte ont i magen, tagit 3 värktabletter idag utav mina dom där "speciella" tabletterna. Kommer inte ihåg vad dom heter. Men en doktor skrev iaf ut ett recept. Och man får bara ta 4 såna om dagen. Så ska försöka hålla mig med att ta den sista ikväll. Så duktig är jag.

Fick också veta idag att min praktikplats blir på Coop i Flen. Och jag säger "Noway" till det. Så får se hur skolan gör med det. Spelar inge roll om jag ska jobba där en vecka. Jag tänker inte jobba där? Aja, får se hur det blir med de! Längtar tills jag får börja praktisera på Gina Tricot eller nåt i 7-8 månader sen.

Meeeen. Nu ska jag fortsätta plugga. Sen lägga mig i sängen och försöka sova bort min onda mage. Sen ikväll ska jag och Yami mysa framför Idol hoppas jag! puss


UUUUUUUUUUUUUUUUUULLIIIIS

nu sitter jag och ullis och tor uppe på 400. Nordisk mytologi håller vi på me. För vi är så tuffa :)

ciao!

uuusch

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen, nu sitter jag och dricker oboy och känner mig jätte stressad. Vaknade alldeles för sent idag. Så skriver senare. Måste skynda mig nu.. Puuuss

Godnatt darlings!

Nu ska jag faktiskt ta och försöka sova. Har fortfarande huvudvärk och är jätte jätte trött. Och får ju inte försova mig imorgon!

Nu hittar jag inte mitt nya skolblock där jag har mitt schema, viktiga papper och massor med viktiga anteckningar. Glömde jag den på bussen? ååh va sur jag blir.

paaappiiie

Guuuuud va jag saknar när man var liten och man åkte iväg med pappa och hans kort och shoppade kläder. När man sa att just den jackan var jätte nödvändig och man måste ha den. Sen kom man hem med skor och kläder. När man sa att man skulle ta skolfoto och man var tvungen att köpa nya kläder till de. Man åkte bara iväg och fick det.

Just nu vill jag iväg och shoppa på pappas kort. Måste faktiskt ha en höstjacka och skor iaf.

blev inga läxor

Haha jag tog med mig lite böcker hem för jag tänkte att jag skulle plugga lite ikväll. Så jag ligger före och får lite pluspoäng hos lärarna ;D Meeen så blev det inte. Inte haft ork. Har verkligen haft världens huvudvärk hela dagen.
Meen men, nu hade jag tänkt göra oboy för er som ville veta! Skriver latöööör :)


ciao



Nu drar jag ut med mina jätte feta adidasmjukisar och min mysiga rosa Björn Borg tröja. Hatar kylan.. Men nu vet ni det iaf! nås på luren. Kommer väl hem snart annars. puuuuusshej!

smsar med Yami

Fick sms av Yami mitt i allt. Helt plötsligt skrev hon:

Yami: (sms 1)Ja visst det är klart :) börjar gå nu :)<3
Yami: (sms 2) vart är du :(
Yami: (sms 3) E ju inge roligt att lura dig när du inte svarar :(
Jag: Vafan snackar du om? :|
Yami: Försökte bara få kontakt med dig :D
Jag: Söker du lite uppmärksamhet? :)
Yami: Jaaa :$ va gör du? :D
Jag: Ingeting, sitter och saknar dig :$
Yami: Aaaaaaaaw who´s the romeo?
Jag: Jag vet inte! :o jag? :o
Yami: Mest troligt! :D
Jag: Va gör du tönt? :D
Yami: vaknade nyss (: ska ** *** ** **. Va gör duuuuu? <3
Jag:  Jaha, vill du ha sällskap? (H) Nee jag sitter och gör ingeting :(
Yami: om du inte har nåt bättre för dig ;)
Jag:  Jag möter dig utanför Otilia om 5min!

