Jätte jätte bråttom!

Nu ska jag springa upp till banken, sen drar vi till Stockholm. Och hoppas alla får de lika trevligt här i Sverige som jag ska ha i Turkiet ;D Och ooom jag hittar internetcafé så kanske ni får en liten update :D

Aja, PUUUUSSHEJ

nås på luren. :)

Resfeber?

Godmorgon!

Inte för att jag tror så många är uppe nu.. Men jag är uppe. Jag gick först upp klockan 06:00 först för att jag mådde så illa och kunde inte sova. Vred och vände på mig tusen gånger om. Så jag gick upp, gjorde ett glas Oboy, och då blev allt helt plötsligt bättre! Så gick och la mig, och jag somnade.

Men nu har jag vart vaken kanske 45min. Om 1 timme så drar vi. Så måste skynda mig med att fixa iordning mig klart. Sen måste jag upp till banken! Men jag skriver innan jag åker :) Ciaaaaoo sålänge


Jag tror att jag har resfeber. Eller heter det så? Grejen är att jag har vart utomlands många gånger och flygit. Men blir alltig lika illamående och nervös innan man ska till flygplatsen. Bara tanken på hur många kilometer jag kommer vara uppe i luften i timmar gör mig nervös. Det är ju liksom inte som när man var liten.. Man tröck in en leksak i ett leksaksflygplan och vifta runt med den som en galning. Så jag hoppas att jag överlever!

sleeptiiime!

Nu har jag lagt in massor med musik till min Walkman och min mobil. Great! Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och hoppas på att jag somnar fort. Så vi hörs imorgon. Gooodniight :)


imorgon..

Imorgon bär det av till Turkiet! Hoho!

Kom precis in. Var ute först med Nille och Rikard, vi satt ute i regnet, fast under tak så klart, och socialade oså :) Sen kilade Rikard iväg till sin Gööörlfriend. Så jag och Nille satt kvar ett tag. Sen kilade vi iväg för att jag skulle träffa Yami. Så sa hejdå till Nille och jag och Yami kilade iväg.

Jag och Yami satt också ute och socialade tillsammans. Pratade om allt som vanligt :) Och nu kommer jag inte få träffa henne, inte få prata med henne eller nåt på en vecka. Hur ska hon överleva? Haha nej skoja, hur ska jag överleva? :o Kan tänka mig att vi kommer ha en del att prata om när jag kommer hem iaf ;D

Nu ska jag fixa med det sista, alltså packningen. Sen hoppar jag in i duschen, sen ska jag nog sova. Ska ju upp klockan 8 imorgon! Vi åker hemifrån klockan 10, först ska vi fixa lite saker i Kungenskurva. Om jag förstått de rätt ;D Sen åker vi vidare tooo the flygplan!

Så jag nås självklart på luren fram till typ 14:30 :) Så bara att smsa/ringa! Skriver imorgon innan jag drar. Puss sålänge :*



haaappyfaaace


humöret är på topp!

Kom nyss hem till Pappa. Och pappa kom också precis hem. Och han hade inhandlat en likadan walkman som jag har. Ni vet min den där rosa? :) Han har en guld nu. Piiimp! Haha!

Sen kom han hem med mina saker från ikea också :D Rullade såklart ut mattan direkt. Sen ikväll ska jag försöka få ihop golvlampan på nåt sätt.. Nu håller jag på och tänker ut vad jag ska packa med mig till Turkiet. Och blir galen. Vill ta med mig allt jag äger och har. Men jag vet ju själv att jag kommer shoppa där nere? Men tänk om jag ångrar mig .. Tänk om jag skiter i och tar med mig en viss tröja, sen när jag är där i turkiet så ångrar jag mig.. Vilka problem jag har! Haha. Men de löser sig.

Nu ska jag sätta igång med packningen. Skriver sen :)


Mattan, och den är "lurvig" såå mysigt :D , sen ska jag sätta på sänggavlarna och bygga ihop golvlampan. Jag har en del att fixa med ikväll! Wish me good luck! ;D

Gooodmorgon!

vaknade för ett tag sen. Eller jag har vart vaken kanske 1 timme nu. Pluus att jag gick upp vid 10 först. Men sen somnade jag om :) Man får ju göra så när man är ledig.. Right? (H)

Har vart nere i källaren för att leta efter min Björn Borg-jacka som jag och Yami tror har Yamis *hemligt* i sig. Det kan vara så att min jacka är tjuven. Men det var sjukt mycke saker där nere. Så jag gav upp efter ett tag. Liksom gå igenom 1000 kartonger och påsar på morgonen? Naaej, men jag kollade några iaf. Men får kolla upp de där nån kväll när jag inte har nåt att göra! Men så fort som möjligt iaf.

Och imorgon åker jag till Turkiet! Hoooh! Ska bli såå skönt :)

Och klockan 15 så ska jag åka in till Flen för att lämna in min ledighetsansökan. Sen byter jag buss där och åker till Malmköping, när jag kommer hem till Pappa ska jag börja packa och städa som en tok! Har liksom inte en aning om vad jag ska ta med mig? Har ingen koll alls. Men de löser sig hoppas jag ;D

Aja, nu hade jag tänkt ta ett bad, sen dra på mig kläder och fixa mig. Så skriver när jag kommer till Malmköping tror jag :)

Hit The Dance Floor

Heeeej igen. Haha!

Nu har jag plockat undan lite. Får städa mer ordentligt när jag kommer tillbaka hit imorgon :) Om ni ville veta. Men men.. Jag smsade med Yami förut. Och hon borde vara i malmköping nu, eller när som helst! Så får se när hon smsar, då ska jag iaf ut och träffa henne hoppas jag. Hennes bror är ju här, så hon vill väl sociala med honom ett tag först.

Under tiden ska jag nog ta och laga mat? Sallad tror jag det blir! Sen kanske jag kilar ut, ska smsa Sandra också. Sååå vi hörs väl :) Puss


Kolla kolla! En bild som kanske är tagen för 2 min sen. Och ingen cambild  (H) , men såhär ser jag ut idag för er som är jätte nyfikna på de. Haha!

im back home

Hej!

Nu är jag tillbaka. Åkte ju till flen för att hämta min ledighetsansökan. Så träffade Linda en snabbis också :) Nu har jag ledighetsansökan som pappa ska få när han kommer hem iaf. Och eftersom jag struntade i att städa förut (jag gick och vilade  1 timme) så hade jag tänkt göra det nu!

Blir helt galen när det ser ut såhär. Och imorgon får jag hem min nya matta, lampa, ramar och ljus och allt som vi köpte på Ikea när jag och Yami bodde i Sollentuna sist :) Så ska tjata på pappa varenda minut så han inte glömmer hämta.

Ikväll åker jag hem till min mamma i Bettna också. Eftersom jag åker till Turkiet på lördag, så spenderar en natt hos mamma :)  Men nu ska jag dra igång med städningen. Hörs! :)

humöret = down

Snart måste jag kila iväg till bussen. Eftersom pappa ringde förut och sa att jag måste fixa ledighetsansökan. Så ska in och hämta det. Sen ska han ringa min mentor eller att hon ringer honom. aja, whatever..

Bussen går 14:05 här ifrån. Sen kommer jag hem med 15:05-bussen. Så är hemma till halv fyra typ. Lite tidigare. Och vill inte ens tänka tanken på hur mycket folk det kommer vara på bussen. Den kommer vara helt full. Förstår verkligen inte vittsen med att dom tog bort Pulsen?

Meen, nu ska jag dra på mig kläder sen kila iväg. Smsa om det är nåt. Pusshej!


Haha, en bild från början av året. Och nu börjar jag få bildbrist igen. Men jag lovar, ska fixa problemet! Ciaao!

fuck it

efter ett telefonsamtal fick jag nog historiens största humörsvängning.  

Gooodmorgon!

