dagen/kvällen


idag har inget särskilt hänt (: hade skola som vanligt, fick Mvg på administrations provet. mvg! så de va ju bra (: men dagen började ju sämst. hoppa in i duschen, skulle föna håret sen, men den funkade inte. trodde jag. så stod och lacka som fan. men sen såg jag att kontakten inte va i. haha, herregud. så de löste sig ju. sen har de blåst som fan idag. och haft mina små samtal med några om vart vinden kommer ifrån. tror jag vet nu. aja, sen kom jag hem. satt hemma, chill, sen så ringde nathalie, jag sprang ner till porten, och där stod sandra aylin & nathalie (: vi drog till gårn. satt där o samtala som vanligt. jag och nathalie "battla" i guitar hero. haha sämst jag är (: men men. sen drog jag och nathalie, hahah och roligaste..

jag:
men va skrev *hemlig* då? :O
nathalie: HEJ! jävligt dryg och hög röst*
haha så går en tant förbi o tror nathalie hälsa på henne xD
tanten: ehm heej.. lite försiktigt*
HAHAHAH de va kul då iaf x)

och imorgon är jag ledig, eftersom alla christers lektioner samt praktiskt marknadsföring är inställd. så är hemma o passar zeno. skönt! men inge sovmorgon dock, eftersom zeno måste ut. sen ska jag plugga engelska, praktisk marknadsföring, försäljning o service.

men nu ska jag strax prata med baby i tele! så pusshej (:

snyggnathalie på bild <3

my blondietwin. <3

eftersom de inte funkar o printa får jag skriva vårt samtal på msn:

Jag: vart kommer vinden ifrån?
Sandra: hahahahahahahhhahaha! frågar du mig om vilket håll de blåser? i dunno xD
Jag: men åååååh! själva vinden! xD
Sandra: Vaaaaaa? fattar inte ;D menar du vind i ett hus eller när det blåser elle va? xD
Jag: När de blåser :O ?
Sandra: menar du typ öst eller nord eller så? x)
Jag: Men snälla! Asså när de blåser ute, vart kommer de ifrån? :O xD
Sandra: HAHAHH JAHAA! vafan. jag har ingen aning xD
Jag: Ååååh hahah :'( xD
Sandra: Hahahah, äre läxa eller? <3
Jag: Nee undra bara.. nathalie sa att de kommer från himlen! HAH men de regnar ju inte vind :O ?
Sandra: Hahahha! ingen aning asså :O Havet kanske? :O
Jag: Havet? :O fan tufft... men kanske från rymden? :o
Sandra: kan va möjligt ;o vi får ta reda på de (;
Jag: ja det måste vi! :O när du hittar svar, berätta dirr! ;)
Sandra: självklart ;)<3

hahahaha, älskar dig baby <3


sommar tack!


fyfan va jag längtar till sommarn! slippa frysa. få sola. slippa tunga jackor. få pengar/sommarjobb. måstemåstemåste plugga till FoS ! kan inte koncentrera mig alls. förstår inget av allt jag läser. men snart ska vi iväg o gratta min lillebror, eftersom han fyller 6 idag! Så ska jag fixa kompiskort också! sen måååste jag fortsätta plugga.  

och tänkte lägga upp en bild som får mig på så jävla bra humör! hahahah!


SuperGratis


Gör som jag och gå med i Supergratis.se! Bli medlem gratis, vinn hem saker genom att samla poäng och tävlingar! Riktigt smart och kul! Och det funkar! Så ge supergratis en chans iallafall. du kommer inte bli missnöjd! :)




bli medlem nu, tryck bara på länken under o gå med! :)
http://www.SuperGratis.se/?r=58789


så korkad.


idag förväntade jag mej veckans sämsta dag. och delvis blev den nog det. börja med att bussen va en kvart försenad imorse. sen kommer den, jag hoppar på, aylin,jea & bella satt längst bak. sitter o småpratar o garvar åt busschaffören (vet inte vad man kallar en brud som kör buss?) , hon kör som en dåre, o alla flyger överallt i bussen. (överdrivet) kommer dit, hade data, blogga o gjorde powerpointen. sen hade vi engelska, men då skulle jag på möte. så gick till SYV, och vet inte om de gick bra eller dåligt.  mina omdömen var väl helt okej. de är christers lektioner som jag måste bättra mig på, och idrotten. annars så stod de på dom flesta att jag kunde få högre än G om jag fortsatte som jag gjorde. så de är bra! sen börja vi snacka om min linje, om jag trivdes med den osv. och jag trivs väl med den, men den börjar bli lite ... va ska man säga. tråkig? så sa att jag va lite intresserad av HR. men liksom, de är typ ba en dröm? vem skulle tro att jag skulle klara av HR? men hon tyckte att jag iaf kunde ge de ett försök o byta till HR i flen. sure, why not liksom. men får se hur de går. hon trodde verkligen inte att jag skulle komma in i etuna. så aah.. aja. frånvaron va väl inte på topp heller. därför vill jag få en ny start. för de här kommer inte gå, haha. sen ville hon att jag skulle träffa kuratorn. men naaej, aldrig en sån som hjälpt en. så varför skulle just hon göra de? (: sen ville hon flytta mig till en annan svenska grupp, sen att jag kommer få gå hos nån speciallärare i svenska eller va de va :S. men under vårterminen nu skulle jag gå hos Mia. Sen ville hon också flytta mig till Mladens mattegrupp. för ska komplentera. så aah.. aja, blir nytt möte igen. eftersom pappa vill va med. men återkommer om allt de här efter nästa möte o så. efter lunchen va de matte & idrott som gällde! jag,danne & linda va taggade till tusen. matten va seg, men idrotten va fan okej. spelade basket. och vem va inte kungen om inte jag? (: mahah! satte båda straffarna, satte flera gånger deeeessutom! hahah sen en kul grej som sas på matten

Linda:
Mikaela! klockan är 14:14, önska nåt!
Jag: haha okej.. hm.. önskar*
Danne: Men man kan ju inte önska då!
Jag: vadå då?
Danne: 11:11, 22:22 och 00:00 får du, när alla är lika.
Jag: Jaa? då fick jag önska 14:14! WeeeJ!!
Danne: ååååååh.

aja, nu måste jag fan sätta igång med pluggandet. har prov imorgon! Försäljning&Service.

pusshej,

Perfect Princess Barbie

"You are the belle of the ball. Every prince has his eye on you. Don't look down on your friends, though. They aren't peasants." you are the Perfect Princess Barbie.

HAHAH, fattar inget av de där typ. men lite (a) gjorde nyss sånt där "test". och då kom de där. aha? de va kul (: har data, så har så jävla tråkigt. fast har faktiskt jobbat med de där handbollsgrejen vi ska hålla på med. inte svårt direkt. menmen.. och everybooody! mitt kompis på mobilen is out! köper nytt så fort som möjligt! men så ni vet varför jag inte svarar ;p aja. ska fortsätta jobba med powerpointen nu. sen ska jag till SYV klockan 11:00, då har vi engelska, sen lunch, sen matte & idrott. ser verkligen inte fram emot den här dagen.

fighting fo nothing.


helgen har vart helt okej! Igår så drog jag över till Nille&Nathalie, kalasa. Va där till vet inte hur länge. sen drog jag hem. försökte sova. sen efter ett tag så lyckades man! idag så kom liten bit av släkten förbi för o fira Matilda,Fredrik o Sebbe. Nille kom hit också, tårta,tacos,GH, lite xbox o chill ba. Sen åkte babe hem, och nu ska jag strax byta om till lite skönare kläder! sen maby ut? aja , får se vad  kvällen bjuder på! och snart är de ju påsklov, fiifan va naajs! då ska jag va massa med baby, and no fighting.

pusshej.

so lost.


kan nån försöka förstå, eller se

fredagfredagfredag!