Så nu vet ni! Jag kilar ut och träffar Yamibabe! :)


you wish



Bilden säger ju allt. Jag vill ha powerking, massor. Jag vill ha choklad. Jag vill ha Ben and Jerrys. Jag vill ha riktigt bra filmer. Jag vill ligga under täcket och mysa. Jag vill att jag och Yami inleder en riktigt depp-tjej-kväll minst 5 gånger i veckan.

första skoldagen

Heeeeeeeej

Idag var min riktiga första skoldag. Innan har jag bara vart i skolan 2 dagar, varav en dag var jag ledig. Den andra dagen skulle bara klassen sociala tillsammans. Men idag fick jag böcker och hela allting. Känner verkligen att de va ett tag sen jag satt i skolan en hel dag, på alla lektioner. Så nu är jag typ halft död. Ont i huvudet som fan. Hungrar ihjäl t.o.m.

Men skoldagen var helt okej. Härlig klass! :) Jag tog 16:05 bussen och när jag kom till Malmköping så satt jag och väntade på Yami skulle komma in med sin buss. Sen kom hon in efter att jag suttit där en kvart, vi kilade iväg och satte oss på en bänk och pratade om speciella ögonblick, om skoldagen och om allt annat skit. Sen kilade hon hem och jag hem. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska laga den goda maten som han ska göra snart.

Skriver väl snart igen! Eftersom jag är kung på att uppdatera (H)


Den här veckan ska jag på dans också! fyfan va jag saknat de! :)

Godnatt

Nu känns det som att jag ska somna. Så hade tänkt slå ihop datorn, klä av mig och lägga mig under täcket. Så vi hörs väl imorgon. Sov såååå gott allihopa! :)

pusshej. <3


kläder imorgon?

lite gamla bilder


den här bilden är tagen förra hösten. 10 månader sen. Haha jaa, va ska man säga? En kompis som jag hade då tyckte att jag såg väldigt bitchig ut på bilden. Men man kan väl försöka se bilden på annat sätt än att tänka direkt "blond bitch" ? Där var jag också mycket smalare i ansiktet än vad jag är nu


också typ 10 månaders gammal bild. Den här bilden ger mig mycke mycke minnen. Kommer tex ihåg att mitt ex hade den här bilden som bakrundsbild på sin mobil.


samma här. 10 månader. En flippbild? Jag var på super humör kommer jag ihåg. Och kommer fortfarande ihåg anledningen. Men det får ni inte veta, so feel the pain! :D

dom här tre bilderna fick verkligen igång skallen med att börja tänka en massa. Så nu ska jag dra igång bra musik, hämta oboy och skriva av mig kanske? Vi får se! :)

har jag inte vart duktig på att uppdatera idag?



Jag tycker att jag är riktigt skicklig på att uppdatera nu när jag är hemma. Dock har det bara gått en dag.. Men jag ska fortsätta såhär! Uppdateringar jämt.

Nu sitter jag och lyssnar på Lil Wayne och dricker vatten. Funderar på danssteg som vanligt. Ska jag berätta en liten hemlis? Som alla storbloggare håller på med, en bild på sig själva och sen står det "schh". Jag får också fixa en sån bild och berätta hemlisar då och då! Haha!

Aja.. Tillbaka till den lilla hemlisen som bara Yami vet om tror jag. Och det är att varje kväll jag ska sova måste jag lyssna på musik. Jag måste somna till musik och ha en liten lampa tänd. Och när jag ligger och försöker somna till musiken gör jag alltid danser i skallen. Alltså jag tänker ut danssteg osv osv. Kan ligga och röra benen och massa kroppsdelar utan att jag ens tänker på det. Yami la märke till det när vi sov i Sollentuna.

Men så gör jag för att somna (H)

liten update

Nu har Yami lämnat mig och åkt till Nyköping, vi satt ute en stund innan bussen gick. Sååå nu får jag se vad som händer ikväll. Kanske blir att jag fixar mitt rum och alla kläder o shit. Ska sova tidigt iaf! :)


bild från slutet av sommaren , om ni ville veta (H)

liten update

Nu ska jag kila ut och träffa Yami innan hon åker till Nyköping, hennes buss går om typ 40min. Sååå ciiiaaao :*

tråkig rubrik?