Vaknade inte precis! Jag hade sovmorgon, eller jag hade faktiskt en helt ledig dag idag från skolan! Och då går jag upp klockan 10? Det är inte likt mig. Men anledningen till att jag gick upp 10 var för att min buss till Flen gick 11:35. Och jag skulle ju till um i Flen för att kolla om mitt recept finns kvar på apoteket. Men sen när jag vaknade imorse tänkte jag att jag går upp till apoteket först och kollar.

Så nu kom jag precis från apoteket. Och receptet fanns kvar. Så nu är det betalt och ligger i min väska! Så nu åker jag inte till Flen. Nu har jag ju tid till att gå ner till källaren och fixa lite grejer. Samt städa mitt rum som lyckas bli jätte jätte stökigt under en dag. Sen ska jag fixa köket eftersom min älskade pappa var så söt imorse och lämnade pengar på min dator :)

När jag gjort allt de där blir det duschen, sen kanske jag får lite tid till att vila? Hade världens mardröm inatt. Så inte sovit så jätte bra. Och Yami, du var med i drömmen!

Nu ska jag sätta igång! Skriver lateer! Puss babes


Jag och Sandrababe. Och vi är så duktiga på att barnsla oss :)

lets go

Nu har jag druckit min smoothie och degat i sängen. Och visste inte att jag var så skicklig på att göra smoothis? Haha kocken you know.

Nu sitter jag och funderar på vilken film jag vill dra igång. Någon som har tips? :)

Och kom på en sak.. Bara 9 månader kvar tills jag fyller år! haha! Aja, inget intressant att skriva. Ska försöka hitta någon film som jag vill se! Höööörs babes!


Bild: me, sommaren 09 :) och börjar verkligen känna hur sommaren försvinner.. Hösten är på G!

på topphumööör!

Hej! =)

Nu har jag precis käkat :) Jag och min lillasyster gjorde fisk med potatis och sås. Sen gjorde jag två olika sallader. Om ni ville veta? Haha! Och självklart skar jag tummen när jag skulle få upp crème fraichen. Locket.. Locket är den skyldiga. Lyckades skära mig på det!

Och eftersom jag är ledig imorgon tänkte jag fixa en riktig chillkväll till mig själv. Film och lite mys. Smoothie. Citronvatten. Måla naglarna. Lång lång dusch. Mjukiskläder. Och ligga under täcket med datorn! Slappna av lite ;D

Fast mååste till Um imorgon. Får inte glömma det. Viktigt viktigt :) ! Sen sover jag nog hos mamma imorgon till fredag. Eftersom vi åker till Turkiet på lördag. Jag, Pappa, Rikard, Matilda och Sebastian åker. Sen åker min faster plus hennes family med. Alltså mina två kusiner och deras pappa :)

Jaja, nu hade jag tänkt hoppa in i duschen, sen dra på mig morgonrocken och göra en smoothie. Skriver senare! puss :)


Människor är det enda djur som kan slita ut din själ och pissa på den

Maybe I'm addicted,
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying.
Maybe I'm a liar,
but all I really know is
you're the only reason I'm trying.

I am wasted away,
I made a million mistakes.
Am I too late?
There is a storm in my head;
it rains on my bed
when you are not here.
I'm not afraid of dying,
but I am afraid of losing you.


intressant, huh?

Då och då brukar jag kika in på Yamis systers blogg. Jag tycker den är rolig och intressant att läsa. Sen en dag gick jag in på Leylas blogg och läste att hon hade skrivi frågan: vad kom först, Spermien eller mannen?

Den frågan har jag ställt mig själv tusen gånger nu. Och det måste ju vara spermien som kom först? Fast den kom inte från en man. Den utväcklades från nån konstig spermie till en tuff vanlig spermie. Det måste ju ha varit så. Mannen kan ju inte bara kommit poff till världen?

Fast sen sägs det ju, eller aah, de är väl sant, men att vi var apor innan. Och vi utväcklades tills vi blev människor. Och då är det klart att mannen kom först? Förstår ni vad jag menar?

Men sperman måste fortfarande kommit någonstans från början.. Det måste vara så som jag sa innan. Men vad tror ni? Spermien eller mannen?

Haha såhär kan jag sitta och tänka när jag börjar bli övertrött och är uttråkad :) Så tror det blir läggdags nu! Eller aah, jag ska nog vila en liten stund. Så hörs senare :)

bilder


igår innan jag kilade iväg toooo thee schoool :)


vi fick glass i skolan igår


Fläskfilé? En grönsak? Woow!


Firade skolan idag. Maaaassor med ballonger som släpptes iväg


ballongerna. Och fick inte så bra bild på när dom flög iväg. Men det såg ut som den där reklamfilmen?

Ringa lets move?

Hello!

Kom precis hem :) Eller för ett tag sen faktiskt.. Lindas pappa körde hem mig :) Sköönt de! Funderar på att ringa dansstudion Lets Move, eftersom dom inte har skrivit upp deras tider på vilka danser den här veckan. Åh så irriterande.

Har fått sitta i skolan och göra ingeting i 6½ timme. Det har vart ganska uttråkande? Kul i början med rast, men 6½ timme är lite väl långt?

Och imorgon är jag tydligen ledig. Eftersom det är hjärt och lung-räddning. Vi lärlingselever slipper det. Eftersom vi inte har någon idrott längre :) Och på fredag skulle vi också vara lediga. Sååå skönt! För sen på lördag åker ju jag till Turkiet (; Så då har jag hela dagarna på mig att packa och städa. Skönt!

Haha och lite kul som sas idag:

Samir sa till Linda: Men det kunde gjort ont!
Jag hoppar in i samtalsämnet: Va? Sa du att hon var villig och kåt?

Jag: Vad är fläskfilé nu igen?
Samir: ööh en grönsak?
Jag: va!? jaha! (i)
Samir: Ååh

HAHA tro mig.. Efter några timmars rast och med flummigt folk blir man lite slut i huvudet. Skyller på de (H)

är i skolan

Har vart nu i skolan sen klockan 8. Och jag möttes upp av  Linda på busstationen :)

Och självklart hade vi ingeting idag. Inga lektioner eller lärare. Ingeting. Vi fick en liten uppgift som tog 2min att göra. Sen har jag  suttit i skolan och bara väntat på att klockan ska bli 13. Eftersom den här skolan fyller 10år idag så skulle den firas med sång och släppa ut massa ballonger i luften. Helt onödigt. De va klart efter en halvtimme. Missade min tidiga buss.

Så nu måste jag vänta till 15:05, eftersom nästa buss går då. Och jaa, de suger att bo här ute på "landet". Men nu hade jag tuuur, Lindas pappa kommer och hämtar oss :)

ciaao! skriver när jag kommer hem

uursäkta den dåliga camen. hooost*





Ett vitt linne
En mysig kofta
Leggins
Och självklart smycken.

nu drar jag iväg till bussen! Pusss , och hoppas aaaaalla får en underbar dag :)


skooooltröööött

Åååh va jobbigt. Jag är redan skoltrött. Imorse när klockan ringde låg jag och snooza ett tag. Men sen tänkte jag "om jag sover 5min till så kommer de bli 55min". Så jag tvingade mig upp. Och idag är en sån dag då jag bara vill ligga hemma. Inte gå till skolan. Vi gör ju endå ingeting vettigt nu? Hååh... Jag mår jätte illa också. Inte en aning om varför.

Ska fixa iordning mig nu, eller aah.. Fixa de sista. Sen går jag till bussen. Och hoppas på att Linda sedan sitter i Flen och väntar på mig <3

Skriver och läggr kanske in bilder innan jag kilar iväg. Puss babes

All of the Above



Nu ska jag nog sova tror jag. Kommer aldrig komma upp imorgon annars. Godnatt babes.

jag vill ha jag vill ha



dom skorna ska jag ha. hååh hittar sjukt mycke skor som jag vill ha :')
jag älskar skor .