äntligen är det heeeelg! sen är de 5 skoldagar kvar, sen påsklov! sen är det typ 8veckor kvar, sen sommarlov! fiiifan va skönt! skolan idag, va som vanligt helt okej. haha jag och danne är så jävla grymma på svenska också! haaha!
Danne: wuups är du blatte? my bad!
Jag: Aah, ska vi röka på efter svenskan?
asså vi höll på o skriva meningar på ett papper, men den andra fick inte se vad man skrev, sen när de e klart, så kollar man hur allt blev, o de blev sjukt x) haha! baby kom o mötte mig vid bussen sen, gick hem till mig, gos o gos, sen för en stund sen gick han hem för o käka. sen kommer han igen, sen myskväll 2000! ska städa också, klä på mig, fixa mig o allt.  fredrik fyller ju år idag! så blir lite småttfirande. sen på söndag kommer släkten :) aja, måste sätta igång med min städning! ciao (:

och en Btwgrej bara.. har fått frågor många gånger om de är löshår. men NEJ det är det inte.  (:


27/3-09


och fredrik fyller år idag! grattisgrrattis! sitter o dricker oboy, ska strax gå till bussen. igår kom baby, vi låg o gosa, han lärde mig hur man slåss (nu är jag grym) haha! sen så drog jag,pappa o nille upp till heden, för jag skulle övningsköra ;) lätt kung på de! fett kul (: så nu måste jag fixa en tid för sån där genomgång på körskolan så jag får åka på vägarna!

nu ska jag borsta tänderna, sen kila iväg till bussen, pusshejs.

onödig skoldag.


hade sammanlagt 10 minuters lektion idag. resten var inställda, eller att lärare hade möte. så kunde haft feeta sovmorgonen. aja. och idag kommer baaaby! så ska träffa han sen, sen ska vi väl ba chilla :) och nästa vecka, på tisdag, är de cashweek! hoho! måste köpa presenter, vårkläder till mig, vårskor o massor. får se om jag får ihop de. haha! aja. ska hoppa in i duschen nu, sen städa, sen träffa babe.

    

plus:
-presenter
-skor
-den där kjolen
-leggins
-underkläder
-väska.

får se vad jag kommer hem med nästa vecka (Y) haha!
pusshej.

bilder.



HAHAHA! "Jag är en fisk! BLUBBBLUBB"


haha, sebbe & jag. Fluuumm, på väg till etuna igår. o nej, vet inte vrf jag får gröna ögon på kort :(


sebbe fick ta kort (Y)


HAHA, sebbe fick ta kort (Y)


hahaha, oh jag är så jävla duktig. skrev ut en bild på mig o baby på datalektionen ;D och pappa, de är skämt! HAHA!


HAHAH "sluta kolla in min brud bre!" och ett nytt lås, till dannes skåp ;) HAHAH!

"vi kommer inte in"


HAHA så jävla sämst humor.. "MEN VI KOMMER JU INTE IN!" IIIN IIN! hahahha! så tråkig (: aja, har data nu, så jävla tråkigt. va nyss o käka bullar i matsalen med Sabina,Linda,Julia,Danne,Erika,Sirkka o Sanna. och danne är PIMP! bullarna va fan större än mina händer, och jag åt en. damn, miss fattyyy (: sen har vi projekt&företagande, sen marknadsföring, sen slutar vi. sen kommer yammi, och då ska vi iväg o sola :D <3

pusshej kukenidintjej.

blekning på G?


åkte till etuna idag efter skolan, pappa skulle storhandla o jag skulle iaf ha min plattång! ville inte åka hem utan den. så fick en plattång efter lite letande, thank you pappa! <3 sen kom jag på att jag Nathalie Sandra o Anny skulle göra den där skräckisen, så en snubbe från nköping eller nåt kom för o visa hur man gör, han lämna en kamera, laptop  o sladdar o så till oss! naajs! så pappa släppte av mig vid gårn, sprang dit. sen drog vi ner till gårn efter de. chilla ba. förlora ett örhänge. fyfan. aja, men dagen/kvällen har rullat på jävligt bra (: får se hur dagen blir imorrn! haha! yammi ska iaf komma till Flen imorgon efter skolan :) solasolasola! så jäävla skönt så de finns inte.  funderar på o bleka håret själv, men vågar jag? kommer ju aldrig komma iväg till frissan i etuna.. får se om jag vågar x)

nu ska jag fixa min macka, med grooodddaarr och thé! att nåt så nyttigt kan va så gott .
pusshej.

myhornylittlenathalie.


och jag skulle lägga upp ett inlägg igår, o gratta nathalie. men förlåt, glömde bort de! så de får bli idag! :)

GRATTIIIS UNDERBARASTE NATHALIE <33


och bilden på henne får mig o längta ännu mer till sommarn!

men puss på dig nathalie !

"imma hustler hustler"


damn va allt har rullat på idag. kom till skolan 09:45. men min mentor sa att vi skippa hans lektion som började 09:45. så började alltså skolan idag klockan 13:00 ! Damn, kunde fått sova fett länge då. men naaej, jag gick upp 06:00 imorse! haha lyckat. aja , thats life! sen när klockan väl blev 13 så va det prov som gällde. jätte "många" som kom på de.. haha! men jag gick iaf dit, och gick ut jävligt nöjd! svarade på aaaaaalla frågor. sen kollade jag ju om de va rätt, men på två frågor hade jag lite små slarvfel. aja, de lever jag med! sen efter de, så skulle jag iväg på "mötet" , de gick också bra! sen hade jag typ 20min lektion, sen sluta vi. så jävligt slapp dag. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem, sen ska vi till etuuuuna! i love my pappa!  sen ikväll blire gårn som gäller!



Haha, jag o linda hade lite skoj (: börja med att jag skulle rita kjolen jag ska köpa, men slutade så här x)


under matten i fredags ;D (Lindas kända händer!)


yeaah, jag klippte min bror rikard ;*


och min pojkvän va så jävla G i lördags! <3


haha friggabebiis <3

sovmorgon?

igårkväll: gjorde typ ingeting, när aylin dragit satt jag ba vid datan och leta efter skor som jag vill ha. hittat massoor nu! hoho! sen skulle jag ut, men då sa min far att jag skulle äta. så väntade på att maten skulle bli klar. och typ 19:20 hae jag käkat klart! fett sent. aja, gick upp till tempo sen, mötte yammi :), gick och satte oss vid busstation, sen kom min buss o jag åkte hem.

idag hade jag sovmorgon till 09:45. va i flen, så hade ba behövt gå till skolan 10 min innan vi börja liksom. men sen kom jag på att jag har "möte" klockan 14:00, och glömde "sakerna" som jag skulle ha med mig hos pappa i malmköping. så fick åka med 06:40 bussen imorse. kom till pappa 07:00. och damn, yammi hur orkar du åka så tidigt?! :|    sen klockan 09:22 går min buss till skolan. så jag skippa sova, hoppa in i duschen, klädde på mig o nu sitter jag här och väntar på att tiden ska rulla iväg. och idag har vi prov i administration! önska mig lycka tiiill! haha!

isäääää ? (A) <3


är med aylin nu, vi sitter hemma hos mig, har druckit thé snackat , o va ute o gick :) mysigt! nu sitter jag o räknar ut mitt studiebidrag (om jag får den här månaden) för har en hel del o handla.