Helloooo! Nu har jag och the family ätit riktig jävla svensk mat. Haha! Yami var här innan också. Hon och jag kilade ut förut. Satt ute och drömde oss bort till Thailand. Vi ska åka dit nästa år. Vi ska. Sen kilade vi hem till henne. Pratade lite med hennes familj oså. Och jag älskar den familjen! :) <3 Berättade om Turkiet och socialade, och självklart massa skratt! :)

Nu är Yami hemma hos sig och packar. För hon ska till Nyköping ikväll. Eller snart.. Jag vet inte. :(

Ikväll kilar man kanske ut och träffar annat folk hoppas jag. Sen imorgon är det back toooo schoool! Möter Linda på busstationen :D


Oskar, Caisa, Jea, Bella, Aylin, Jimmie, Tobbe, Nathalie och Sandra är några som man brukar sociala med :) Så hoppas folk vill sociala ikväll!


stääädning

Nu har jag precis duschat. Och när jag kollar på mitt rum blir jag bara så irriterad för att det är verkligen jätte jätte stökigt. Packat upp hälften och bara slängt överallt. Allt är kaos i mitt rum. Så tänkte städa nu. Sen fixa mig osv. Skriver sen :)


jag saknar värmen redan. Det är ju iskallt här hemma? September liksom.. Nu är det verkligen höst.


...



Nu har jag tagit ut min piercing. Nu är den gooone. Ska låta det växa igen nu. Den växte ut för mycke. Så får se hur lång tid det tar innan den vuxit igen. Men vilken tur att jag och Caisa ska fixa en kanyl och sitta och pierca oss själva överallt sen (H) Haha!

YASEMIN

Jag skulle smsa Yami idag och berätta när jag vaknade. Jag har gjort det. Men hon varken ringer eller kommer och plingar på min dörr. Sover hon? Har det blivit jordbävning vid hennes hus? En liten jordbävning under deras hus. Eftersom vi bor snett mitt emot varandra.

Men iaf.. Hoppas att du bara ligger och snarkar i din säng. Men CALL ME när du ser det här! kyss på dig


Bilder från turkiet


typ halva min packning?


I bilen påväg till Arlanda :) Matilda och Sebbe


ååh va jag är coool.


Sebbe :)


Sebbe, pappa och Rikard. Ursäkta den dåliga kvaliten, men jag sprang och de va min mobil (A)


Pappa på arlanda. :)


Sebbe och Matilda på arlanda


jag själv på arlanda. Fan va tuff jag är. Haha!


på bussen påväg till Side i Turkiet :)


Framme i Turkiet. Alla tog nåt och käkade :) Matilda och Pappa på bild ;D


Matilda, Sebbe, Rikard och Jag när vi precis hade kommit fram :)


Sheparb Kebab eller vad de nu hette. Men kebab iaf! Och kebaben i Sverige smakar fan plast gemfört med Turkiet


Min älskade lillebror Seeebastian. Som också sov tillsammans med mig hela veckan. Såå mysigt!


Första dagen på stranden


Den hottiga sanden


Det var en sån där som vi flög efter en båt :D


Jag tog massa konstiga bilder på hus, gator, blommor, mopeder osv. för jag skulle visa Yami (H)


Sebbe på nån resturang vid marknaden


Hundar?


Liten del va poolen :)


Sebbe och Matilda :)


Ungefär ett studiebidrag. Va tvungen att kolla hur det såg ut. Och där har ni ungefär 1075:- tror jag :)


Jag och Sebastian :)


Jag på stranden :)


Haha, sebbe tog massa bilder på mig. (H)


Haha sebbe tog nån bild på vattnet? Och när jag ser bilden måste jag berätta en liten kul sak som hände på söndagen.. Det var första dagen på stranden. Det var skit varm. Låg och svettades som en tok. Jag tänkte att jag skulle ta ett dopp i vattnet. Jag springer ut i vattnet och dyker under en våg med halvt öppen mun och öppna ögon. Tänkte inte alls på att de var saltvatten!? Så flyger upp ur vattnet och skriker "AAH DE VA SALTVATTEN". Kliade mina ögon och gjorde allt jätte dramatiskt. Kunde varken se eller prata. Haha! Sen lägger pappa en kommentar: "Vadå, trodde du det var som Hosjön eller? Haha!". Sååå sur blev jag och gick upp och la mig.


Jag och Sebastiiiaaan <3<3<3


Liten bit av hotellet


Jag brände halva min mage andra dagen..


