kvällens lookie



Nu åker jag till Flen! Hörs babes! <3

300509

Sho !

Vädret håller i sig fortfarande. Hoppas det är så här fint väder imorgon också! Ska nämligen jobba lite på landet and make some money! Tro det eller ej. haha!

Igår så sov Yamibabe hos mig. Men innan det var jag och Mamma i Sthlm. Hon klippte av sitt långa hår, och jag färgade bort all min utväxt. Mådde inte alls bra under dagen. Var helt slut, irriterad och mådde illa. Har vart så stressigt senaste tiden liksom. Men sen åkte vi ju till Sthlm, och då blev man ju lite piggare. Hoho!

Sen när jag och Mamma skulle åka hem så började motorn ryka maaassor. Så jag och Mamma var tvungna att stanna. mitt i tunneln! Eller aah, på sidan! Men lite kö skapade vi! =) haha! Sen kom polisen dit, och ena polisen var så sjukt snygg! Haha! Men sen så slutade det ryka, mamma ville åka men eftersom jag är så kung på bilar så sa jag till henne att vi skulle stå still och hälla i vatten, eftersom kylarvätskan var slut antog jag. And guess what? Jag hade rätt. Men sen åkte vi snabbt iväg till ett bättre ställe, stod där ett tag. Sen när vi fyllt på med vatten så åkte vi hem. Plockade upp Yami i Malmköping, sen var det Flen som gällde!

När vi kom till Flen så bytte vi om till mjukisar och kilade till affären. Och eftersom det var ungdomsyra i Flen så stötte man på massor med folk. Så var där typ 1 timme. Träffade my angels t.ex från Malmköping som man aldrig ser längre! Vi måste bli bättre på det! <3

Sen gick jag & yami hem till mig, kollade på senaste Fast and Furious-filmen och myste. Sen låg vi och prata, prata, prata och prata tills klockan blev 04:30. Då känndes det som att det var dags o sova. Sen vakna man imorse av att hon tassade runt och ingen aning om vad hon gjorde uppe. Men det var mysigt :) Thank you baby!

Ikväll åker jag till Flen, innan det ska jag vara social med datorn och pappa. Samt lite böcker...
Skriver kanske ett till inlägg ikväll, annars får ni försöka hålla ut till imorgon!


M: Asså du skulle skratta bara jag sa "Ekorre" ....
Y: Mm..
M: hehe..
Y: HAHAHAHHA
M: HaHA sa ju det! Ekorre! hahaha
Y: hahahha!


SOLSOLSOL!

Faaan va SKÖÖNT väder! Det är sjukt varmt! Hoppas det håller sig! Tänkte bara uppdatera lite nu så ni vet att jag lever! För nu ska jag lägga ifrån mig datorn och stekas ute på balkongen. Skriver later om vad som hänt!

puss.


jag vill ha.




hoppas jag får pengarna imorgon! För det här plus två par skit snygga pumps ska jag ha!
Pappa, I got a plan!


usch.

Känner mig helt konstig. Mår illa och har ont i huvudet. Känns som jag kommer falla ihop snart. Pluggat som en tok heeela dagarna. Onödig dag i skolan. Två lektioner där man inte gör nånting. Ta igen alla krafter genom att vila imorgon?

styrka är vapnet.

Om djävulen haffar dig ska jag kriga mot honom, kidnappa dig och vi ska flyga till heaven. Jag lovar och svär.

you are the one i trust

whaaat a daaay! Började 13:25 och slutade 14:15. Hade en lektion. Skulle ha engelska , men när jag och Linda gick ner dit (i spöregnet) så var brandbilen där. Det hade brunnit där inne tydligen. Så då fick vi skippa engelskan. Så det var nice :) Sen gick jag och Linda home to me för jag skulle hämta den där sladden till datorn. Sen kilade vi ner till busstationen och väntade på hennes buss. Efter det träffade jag "Mr X", haha!

Och nu är jag home. Ska sätta igång med städningen i mitt rum. Dammsuga ska jag göra dessutom!

love /m


schooool .

Hoho! I got some news fo you. Jag fick brev från kommunen igår. Och ska jobba på förskola, Södergården tror jag de hette :O Får se hur det går! Mitt första jobb in ma hole life. But i get some cashes!  Sen jobba ute på landet, pappa? (A)

Sitter på datalektionen nu, började 13:25 idag, kom till skolan för att gå på två lektioner. Sen efter skolan åker jag till Malmköping, men först måste jag springa hem till mamma, glömde nämligen laddsladden till datorn. im so smart!

Sen imorgon åker jag till Stockholm, och yami ska med! Sa till henne att vi skulle åka vid 16-tiden, men blev liite tidigare. Haha! Men ska försöka få med henne endå!

Skriver senare idag, ska försöka få nåt gjort!
pussokram. :)

liten uppdatering!

Godmorgon sunshines!

Sitter på datalektion nu, förstår inte riktigt vad det är vi ska göra. Som vanligt. Försöker få Linn att skaffa en blogg. Och Linda is not here todaaay. We miss yoU! <3  Slutar 14:00 idag! Skönt! Och enda riktiga lektionen som är idag är den här och nästa. Sen hade vi bara en "kom-ikapp-lektion" som jag gjorde prov på. Och ingen aning om hur det gick.. We will see!

skriver senare!
love /m


i take a bullet fo you.

Åååh, blir helt galen av allt plugg. Alla snackar om att dom är klara o shit. Själv sitter man med feta högen med böcker. Great!  Imorgon är det prov i Försäljning & Service och matte, på torsdag har jag idrottsprov. Sen är det typ helg. Sen nästa vecka på tisdag,onsdag och torsdag är det prov som gäller! Fyfan.. jag dör sakta. haha!

Sitter och skriver om alla svar, men ingeting fastar in the head. Sen ska jag lägga undan allt de här, ska plugga en halvtimme till. Sen får det nog räcka! Sen blir det baaara chill vid datorn, sen sleeptime!


260509

Exakt en månad kvar tills jag fyller år!  jag längtar, längtar som fan.