-Nya Jeans , eftersom alla blivit för stora.
-Två "kjolar", asså såna där tighta. what ever :P

-leggins.
-ny plattång/locktång

-underkläder
-Linnen/tröjor till sommaren
-Skor till sommaren
-Väska
-Smycken
-bleka håret
-skärp

allt de där räcker inte till ett studiebidrag, så pappa.. bidra med lite cash? :)

skolan.


sitter på "datakunskapen". håller på med powerpoint. Skriver om handboll. Linda sitter brevid mig o lackar. förstår inte meningen med de vi gör just nu. hade svenska innan de här. håller på o skriver sagor. herregud. aja. ba skriva sagan o lämna in nästa gång. "Den lilla lilla lilla Grodan" vs. "Den stora stora stora Ormen" . Sen har vi feeta lunchen, eftersom vi inte har någon engelska. fyfan. och min mobil laggar. jag vill ha en plattång. jag vill shoppa. jag vill sluta ha så ont i magen. de är dagens tre önskningar idag.  och jag kan inte koncentreraaaaaaaa mig. lackaaar. kommer snart skrika o springa härifrån. nu ska jag fan skärpa mig o göra den här powerpointen. wish me good luck (:

with all my love.
/mikaela

hemmakväll.


ikväll blir de ba o chilla hemma. orkar inte gå ut eller nåt ikväll. så drar igång en film, läser bok, och sen ska jag sova. skola imorrn. lycka till.

helgen.


Fredagen: Nille kom till mig , vi gjorde väl inget särskilt än o ba umgås, spelade spel, gos o sova. Spelade malin de där spelet också, och måste ba säga att rikard sög på de!

Matilda:
Det är en frukt! Den är gul! Den är lång!
Rikard: täänker.. sen "EN BANAN!"

Lördagen: typ samma? drog till affären hundraelva gånger. kolla på film med mamma.

Söndag/Idag: Nille drog till malmköping. sen några timmar efter de åkte jag och rikard till malmköping också. snart  ska jag träffa nille i think, prata sen åker han hem. sen ikväll får jag se vad som bjuds.




lillagumman, du kan dra åt helvete.

najsiigt (:


ikväll har vart mys :) drog till gårn efter jag käkat, kom dit, träffa sandra,nathalie,aylin o resten.dom sjöng singstar o jag kolla på mupparna. haha så duktiga. sen drog jag o mötte yammi :) drog hem till mig, drack thé, snacka, stod på balkongen, snackade o ba hade tok mys. thank you hun :)<3 tagit nååågra bilder iaf.


nathalieeeeeää <3


haha, så jävla söta babes <3


thé med yamibabe (: <3


och aylin äälskar o va med på bild (: <3

utgång på G!


hittar inte mina nya leggins! köper nya hela  jävla tiden. men dom försvinner varenda fuckin' gång. innan jag duscha tog jag av mig dom igår. men var i helvete la jag dom? lyckat! (Y) aja. ska till gårn en stund nu, sen promenada med yammi :) lägger kanske in bilder från kvällen, märkar att jag har brist på de just nu! aja,
pusspåer sålänge.


can't stop missing you.


I know I'm not smart
But still I'm trying hard
Let me be your guard
Protecting you my angel form the dark.
Let me sleep in your arms
Let me dream in your arms.
you make me forget the evil world.
baby i miss you.


imorgon, är det fredag?


fyfan, trodde det va onsdag idag. men naeej, de är redan torsdag. shiat. och fia fyller hela 18 år idag, GRATTIS FÖ FAN! <3 och gick upp imorse, tog 08:00-bussen. kom till min första lektion, sen sa min mentor att vi inte hade resten av lektionerna idag. fyfan, fast vi har data. men den börjar liksom 13:25. kunde fått feta sovmorgonen! balle! så jävla korkat att han inte ba kunde skrivit på FC eller nåt att vi börjar då. aja. thats liiife. och inatt, svär drömde weardaste drömmen eveer:

jag och nille skulle åka den där nya karusellen på gröna lund. berg&dalbanan ni vet? men jag sa att jag inte vågar, men nille sa hela tiden "men baby, herregud, du kommer ju inte dö direkt, de finns ju bälten, jag sitter ju brevid dig" osv. men ja sa ba "nej jag vill inte, bälterna ksk går upp, den kanske går sönder, jag vågar inte." men sen tvingade jag upp mig själv iaf. för jag tänkte "jag måste göra de här" så åkte vi iaf. men sen när vi åkte upp o ner så gick bältet av, och jag föll ner, men höll fast mig i vagnen o skrek. nille tog min hand, men sen släppte jag taget o sa "tur att jag hade min skinnjacka så jag inte gled!" sen börja jag o nille leta efter min mobil. för jag tänkte att pappa skulle bli skit arg om mobilen va borta. och sen helt plötsligt va jag på nån thailändsk marknad. jag såg yammi med likadan fjällrävenjacka som mig fast en kort, aylin, sandra o allihopa. plus yammi&aylins föräldrar. alla gick, men jag stod helt still. sen sköt nån mig, pang pang pang i bakhuvet på mig. alla fick panik o sprang till mig. men jag sa "jag mår bra! jag klarar mig!" o ba log hela tiden. men alla ba "nej vi måste ta dig till sjukhuset, du kommer inte klara de här" men ja sa att jag mådde bra o shit. sen satte jag mig i en soffa, och blev yr o mådde illa. dom ville åka till sjukhuset med mig, men jag sa att jag klarar mig. sen somna jag i soffan. sen vaknade jag imorse o va helt förstörd. kändes fan verkligt x) sjukt asså. haha alltid jag o mina drömmar :) i know you like them!

men nu ska jag gå o sova lite, sen åker jag till skolan igen. byee (:

welcome to hell .

seriöst. snart går jag uuuuunder. fuck this shit.

naaej, nu ska jag lägga mig ner o läsa min bok, slappna av o koppla bort lite onödiga tankar.

pusshej.

våååååår ! <3333<33


eyey aajllååå! kolla ut, sunshine! och typ iiinge snö. solen är varm o massor med blommor har jag sett. woow! fast blåser snuskigt kallt. aja. idag har inte hänt så mycke. mår inte så jävla bra. mår illa, yr, trött hela tiden. aja. går väl över i hope! och pappa va med om en bilolycka idag, :O men tur att de gick bra iaf! :) idag fyller ju min lillasyster år. så blir tårta  o sånt today. sen vet jag inte vad som händer. får se om jag orkar gå ut idag. känner mig som en fet zombie. och jag & rikard försökte fixa nedladdningsprogram. men funkar ju inte. nåt med brandväggen o shit. gaah, får damp! aja, nu ska jag duscha o sen sova bort hela dagen, nästan iaf. pusshej.


kolla , iiingen snö ! (undvik den lilla snöhögen)

Bonjour suckers, time to move.


Men du är tssscchh! HAHA roligaste idag (: iaf.. skolan idag kändes onödig o gå till. typ inga lektioner. satt hela dagen i cafeterian o plugga. sen hade vi en "riktig" lektion, den sista. och den fick jag gå tidigare ifrån. niice. sen efter skolan så drog jag och pappa till Etuna. Prata och handla. de va trevligt o skönt! sen kom vi hem, käkade o så. Sen kom sandra & nathalie, och då drog vi till gårn. Och vi ska göra  en film! hahah! kommer bli så jävla känd. sen va vi där ett bra tag faktiskt. spice girls, provsmaka massa "drycker", snack o ba chill :) "Jag är så jävla snygg i dom här!" (rikards hörlurar) HAHA! damn ni kan verkligen få mig o skratta x) . sen kom jag hem för en stund sen, farmor hade gjort fruktsallad. så sitter o mumsar de nu. sen vet jag inte vad som händer. ska sitta här, sen sova? och imorgon fyller Matilda år! wanna do dat 2. men snart så ;) aja. Mormor & Maria o den familjen kommer till mamma på lördag för o fira. aja. nu ska jag läsa lite. deeruu. läsa en bok frivilligt dessutom. men de är skönt. Jallabye.



P.S första elevrådsmötet imorrn, deeryy! ska möta martina vid hissen, eftersom jag inte vet vart de är (A). wish me good luck!

daaamn, me love. :)


hur de än känns.