äntligen

Äääntligen säger jag bara. Beroende som jag är av Yamis blogg och hennes intressanta liv så kollar jag hennes blogg 20ggr om dagen. Har inte hänt nånting på hennes blogg. Men nu är hon back! Får se hur länge hon stannar den här gången :o

sitter och kollar på bilder innan jag klippte mig.. Och fan va jag saknar mitt långa hår. Aldrig behövt ha löshår. Men snart så.. Snart kommer jag ha långt igen!


och på cambilden ser de väldigt slitet ut i topparna, haha! men tro mig, så slitet va de inte :) och bilden kommer från slutet av Juni.

fyyyyra dagar kvar

Imorgon är det Onsdag. Då är det bara Torsdag, sen Fredag.. Och sen på Lördag drar jag till Turkiet! För er som missat att jag skrivit om att jag ska åka förut ;D

har fått träffa Yami en stund nu :) Vi satte oss på vår gamla vanliga bänk och pratade :) Nu funderar jag på att göra nåt varmt och dricka? Varm choklad.. Thé/Te/Té? Hm.. vi får se vad jag kommer tillbaka med!

Nu ska jag fixa det. Later babes :)


en bild från när min cam en gång i tiden funkade. Bara nån vecka sen var den underbar. ååh så irriterande.

Knock You Down

sometimes love comes around
and it knocks you down
Just get back up when it knocks you down

Sitter och sjunger till Knock You Down och funderar redan nu på vad jag ska ha på mig imorgon. Haha! Jag längtar verkligen tills vi åker till Turkiet. Måste hitta bra shoppingställen! Bara 4 dagar kvar nu.

Nu har jag börjat laga min middag. Eftersom min familj ska köpa pizza så håller jag på med "kycklingsallad". Lite Mika-speciall. Kyckling med hemagjord Currysås, och sallad = världens godaste mat som jag kan laga. Eftersom jag inte vill ha pizzakroppen till turkiet så gjorde jag såhär ist (H) Får se vad jag hittar på för nyttigheter imorgon! :)

Yamibabe kommer till Malmköping ikväll också. Eller tror det iaf.. Jag hoppas det! För hon sa de. Och då ska jag berätta om alla söta pojkar, alla pinsamheter, alla roligheter och snacka lite om hur irriterande det är när man hör någon snacka skit om en stil eller om vissa personer, sen när han/hon blir lämnad ensam så duger den stilen för att passa in och dom personerna. Aja, jag ska inte lägga energiiii på det. Onödig energi! Men tycker bara att den personen är väldigt fake :)

Nu fick jag skriva av lite irritationer. Så, fenito! Back to the kitchen! pusshej, kuken i din tjej. Skriver sen!

Ashley Roberts

Jag älskar henne. En utav mina idoler. :') <3

Och för er som inte fattat så är det blondinen i videon hon. :)



streetdance

Och imorgon drar jag och Syrrebyrr Malin till Eskilstuna. Dansen drar ju igång ;D Äntligen! Streetdance blir det . :)

Hade velat börja på Girlicious i Eskilstuna också. Men det är väl lite för "sexig" dans enligt dom, så man måste vara 18 för att få gå dom kurserna. Men den dansen är nog den roligaste dansen. Och street såklart (; Men nästa år, då ska jag vara först med att skriva in mig på Girlicious (H)


hatar camen

Jag blir så irriterad på min cam just nu.. Har suttit och försökt fixa den nu ett tag.

När jag har svartvitt så ser man mig inte, då är allt helt svart, sätter man på färg så blir håret orange/gult-randigt. Och alla färger blir helt annorlunda. Och fattar ingeting om hur man ska fixa de? Någon som har en aning? Digitalkamera ska fixas!




första skoldagen avklarad!

Kom precis hem från skolan. Och riktigt lyckad dag blev det! :)

Jag drog på mig ett par utav mina svarta leggins, rosa topp, massa smycken och en jeansjacka. Sen kilade jag iväg till bussen :)  Meeen iallafall..

När jag kom in till Flen mötte jag Linda. Och jag blev jätte jätte glad över o få träffa henne, vi har träffats alldeles för lite i sommar! Vi kilade raka vägen till skolan och satte oss vid ett bord och socialade. Sanna och Johan socialade också med oss :) Sen skulle vi gå upp till 400-planet eftersom jag trodde att jag skulle vara där. Men jag möttes av Tor och några till av den nya klassen. Så jag fick följa med dom till de klassrummet som vi skulle vara i :)

Och riktigt härlig klass :) Först fick vi köra några namnlekar oså. Sen körde vi nåt med länder tillsammans med 3orna, och mitt lag vann ;D så vi fick ta nåt från cafeterian som pris. Sen var det lucnh, äcklig korv så jag fick försöka överleva utan. Haha! Sen körde vi på tipspromenad.

En kul dag :) Fick schemat också. Och måste säga att mitt schema är ju helt okej (; är i skolan måndagar och tisdagar. Sen är jag ute på praktik ons-fre. :) Och fick veta idag också att jag kommer förmodligen börja att jobba på konsum här  i malmköping. Sen en resebyrå. Sen en klädaffär :)

Men nu ska jag göra lite nytta ;D Later babes!




Jag är vaken!

Haha wow!

Jag vaknade innan klockan ringde! Hur grym är jag inte? Från att gå upp run 13-14-tiden varje dag till att gå upp klockan 06 av sig själv? ;) Det är skillaaaaAt.

Har egentligen ganska bråttom. Min buss går 07:48. Sen kommer Linda möta upp mig i Flen, Hoho!

Idag:
-Sminka mig klart
-Fixa håret
-Klä på mig
-Dra på mig någon jacka och sen kila till bussen
-Möta Linda i Flen
-Träffa nya klassen
-Efter skolan drar jag till Bettna men kommer kanske tillbaka till Malmköping.

Nu ska jag skynda mig! Hoppas ni får en underbar skoldag :) <3


bjuder på en bild på mig och syster Malin <3 :)


snart blir det sleeptime tror jag

Eftersom jag helst inte vill försova mig första skoldagen så funderar jag på att sova snart. Va nyss ute och socialade med Yami en stund också. De var allt jag ville säga. PUSS och godnatt :*


turkiet om 5 dagar!?

Shiiet, måste ju fixa bikinikroppen tills dess! Hårdträning i fem dagar nu. Vilket jag inser själv nu.. Att jag är för lat för det. Meeen, man kan ju alltid försöka? ;D


På med skorna och gå jätte långa och snabba promenader? Haha! Gud va töntig jag låter.. But thats just who iam sometimes :)

såååå fin







Den här vintern vill jag nog ha en Canada Goose-jacka. Så j'vla mysiga och snygga! Så kära far och mor.. Skulle ni kunna skänka en sån till mig i vinter? Tänk va fin dotter ni skulle ha :)

Promenad och Etuna

Yami kom ju in till Malmköping runt 13-tiden. Hon kom förbi mig, satt här ett tag. Sen kilade vi ner till udden för att leta efter en sak. Hon har nämligen tappat ett armband som vi letade efter.

Hittade ingeting förutom insekter och gräs. Så vi fortsatte gå på spåret hela vägen tills de tog slut. Kom ut till typ dunker. Sen gick vi hem via rondellen och kyrkogården ni vet? :) Haha! Tror vi va ute och promenerade i 2 ½ timme.

Sen åkte jag, pappa, matilda och rikard till Eskilstuna. Käkade där, gick runt i Tuna park, eftersom jag ville ha idrottskläder. Men de enda jag kom hem med var ett par skor? Enkla basicskor som jag kommer behöööva. Sen storhandla mat. Som inte alls är lika roligt som att storhandla kläder och skor. Meen men. And now im back home. :) Får se vad som händer ikväll. imorgon börjar ju skolan. Och jaa, jag är liiite nervööös! Ny klass ju ? (A) Men innan ska jag träffa min efterlängtade Linda, så ska vi sociala tillsammans! :) Hon får försöka ta bort min nervositet :*


jag och Yami satte oss på en sten vid vattnet och fantiserade som vanligt :)


Jag och Yami hittade en kattunge som vi tänkte sno hem. Men den var för snabb


Lite obehag i den här tunneln.. Eftersom jag vet vad Yami hittat på för nåt där. :|


ibland kan min pappa också vara riktigt pinsam


bror och pappa nördar


men jag älskar dom endå  :*


dom enkla skorna som köptes :)

All I Ever Wanted

Helloooj again! =)

Duktig som jag är har jag städat. Och fort gick det! städat mitt rum, badrummet och hallen. Damn im good :) !