Har suttit o försökt plugga lite, går väl sådär? Sjukt svårt o koncentrera sig när det är så mycket annat man borde göra och vill göra. Åker till Flen med 20-bussen sen också. Fortsätter o pluggar där! Och tar med mig datorn.

och hoppas det blir lika härligt väder imorgon som det var idag! Så j*vla skönt.



Bild: Syster Malin & jag, våren -08

"I want this bitch, oh i wanna fuck this bitch" (8)

Hello babes!

Kom hem för en stund sen, eller aah.. En timme sen. Haha! Har haft två lektioner idag. Eller en "riktig" lektion. Började klockan 09:45 imorse, då skulle man få veta hur man låg till i Christers handelsämnen, och har några prov och göra, sen är jag fenito! Sen hade vi 4 timmars lunch. Linda tänkte åka hem, men det fick hon inte av mig och Linn såklart :*

Och vad gjorde vi under den långa lunchen? Gick upp och köpte glass, gick till djuraffären eftersom Linda skulle köpa lite stuff till sina djur =) Sen låg vi bara ute i solen. Linn och Linda försökte lära mig hjula! Haha och det gick ju inte så bra. Eftersom jag aldrig vågade ta i gräset. Men tror att jag överlever utan den kunskapen? Sen gick jag och Samir o köpte den där "16-drycken" som jag velat testa huuur länge som helst. Men fick sjukt ont i magen av den. Så diss på den!

Sen var det Marknadsföring som gällde! Sen hem. Sitter i Malmköping hos min pappa nu, kom precis på att jag måste åka till flen ikväll. Har prov imorgon, och såklart så har jag glömt böckerna hos min Mamma. Great.

Men ska försöka plugga lite annat nu, men skriver maby later tonight!
Och Yami, i got feta neeeews!


26/12-08.

Vi hade något underbart, något så dyrbart. Men jag valde att gå min egna väg. Jag lärde mig att ställa mig på egna ben, att våga ta smällarna. Jag vågade ta klivet. Nu går jag efter mina egna spelregler, jag gör precis vad jag vill. Jag skulle aldrig förneka att jag kan känna saknad till det vi hade tillsammans, men det är väl såna smällar man får ta?

Något du lärde mig var att stå fast vid min stolthet. Du visade också att tillit finns. Jag litade på att du skulle hjälpa mig upp när saker och ting gick snett. Jag skulle gå på spikmattor och genom eld för att få dig upp ur dina gropar. Vi var två, det skulle alltid vara vi. Men någonstans på vägen stannade jag till och du fortsatte gå.

Jag tror att båda egentligen stannade till. Saken var den att vi stannade till vid olika tillfällen. Men är det rätt om man sitter och tänker på hur man hade det förut? Den tiden man gjorde allt för att få åka iväg och träffa någon som man pratat med ett tag. Den tiden man sprang direkt och berättade för ens bästa vän vad han sa och vad han gjorde som man pratade med. Men sen satt man och började tänka om, att man aldrig kommer komma tillbaka till den tiden. Att det är bättre om man har förhållande nu, få känna trygghet och få känna sig älskad. Men är det värt de? Lever jag hellre i en osäkerhet än fånga de gamla till de nya?

I början var kärlek något som kändes lätt. Bara tre små ord, Jag älskar dig. Kärlek var att känna sig trygg och älskad. Men kärlek blev svårare och svårare. Jag började inse att alla hade rätt när dom sa "Det är alltid en som älskar den andra mer i ett förhållande." . Kärlekens spår blev tunnare och tunnare. Det blev aldrig känslorna som man hade i början. Det blev aldrig samma sak när man träffades som när man började att träffas. Den pirrande känslan började tona bort.

Jag var tvungen att döda mitt förfluta för att det skulle gå. Det var jag aldrig redo att göra. Jag vad fast i mig själv. Jag var fast som en missbrukare.

Jag gömde mina känslor inom mig själv. Jag sålde min själ. Jag var tvungen att försöka se vad som var rätt och fel. Och jag vet att jag valde rätt. Du förtjänar något bättre, en som kan visa sin uppskattning till dig mer. Det som finns kvar är våra minnen. Aldrig att jag glömmer dom. Det jag vill säga är att det går, bara man kämpar på.
Gnistan var tänd men har nu tappat sin glöd.


förstår inte riktigt varför jag skriver ut det här på bloggen, 
 men skönt att skriva av sig i guess?



hoho!

Färga håret i helgen i think!
så hoppas jag får pengar av csn den här månaden :|



mikugirl is home!

Kom hem  för en stund sen, dagen har vart helt okej! Inget speciellt som hänt idag? Hm! Meeeen jag fick veta vad jag fick på Nationella i Matten. Och mikugirl klarade det ! Så j*vla överraskad! Men det var skönt att höra =) Sen hade vi 30 minuters idrott. Nödvändigt? Gick på promenad liksom..

Efter idrotten så kilade jag hem till Mamma. Möter Marre där, sen sitter vi ute och väntar på Mamma eftersom jag inte tog med mig nycklar! Så smart. Satt inne och kolla på tv o chilla bara =)

And now sitter jag i Malmköping hos pappa. Ska sätta igång med pluggandet! Har prov på Onsdag och Torsdag. Wish me gooood luck!

and i promise, jag ska bli duktigare på att ta kort! Har verkligen brist på bilder just nu.


.



"Tystnad. En rökfri viskning. Det är exakt vad Vi vill ha. Det luftkonditionerade ljudet av fart.
Du är värd att dö för.
Ni kan skratta om Ni vill, Håna oss Vi rör oss, Ni står still.."

you are lost like a bird.

Hello!

Sitter på datalektion nu, ska göra nåt ur boken som jag inte förstod mig på. Så tänkte blogga lite snabbt. Sen ge uppgiften i boken en ny chans, haha! Hade typ ingen Svenska, sen efter den här lektionen har vi ingen engelska. Så massor med lååånga raster today!