Rikard och Sebastian :)


Vattenpipan som jag köpte till Yami :)


Sen var det hemgång, sebbe låg och sov mot mig som han gjort hela veckan. Och fler bilder kommer senare. Har tusen bilder känns det som. Sen ska jag få massa bilder av pappa också. Men håll ut ;D


kort kort sammanfattning av när jag var turkiet

Lördagen: Vi drog till Arlanda och var jätte jätte stressade. Pappa körde bilden som det vore en sån där jätte snabb bil. Men det är ju trots allt en Volvo. Haha! Sen skulle vi köra drive in på Mcdonalds, det blev ännu stressigare eftersom vi aldrig fick våran mat. Dom bad oss parkera en bit bort så skulle dom komma med all mat. Klockan rann iväg och alla började bli sura och stressade. Sen la jag en kommentar som "Nu har det ju faktiskt gått 8 min!". Då hörde man bara hur pappas dörr small igen och han gick in för att kolla efter vår mat. Han fick den och alla var lyckliga några minuter. Sen hittade vi inte mina och Sebbes nuggets. Pappa stannade bilen och så då hörde man en liten söt kommentar från pappa, "Nu jävlar" . Han gick ut och allt löste sig iaf. Sen parkerade vi bilen. Sen fick vi springa till bussen som skulle ta oss till flygplanet. Eftersom vi såg bussen komma.

Pappa: SLÄNG COLAN!
Jag: Vaaaa?
Rikard: SLÄNG COLAN!
Jag: Ska jag slänga colan?

Vi hann iaf med flygplanet. Och det var första gången jag var så här nervös? Flygit tusen gånger, aldrig vart så här nervös. Tror det är Yami som skrämt upp mig. Sen satt ju Rikard och berätta att vingen kan åka av osv. När vi kom fram till Turkiet tog vi bussen ut till Side, som det hette. Kom till Hotellet. Gick ner och käkade. Sen upp och sov.

Framme i Turkiet:
Jag: Shiiiiet va mycke kebabställen!

Jag är sååå rolig ibland.

Söndagen: Vi vaknade, gick ner och käkade frukost. Sedan gick vi upp och drog på oss badkläder, sen tog vi bussen ner till Stranden. Sjukt fint och jätte jätte varmt. Badade och solade. Vad mer kan jag säga om stranden? Att sanden var jätte varm så man fick springa om man skulle nånstans? Sen när vi kom till Hotellet så gick jag och pappa förbi nån massage snubbe. Han börja snacka om nåt som kallas för typ Hamam? Hamamanana? Nåt i den stilen. Jag fick massage och de var så sjuuuuuuuukt skönt. Men lite äckligt kändes det när de är en sliskig snubbe som står och masserar mig.. Sen gick vi på nån fet marknad :) Sen middag ute, sen kväll och sen sleeptime?

Måndagen: Ärligt talat kommer jag inte ihåg riktigt vad vi gjorde. Men stranden, shopping, käkade ute och baaara jätte chill som alla andra dagar? :D

Tisdagen: Tror att min faster och hennes familj, alltså två utav mina kusiner, kom till våran strand. Dom var ju i Turkiet samtidigt fast en bit längre bort ifrån oss. Men vi var vid stranden och glassade. Sen gick vi barn (Marcus, Moa, Matilda, Sebbe, Rikard och jag) till Resturangen där uppe på stranden. Beställde in mat och dricka och satt där och myste. Efter några timmar på stranden i jätte jätte värme så drog alla till vårat hotell. Linda, min faster alltså, blev sjuk, så dom åkte hem till sig. Senare på kvällen var det någon slags "fest" på vårt hotell. Det kom modeller som gjorde reklam för en affär med skinnjackor. Dom gick runt till musik och alla satt och kollade. Ni vet som en modeshow? Sen kom det fram en som jobbar på hotellet, Fernando hette han tror jag. Han iaf drog iväg mig utanför. Dom klädde på mig. Sen drog ut mig på golvet inför alla. Jag skulle vara modell för nån minut. Inför alla. Hur skulle detta gå tänkte jag dom första sekunderna. Men sen var det kul, och jag gick och showade upp mig. Haha de där lät fel. Men ni fattar? Pappa fick med någon bild tror jag. Så slänger upp de såfort jag får pappas bilder!