är inte klar med bloggen än. måste fixa headern o bakrund o aaallt ska göras om. men tar de när jag orkar. pallar inte fortsätta nå mer (: skolan idag har vart helt okej som vanligt. fick veta resultatet på matteprovet, och mikaela is the king. på svenskan skulle jag låtsas att jag skulle sälja min tv. omg. fett tråkigt. aja. sen datakunskapen sög. gjorde excel-prov. har väl inte hänt nåt speciellt idag. en kul grej som jag fortfarande garvar åt:

Danne: Va heter isbjörnar på engelska då?
Jag: Icebears. lätt.

Hahaha så jävla sämst. och farmor kom idag. naajs. ska väl plugga som vanligt ikväll. de har ju blivit som en slags livsstil på senaste tiden. typ? aja. ska plugga näthandel mest. prov i de på onsdag. men de går nog bra :) ! hoppas jag. Men nu ska jag ta o lägga mig i sängen o läsa. Ciaao pussgurkor


yasemin&mikaela



lägger upp en bild på bruden jag träffade igår, meine yasemin (: <3


frukost!


Godmorgon bitches (: ursäkta "röran" på bloggen. men håller på o gör om den. hinner inte fixa o trixa nu på morgonen. så tar det efter skolan eller ikväll eller nåt. hoppas dagen går fort. för slutar typ 15:30 idag. fyfan. wish me good luck (: kommer aldrig klara hela dagen. x) aja. skriver sen, pusshej.


ny design?


funderar på o göra om min blogg. x) igeen. men tröttnar så jävla lätt. men har kommit på typ en ny design som skulle se bra ut (: aja. ikväll så har de ba vart chill. inte orkat gått ut nåt ikväll. va tvungen o plugga o så :) sen kom yammi förbi en stund, balkongen, thé o massa prat. sköönt (: sen gick hon hem, och jag pratade en snabbis med baby i tele. och nu ska jag strax sova. så jävla trött. imorgon är de skola. fyfan för den. give me sommar. funderar på o fortsätta me o läsa "Bakom stängda dörrar". evigheter sen jag läste den. aja. intressant fakta. not.

pusshej bitches.

dont fuck with me


du vet verkligen hur man fuckar ens liv.
nu när jag ska ta mitt feta kliv. så fuckar du mitt liv.
men passa dig bror, jag har en fet kniv.

smokin' my cancer


helgen har vart wuunderful. åkte med nathalie&stefan till tumba i torsdags, träffa bääjbi,  kolla på film o ba chill. sen på fredagen hände väl samma sak, chilla , kolla film o ba mys (: och seeen på lördagen va de fest. de va skoj :) haha "och stefan bara försvann, poff" hahaha ! städskrubben, toan, dans, efter festen osv. haha tänker inte skriva ner allting. inga saker som alla behöver veta om jag inte berättar de för er irl . hoho :) och kolla på hostel. sämst. eller den va väl helt okej. men damn, hatar filmer som stressar upp en. aja. sen idag så åkte vi hem. saknar redan my baby! ikväll måste jag göra klart frågorna. om inte jag gör klart ikväll, så ska dom va klara imorrn. har ju faktiskt bara 12 frågor kvar eller nåt som jag ska svara på :) aja, orkar inte sitta o skriva blogg just nu faktiskt. känner mig helt död. så ciaao.


balle!


kom hem för en stund sen. har egentligen inte tid med o blogga. fett stressad. ska packa, duscha, klä mig, sminka mig, fixa håret, laga mat. på inte ens 2 timmar. skolan idag har vart helt okej. slapp engelskan, så fick sluta tidigare. skönt! inte hänt nåt speciellt. jag har bara vart ovanligt duktigt o gjort hälften av alla instuderingsfrågor. naaajs, som Linn brukar säga. haha. sen åker jag till tumba. tåget går 18:36. sen kommer jag hem på söndag ofc. ska slappa o ba ta de lungt hela helgen, få glömma den onda världen (: hoho! men på lördag ska vi på nån "fest" som nilles mammas kompis har, eller hur de va x) . tar inte med mig datorn nu. så kan inte blogga förens på söndag. so you know. aja. ska hoppa in i duschen nu. ha en trevlig helg everybody!  för de ska jag ha. :)
pusshej.




och balleballeballe
. "alla tre".

she wanna (8)


Godmorgon (: måste bara säga att jag är ovanligt pigg, klockan är inte ens halv 8 och jag är skit taggad. jag har hunnit käka frukost, klätt på mig o allt. skönt! ska bara dra igång en tvätt snart. och skrev inte igår. va för trött. kom hem, pratade med baby i tele, och sen somna jag. jag kom hem från skolan imorrn. virrade runt. pluggade i Bransch&Produktkunskapen o så. usch hatar o plugga (: men iaf. sen packa jag lite inför tumba. och sen skulle jag laga mat. men klockan va ganska sent och jag orkade inte. så de fick bli  en macka till middag, haha! iaf. sen sprang jag hem till yaami. O där va nathalie,aylin & sandra, så satt o prata o ba chilla ett tag. sen tog jag o nathalie sällskap o gick hem. sen kom jag hem. och de va då jag pratade med baby, sen somna. möööh. haha! aja. idag är det torsdag och jag ska åka till tumba! weeey! Ska bara klara av den här skoldagen, som jag känner på mig kommer suga kuk. aja. sen efter skolan ska jag skynda mig hem o duscha, fixa de sista med packningen och sen åker vi. och kommer antagligen inte blogga särskilt mycke. x) men tar med mig datorn o bloggar såfort baby är o röker eller nått, hoho! (6)

nu ska jag sätta igång tvätten, sen kilar jag till bussen!
ciao :)<3


what a daaay! :D


idag har vart en kul dag, och jävligt jobbig, men för de mesta kuul (: börja med att jag vaknade. va på sämsta humöret Ever! hitta inte nån miniräknare, tiden rann iväg. men tillslut hitta jag en liten töntig räknare. haha. iaf.. kom till skolan. gick till Aulan för o göra Matteprov. och de va så lätt! första gången jag tycker de på ett matteprov! men sen så berättar linda att jag gjort fel med arean och omkretsen. balle! skulle ju lätt kunna få fett med bra betyg. och de som sög va att typ alla frågor handlade om area & omkrets. fyfan. jag är sämst x). men de blir iag ett G i think! sen hade vi mentorstid. de va klassråd. och jag va grym. var ordförande. "tog tjuren i hornen" som christer sa att jag gjorde. STOOOLT.SE. sen så kom Martina upp (från elevrådet) och sa att nån i klassen ska va med i elevrådet. då fråga christer mig hur jag tyckte att vi skulle göra, eftersom ingen ville gå med i elevrådet. då sa jag "Majoriteten!" och så va de röstning. och G som jag är så fick jag ju allas röster. HAH! första gången jag är med i ett råd. hur ska detta gå? (: haha aja, jag ska ta över elevrådet. iaf.. sen hade vi näthandel A. då satt jag bara i bibblan o plugga. sen gick jag,sabina & sirkka o käka fiskpanetter. haha mee looove. men potatisen var äcklig. och inga goda grönsaker. aja, intressant . x) sen hade vi Data. Gjorde Word-prov. och de gick bra! sen va de projekt&företagande-lektionen. där vi jobbar i grupper o startar café. "Mejs Place" heter vårt café. och jag & christer (mentor) har blivit homies! haha! seeeeen så hade vi sista lektionen. och de va de nya ämnet som jag aldrig kommer ihåg namnet på. typ Praktisk Marknadsföring eller nåt. sen åkte jag till Malmköping för o hämta en jacka till mamma. sen åkte jag till flen. lämna jackan. och sen tillbaka till malmköping. och ikväll ska jag plugga, göra de sista o sen "läxan". sen efter jag käkat så springer jag hem till yaaamiii. :) sen får jag se vad kvällen bjuder på! måste packa o sånt inför imorgon också! eftersom jag åker till Tumba med nathalie :) myys! och jag ska få nåt speciellt av baby. deeeru. eftersom jag fick brev från CSN idag. och får mitt studiebidrag o blabla. så behövde inte betala tillbaka. Skönt! nu ska jag sköta mig ordentligt i skolan, så man slipper den där jävla oron. men nu ska jag börja med maten! skriver maby ikväll om ni har tur :*

pusshej!