Och tänkte sätta upp en lista på vad jag måste göra idag;
-Instuderingsfrågorna FoS, kap 7-8.
-CV + sommarjobbsansökan (en uppgift vi ska göra till administrationen)
-Läsa så mycket som möjligt i boken!

Nu ska jag försöka jobba, sen är det jäääätte lång rast!

pussochkram.


Har du sett flickan som gömde sig bakom sitt skal?

Nu ska jag sova, kommer aldrig komma upp imorgon annars!

Godnatt beejbs.  


Dream girl.

Hello sweethearts!

ursäkta uppdateringen, men igår åkte jag ut till landet. Tog inte med mig datorn eftersom Fredrik har bärbara internet. Igår åkte vi ut till Nyköping också för att handla. Och utanför coop står Yamibabe och väntar på meee. Gick runt i affären och snacka massor bara, sen åkte jag tillbaka till landet. Idag fick jag pröva köra fyrhjulingen också, och daamn va kul det var! Haha! :')

Kom hem idag eftermiddag, sen kom Yami hem till mig, sen kilade vi ut, satt ute och snacka massor bara. Sen hem. Nu sitter jag bara och tänker på hur jag ska lyckas läsa ut min bok till imorgonbitti. Kan ju inte ligga hela natten och läsa, behöver min beatysleep liksom, right? =)

och måste färga håret innan skolavslutningen, plus köpa min klänning and skooor!


HAHA!

Gjorde nåt "test" som milla hade lagt upp på sin bdb.



mikaela, du kommer dö vid 75 års ålder.

Dödsorsak:
Efter en halvsen hemmakväll vid samtliga Stålmannen filmer bestämmer du dig för att testa om du har någon flyg förmånga. Från ett jättehögt hus dessutom. Inte bra, inte bra..

långt inlägg, so...

Read it or not! :)

Börjar med att berätta vad som hände i Onsdags.. Efter skolan så var jag en stund med Samir, Danne, Sanna och Thomas(?)  iaf.. Vi gjorde inte särskilt mycke, hängde utanför coop en stund, sen kilade vi till busstationen och satt där ett tag. Sen åkte jag och Danne till Malmköping, och eftersom jag skulle till Nyköping så bytte jag bara buss i Malmköping. Sen åkte jag den jätte jätte jätte långa vägen. En hel timme på bussen själv, snacka om att man blev rastlös :) haha! Sen när jag kom in till Nyköping så var Yami, Chino och Sandoval där och vänta på mig. Vi kilade upp mot stan, "fikade" (jag nöjde mig med en cola, haha!) men Yami skulle såklart ha feta "specialkaffet" , så typiskt henne :) but i love you!  Efter det så åkte vi hem till Chino, jag och Yami bytte om, sen åkte jag och Sandoval hem till Dagge, Sandoval skulle spela in sin låt, så låg där och lyssnade. Mysigt! Sen chillade vi där ett tag, sen sov jag kvar i Nyköping. Sen dagen efter (igår) tog jag och Yami 10:15 bussen till flen. Alldeles för tidigt fo me! Men eftersom det var röd dag gick det knappt några bussar. Och som Yami skrev i sin blogg, det suger att bo på landet! Men jag lyckades ta mig upp! När vi kom in till Malmköping bytte jag buss och åkte to Fleeen.

I Flen satte jag mig och sociala med mamma och snacka oså. Min Yamibabe skulle komma till Flen eftersom hon skulle på bröllop, så förväntade mig att vi skulle ses en liiiten stund iaf! Men hon dissa mig så hårt. Haha nej skoja :) Jag var bara seg på att svara på hennes sms. Svarade såklart när det var försent! Så hon åkte home to Malmköping. Sad! 

Jag och min lillasyster Matilda sjöng kareoke sen också, och jag var ju grym på att rappa. haha not! Sen kom Marre, satt och snacka oså, sen drog vi hem till henne. Gick och handla, sen mysa framför Heartbreak Hotel, som jag aldrig sett tidigare. Sen ringde dom hemifrån och sa att Ludde (hamstern) hade dött! LINDA FLIPPA INTE UR NU! Men han va gammal och dog. Så det var iiiinte mitt fel! Jag lovar! Så vi sprang upp till mig. Och det var saaad. Men sen kilade vi ner till Marre igen. Sen gick jag hem. Somnade direkt, sen var det sova som gällde helt enkelt! :)

Och idag var det tänkt att jag & Linn skulle hem till Linda och grilla och mysa, men Linn var sjuk. Så det gick inte. Men det tar vi nästa fredag? Eller nåt! :) Idag har jag i princip inte gjort något annat än legat i sängen. Vi åkte och köpte en ny hamster iaf. Mira heter hon dessutom! Men sen drog jag igång Grease, Matilda och Marre joinade! Sen kom min kära far och hämtade mig och Matilda. Och nu sitter jag här. Inte suttit vid datorn sen i onsdags, som ni kanske märkt. Meeen nu ska jag kolla runt lite på datorn, sen försöka plugga lite. Måste läst ut min bok till på måndag. Och jag har inte ens kommit till sidan 50. haha! Men får se vad som händer ikväll, lär ju lägga upp ett till inlägg ikväll! :)



Och korkad som jag var så tog jag iiinga bilder från när jag var i Nyköping. Men min lillasyster lyckades iaf få en bild på nästa stora rappare! Se upp, jag kommer ta över Hollywood!