Snart är klockan 13, och då hoppas jag på ett sms från Yami! Har inget intressant att skriva, hade tänkt fixa mig lite nu :) laaater sweethearts!


jag älskar verkligen alla cambilder på mig och sandra, vi är så snygga! haha! ;D 90% av bilderna består av flumbilder :) Men det är så vi gör det! <3

Och hey, nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker till Turkiet ;D

sommaren 2009

Studenten
Jaa.. Vad mer kan jag säga än att den här studenten har nog varit värst av alla studentfester jag vart på? Fönster som krossades, poliser som kom, skrik, gråt, panik, bråk, brutna ben och bara helt galet? En kväll jag alltid kommer minnas, för den gick lite över styr. Meen det är ju sånt man tittar tillbaka på nu och ler åt galenskapen :)


Skolavslutningen
Då var det skolavslutningen då.. Alla samlades i sina klassrum, alla väntade på att få springa ut och skrika "Sommarloov!". Och självklart släpptes vi av lärarna efter ett tag. 1:an avklarad tänkte jag. 2:an ska bli så mycket bättre! Höja upp mig i alla ämnen, ingen frånvaro eller förseningar. Nu är jag taggad och förberedd ;D


Fest i Flen
Jag och Yami tänkte.. Vafan Markoolio kommer ju till flen? Våran idol. Så klart vi ska till flen då! Kanske inte riktigt så. Men markoolio kom, och som vi gjort på alla liveuppträdanden så har vi krigat oss fram. Och vi stod typ längst fram och skrek hur mycket vi älskade Markoolio. Ironi. På den kvällen lyckades vi med en hel del. Jag lyckades ragga upp en kille på fyllan, som visade sig vara 3 år yngre än mig, haha! Lite kul är det.. Jag lyckades få upp Yami på dansgolvet, och efter några minuter var hon galen på dansgolvet. Jag och Yami gjorde en hel del tillsammans på fest i flen. Inte så jätte smart o skriva upp allt här ;D haha!


Sommarjobb
Jag lyckades ta mig igenom 3 veckors sommarjobb! Jobbade (för er som inte visste) på Förskolan här i Malmköping. Och det är nog bland de roligaste jag har gjort. Lättförtjänta pengar och mycke skratt :)


Mikaela & Olliver
Jag och Olliver har vart kompisar sen 7:an tror jag det är. Men vi har haft våra fighter. Jätte fighter. Fighter som har betytt att vi inte ska snacka eller nåt på 1-2 år. Sen på Fest i Flen sa vi förlåt till varandra och allt blev bra igen. Inge stelt, inget skumt. Vi fortsatte bara där vi avslutade :)


Mikaelas födelsedag
Jag har ju då fyllt år i sommar. Och det firades för det mesta med mina kompisar. Jag och Yami åkte till Sollentuna och myste. käkade tårta, åkte in till stan och tog det bara lugnt :) Sen var det självklart fest! "Mikas kalas". Det blev en riktig lyckad kväll. Runt 30-40 pers som kom ner till sjön. Och på den kvällen lyckades Jag, Teemu, Erik och Olliver bada näck mitt i natten. Haha! Riktigt kul kväll :) Omtalad ;D


2 dm
Jag klippte av 2dm av mitt hår. Ganska ointressant men tro mig, det var värre än vad de låter som!


Ice age 3
Jag, Rikard, Sebbe och Pappa gick och kollade på Ice age 3. Och den var riktigt rolig :')


Malmamarken
Vad mer kan jag säga? Karuseller, supa en hel helg, massor med folk och marknad. Men åkte karusell en gång bara tror jag. Men jag och Erik lyckades smita in i sån där jätte stor hoppborg. Även om vi var för stora och vägde för mycke. Men det var riktigt kul. Aylin, Linda, Oskar och Malin fyllde år typ samtidigt då också! 


Fest vid udden
Sen har det vart några fester vid udden oså. Vissa har vart riktigt roliga. Typ alla har vart lyckade? Inte som förra året när allt och alla spårade ut/ur på varje fest som var. Men dom här kvällarna har vart riktigt mysiga. Det visade sig att jag är riktigt duktig på matte när jag fått i mig alkohol. Jag och Yami skulle kissa på 5 minuter, blev ca. 30min kisspaus. Yami hade hicka en hel kväll. 


Yami har fyllt år och vi åkte iväg till mitt landställe
Yami fyllde ju också år. Så jag och Pappa hämtade henne i Malmköping, sen åkte vi ut till vårt landställe. Och där hade vi det riktigt chill. Bada, basta, film, promenader, åka minibilen och bara mys. Hade riktigt kul och skönt :) Sedan åkte vi buss hem. Jag skrämde iväg en tant, vi skaffade homies på busstopet, vi rappade och hade Yami-och-Mika-kul :) Och när vi var och badade flashade Yami sina boobiiiies. Hm.. Vad ska man säga? Hon är Yami.


Smådricka och Middag hemma hos Malin
Det var en liten tjejkväll hemma hos Malin. Om man räknar bort Wille och Olliver. Fast dom är ju lite tjejiga faktiskt. Men vi grillade och drack lite. Sen blev det ner till sjön och festa. Men slutade med att jag och Yami var dom enda som var packade där nere. Så vi gjorde det bästa av situationen. Och sånt är vi bra på ju! Och jag ringde mr D den kvällen. Och de är en viktig punkt för mig och Yami, och bara hon vet vem D är ;)


Fest i Ärla
Vad ska jag säga om den kvällen.. Jag och Malin åkte till Etuna, där kom Olliver, Danne och Svanis och mötte upp oss. Sen åkte vi till Ärla. Ölspel, rolig video, dans och lite för mycke blev det. Sen när bakisdagen kom så var jag ju tvungen att gå jätte många kilometer. I stekande sol. Ute i öknen kändes det som. Liksom.. Döda möss på vägen? Pappa kom iaf och hämtade mig. Men det var ju tänkt att jag skulle få skjuts till busstopet, sen åka buss hem. Men naaej, den planen sprack. Och de va inte mitt fel.


Sollentunatrip/The voice
Jag, Nathalie, Yami och Aylin satte oss på tåget till Sthlm. Jag, Yami och Aylin sov i Sollentuna tillsammans första natten. Sen sov Aylin hemma hos Nathalie i Tumba. Men The voice var helt galet. Underbart! Och riktigt skönt o bo i Sollentuna med Yami i 5 nätter (tror de var 5 nätter). Och den här gången lyckades vi få med oss mindre packning!


Och nu orkar jag inte lägga upp fler höjdpunkter. Det har varit så många fler som har vart underbara. Linda har vart hemma hos mig, vi hade filmkväll, har tyvärr ingen bild på det. :( Jag och Yami har träffat min mormor, min moster och vart på Ikea med min farmor. Men har inga bilder därifrån heller på min dator. Sen när jag va i nyköping sist och vi såg promoe för andra gången? Haha, sommaren har vart helt underbar :)  Tack alla babes som gjort den så underbar!

sommarlovet 2009

Gick nyss igenom lite bilder från de här sommarlovet. Eftersom idag är min sista dag. Både lite sad men endå ska de bli skönt och kul att komma igång med skolan imorgon. Eller aah, första veckan är väl inte så jobbig? Eller..

Hade tänkt lägga upp massa bilder med texter under snart. Sammanfatta sommarlovet lite. Jag har ju endå inget bättre för mig medans jag sitter här och torkar efter duschen? :)

Godmorgon

Yes, Jag är vaken klockan 10!

Sitter här och känner mig halvt död. Men men, om 3 timmar kommer Yami och då ska vi leta efter hennes nycklar. Innan hade jag tänkt städa, ta hand om mig själv oså.