'fett med tunga'

Godmorgon! Fyfan vilken natt, i have not sovit good. Först skulle jag gå o lägga mig tidigt igår.. Så vakna jag av att frigga kommer o piper. blev skit irriterad. sen somna jag om efter ett tag. och då bouncar mamma in i rummet o hojtar. blev ännu mer irriterad. sen somnade jag om igen efter ett tag. sen börjar frigga skälla på nån som går i trapphuset. och då lacka jag ur. flög upp ur sängen, gick till frigga o sa till henne. gick o la mig igen. somna om efter ett bra tag igeeen. fyfan. sen skulle jag ställa klockan på 06:00. eftersom jag tänkte åka in till Malmköping o hämta en miniräknare. men då hade jag ju såklart glömt  trycka på OK. så jävla tur att jag vaknade självmant nu :| men nu har jag ingen miniräknare. great. aja, får hoppas matteprovet går bra. sämst o ta det 08:30 på en onsdag. but thats life. Hoppas dagen går fort idag, för vill ha torsdageftermiddag! då åker jag till tumba. sen kommer jag på söndag. sköööÖÖönt! så jävla skönt o komma ifrån ett tag. ta inte åt er om ni vet att de inte är er jag menar. :) aja, nu måste jag skynda mig med att klä på mig. pusshej!




sluta lek. du skämmer ut dig själv.



 


matte,turism,BranschOchProduktkunskap & Administration.


japp. så ere. hela dagen ska jag ägna min tid åt att plugga. har prov imorgon i matte. så måste fixa de där med cirkelarea o shit. sen måste jag skriva ner 2 fucking kapitel i administration, och i turismen så ska jag bara lägga in den i mitt usb-minne. sen kommer ju de jobbigaste, och de är Bransch & Produktkunskap, ska svara på massooor med frågor. just nu sitter jag med min lillasyster matilda och pluggar matte. haha och vi jobbar båda med Geometri, så sitter o hjälper henne o förklarar, faktiskt lite skoj (: skolan idag har väl vart helt okey. känns som jag skrivit hela dagen bara. Och imorgon är de sämsta dagen på hela veckan, plus torsdagar. så många lektioner o lite raster. aja. snart torsdag och då åker jag ju till tumba. <3 men nu ska jag fortsätta plugga :) skriver sen ikväll i guess! pusshej.



"mindre snack och mer verksta' tack!"


idag har de inte hänt så mycke. åkte in till malmköping, satt framför datorn o småplugga och duscha Zeno. sen smsa nathalie, och hon o sandra kom upp :) sen efter ett tag så kom aylin, vi drack thé, satt o snacka o ba flumma , trevligt :) sen så närmade sig klockan 20:00. och jag skulle ta bussen, men snäll som min far va så kunde han köra mig :) så fick va kvar iaf 20/30 min längre. kom till flen, ut med doggie, duscha o prata tele med baby och nu sitter jag här. ska strax sova, så jag kommer upp imorgon. och börjar 09:45. de skööönt (Y).  imorgon ska jag plugga som fan! har matteprov på onsdag. så måste fixa det ! sen ska jag som jag skrivit tidigare hämta sån där blankett för sommarjobb. niice ;> aja, nu ska jag fan lägga mig ner o försöka sova :) och bra malin måste jag säga bara! (för att hon uppdaterar sin blogg)

bjuder på lite bilder från ikväll/idag. och ursäkta bildkvaliten. ska börja fota med min digitalkamera ist !






















Zeno goes fresch! (:

Nathalie & Sandra <3


Aylin <3

fuckar ur.

hela den här dagen har ba bestått av irritationer, sömnbrist, hunger/men endå inte. allt går åt helvete. först så skulle jag ta mitt silvershampoo i duschen, och smart som jag är så tappa jag den, så massor rann ut. sen slår jag i mina armbågar i varenda j*vla dörr vart jag än går. fastnar med fötterna i sladdar osv. och nu har jag tappat bort min locktång. Lyckat! Hur lyckas man med o tappa bort en fuckin' locktång? Men som aylin säger: inte så svårt om man är blond & heter mikaela! sant? kanske. eller så har jag bara en sämst dag idag. vill iväg o shoppa. nya kläder, nya skor o väskor till i sommar! och imorgon ska jag hämta sån där blankett som man fyller i o skickar till "Flens kommun blabla" för o få sommarjobba åt kommunen. de blir från vecka 23 till 35 då tror jag de va :) aja, får se vad som händer. Längtar som fan iaf!



Landstället, så jävla skönt. men i år ska jag va där mycke mer om jag hinner. :)  ge mig sommar ge mig sommar!

HAHA


asså jag dör verkligen av garv. 

Vad säger blondinens blygläppar till varandra innan en veckas semester till Mallorca?
-Ciaao, ses om 1 vecka!

Vad är det för likhet mellan en blondin och ekorre?
- De hoppar båda mellan ollon till ollon.

Hur många gånger skrattar en blondin när man berättar en rolig historia för 
henne?
- Tre. En gång när man berättat historien, en gång när hon fått den förklarad 
för sig och en gång när hon förstår den

Vad kallar man en blondin som är oskuld?
- Nyfödd

Vad säger man till en blondin som inte vill knulla?
- Vet inte. Har aldrig träffat någon

Varför blev myggan avundsjuk på blondinen?
- Blondinen fick suga färdigt.

Varför bytte blondinen bara blöjor på sin baby en gång i månaden?
- Blöjpaketet sa: "Upp till 10kg".

Vad är det för skillnad på en blondin och en kille?
- En blondin har mer sperma i sig.

Vad är det för skillnad på en Porsche och en blondin?
- Man lånar inte ut en Porsche till polarna
.

Va säger en blondin under förlossningen?
- Hoppas ungen är min!

we go hard


inte häänt nåt sen jag skrev sist. pratat jätte snabbis med baby i tele, duschat, kollat på Life of Ryan och bara virrat runt här. tänkte att jag ska sätta mig ner med alla frågor till bransch & produktkunskapen. men känns som jag gjort kapitel 1-3 förut. kanske gjot de. vad vet jag.  (: och projektorn har jag inte fixat heller. ingen aning om hur man gör. så skiter i o lägga ner energi o tid på det. ska också gå en jätte jätte lång promenad med my doggie också. och fixa mina nails (Y) sen fortsätta kolla andra avenyn också. och ska lägga mig tidigt! har somnat vid 2-3 tiden på nätterna dom senaste dagarna. not good. och prata med baby ska jag göra ikväll också! <3 mysmys. aja. skriver nog imorrn (:



HAHA , och måste bjuda på en bild på min osminkade zombielook today. 



och måste bara ge min pappa en liten klapp på axeln som har börjat fixa köket nu! som ni ser är de ju inte klart än , men snart så (:

xoxo

barnvakt är alltid kul.


Nu har malin åkt hem. saaaad. Efter att vi käkat frukost så fixa vi iordning en ny blogg till henne! och jag designa den, hoho ! www.malinbouvin.blogg.se . snart ska jag hoppa in i duschen o sen fixa mig o så. sen är jag ju barnvakt. eller barnvakt vet jag inte om man kan kalla de. men ska "passa" matilda. så tänkte att hon o jag ska ha lite mysigt för oss själva o laga mat o kolla film o så. passar my doggie också. Lycka till M! har inte så mycke o skriva nu. skriver senare ikväll maby. och måste påpeka att jag hatar ibland att min mor kör typ samma klädstil som mig. "Får jag låna din den här tröjan?, Får jag låna nån halsduk av dig?, Får jag låna de där linnet?" osv osv. men de har väl sina ljusa sidor också. Men nu ska jag hoppa in i duschen, adiiiooos bitches!