Peace and Love, Mikugirl. <3

!

streeeess hela dagen. dagen har gått rent ut sagt åt helvete! hoppas det blir ändring på det! efter skolan åker jag till nyyyykööpiing =)! Lediga imorgon och på fredag ju, hoho!

byye :*


klar med frågorna! (a)

ääääntligen! Nu har jag pluggat näästan 2 timmar. Suttit och svarat på dom där frågorna till provet! usch va jobbigt. Nu är det bara lära in sig svaren sen bara fixa ett till mvg imorgon (A) får se hur det går! Nu är det bestämt att 18:55 åker jag till Malmköping, lämnar "bärbara internet" till Fredrik, och träffa yami! Weee need 2 talk! Sen sover jag hos pappa :) sen imorgon ska jag få besök i flen! bästaste yami kommer! Men tar med mig datorn, så skriver kanske igen senare ikväll! PussSåLänge =)



DAAANNE!<3

Onödigt att gå till skolan.. Gick till skolan imorse och gjorde nationella provet Del 2 i matte, sen drog jag, Linda och Linn hem till mig. Satt och snacka och myste bara :* ! Sen gick vi tillbaka till skolan, skulle ha administration, onödig lektion på typ 30 min. Sen var Marknadsföringen inställd. Så kilade hem, och nu ska jag sätta igång och plugga! prov imorgon, och har inte ens svarat på frågorna!? duktigt!  Och DANNE fyller år idag! Graaaattiiss! (A)<33

nu ska jag sätta igång med plugget!
pussssssss.


Det blev inte...

... att åka till Finland på onsdag. så aaalla vet!


du lärde mig en hel del om livet.

Hello! Kom hem för en stund sen. Åkte till Malmköping efter skolan. Kilade till Gårn, träffade mina älsklingar! <3 Var där en stund, snackade och bara va. mysigt som vanligt! <3 Sen åkte jag hem. Och nu måste jag plugga till Projekt och Företagande provet. fyfan va jobbigt. Jag åker till Finland på onsdag. Ska bli skönt! Få tid till allt. Bort från all den här stressen o shit. Och måste bara påpeka om vilken toppendag det varit i skolan idag! Alla har varit på topp, haha speciellt i matsalen när jag berättade om "Mikaela, the killer!" hahah! Hoppas dagen fortsätter så imorgon! Börjar ju 08:30 med nationellt prov Del 2. hmm.. undra hur detta kommer gå. Men nu ska jag försöka göra P&F. Skriver maby later!

pusshej!


haha ursäkta den gamla garv-bilden.
MEEN, YAMI! SMSA/RING diiiirekt du ser det här!! <33

mikaela is speaking

"Jag ska köpa en blond ponny!"


schooool .

Sitter på datalektionen nu. Hade svenska innan, sen är det Engelska, Matte och Idrott kvar. Och dom ska jag gå på. Eftersom jag är good girl nu! Höll på och försova mig imorse dessutom, men vaknade av ett sms, som fick mig att flyga upp ur sängen! Sen sprang jag ner och mötte Linda =)

Today efter skolan ska jag åka in till Malmköping ! Sen får jag se om jag åker med 20-bussen hem till Flen eller inte. We will see! Och min mobbo ringde igår också, frågade om jag ska med till Finland. Så åker förmodligen på onsdag och kommer hem på måndagmorgon. Men måste samtala med min far om det först. Men de ska nog gå bra? =) såfall är jag borta i feeeem/fyyyra dagar!

Nu ska jag sätta igång med min powerpoint (som vanligt på dom här lektionerna) men skriver later!

:*

samir goes mikaela-fotarn





haha fick nyss bilderna från i fredags av samir, de här är 2 av femtioelva stycken. och jag ääälskar verkligen när man är beredd när någon tar kort! haha!

Nagelfix!


Hello! =)

Vaknade för ett tag sen. Tidigt för att vara jag på en helg? haha! Hade tänkt åka till Malmköping idag och sova kvar där till imorgon. men eftersom mamma har åkt iväg och jobbat och kommer hem vid 21:00-tiden så är jag både hund- och barnvakt. Great. Så jag åker till Malmköping imorgon efter skolan istället =) Då måste jag verkligen passa på att plugga idag/ikväll, så jag slipper det imorgon! Har ju en del prov i veckan. Men bara typ 18 skoldagar kvar nu. Skönt, men blir mer stressad än vad jag redan är när jag tänker på hur lite de är kvar! :o

tänkte hoppa in i duschen strax, så skriver senare idag!
pusshej.


160509

tänker inte ljuga för mig själv längre.
vill inte möta mig själv som en lögnare.
måste sluta styra känslorna.
its over, but you are on my heart like a tattoo.



Lördag.

godmorgon sunshines! vaknade för en stund sen. Ska snart hoppa in i duschen, sen åker jag kanske till Flen med Micke. Har inte så mycket att skriva. Igårkväll kom nille hem till mig. Juste! Jag och fredrik skulle till pizzan, and guess veilka jag träffa där? :D Mina efterlängtade änglar Nathalie,Sandra och Aylin! Längesen vi träffades! <3 Sen när jag & Nille var ute med Zeno så möter vi Malin! <3 Vilken underbar kväll! Och vi ska ses/höras mycket oftare flickor! :*

tänkte klä på mig nu, sen åker jag till Flen!
ciao.


Nathalie,Aylin,Jag och Malin <3 skolavslutning 08

och så kära sandra! <3


tröööööött!

dagen har verkligen tagit mig på mina krafter! helt slut. endå har jag inte gjort något speciellt förutom sprungit? hm.. aja, kom till malmköping för ca en timme sen. väntar på att maten ska bli klar. kommer bli inatt! haha! funderar på om jag ska smsa nille innan maten ist, han får väl joina oss vid bordet sen!

tänkte bara uppdatera lite snabbt! ciao! =)

FREDAG!

det är fredag och fyfan va skönt! dagen har gått ovanligt fort! Ingen emodag, var en liten deppstund för att linn inte kom idag! <3 och på idrotten idag var vi skit duktiga ju! Sprang de där jävla spåret hur länge som helst! im proud! härlig träningsverk man kommer ha imorgon! haha! Efter idrotten kilade jag hem, sällskapade först med linda tills hennes buss kom. Kom hem, duscha, klädde på mig and now im sitting here =) åker till malmköping idag, kommer dit vid 17:15 typ.  skriiiver kanske senare! eftersom jag ska va med nille brukar det sällan bli av att jag skriver blogg. hans fel =)

och massor med kort som jag och samir tagit idag! Men dom lägger jag upp senare, för samir är inte online på msn och jag har ingen sladd till luren .

helt slut!