Onsdagen: 
Vi tog en taxi och åkte till min faster och dom. Vi glassade på stranden som låg vid dom och bara tog det lugnt. Och måste bara påpeka en sak som jag älskade med turkarna.. Det var att dom alltid gjorde vääärldens godaste bröd! Yami ska kunna laga sånt bröd. Eftersom hon är turk för er som inte fattat de. Hon ska laga sånt bröd och sån dipp jag fick. Eller jag kan ju iaf alltid drömma? haha! Sen så åkte jag, moa, rikard, matilda och marcus fallskärm efter en båt typ? Vi åkte ut med en båt. Spännde fast oss på nåt som liknade ett fallskärm. Sen åkte vi iväg med en lina som satt fast i båten. Vi flög sjuuuukt högt upp i luften. Bilder finns på det också!

Torsdagen: Alla började typ bli sjuka. Alla mådde illa och låg inne på hotellrummet. Deeeet var inte nice eller chill. Men tror vi var vid stranden ett tag. Fast jag låg med t-shirt och keps i skuggan. Haha! Sen var det väl samma här som på måndagen. På kvällen drog vi ut och åt. Sen sleeptime?

Fredagen: Ingen mådde bättre. Alla gick runt och klagade över hur ont den hade i magen. Men på kvällen åkte vi in till en jätte marknad tillsammans med Linda och dom. Sen sleeptime på kvällen.

Lördagen: Sista dagen. Så alla hängde vid poolen hela dagen. Ingen mådde bättre idag heller. Sebbe lärde sig simma utan såna där armpuffar. Sen tog vi bussen till flygplatsen. Käkade lite på burger king såklart. Satt och väntade på flyget i två timmar. Sedan bar det av till Sverige. Kom hem vid 3 på natten. Kilade ut och träffade Yamibabe. Sen gick jag hem och sov.

Nu blev det en jätte kort sammanfattning av veckan. Men nu vet ni ungefär vad jag har haft för mig? ;D Bilder kommer snart! :) puss


im home in sweden bitches!

Nu är jag hemma från Turkiet! Eller aah.. Kom hem vid 3 inatt? Men såfort jag kom hem så träffade jag min bästaste bästa Yamibabe! Gissa om jag saknat henne!

Vi satt ute nästan 2 timmar och berättade hälften av allt vi missat i varandras liv, och alltid lika mysigt och intressant! Hon fick också en present av mig, en blinkande vattenpipa. Hur G kommer hon inte va nu? (H) Jag är sån Romeo ibland. Dock glömde jag posta vykortet från Turkiet. Haha! Så får väl smyga över till henne nån natt och lägga vykortet i hennes "brevlåda".

Men nu är jag super super trött. Självklart ska jag lägga upp bilder och berätta om veckan när jag vaknar sen! Så vi hörs imorgon! eller det blir idag.. Men seeenare ;D Puss och godnatt :*

YAMI UPPDATERAR

"Hej jag heter Mikaela och jag går runt i solen och flashar mina kroppsdelar så att jag ska kunna bli brunare och finare än alla andra. Jag äter god mat varje kväll på en mysig uteservering på någon lyxig restaurang. Jag går och kollar på kläder varje dag och shoppar upp de pengar som växlats efter att jag har tagit ett dopp i polen på hotellet. När jag blir för trött på att bära mina påsar så kommer unga snygga turkar och bär mina påsar eftersom jag är blond, snygg och svensk. Sedan bär de också ner mig till stranden och sitter och fläktar mig och ger mig massa godsaker. Juste, jag måste komma ihåg att skicka ett kort till en tjej och berätta om hur bra jag har det. Vem var det nu då...? Jenny? Yenni? Yaaa.... mi? Yammi! Undra om hon har frysig ihjäl, det borde hon ha gjort. Och stackarn sitter framför skolbänken. Det borde hon iaf göra. Men nu har jag inte tid att skriva mer, havet kallar!"


Mikaela... Jag saknar dig. Och vill att du ska komma hem till mig. Jag är jätteavundsjuk på dig idag. Det spöregnade imorse och nu är det bara några grader ute. Men jag antar att du har det bra, det borde du :)

Älskar på duuuu <3 BebiZ ♥ MiZkan





RSS 2.0