 

och jag saknar min baby. 1 vecka sen vi sågs, och 1 vecka kvar tills vi ses. <3

hihohohiwhqao /malin


malin har ett bra sjukt roligt weard retard skratt. och Godmorgon folket ! (Y) de första jag måste påpeka är att malin är den första som sagt att de inte vart nå problem o sova med mig! faktiskt... så va jag den skönaste hon sovit med! deeruu. Haha! igår hade vi myys. Vi kom ju till flen vid 15:30 typ. gick hem o lämna väskorna o så, sen drog vi till affären, köpte chips & dipp och choklad. not good. Sen kom vi hem, fixade tacos, och satt ba i köket o samtalade. sen drog vi igång en film, På andra sidan häcken. hahah sjuk film asså. och sen drog vi igång Heartbreakers. Som jag sett hundraelva gånger. Och sen la vi oss under täcket o glodde på andra  avenyn. Och social som malin är så somnade hon. sen somna jag. vi vaknade för kanske en halv timme sen nu, och när malin  är hungrig går vi o äter frukost. sen får vi se vad vi gör. thank you baby för kvällen :*

och bjuder på riktigt vackra bilder.



 

malin som äter tacos, och vi som heeeeeeelt osminkade. HAH

malin!


Godmorgon! vaknade nyss av att pappa kom hem från jobbet o börja dampa i mitt rum. nice uppväckning. klockan är snart 14:00. skulle fan kunna sova bort hela dagen. men jag och malin ska ju till flen today! <3 bussen går 15:10. så måste fan vakna till nu så jag hinner. annars går nästa buss vid typ 18-tiden, och då måste vi först åka till sparreholm, sen byta där till en buss som går till flen. hatar bussarna här (: och jag brukar alltid va så hungrig på frukost när man vaknar såhär sent , men faktiskt, jag känner ingen aptit alls. aja, dags o börja packa, sen duschen, fixa mig, sen dra till bussen. och måste hinna bränna en skiva också!  men skriver väl kanske ikväll :*




sjukt fin bild, verkligen 8).
but i love you sis <3

är du man nu


snart är klockan 01:00. brukar sova djupt as hell nu. känner mig helt nerdrogad. trött som fan, småblundar ibland. men kan inte somna. sitter med en långärmad, och en tjocktröja och en utav pappas feta tröja, halsduk o mjukisar. men fryser as hell. usch, not nice. ska snart lägga mig i sängen, lyssna på musik o ba ligga o glo upp i taket. onödigt inlägg, ooohyes.

dead and gone


du kan verkligen få mig att le, skratta o tycka att världen är fucking underbar. men du kan också få mig att fälla tår efter tår, o tycka världen är sämst o ba vilja dra. keffaste ursäkterna ever, leker g o ger mig diss. men jag ska va schysst, du är bra ibland på o få mig o må piss. men sätter på mig masken o leker ball. identiteten blir iskall. 

utgång på g!


nu har jag pluggat i tiiimmar på dom där jävla frågorna o läst i boken. men inte lärt mig ett skit. fattar ingeting. gick bra några minuter iaf. fryser ihjäl, iskallt i mitt rum, säkert iskallt ute. usch. men vilken tur att man bara ska till gårn en snabbis. Yammi & Chino kommer strax hit, så sällskapar vi dit. :) så måste börja klä mig, och varmt! usch , ge mig sommar vafan. och blev inge flen ikväll, klockan är fan redan 20:15. shiit. trodde den iaf va runt 18-tiden. men malin följer med mig till flen imorgon, myys, saknat dig! <3

aja, nu ska jag klä på mig oså. skriver sen igen maby (Y)



nyss

fucking iiiiiceecoold

skolan idag har inte vart nåt speciellt. fick beröm på svenskan, för en gångs skull. goodiie. christer lacka på projekt & företagare (eller va fan ämner heter) som vanligt. nice. kom hem typ 15:30. sent på en fredag tycker jag. :| och va tänkt att jag skulle till Lager 157 efter skolan. men tror inte de blir av nu, får ta de en annan dag. finns inte så mycke o skriva? ska plugga sönder nu. har typ 40 frågor som jag ska svara på o sen plugga på. great. skriver sen ikväll om vad som hänt under kvällen.





pusskramohejdå

bitches.


hon fick ett slag. rakt i facet. man såg hur ögonen fylldes med tårar. hur hon stod emot. man kunde läsa henne som en bok. Jag ska inte börja gråta va det enda som snurrade i hennes huvud. hon sa inte ett ord efter slaget. utan insåg att det är de här som hon blundat för, de här som hon jämt kommit med massa bortförklaringar till. bortförklaringar till allt. hon hade inte fått leva sin dröm. inte fått leva ett riktigt liv. inte ett sånt liv som hon egentligen vill leva i allafall. hon hade ett liv som hon älskade en gång, men med vinden så försvann de underbara stunderna hon haft. hon hade bara minnerna kvar. hon saknade tiderna, stunderna då allt bara va perfekt. men hon tänkte De är väl så här mitt liv är menat. Men efter ett slag i ansiktet så var det inte mer än tårar, rädsla och svek. vart skulle hon ta vägen? hon visste att det alltid fanns en person som hon kunde prata med, som hon alltid kunde söka tröst hos, hon visste att han jämt ställde upp. men den här gången vågade hon inte erkänna att hon haft fel. att hon levt på lögner och bortförklaringar. utan hon stannade på sin plats. hon fortsatte med det som blivit hennes såkallade livsstil. att ljuga och komma med bortförklaringar. och vara andras bitch, toffel, hund. kalla de va du vill. men hon va en hund. hon satt bunden i ett koppel. det gick så många månader. alla såg hur hon hade förändrats. hur hon hade förvandlats från lycklig till olycklig. men varje gång man frågade om allt var bra, så var allt jämt perfekt. hon blundade för allt. precis allt. men jag kan se att hon är påväg mot rätt håll. jag vet det. jag vet vad hon vill. hon måste bara våga. och snart är hon där.

öppna ögonen, bitch.


pratar med baby i telefon nu, damn saknar dig! men ses förmodligen nästa helg <33! ikväll har vart nice. kom hem från skolan, pappa hämtade mig, vi gick till bokhandeln, handlade massa kul saker till moi. nice nice. kom hem, städade as hell, gjorde om lite, nu har jag ett skrivbord i mitt rum ist för min sackosäck. och jääätte bra högtalare & bas :))))). sen lagade jag o rikard mat, sen kom aylin,nathalie & sandra :) och vi drog till gårn. "jaaaAAaaG äääÄÄÄlskaaAr oooOOo kolla på tv i en saaaAAckooSÄÄCck!"  HAHAHA! så keff humor. but i love den. sen drog jag & nathalie hemåt, stod utanför henne ett bra tag, <3. sen hem o prata med nillebaaabe! snart sängen som gäller!

puss&godnatt.



missing my boo.


när som helst kommer Nathalie, Sandra & Aylin. sen går vi till gårn. skriver senare! (Y)


saknar min baby!<3 

seriöst.

seriöst, nu måste jag fan sova. kommer försova mig imorrn annars. hm! men måste ba lägga upp eeeeett till inlägg. ett lite smått onödigt inlägg som ja ba skriver för o skriva. vill inte sova. inte än. men efter de här inlägget lägger jag ifrån mig datan, sen ska jag försöka sova! kom hem till mamma på lunchen föresten, och jag hade fått en projektor o sån där "tygtv", som jag kallar de. så i helgen ska jag försöka fixa ihop de där, om jag har tid  o ork (:

 






lets make a promise, you and me, lets just be honest.
 we're gonna run, nothing can stop  us. nothing can stop this. cuz i love you.