Sitter på datalektion nu. Sjukt tråkigt som vanligt. =) det enda vi gör är en massa powerpoint(ar) (haha!) . Aja, inget mer klagomål! Det är torsdag och imorgon fredag, heelg! Så jävla skönt! MEN har en del plugg jag måste ta med hem. tyvärr. Men fick ju veta imorse vad jag fick för resultat på administarions provet. And guess what? MVG + en stjärna! alla rätt dessutom. damn im good! så allt plugg lönar sig endå trots allt! ;D men men.. Har tappat bort min powerpoint om reseshiten. GREAT! not. får göra en ny. iiigen.

Idag kommer Nille till malmköping, så åker och sover där tror jag. men eftersom det egentligen är mammas helg och jag sover i malmköping tänkte jag va rättvis och sova hos mamma inatt sen åka till malmköping imorgon. men får se! och jag,Linn och Linda har fetaste idén! de ni! =) tänkte sätta igång med powerpointen nu, sen har vi engelska. sen får jag äntligen gå hem!

writing later! pusshej.


Bild:
Lillebror Sebastian.         ge mig fint vädeeer!

msn

saMiiiir!!!!! säger:
va gör du? :)
mikaela. - <3 www.miikaeelaa.blogg.se säger:
inget.. avlider snart :(
saMiiiir!!!!! säger:
varför?? :O :O
mikaela. - <3 www.miikaeelaa.blogg.se säger:
Har huvudvärk.. :(
saMiiiir!!!!! säger:
ät mycke vatten! :O
mikaela. - <3 www.miikaeelaa.blogg.se säger:

jag gör de! :O
saMiiiir!!!!! säger:
sen.. drick en macka!



hahahha! asså snart avlider jag av garv :'') !
 


mjaao!

Nu har jag pluggat klart! Orkar inte plugga mer nu asså.. Nu ska jag ta det lugnt, läsa min bok och sova flera flera timmar så jag orkar med morgondagen! läste igenom min blogg lite , och dom senaste dagarna har jag baaara klagat över allt plugg. Ändring på det! Imorgon ska jag ha humöret på topp, och ta mycke kort, så bloggen blir lite pimpad med mikaelas roliga humor =)


Funderar på om man ska pierca ögonbrynet igen.. Eller vad tycker ni? ;o

aaaah goin' crazy!

Blir verkligen helt tokig av all den här stressen. Hade 3 prov idag. Sen ett imorgon. Eller de jag har imorgon är med ett läxförhör. Men sjukt mycket hela tiden. Idag i skolan har jag verkligen inte vart på topp! face down and no makeup. Men man försöker ju hålla ansiktet uppe, det är ju min mammas födelsdag! :) "ett år närmre rulatorn" som jag säger till henne. haha! Aja.. Ska sätta igång och plugga till alla andra prov vi har nästa vecka. Lika bra att göra det i tid. Så att det inte blir som idag, spendera hela lunchen till att få in allt till provet. Sooo Försäljning och service + näthandel A + projekt och företagande + matte, here i come! 


Bild: Mamma, grattiiiis!

balleballeballe.

Hade nationellt prov för typ 1 timme sen. Gick inge vidare. Fattade ingeting av det dom sa. Svarade ju på det mesta. Men en del tal va inte ens på svenska. aja får se hur de gick! Sen fick jag veta att vi har PM-prov idag också! WTF!? blir så sjukt irriterad. Eftersom läraren där sa att de skulle va den 19/5. Hon har inte mailat eller nåt. åååh..! Den här dagen suger helt enkelt. försov mig också. men missade ingen lektion eller så. men missa o fixa mig. kul. not. Sen när jag går ut så står Linn och Linda utanför mig. haha sötnosar! naaej, alldeles för mycket just nu. ska försöka plugga nu till ett utav proven vi har idag.

kyss.

090512

tänkte lägga mig och läsa Bakom stängda dörrar nu. Alldeles för mycket som händer. Alldeles för mycket att tänka på.

bye.


<3

Grattis morfar. Var år och dagar sen jag träffade dig och ens pratade med dig.. Men grattis iaf. <3

Great! not...

Så j*vla underbart.. Fick veta för en stund sen att Projekt och Företagande provet är imorgon. Jag trodde det var på Torsdag. Vad tusen % säker på att de skulle vara på torsdag. Sjukt mycket prov just nu så det spelar inge roll om man har kalender, man glömmer endå alltid eller pluggar till något helt annat. sitter och pluggar matte nu. blir alltid så j*vla arg när jag inte kan ett tal. ger upp. så bäst är ju om jag pluggar matte sist ikväll. men är ju nationellt prov imorgonbitti redan. hm.. Bara kämpa! Som jag sagt nu tusen gånger de senaste veckorna. sug.

nu måste jag verkligen plugga! Har fullt med böcker framför mig. usch....
hoppas ni har en trevligare kväll än vad jag har! haha!
pusspåer!


np.

Kom på att jag måste åka till Malmköping idag! Måste hämta lite grejer, sen åka tillbaka till flen! För har nämligen Nationellt Prov imorgonbitti i matte. så går tidigt till skolan imorgon, så slipper jag stressa med bussen. Plugga järnet ikväll, sen hoppas på bra resultat imorgon! wish me good luck! <3 


Bild:  Malin & Jag. SAKNAR DIG LILLASYSTER <3

Tårta!

Nu är tårtan klar! Jordgubbstårta fick det bli!

Sitter nu och blir sjukt irriterad på Frigga. Eftersom hon är skendräktig så blir hon ganska jobbig. Så bara hoppas hon inser snart att hon inte har några valpar. haha! Aja.. Hade inte så mycket att skriva just nu :) Ska åka till Malmköping och lämna bärbara internet, sen tror jag att jag åker tillbaka till Flen, eftersom då får jag längre sovmorgon! Men får se hur det blir .. inget mer att skriva sooo ciao! :)


Bild: SurFrigga


Leeeediig!

så j*vla skönt! Men var ju planerat att jag skulle sova hela dagen och ta det lugnt. Men vid 10 imorse så ringde min mentor och sa att SYV-tanten Camilla ville träffa mig. Så det var bara att gåå upp, göra sig i ordning och kila till mötet! Mötet gick väl bra. Inget speciellt som hon berätta. Visste det mesta. Hon pratade om Lärlingsprogrammet. Men imorgon klockan 16:00 så är det möte igen med mina föräldrar. Berättar imorgon hur det gick!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vila vila vila och vila. Göra tårta till mamma också. Sen i eftermiddag ska jag åka till Malmköping tooo my father =)  Kanske ska plugga lite? Tror det.