Nu är säkert de flesta i skolan, but not meee :) Jag börjar imorgon, 08:30. Och innan det ska jag träffa Linda, och då ska vi sätta oss vid cafét i skolan och sociala :)

Och till Anonym: Jag vet inte vart jag ska praktisera än, får se helt enkelt vart de blir!

Nu ska jag hoppa in i duschen! :)

snart sleeptime i think

Funderar på att sova snart? Så jag inte sover bort hela dagen imorgon. Yami kommer hem till Malmköping imorgon också :D och då ska vi leta efter hennes nycklar! Hon kommer in redan vid 13-tiden, och då brukar jag sova som en stock. Men ska kriga mig upp hyffsat tidigt imorgon! Skolan börjar ju snart liksom..

Och imorgon drar jag och Papii till Eskilstuna. Vi ska köpa idrottskläder till mig. Tro det eller ej! Men jag vill ha idrottskläder, för då blir jag nog lite mer taggad till att va med på dom lektionerna :)

Sen vill jag ha nya skor, väska och skolsaker. Alltså block och sånt. Men får se vad jag kommer hem med ;D Haha! Jag älskar ju min pappa :*


lite bilder :)


jag försökte lära mig teckenspråk hemma hos mamma... Gick inte så bra :)


påväg till nyköping. Och lägg märke till min pigga hund Frigga :)


Yami the bartender :)


Chino och Yami :) när dom följde mig till bussen stannade vi till hos ankorna och mata dom


de kom massor :o


ankattack!


när vi var och såg Promoe :) Och ursäkta den sämsta bildkvalitén, men mobilkamera och jag hoppandes/dansandes. Då blir det inte bästa kvalitén


när jag var hemma låg jag och tänkte på en sak.. Minns ni när jag berättade om att min systers hamster hade rymt? Och lyckads stänga "burdörrarna" efter sig. Iallafall, jag låg och tänkte på hur fan han lyckades? Han kan ju inte hoppat ner? Och stängt buren efter sig? Jag tror hamstern är batman...


och en egobild såklart :o

utgång på G, meed hunden..

Nu ska jag kila ut en snabbis med hunden Zeno. Va ute nyss med min bror Rikard och pratade oså :)

Skriver maby later! :*


Heeey babes!

saknat mig? Jag vet att ni har :) Haha nej jag skojar med er, försöker bara låta som vissa andra blonda bloggare :)

Back to serious! Jag har vart hos min Mamma, och lämnade kvar datorn hos pappa. Därför uppdateringen sugit, but back to normal!

Jag åkte till min mamma som sagt. Jag, min lillasyster och mamma hade en liten myskväll framför den nya tv:n som mamma köpt. Och den är jätte jätte fiiin :) Kollade på en film. Slumdog nånting-nånting hette den. Den var iaf ganska bra! :)

Sen igår åkte jag iväg till Nyköping. Chino och Yami mötte mig vid sjukhuset. Sen kilade vi hem till Chino om jag minns rätt. Chillade där ett tag. Sen kilade vi iväg till trekanten/triangeln, satt där och smådrack. Sen kom Omar och Linda. Och sen var de 2 snubbar till som jag inte alls vet vad dom hette. Vi satt där ett tag och drack, pratade och hade det trevligt :)

Sen kilade vi iväg till stan (?) för Yami ville se Promoe igen. Vi gick, sen hann man inte ens blinka och vi satt i en bil. Haha! Dom körde oss dit vi skulle, vi tackade och kilade dit. Och eftersom man inte fick dricka när man gick in dit så fick vi lite problem. En tönt höll på och frågade om han fick kolla i väskan, han va varken snut eller man? Han var bara en allmänt irriterande tönt. Trodde att han hade power över allt och alla. Men iaf.. Vi lät han inte kolla igenom och började planera hur vi skulle komma in.

Så smarta som vi var så förvandlades vi till värsta spionerna och tog bakvägen in. Klättrade, ålade och sprang förbi alla säkerhetsgrejer. Okej överdrivet :) Men vi lyckades ta oss in.

Sen kollade vi på promoe, sen kilade vi hem till Omar, sen hem till Chino där vi däckade. Idag har vi inte gjort särskilt mycke, gick och tog en slush och sen åkte jag hem :)

Nu ska jag och min bror kila ut. För vi har inte sett varandra på över en vecka! <3<3<3

banken, here i come

Nu hade jag tänkt dra på mig skinnjackan och gå upp till banken. Sätta in lite pengar. Sen kilar jag nog till bussen och sitter där och väntar ett tag. Men orkar inte sitta hemma right now.

Sååå vi hörs när vi hörs. För tar inte med mig datorn till mamma. Men kanske skriver imorgon? Vi får se. Dont miss me tooo muuuch! :)


och på ett ögonblick vändes hela världen upp och ner
.

Planering, and now you know

  • Duscha (klart!)
  • Klä på mig
  • Sminka mig
  • Fixa håret
  • Gå upp till banken och sätta in pengar
  • Packa lite kläder som ska hem till mamma
  • Gå till bussen
  • sitta på bussen


Jag har två timmar på mig nu, eller aah.. Nu är det 1 timme och 50 min. Sen går min buss! Så måsta skynda mig nu! Puss och Kram!


duschen



och nu är det den här låten som spelas om och om igen. Nu ska jag duscha, stå och sjunga med till den här låten och bara .. Inte tänka alls? :)

Läste nyss Yamis blogg också. Och det är sant, jag känner som hon. Jag har bott med henne ett par dagar, 5 dagar! Och nu är vi ifrån varandra, jag saknar henne jätte mycke. Men vilken tur att vi ska skaffa lägenhet tillsammans!

Lärlingsprogrammet

Som kanske alla vet så har jag gått Handels programmet nu i ett år. Och eftersom jag inte trivdes till 100% och det var ganska mycke strul i skolan så skickade lärarna först ut mig på praktik istället för att sitta i skolan. Jag sa till lärarna och min pappa att jag ville byta skola och bara ville därifrån. Men jag insåg sen att jag gillade mer att praktisera istället för att sitta i skolan. Så jag fick jobba på Lager 157 i tre veckor tror jag. Och där skötte jag tiderna och mina uppgifter.

Sen gick jag på möten efter möten. Lärarna och SYV började prata om att sätta in mig i Lärlingsprogrammet ist. Gå Handel Lärling. Jag sa ja till det och utredningen fortsatte om hur dom skulle fixa det. Jag skickade också in en ansökan till Hotell och Resturang i Eskilstuna. Jag kom in på HR och Lärling Handel. Jag valde att fortsätta i Flen och gå Handel Lärling. Jag är den första Handel Lärlings-eleven dessutom. Eftersom lärlingsprogrammet är ett nytt program.

Så nästa vecka hoppar jag in i en ny klass. Lärlingsklassen. Jag behöver inte gå om eller nåt, vilket är jätte jätte skönt!

För er som inte vet vad lärlingsprogrammet är så är det en linje där man studerar i skolan 2 dagar i veckan, sen praktiserar man 3 dagar i veckan. Och de dagarna man är i skolan och studerar så är det kärnämnerna man pluggar på. Resten av ämnerna gör man på praktiken. "Chefen" som man har på sin praktikplats sammarbetar med skolan. Och tack vare att man får många praktikplatser så får man lättare jobb. Vilket är ett plus-poäng!

Sen får man plugga vidare efter gymnasiet. Men jag tycker själv att lärlingsprogrammet verkar vara ett guldprogram! :) Så får hoppas på det bästa! Och självklart återkommer jag om vad jag tycker om programmet när skolan börjat ;D

pusssss

Gooodmorgon

Nu har jag sovit ut lite iaf. Känns som att de är dags att gå upp nu! Ska åka till mamma idag också. Men får se när jag åker.

Hade tänkt göra en smoothie (om jag orkar gå till affären), och sen duscha, sen fixa mig,  sen åker jag :) Men skriver nog innan jag åker! ;D


en bild från mitt kalas. Jag kommer verkligen sakna vissa stunder från sommarlovet. Nu är det sista helgen. Sen är det back toooo schooool.

uuuusch

Klockan är 07:30 och jag är vaken? Vad är det med mig? Jag har ju fortfarande sommarlov? Hallåååå?