Biktning number 2


jag tog nåt bloss idag. fyfan. time fo straffa mig själv. men hur?


snart på toppen


kom nyss hem, eller för en stund sen, suttit och pratat med pappa om min skolgång o så, men kom aldrig riktigt fram till nåt, sen har jag pratat lite i tele med baby. drog hem till Systrarna Yigit o kolla film, "Last dance blabla" hette den. bra av det jag såg. men eftersom aylin hade så mycke o berätta så pausa hon filmen o jag fick inte se klart. och jaa, jag känner för o lägga skulden på henne, :*  . Jag & Sandra har en ny melodi  Nanaaanaalaalaanaalaa(8) typ. Sen drog Sandra på top hemligt uppdrag. you go girl! och lite senare så följde yammi o aylin mig till hedén. mötte erika, gick ett par varv runt hedén och sen hem. nu ska jag snart sova.. orkar inte skriva för långt inlägg ikväll. imorgon är sämsta dagen ever, torsdag, och bajslektioner o slutar sent. fyfan.


godnatt.

Harry Potter


Äntligen hemma från en fett lång dag i skolan. känns som jag vart i skolan i veckor. usch. men de har vart skapligt kul endå x) haha typ alla har haft damp , så de har vart kul (: Och jag måste berätta att det funkade, jag testade ju o gå upp tidigare än vanligt o äta värsta frukosten. inga sura miner från mig idag, och vart pigg hela dan. så kanske ska börja med den taktiken? nu sitter jag med min lillebror Sebastian och kollar på Harry Potter, har faktiskt aldrig sett den. förutom den som jag o Nillebabe såg lite av för jätte länge sen. harry potter är väl ingen som jag är stort fan till.. men aah, va gör man inte för sin lillebror? (: men mycke äckliga gubbar är de me. och jag har trollat massor idag!  damn im good!

J: Ska jag trolla igen? :D
D: de luktar fisk!
Haha så jävla störda! x)



 
        
  
(Klicka på bilderna för större bild)
1. HAHA danne&jag
2. Danne goes daamp xD
3. Dannes äckliga mat
4. Mikaela goes damp
5.Danne & Jag
6. Haha vårt fina skåp! (y)
7. Min goda Pago o dannes "kaffe"

damn, im good!


idag gick jag upp 06:30, hoppade in i duschen, klädde på mig. sen fetaste frukosten eeever. Först ett glas juice, sen ett glas vatten med sån där c-vitamingrej, sen thé, grönt "lösthé", sen massor med gurka & paprika, knäckemacka med skinka o grönsaker, sen sån där lingonmacka, Start. fyfan. så nu ska jag se om jag är på bättre humör idag/nu på morgonen, än om jag bara tar ett glas oboy & macka, eller ingeting alls. Skriver sen om de funkade. Måste ta 8-bussen idag, fast börjar 09:45. så får sitta i skolan typ 1½ timme o vänta på mentorstiden. hoppas bara att dagen går fort, för va fan, de är ju bara onsdag idag. Linnea fixade min bild som jag ville ha igår, thank you! :) men när jag skulle sätta in den som header så gick de inte :s, någon som vet hur man fixar de? ;o jävla balle säger jag bara. aja, nu ska jag sminka mig, sen går jag till bussen.




Av Linnea (:
 

verkar som du vill upp till min nivå.


nu har jag köpt mitt silvershampoo ! så får hoppas att dom gula nyanserna försvinner nu. sen måste jag till frissan o bleka de nån gång. shampoot kostade bara 130:- här på "Kickis" i malmköping. så de va bra. så ska strax duscha, för tredje gången idag. och nu har Linnea fått bilderna jag vill ha i headern, hoho ! :D och har absolut ingeting o skriva om. de gick bra för nillebabe på sjukhuset. jag ska kolla på Spiderman 3 ikväll. sen somna.

 

 

gråter du gråter jag, ler du ler jag.


virus.


har femtioelva virus på min dator i think. men hur fixar man de? har inge virusskydd. så hur fixar man de? ;s 
fattar ingeting av sånt där. och måste påpeka om att min hostmedecin smakar så jävla äckligt. fast hostar inte lika mycke nu iaf. så det är skönt. men den brukar komma när man ska sova eller på morgonen. men nu känner jag mig mycke bättre iaf. "måste jobba med vita blodkropparna också"  haha! så "verumfilen" ska finnas i mitt kylskåp innan dagen är slut. fixade om bloggen lite nu också. va för mycke rosa förut. och väntar på att få headern fixad. så aah. har inte så mycke o skriva om. men skriver väl igen ikväll !

och tänkte passa på o göra reklam för caisas blogg :* <3
så ba o trycka på "caisa" så kommer ni dit :)


pusshej.

03/03-09

du tar mig till toppen.
tar mig upp från botten.
du får mig o glömma resten av den onda världen.
nu höjer vi svärden. och visar världen.





godmorgon !


egentligen var det "godmorgon" vid 4-tiden imorse. knappt sovit nåt inatt. hostat hela tiden. testade metoden med o lägga huvudet högt med kudde. men de fick man bara ont i nacken av. sen har jag druckit massor med vatten o tagit hostmedecin. men inget hjälper. fan, kommer aldrig bli frisk. alla här hemma är sjuka. eller aah.. jag & pappa iaf. men alla har vart sjuka. och förkyld till 1000. och jag som skulle lämna in min gotlandsgrej idag. men han får ta den imorgon. idag ska jag plugga, fixa mitt rum och sova.

och måste berätta sjukaste drömmen jag hade inatt.. texten jag skrev i inlägget innan de här. "Den här gången tänker inte jag backa." den texten blev min dröm inatt. jag drömde om hur allt blev en lek för några år sen. jag hamnade i ett gammalt hus. fullt med flera kids. de va typ som ett behandlingshem. sen kom nån in i de där huset o skulle döda alla. så gömde jag mig bakom en dörr. han visste att jag stod där. men han tänkte att han skulle ta mig sist. sen jaga han mig genom hela huset. och jag sprang runt i varje rum o leta efter Zeno. hade feta paniken. hade hundgodis för o locka zeno. men han kom aldrig. sen sprang jag ut. då satt zeno där o väntade på mig. och hela huset rasa ihop. sen såg jag den där personen som skulle döda mig, och min enda utväg va o hoppa ner för ett stup, och de va fullt med brännässlor där nere som jag simmade igenom. han simmade efter. men sen hörde jag en röst som sa hur jag skulle göra. och som sa att hon skulle hjälpa mig. så jag skulle vinna leken tillsammans med henne. sen vaknade jag av att pappa ringer. men asså störd ;s alltid jag & mina sjuka drömmar. men nu måste jag kila . ciaaao (:



Kräftan (2009-03-03):  
Försök att göra nånting annorlunda den närmaste tiden. Äventyret lockar.
Du behöver ett mijöombyte!

jag tänker inte backa den här gången.


sen dagen du försvann så förvandlades allt till en helveteslek. men de finns kärlek. de finns med i denna lek. precis som hopp och svek. hopp om att vinna leken. hopp om att klockan ska vridas tillbaka ett antal varv. svek, hur man man kan svika sig själv så jävla mycke, sviken från ens familj & vänner. leken kan verkligen få en o bli galen. få en att se så mycke som man inte sett tidigare. leken är ingen jävla dans på rosor. men vet att den är de när du & jag spelar. för vet att vi kan vinna den. vet att vi kan ta oss till nästa nivå. tillsammans.


jag tror att det bara gjorde oss klokare.


fuck måndagar.


skolan idag var som alla andra måndagar. långa, tråkiga och man sov igenom dagen. hade svenska, och de enda svenskaläraren gjorde var o klaga på min novell. bitch. aja, orka haka upp sig på massa småsaker. men hon gjorde mig faktiskt väldigt irriterad. på idrotten gick jag, danne o sanna typ 100mil. kändes de som. de haglade so snöade. usch.
tygskor & skinjacka va inte bästa outfiten då iaf. pratade med baby i telefon då också. han fick ligga i min ficka, så fick jag ha på högtalare. sen fick vi äntligen sluta. tog 4-bussen hem. danne kom till mig efter en stund, vi skrev mina sommarjobbsbrev. gick och handla frimärken & kuvär. sen hem, skrev adressen till alla affärer o csn o så, sen iväg o posta dom. sen gick han hem. jag fixade lite på rummet , plugga lite smått på gleerups (filmerna) . sen kom aylin & rikard o satt o störde mig. mysigt. sen drog dom. och jag försökte plugga. men lite svårt med min huvudverk. usch. kmr aldrig bli frisk. sen kom yammi, vi satt i sängen, pratade, start, fredrik och zeno. och de va kraaamsnö ute. när kommer vååren? gjort lite på gotlandsarbetet också. går inge vidare. har ingen ork alls. känner mig död.
- rikard, kan du inte döda mig? känner mig död.
- om du redan känner dig död behöver jag inte göra de.
så sant så sant. är levande död.

nu måste jag sätta igång med mitt gotlandsarbete innan jag blir hängd på andreas kontor.
imorgon är de sovmorgon btw. till hela 09:45. skönt. så 09:22-bussen, here i come! 