Nu ska jag springa ner till affären! Skriver senare! Pusshej!

du kom som ett under när min värld rasa sönder

jag är vaken! Klockan är snart 01:00, och jag är inte särskilt trött. Fast skulle vara sjukt skönt o ligga i sängen o lyssna på musik! Börjar trötta på att sitta vid datorn nu. men ska hålla mig vaken en liten stund till! Är ju ledig imorgon, skönt! Men måste in till Malmköping och lämna bärbara internet till Fredrik, sen göra tårta! funderar på att hämta böcker imorgon i skolan också, måste plugga till projekt&företagande. Lite smått onödigt inlägg igen. Men nu ska jag lägga mig i sängen! pussochgodnatt! <3




sen dagen du försvann förvandlades allt till drama. allt blev knas.
 men du dök upp som en ängel, drog upp mig från botten.

du kom som ett under när min värld rasa sönder.
du tog min hand, du sa att vi börjar om på nytt.

090511

Hello! =) ska snart tvätta bort sminket, sätta på mig myskläder sen lägga mig och läsa en utav mina böcker. Bakom stängda dörrar. Så j*vla bra! Och allt har hänt på riktigt som står också. Sjukt asså. Det är en bok jag rekomederar ! =)

Åkte till Flen med 8-bussen. Träffade Yami en stund innan, och vi gjorde väl inte mer än vad vi brukar? =) Snackar och har det mysigt! Läste min gammla dagbok också, haha! Och vi hade gjort en lista förra året, där det stod vad vi skulle göra och ha gjort o shit. Som tex att vi inte skulle bråka, fira nyår tillsammans, åka moppe till etuna och massor som jag inte tänker skriva på bloggen! hahah! Ingenting klarade vi av iaf. Vi har aldrig bråkat, förutom på sommarlovet. Och alla som känner oss och tänker "Ni bråkade ju förut några dagar" , så kan jag säga att den fighten mellan oss var fake! hah! Vi var riktigt trötta på vissa snacka om att vi tog varandra före alla andra osv. So suck on that! =) Vi märkte iaf vilka som snacka skit =) aja, inget jag tänker ta upp nu på bloggen! Maby another day.

Nu tänkte jag duscha sen lägga mig och läsa. om jag inte skriver mer ikväll så Godnatt! <3


with all my love,
mikaela.


inget kändes äkta som du och jag idag.

Wowowow, imorgon är jag ledig! Så jävla skönt.. Har nämligen 3 lektioner imorgon, varav 1 utav lektionen va lärarlös, så fick en läxa, dom andra två slapp vi så vi slipper sitta i skolan flera timmar. för ena är på morgonen o andra ett par timmar efter. så då fick vi plugga till provet hemma ist. skönt! idag gick vi igenom nationellaprov i matten från förra prov. det var absolut inget svårt! Men sen när jag sitter och gör provet kommer allt stå stilla. Kommer glömma allt. Men de ska nog gå bra hoppas jag!

Har inte riktigt bestämt mig än om jag ska sova i malmköping eller flen ikväll. vi får se.. ska iaf göra tårta till mamma imorgon! måste fixa nån present också.. får se vad det blir! planerna för ikväll är att jag ska träffa Yami. =) Sen får jag se om jag åker till Flen eller om jag är kvar här! Vill ju ha med mig datorn, men internet funkar inte hos mamma just nu. Och min bror Fredrik skulle ha de bärbara. Pappa vill du köpa ett bärbart internet till mig? =)  Haha! Nu ska jag fixa i köket så man får en nöjd pappa!

Skriver maby later! :*

data/svenska

Sitter på en datalektion. Men gör en svenskauppgift. Och då ska jag göra en powerpoint om mig själv. Igeeen. sen redovisa för min svenskagrupp. Och nej, det är inte jag som valt att skriva om mig själv igen. haha!

har ingen engelska eller svenska idag. så började 9:55 med den här lektionen och den slutar 10:45. sen har jag lite över 2 timmars lunch! härligt.. Har inget vettigt att skriva just nu =) skriver väl senare idag!



och jag hejar på yasemin dom här 13 dagarna, för hon har kök, och de är sista gångerna! you go girl! <3

godnatt :*

japp, klockan är bara 20:40 och jag ska förbereda mig för sängen. ska strax tvätta bort sminket, byta om sen lägga mig och lyssna på musik o fösöka sova! känner att inatt behöver jag sova många timmar. och jag ska gå upp klockan 07:00 imorgon, (även fast vi börjar typ 10:00), men ska åka till mamma innan jag drar till skolan. sen överraska Linda o stå vid busstationen när hennes buss kommer in. hoho! fast de kanske inte bli överraskning om hon läser det här. haha! men men.. hoppas på fint väder imorgon också! så man kan använda sina nya fräscha kläder! goodnight cupcakes!


hemma!

Ganska skönt att vara hemma! gick upp hyffsat tidigt , och gått på stan. Vi kom in till eskilstuna vid 12 tror jag. precis när dom öppnade. haha! Gick runt där typ 2 timmar. Sen kom Lindas bror o hämta oss. Eftersom bussen hem gick 16:20, så chillade hemma hos honom, kolla film oså :) sen åkte vi hem! Lyckades få med mig hem en väska, en topp, kjol, skärp och sen puder&foundation. Och äntligen har jag min kjol som jag velat ha hur länge som helst. Tack Linda för dagen! Nu ska jag städa mitt rum (känns som jag gör det varje dag) sen lägga mig . fyfan va skönt!






Eskilstuna, here we come!