Tänkte bara berätta att jag lever iaf. Ska lägga mig i sängen nu. Jätte jätte trött. GOOODNATT igen :)



bjuder på en bild på Tobbe, eftersom han ligger på en katt. Det är ganska tufft. Och synd om katten :) aja, whatever, godnatt igeeeen.

olliver min räddare

Olliver kommer över hit snart. Då ska vi dränka oss i våra problem och göra problemen lite enklare på vårat sätt. Såå skriver nog imorgon. Puss och godnatt älsklingar.


hmm..?

Inte direkt på humör för att blogga. Som jag skrev tidigare. Eller ? Men har jätte jätte tråkigt. Så lägger upp lite småinlägg då och då i think.

Tror jag kilar ut. Sociala lite med folk. Annars kommer jag dö här hemma. Glass och deppmusik. Nooot my style!

Just nu vill jag bara ha Yamis enkla tips och råd.


förviiiiirrad



ibland hatar jag vissa kvällar och dagar. De här är en utav dom. Blir galen. Ååh.

Tack, nu vet alla.

Hey baby

Jag vet.. Jag har sugit på att uppdatera :) Men åkte hem till mamma. Och glömde ta med mig datorn. Så har vart utan den. Och på gränsen att jag överlevt ;)

Men det jag gjort .. Jag har typ åkt fram och tillbaka till Nyköping tusen gånger. Småshoppat lite och så bara. Inget speciellt alls som hänt. Idag var vi i Nyköping igen.

Orkar inte riktigt blogga just nu. Skriver nog later! KYSS


duschen is my bf

Nu ska jag duscha! Wish me goood luck :D Och den här spelas om och om igen right now. :)


shes a diva.

Gooodmorgon!

Kolla klockan, kolla klockan! Mikagirl är vaken klockan 12! Helt otroligt, och det ska vi tacka min kära mor för. Brukar sällan vakna av att mobilen ringer. Men när någon ringer en konstant så vaknar man efter ett tag. Och jag blev jätte jätte suuur :)

Så vaknat på wrong side. Helt helt wrong side. Men jag ska försöka hålla mig luuuugn och snäll mot min älskade mamma. Vi har ju trots allt knappt träffats i sommar?

Nu hade jag tänkt duscha och fixa mig oså. Sen åker jag till min mammiiiie!


Funderar på att sova?

Funderar på att radera lite tankar. Rensa lite. Och när jag gör de så är mitt bästa tips att sova bort dom! Sen vakna upp till en ny dag. Nya händelser. Nya tankar.


och visst kan man ta ödet i egna händer?


out

Ska kila ut en snabbis. Känner mig inte på jätte jätte bra humör right now. Allt knullar sig. Så skriver nog inte så mycke mer ikväll.

ciao

hoooh





bara jag som är jätte jätte kär i dom här två? :)

kärlek är att undra vad han gör nu

Hm..

Va nyss ute med Yami, hon kilade hem och fixade tvätten, jag kilade hem och lämnade Zeno. Sen sprang jag ut en jätte snabbis igen. Träffade Aylin, Sandra, Malin, Olliver och maaaassa mer.

Nu blir emo-musik, datorn och mjukiskläder mina bästa vänner.

pusss

glöm allt de dumma som jag sa till dig

Guuuuuud va svårt vissa saker ska va ibland :)

Meeen.. Har egentligen inget vettigt att skriva? Hatar vädret. Vill åka iväg till Turkiet nu. Men bara 11 dagar kvar. Såå skööönt :)

Och ni som känner Yami.. Hon har aldrig riktigt vart motorbruden som mig. Jag älskar bilar oså. Man blir happy av att åka runt :) Men hon har som sagt alltid vart för feg. Men nu skrev hon till mig att hon fick köra hennes "babas" bil idag. Och väldigt impad blev jag! Äntligen , min lilla flicka blir vuxen.

Härligt, då blir det hon som blir fylletaxi åt mig :) Även om hon körde på automat..


bilden blev liiite liten. Men ska kila ut nu tror jag!
Men pratbubblorna:
Mikaela: Asså kolla.. Automat är när du inte växlar själv.. Manuell är när du gör de själv. Förstår du? Asså bil..
Yasemin: Jag funderar på att krocka när jag övningskör med henne.. Krocka hååårt jaao

im hooome

Nu är jag hemma. Och åka bil med Yami och hennes pappa.. Hm, jag kan ju säga att dom lyssnade verkligen inte på svensk musik. Haha! Men jag somnade till i bilen såklart.

När jag kom hem drog jag och pappa iväg och handlade mat till ikväll. Vi två är själva hemma. Alla är borta. Haha! Så de blir middag för två ;D Potatisgratäng och kött. Muuuuuuuums :)

Sen får jag se vad jag hittar på. Sjukt tråkigt väder. Och inga tunnelbanor här? Så hm.. Blir nog inte att åka iväg?

tisdag, det betyder åka hem

Gooodmorgon, japp, idag är jag uppe tidigt!

Men kännde att jag måste gå upp hyffsat idag eftersom att jag och Yami ska åka hem idag. Liiite sad är det faktiskt. Men de här är inte slutet av sollentuna-historian. Right? :)

Pappa ringde också. Och nu är det så, att jag börjar skolan på tisdag, alltså nästa vecka, men jag kommer börja lärling. Överlycklig, Nervös, och lite Sadface. Jag kommer sakna vissa sååå mycke från klassen. Och speciellt en person, hon vet vem hon är :) Men vi kommer ses i skolan ju! Ta fika och frukost varje dag! Eller hur? :) Jag ska få det att funka!

Nu hade jag tänkt packa iordning mina saker. Sen hoppa in i duschen, sen åker vi hem? Så kanske skriver när jag kommer hem ist! PUSS


bildeeer


innan jag åkte iväg till sthlm


Yami och Nathalie på tåget


Aylin på tåget


Yami och Aylin


Yami i den läskigaste hissen ever, tror att jag aldrig kommer kunna acceptera den för den den är. ?


Ego? (:


Yami är världens största datanörd :)


Jag innan nånting? :o


Yaamiii


Citat av Yami: Det går fortare.. Och fortare.. Oooo fortare! nu saktar vi in.


först stod vi mitt i folkmassan


sen krigade jag mig fram med Yami som baksläp och fixade dom här vip-platserna. Och tro mig, sen mot kvällen stod vi verkligen längst fram (H)


Jag och Yami, ganska slita efter the voice huh? :)


Yami och Jag virrar runt i Sollentuna


te och mys ute på balkongen varje kväll <3


mycke oc-mys


vi åt på kiiina

Men nu är det mys på balkongen igen. Mer bilder kommer sen! PLUUUS videos. KYSS

right now

fonky fresh, chips, ligga tyst i soffan med Yami, dricka te snart och inga garv. Låter de likt oss? Låter mer som vi har problem...


Hm.. skriver sen när jag har lust?



jaa yami är söt. (H)


Yaaami är och handlar

HellOo!

Nu är Yami nere i affären här under och handlar, och jösses, nu kom hon! Hon kom hem med ingeting! Så jag antar att jag måste följa med henne till affären där borta? Japp, nu frågade hon.

Så skriver snart igen. Haha ciiaao! :)

i know i know

Gooodmorgon solstrålar

Jag vet, sämst på uppdatering och att lägga upp bilder & videos. Men håll uuut, de kommer! Vad gjorde Yami och Mikagirl igår? Vi gjorde iiingeting, åkte fram och tillbaka till stan, satt hemma och målade naglarna och kollade på Oc. Mer än så hände de inte. Spännande? Men nu ska vi åka till ikea! :D


byyye


ge mig ge mig ge mig meeer (8)

Goooodmorgon!

Klockan är 13! Och jag är vaken! Helt otroligt, och Yami väckte mig inte idag igen. Tror jag visade henne vem som bestämmer sist hon försökte få upp mig. Haha! Men konstigt nog saknar faktiskt lite o höra "miiikaelaaa, vakna vakna" på morgonen.