          


dom är mina snart!
(klicka på bilderna så blir dom större) :)

i love akon.



den här låten har äntligen hamnat i min telefon, och har lyssnat på den heeela dagen.
den är fast i min skalle.
i love akon .

datakunskap.


som vanligt brukar jag skriva ett litet smått onödigt inlägg när vi har data.
så jävla tråkigt och jag förstår ingeting av excel o tabellerna osv. ?
har ingen engelska efter de här som vi egentligen skulle ha.
de skönt (Y) sen matte, sen idrott, sen slut.
sköööönt. och höll på o försova mig imorse. need nässpray eller nåt och mina halsgrejer.
still sick, men mår mycke bättre iaf. efter skolan ska jag plugga plugga & plugga.

som sagt, onödigt inlägg.
adiiooOos.

duschad och klar.


så jävla redo för o sova nu.
helt jävla  slut. känner mig helt död.
och imorgon är de skola.
sug kuk. och FITTA.
skulle köpa ett sånt där brev så jag kan posta CSN.
men affären stängde för 10 fuckin' minuter!
jävla kuk. nu måste jag sova innan hela mitt rum är förstört.

godnatt.

KRÄFTAN

asså den här är ju så jävla klockren.
så den är ett måste o ha me. hitta på nån sida som jag hitta via google ;o
om jag hittar sidan så skriver jag ner den (Y)


KRÄFTAN (22/6-22/7)

När det rör sig om sex tycker kvinnan i kräftans tecken bäst om, när det är hennes älskare som är den ledande kraften. För hon vill bli dominerad. Kräfttjejen uppnår hon störst harmoni och sexuell tillfredsställelse tillsammans med män i sitt eget stjärntecken, samt jungfruns, oxens och fiskarnas stjärntecken.

Dina sexönskningar: Att bli förförd efter konstens alla regler är det bästa du vet. Och det är mannen som ska ta initiativet in i det sista. Du hatar obeslutsamma män, är inte speciellt krävande och har lätt att få explosiva orgasmer, om han är en bra och fantasifull älskare som inte nöjer sig med missionärsställningen. Om din älskare är mer eller mindre utrustad bryr du dig inte om. Huvudsaken för dig är att han vet hur han ska använda det som naturen gett honom. Du är som regel lätt att locka till annat än bara vanlig tvåsamhet. Som trekanter och partnerbyte.

Dina erogena zoner: Du kan bli fullkomligt tokig av att bli slickad i öronen, på halsen och underarmarna. Självklart blir du mest upphetsad när han stimulerar dina bröstvårtor och klitoris med tungan eller fingrarna. Och lätt analstimulering får som regel dina safter att rinna över.

Dina orgasmer: Om du fantiserar under samlaget får du snabbt utlösning. Detsamma sker när han tvingar dig till total underkastelse, dock utan att vara brutal. Du gillar att bli bunden och njuter otroligt mycket av att titta i spegel och se, hur du i ditt nästan hjälplösa tillstånd blir tagen och "missbrukad". Kräfttjejer onanerar mer sällan än sina medsystrar i andra stjärntecken. Du vill först och främst ha "den äkta varan".

Dina fantasier: Det handlar nästan alltid om att du är den dominerande parten. Till exempel att du utnyttjar två män till det yttersta för att sedan få dem att tigga och be om att få röra vid dig. Det gör dig också enormt upphetsad att fantisera sig in i situationer, där du blir förförd av din chef, dina väninnors män eller kollegor på jobbet. Dina hemligheter: Dom sätter du en stor ära i att hålla för dig själv, eftersom du är en utpräglat ärlig och tillitsfull person. Också när det gäller sex - otrohet och indiskretion är något av det värsta du vet. Och när du själv utsätts för det får du lätt fruktansvärda raseriutbrott. Du pratar sällan eller aldrig om ditt förflutna, även om du skulle kunna berätta en hel del. För redan som purung hade du fler intima erfarenheter än dina väninnor i de flesta andra stjärntecken!

Dina behov: Du är ingen blomma som sätter pris på att bli befruktad av det ena biet efter det andra. Tvärtom föredrar du lugna, harmoniska förhållanden. Du vill hellre älska länge och intensivt en gång i veckan, istället för att hänge dig åt spontana dagliga knull som du ju i alla fall inte får ut något av. Om du inte blir kraftigt inspirerad till det har du inte några önskningar om att få ha sex med ditt eget kön. Gruppsex verkar inte heller särskilt lockande på dig. Frågar man om du tycker om sexhjälpmedel och porrfilmer får man ofta bara en axelryckning till svar. För sådant ger dig inte så mycket, eller ingenting alls.

Dina svagheter: Du är lätt att såra och svika. För du är inte enbart tolerant och tålmodig, utan även en smula naiv när en läcker kille viskar romantiska ord och ljuva löften i ditt öra. Du är absolut inte lättsinnig eller okritisk, men trots det alltför lätt att locka. Om du är på semester på främmande ord låter du ofta dina känslor påverkas av alla nya intryck och får lust att uppleva äventyret till det yttersta. Det inkluderar även sexuella lättsinnigheter.

fimpa ciggen.

de är 1 mars, och jag ska fimpa ciggen.
totalt. inge feströkande heller. för vet att suget kommer tillbaka då.
anledningarna till att jag ska sluta är tandställningen, de stinker,
man får äckliga tänder efter ett tag och sämre kondition osv.
men de sjuka är att de sägs ju att dödsfallen är mer hos rökare än hos "canabisfallen".
röken från ciggen är ju farligt, men en forskning visar att röken från cannabis inte ger cancer tex. liksom, de används som medecin på vissa place. men sen är canabis farligare för hjärnan, eller? och läste att tobak & alkohol är farligare än ecstasy  och cannabis.
men sen finns det ju mycke som är farligt med cannabis också. finns listor på vad som kan hända osv.
asså skulle kunna sitta o skriva i år och dagar om det hära. men har inte time fo that now.

 


ska plugga ikväll. ska vila ikväll. ska göra allt för o bli friskare ikväll. ska dricka massa thé ikväll.
och nillebabe åkte hem idag. <3
och den 18 mars ska jag till tandläkaren. fyfan. på min systers födelsedag. vilken stil.
men nu ska jag tvätta av mig mitt smink, sätta håret i en fet boll, sen sätta mig ner med läxorna.

pussÄääÄn. 8-)

biktning.


förlåt för min iskalla yta.
för mitt dryga sätt o snacka.
för att det gått snett ett par gånger.

förlåt baby.

man måste inse sanningen, även om den är hård som fan.
för annars lever du ju som en jävla lögn. vill du de?
man kommer över det, man går vidare.
man måste ta nya steg, välja nya vägar, se vart man hamnar.



palla. ciao.

(?)


min nya blogg?

RSS 2.0