Nu har jag vaknat. Tidigt igen. meeeen, idag ska jag ju till etuuuna med Linda! Bussen går 11:20, måste hinna upp till banken först. Så tänkte börja fixa mig o så. Lite smått onödigt inlägg? =) Skriver sen när jag kommer hem och vad jag fick med mig!

puss!


kiss and gooodnight!

orkar inte kolla klart Se upp för dårarna. Filmen var väl sådär. Helt okej tidsfördriv.

Ska lägga mig i min säng snart, sätta igång musik och somna. Ska upp tidigt imorgon. För imorgon blir det eeetoown! skriver imorgon innan jag åker i guess.

godnatt. <3

filmkväll!


Svensk komedi från 2006. Yasmin Demiroglus pappa, Sinan, tvingades att lämna sitt hemland Turkiet där han var thoraxkirurg. I Sverige har han fått jobb som tunnelbaneförare. Yasmin är fast besluten att inte gå i sin fars fotspår utan att bli något stort, till exempel justitieminister. Men först måste hon ha en utbildning och söker till Polishögskolan. Där träffar hon Elin, som i hela sitt liv levt i skuggan av sin far, kriminalprofessor Ulf Enecke. De två blir genast vänner men deras ofta röriga liv sätter vänskapen på prov i väntan på intagningsresultaten.

okej, ikväll ska jag ge den här filmen en chans. den börjar klockan 21:25 på 4:an. sen efter den börjar Four Brothers. älskar den filmen, alltid gjort! så j*vla bra!


eeeskilstuunaa!

Blev ju inge shopping idag. men Linda räddade just morgondagen! om det går som planerat så åker jag med henne till etuna imorgon. wohoo! Och om det iinte går som planerat så har jag plan B. Och då gäller det att försöka få min älskade far o köra in mig till Etuna. haha! aja, hoppas det går som planerat! måste kolla hur mycke pengar jag har till imorgon också. späääännande.



Bilder från år 2006

satt och kollade igenom gamla bilder. igen. men nu hittade jag bilder som jag inte sett på år och dagar!


Haha! Lillebror sebastian, snacka om liten! 3 år sen, så då va han 3 år :')


min söta lillasyster Matilda för 3 år sen också. Då va hon 9 år tror jag , haha!


Och saknar verkligen köket som vi hade när vi bodde i hus!



Och hittade min gamla mp3, hoho! men där fanns den här låten bla. och den väcker minnen! <3

Filmtips?

Nille skulle komma i helgen, men eftersom familjen skulle ut till landstället så skulle han komma nästa helg eller att jag åker dit. jag vet inte. men sen blev det inget landställe, varken igår eller idag för jag ville åkta till Etuna idag. men nu sket sig de. eftersom det går en buss så vi kommer dit strax innan fyra. och då stänger dom. eller vid fem. suuug. och jag har inte tagit med mig några böcker från skolan, eftersom jag skulle ha fullt upp i helgen. så kan inte läsa eller plugga. men blir väl att ta det lugnt ikväll och idag. kolla film, chilla bara. var längesen man hade mycke tid till sånt! någon som har filmtips?

:*

9/5-09 (48 dagar kvar tills my birthday! :))

Godmorgon! :) sitter här och funderar på att ta en dusch. vet inte vad jag gör vaken nu. brukar liksom sova bort halva dagen på helger. när jag gick upp så var pappa borta, plus zeno. kommer ihåg att pappa kom in i morse o sa att jag skulle passa zeno om inte jag skulle med till landet. men vart är zeno? haha! Rikard ligger o sover. och nu är det inte ens säkert att det blir etuna idag. baalle. men ska smsa Yami snart o kolla läget. annars om jag inte åker till etuna blir jag jätte sur. för då blev de varken Nille, för att vi skulle till landet, och nu blev de inge landställe för min del, och om inte de blir etuna går jag och lägger mig i sängen. och stannar där heeeela dagen :) men nu ska jag hoppa in i duschen, smsa Yami, fixa mig osv! pusspåer!



Bild: Jag och Becka i höstas/vintras, miss you girl! hoppas du har det bra där borta <3

två bilder från London 08





haha, Yami skickade bilder från när vi var i London i 9:an. fler bilder finns, men vissa är bra pinsamma! haha! :')

dry your eyes

kom feta tokregnet nyss. sen slutade efter bara några sekunder.

nu är min kära far iväg o handlar kebab/kyckling-tallrik. han fick äran o välja. surprise surprise! är egentligen inte ett dugg sugen på mat nu. vill gå o sova. känns i hela kroppen att jag har vart vaken i 14 timmar ;) haha!

blev inget landställe idag. utan det blir imorgon. men vill inte. för jag vill åka till etuna, gå runt o kolla i affärer. sen vill pappa såklart iväg på någon marknad ? haha, aja . får se vad morgondagen bjuder på!



a yamiday!

hello babes! idag vaknade jag klockan 05:00! sjukt att jag kom upp.. men pigg var man ju inte =) först snubblar jag på tusen sladdar vart jag än går, sen när jag ska göra te så sätter jag muggen upp o ner. men sen gick det prima ballerina! åkte med 06:05 bussen till malmköping, sen skynda jag mig upp till banken, sen kilade jag hem till pappa. sen kom yami , och då gick vi till bussen. nyköpingsbussen.. som gick 07:00! fyfan va tidigt jag kommer somna ikväll. helt slut! eftersom jag va intresserad av HR så åkte jag dit för o se hur allt gick till. och nu tror jag inte att de är nåt för mig x/ efter ha sett de där köket! haha! deras första lektion var data, och självklart skulle jag presentera mig för alla. haha! sen kollade vi på deras debatt som dom spelat in. sen vareee lucnh. sen tog vi bussen ut till deras idrott. och då fick jag se den senaste fast and furious filmen! ! fast såg aldrig heeela.  iaf.. sen tog vi bussen tillbaka, sen gick jag, yami och chino runt på stan. hitta massor med kläder jag behöver och vill ha.

inne på Mcdonalds:
Yami: Men du kan få 30kr av mig
Jag: men nej, de är ingen Big deal!

hahaha! fattar ni? =)

tänkte snart städa mitt rum. sen vet jag inte vad som händer. sova i guess. sjukt trött.