Låter som att hon står och diskar. Ska snart gå och kolla till henne, sen ska vi göra frukost! Haha och igåååår. Vi kom hem och allt vi ville ha var en kopp te liksom. Så vi drog igång vattenkokaren. Men när jag gick och kollade efter ett tag hade jag tryckt på off-knappen ist för on. Så jag fixade till felet. Men det började inte koka iaf.. Så Yami drog igång en platta med en kastrull vatten. Ingeting hände.. Vi tänkte "Hur fan sätter man på en spis?" och jag tänkte lite mer "tur att jag har en svensk spis" Haha! ingen som fatta...?

Men vi drog igång alla plattor men ingeting hände. Sen frågade vi Olliver, vi räknade med ett bra svar om hur man drar igång en spis. Men naaej. Svaret var typ såhär: HAHAHA asså de finns nya plattor som inte blir varma fast de kokar iaf.
Både jag och Yami satt som frågetecken. Men sen gav vi upp. Jag satte kastullen med vatten i ugnen. För ugnen funkade. Sen efter ett tag så hällde vi upp vattnet i kopparna. Men de va för kallt. Sen vänder vi oss om, och kommer på att vi kan ju micra? Så vi micrade vattnet och taadaaa, vi fick vårat te! Sååå duktiga :)

Men nu ska jag in till köket och hjälpa Yami med vad hon nu gör. Ska försöka få henne att vi ska lägga in bilder och videos sen också. Sååå later!

the voice 09

Heeelt galet de här året.

Jag och Yami kom dit typ 19:30. Först stod vi en bit långt bak i folkmassan. Men vi såg knappt nåt. Så vi förflyttade oss lite neråt mot scenen. Och efter ett tag så stod vi längst fram. Först kom såklart Darin, jag och Yami blev helt till oss. Noot? Haha! Hahaha sen va de jätte kul.. För de kom en kille som skulle kriga sig fram och Yami var såklart ivägen för honom. Så han försökte gå igeeeenom henne. Men då lacka hon ur och skrek rakt i hans face "DU KAN GÅ BAKOM MIIIG!" Hahaha de va roligt då iaf (:

Sen iaf efter ett tag kom Pachanga. Jag blev helt still. Stod och bara glodde på dom, va helt tyst. En tår föll ner för kinden. Sååååå bra är dom. Och sjävklart så tar han upp en brud ur publiken. Och gissa om jag blev suuur :) Men de kommer andra dagar då jag och han sitter tillsammans och fikar! Eftersom Yami ska bli skit rik och lovat mig de då :)

Sen kom Promoe, han som Yami väntat på en hel månad typ? Och jaa, hon lär väl beskriva sin känsla om det. Haha men hon blev väl typ som mig? Hon hamnade i en helt egen värld :|

Sen gick vi och satte oss vid gallerian, jag va tvungen att berätta för pappa om Mims, så han ringde mig. Men självklart hade han inte en aning om vilka mims va? Haha! Sen kom Nathalie & Aylin, och sen åkte vi hem typ?

De va proppfullt på pendeln, och nån snubbe stod och spela jätte jätte dålig musik. Men men, de var en jätte lyckad kväll :) Skriver latööör, för jag och Yami försöker koka vatten. Någon som kan hjälpa?

Bilder och videos kommer snart i guess, PUSS


de ba klickade!

JAG ÄR FORTFARANDE I CHOCKTILLSTÅND. nästan iaf..

Han som jag haft som bakrund på min dator, han som jag alltid älskat. Jag har touchat honom! Nästan iaf.. 2 jävla centimeter. Och nej, jag överdriver inte den här gången! Yami är vittne. Helt galet. Stod längst fram på the vocie. Så kommer han fram. Jag blev galen, skrek som en tok och krigade mig fram medans Yami stod och kollade på bara. Hon är knas! Iaf.. Jag va bara centimeterna ifrån honom. I massooor med sekunder. heeeeela världen stannade till. Efter de är det nog de enda jag pratat med Yami om? Haha!

Och jag pratar såklart om MIMS! <3<3<3


nyss

HAHA hörde ett ljud från toaletten.. Eftersom Yami håller på o sminkar sig där nu, och jag är i vardagsrummet

Mikaela: Pruttade du!?
Yami: Neee men jag spottade! Fick vätska i munnen...

Haha vilken vätska? :') Så här roliga är vi när vi har överskottsenergi eller när vi är sega. Hoho! Aja, fixtime! PUSS

jag och Yami är lite som ett gift par när vi ska handla mat

Nu har jag och Yami vart nere och handlat mat, lite gott till ikväll oså. Sen gick vi och käkade ute också. Så vi inte tuppar av pga hunger och massa folk som står och tränger sig och puttas och man får panik eller nåt? För det är ju trots allt jätte jätte mycke folk där.

Igår så åkte vi in till Stan en snabbis också. Vi va på ung och kollade en snabbis. Sen åkte vi hem. Händelserikt? Jag hinner tyvärr inte vara så detaljerad. För vi ska åka härifrån 18:55, sen kommer vi in till stan 19:10, då är det the voice som gäller! Och gissa om jag kommer bli helt toookig! Och vi ska ta massor med kort och filma!

vet inte vad jag ska ha på mig heller.. Hm.. Men men, nu måste jag skynda mig med att klä på mig! skriver kanske innan vi åker in (H) annars hörs vi inatt!

Gooodmorgon!

Klockan är 15:00 och jag vaknade nyss. Och iiinte av att Yami väckte mig? Helt otroligt måste jag säga. Hon vaknade tydligen 11. Men när jag gick upp och pratade med henne sa hon att hon inte ville väcka mig. Hon vill ju inte gå och se Promoe med blåmärken och sår överallt? :) Haha!  Men jag kan tänka mig hur mycke hon har försökt väcka mig diskret. Typ hosta lite utanför sovrummet, dra igång duschen länge och ha öppen dörr så jag ska höra och vakna. Eller typ säga högt för sig själv utanför sovrummet "Åååh vilka snygga killar de står nedanför balkongen! Nejmen, de är ju moppepojkarna, syyyyynd att inte Mikaela va vaken!"

De är inget som skulle förvåna mig om hon har gjort :) Haha!

Meen men, nu är jag vaken iaf. Ska duscha och fixa mig oså. Sen ska vi förmodligen äta ute, sen handla hem lite till kylskåpet. Nu vill Yami ha sällskap ute i solen på balkongen. Så skriver väl snart igen :) KYSS


sollentuna / stockholm , here we come!

Nu har jag duschat och klätt på mig. Måste bara fixa håret och sminket och naglarna osv osv. Men har packat lite iaf. Och vet inte alls vad jag ska ta med mig. Klänning, shorts, massa olika toppar, mjukiskläder, 2 jackor, skor osv osv. Jag vill helst inte ha lika mycke packning som förra gången. Men det ska nog gå bra! Haha!