Rubrik: jag vet inte =) /yami

sitter i malmköping home at me med yami =) kom in vid 16:30, satt o vänta på hennes buss. sen kila vi till banken, sen drog hon hem till sig och jag drog hem till moa. sen kom hon hem till mig. och vi har bara suttit här och roat oss med topps ? haha! sen suttit och filmat massor. inga videoklipp som kommer upp på bloggen, feel the pain! snart ska jag åka med 08:00 bussen hem till flen, chilla där hemma. sen smsa min babyboy. lägger upp blogginlägg imorgon såklart, men inget mer ikväll =) so have a nice kväll ! pusspåeer.


ett videoklipp jag bjuder på. Haha!

HAHA SÅ DUM

Jag: Hallå, du vet min hamster Ludde.. Han har blivit brun!? :O han va grå förut. men nu brun...
Linda: Jaa dom kan bli de vid våren
Jag: ÄR DU SERIÖS? :O för jag trodde mamma köpt en ny, o att ludde hade dött...


´

älskar dig pappa. <3

im so funny ibland =)

haha har damp. är sjukt trött. känns som jag vart i skolan i femtioelva timmar. gjort ett prov idag också. i administration. gick nog j*vligt bra tror jag! svara på allt och inget konstigt =) igår fick jag veta vad jag fick på förra veckans prov. VGPLUS! yeey! typ två poäng från mvg. så ganska nöjd, eftersom inte ens hälften klarade provet eller va där. har haft typ 2 ½ timmas rast. har data nu. sen engelska. sen åker jag in till malmköping tror jag. för ikväll ska jag ta de lugnt med pluggandet. efter mitt utbrott igår. haha , stackars mig ! sen måste jag smsa yami o kolla hur de gick, om hon kom iväg till rektorn :O

och satte på mig hörlurarna för o lyssna på musik
Jag: Sitter dom åt rätt håll?
Linn: hahahahh
Linda: vad missa jag nu?

hahaha , keff humor =) nu ska jag fortsätta jobba!


PM

har praktisk marknadsföring nu, vi fick sitta o kolla runt på utvalda hemsidor o diskutera om dom typ. om den är bra eller dålig osv. fick bla gå in på www.annaskipper.se

snart ska jag kila hem, passa hundarna och plugga söönder!

nås på mobilen ikväll. skriver imorgon igen! =)

with all my love, mikaela.

mikaela

försök hitta mig.




uttråkad till tusen.

Sho sötsaker! sitter på datalektion nu. alltid lika tråkigt =) slutar den här lektionen om typ 40min. sen har jag feeeett lång lunch. jätte jätte lång. fick ett sms av yammi för en stund sen också , hon frågade om jag ville va med i hennes skola nån dag . och woow, lätt (H) she is underbar! 

sen direkt efter skolan måste jag skynda mig hem, är nämligen hundvakt. sen måste jag plugga massoor. har prov imorgon. och det ska gå super den här gången också! eftersom dom senaste proven har gått ovanligt bra!

men nu ska jag sätta igång o jobba med powerpointen om mig själv. och nej, jag har inte valt att skriva om mig själv. haha!

pusspåer.


"dumknullade"

läste lite i yamis förra blogg. haha och dog nästan av garv när jag hittade de här:

Satt o pumpa Emilush vid stadshuset:
Mikaela:
Alltså, det låter som om nån e skånsk eller nåt.. Skånska juh!
Jag (yami): Aaaha, *funderar* Men dt e väl någon som kommer där ifrån då ^^
Mikaela: DÄR! Här, lyssna :
*skånska* : "Laaaaaandskrona!"


haha ni som inte förstår eller skrattar har ingen humor  :)


the beat goes on

mikaela is in maalmköping! får se om jag åker hem till flen ikväll eller om jag sover här. ska snart ut och sociala :) sen kommer yami till malmköping också, och då ska jag mysa med heeenne :)

idag har det inte hänt mycket. skulle åka iväg och köpa en ny skinnväska, men det blev aldrig av. får försöka ta det i veckan nån gång! mamma har namnsdag idag också, grattis till henne! vet inte riktigt vad jag ska skriva.. har inte hänt så mycket :)



fyfan va jag saknar thailand.. <3


byye

åker till flen. spela spel med min lillasyster som jag lovat. känner att jag behöver ge henne lite mer uppmärksamhet än vad jag ger henne. skriver antagligen imorgon, åker tillbaka till malmköping då!

pusshej :)

tack! <3

"Bra skrivet vännen! Är så stolt över dig. Så jäkla starkt av dig att stå emot och gå din egna väg. Du har förändrats mycket på sista tiden, men bara till det bättre. Du försöker verkligen ta tag i skolan och du försöker verkligen med allt. Fortsätt att kämpa på och låt INGEN trampa ner dig på vägen. <3"


kollade nyss igenom mina kommentarer, och vill bara säga:
tack själv vännen! <33 blir faktiskt tårögd när jag läser sånt här.
tack tack tack!! <3

dålig uppdatering.. igeen.

förlåt! men åkte till sthlm i torsdags, så har inte suttit vid någon dator. kom hem igår. satt och sociala med min mor på kvällen, sen gick jag o la mig. va helt jävla slut. valborg va kul! orkar inte skriva ner allting nu. tänkte bara uppdatera lite! idag får jag se vad som händer. pappa kom o hämta mig i flen förut, så är i malmköping nu. får se om jag åker tillbaka. hade nämligen tänkt plugga idag/ikväll! 

och nu har jag inga högtalare. eftersom min kära bror rikard fick en laptop igår så tog han högtalarna o basen jag hade. rättvist? i dont know.. im very sur . aja. jag får väl nöja mig med mitt keffa ljud från datoooorN!

men nu ska jag kika vidare på andra bloggar, bdb osv. en hel del jag missat.
pusshej.

RSS 2.0