Nu hade jag tänkt laga lite mat. Sen fixa mig, sen åker vi nog! jag är jätte jätte taggad :)


sollentuna / stockholm, here we come again!

wow

Kollade nyss statestiken, och ooom jag blev impad? (H)

Iaf.. Förlåt för dålig uppdatering. Men har inte haft tid med datorn :) Har vart ganska skönt. Jag åkte ju som sagt till Etuna i onsdags, sen åkte jag och E hem till malmköping, han sov hos mig till idag. Och de vi har gjort? Vi kilade ner till sjön igår i spöregnet med allt folk. Sen har vi kollat film tusen gånger. Sen varit hemma hos Olliver oså, Chillat bara :)

Har träffat Yami en stund idag också. Efter att E åkte hem. Vi planerade lite inför idag. Eftersom att vi åker till Sooooollentuna idag! Och gissa om jag har längtat! Så jävla mysigt. Längtar verkligen tills vi sitter inne i stan och käkar eller vad de va vi skulle göra? Haha! Sen blir det mys framför OC ikväll i Sollentuna. Vi stannar där till Tisdag, och the voice imorgon! Iiiäääm jätte taggad (H)

Nu ska jag packa, duscha och fixa mig oså. Sen måste jag börja planera lite inför ikväll. Åker 18:30 till Sthlm tror jag :) Meeen jag bloggar nog snart igen (;

KYSS

at ollivers place

Sitter hemma hos Olliver nu med Erik och Olliver. Har nyss vart hemma hos mig och käkat mat från pizzan (H)

Ikväll blir det nog att man kilar ner till sjön och kollar läget. Sen hoome. Sovsällskap inatt igen :) Och Igår träffade jag och erik Yami en snabbis också. I love her :) <3 Men nu ska jag inte blogga så mycket. Olliver ska duscha och fixa sig, får se vad jag och E hittar på under tiden! MEn jag lär väl skriva imorgon eller hoppas på att bästa vän gästbloggar åt mig :) KYSS

but see she had other plans

17:20 går bussen till Eskilstuna. Kommer dit, sen går jag och E runt där ett tag. Sen tar vi 19:15 bussen hem till Malmköping. Han sover hos mig ist :)

Nu ska jag möta Yami en snabbis och springa upp till banken. Sen drar jag till etuna. KYYSS


oOoops

Nååågon här har glömt att blogga. Hoho! Men har haft fullt upp today. Vaknade, gick på en jätte jätte lång promenad med hunden, sen kilade jag och Rikard till tempo och köpte frukost. Sen var det duschen, sminka mig, fixa håret och klä på mig som gällde. Nu ska jag ner i källaren med massor med saker igen.

Sen åker jag iväg till Eskilstuna. :)  Skriver väl snart igen. Puss så länge :*


godnatt älsklingar

Nu ska jag ta en snabb dusch, sen dra igång en film. Sen ska jag sova. Godnatt älsklingar (: <3

Fullbokad vecka

Imorgon, onsdag: Först blir det att jag duschar och fixar mig osv. Packar iordning lite kläder. Går ut med hunden. Sen åker jag till Eskilstuna för att träffa mr E. Sover kvar där 1 natt
Torsdag: Jag åker tillbaka till Malmköping. Fixar iordning saker här hemma. Fixar mig osv. Sen blir det party.
Fredag: Fixar mig, som vanligt, osv. Sen åker jag, yami, nathalie, aylin och kanske sandra och malin (?) till stockholm. Jag och Yami åker till Sollentuna. Chillar där.
Lördag: The vocie, va mer finns det att säga än att de kommer bli galet?
Söndag: Förmodligen åka in och träffa min farmor med Yami. Ta en fika på stan, sen ska jag få min matta som jag ska ta hem på nåt sätt?
Måndag: Chill i stockholm med Yami
Tisdag: back home. Och läkarbesök.

Nuuu vet ni (;

hemma

Nu har jag vart ute ett tag. Kilade ut med Zeno och träffade Sandra, Bella och Nathalie. Fick äntligen silvershampoot, så nu j'vlaar (H) Sen kilade jag hem en stund, sen gick jag ut och träffade Danne och Olliver. And now im home :)

Funderar på att ta en dusch, sen gå och sova. Eller ta en dusch och dra igång en film? Får se vad som händer, antagligen blir det att jag drar igång en film :)


snodde från milla

lite frågor


Jag har insett att min senaste kyss: *-)
Jag pratar: konstant
Jag avskyr när folk: snackar massa skit :)
Min bästa vän är: Yami <3
Min första vän heter: oj.. Från när man va jätte liten? Vera
Kärlek är:  underbart
När jag borstar tänderna: speglar jag mig under hela tiden
När jag lagar mat: blir det underbart gott (H)
Jag tänder på: Haha, skriver jag inte ut här ? (A)
Jag är rädd för: massor. Höjder, vara under vatten, mörker osv
Den värsta känslan är: när någon nära dör
Den bästa känslan är: precis som milla skrev igeeen, att vara nykär. Hoho min fantasi suger :D
Jag är bäst på: att vara mikaela
Jag är sämst på: att spela fotboll? (A)
Om jag va ett djur skulle jag vara: Uggla (H)
Min mobiltelefon är: En nokia
När jag vaknar på morgonen: ligger jag kvar i sängen tusen timmar till
Just nu tänker jag på att: gå uuut
Bebisar är: så jävla underbara ibland

och nej, jag har inte lyckats kila ut än (A) men snart så! ;D


min cam vill inte göra som jag vill

min cam är helt knas. Kolla va mörka bilder de blir :'|



aja, nu ska jag kila iaf! pusshej kuken i din tjej.


in your eyes i see the sunshine

Nu har jag och Rikard lagat mat och "ätit". Det vart inte gott iaf! Haha! Sitter och dunkar musik och blev på feta partyhumöret. Och nu fick jag veta att de är fest vid udden i veckan. Helt plötsligt blev min vecka fullproppad. Hmm.. Måste börja planera och lägga upp allting nu.

Hm hm.. Sandra är iaf i Malmköping med silvershampoot. Så funderar på att kila ut en snabbis nu och möta henne. Nathalie och Bella är där också. Sååå skriver sen. Ciao <3


need you now

Heeellu, kom precis in. Jag och Rikard har vart ute med Zeno i tusen år. Han har fått bada oså. Kommer bilder och videoklipp på de sen. Och har jag inte blivit duktig på att lägga upp videos (H)?

Aja, nu ska jag och Rikard laga foood. Skriver lööter.

kyss.


ingen bild från nu, men har biiildbrist :|

zeno





tro mig. Det här är iiinte likt Zeno. Zeno är alltid tyst, säger inte ett pip. Han är alltid tyst. Men nu.. Känner inte igen hunden. Han ylar verkligen hela tiden. Och jag lyckades så  klart filma han när han aldrig ylade. Men asså haha aah.. Han håller på som fan

videoklipp snaaart

Laddar upp lite videos på youtube nu. Ett klipp från festen i Fredags. Och lägger jag upp de klippet kommer Olliver dööda mig. Haha! Men vi var ju faktiskt skapligt packade? Haha! Ni får se snart.

Sen två klipp där ni ska få höra hur Zeno låter. Och han blir bara värre och värre. Sitter och dör av garv över hur han låter. Hahaha!

Aja.. Ville bara meddela om videosarna. Jag har sjukt tråkigt och no life right now. Men det regnar ute och jag känner mig seg.


sitter också och väntar på att Sandra ska smsa och säga att hon är i Malmköping :| <3

hundproblem

Ibland önskar jag att jag kunde snacka med hundar. Hur tufft skulle inte de va?

Som nu.. Min hund Zeno sitter brevid mig. Och så fort jag börjar måla naglarna sätter han igång och ylar. Vad tusan menar han med det? Sen när jag slutar måla naglarna är han tyst. Sen börjas det igen. Han följer efter mig vart jag än går.

Och nu står han och hänger på mig, huvudet i mitt knä och gnäller. Vad vill han? För mat äter han inte när jag ger han. Och han var nyss ute? Whats the damn problem!? Nu ylar han igen. Och nu har jag inte ens målat naglarna :o Saknar han sin älskare Frigga? Haha! Now you know about my hundproblem (H)


duuuschad

Nu har jag duschat och klätt på mig. Sen då.. Sminkning och håret! Sen ner i källaren. Och har absolut inget intressant att skriva. Det är 3 dagar kvar till fredag? Haha!

Aja kyss (:

Godmorgon!

Någon är uppe tidigt? Ingen aning om vad jag gör vaken nu, men känns som jag har en hel del att göra idag. Ska fixa rummet så det blir klart nångång. Sen duscha, och fixa mig. Gå ner till källaren med massor med saker. Det kommer ta tiiid.

Funderar på att göra iordning lite frukost nu. Sen duschen. Så skriver senare. Ville bara berätta att jag lever! (;


och idag kommer Sandra till Malmköping med silvershampoot! Hoho! :D


woho!

Kolla va fint det blev nu! Ny header, älskar den! Fast ska byta och sätta dit en header som ser likadan ut fast det står också "Lets focus on me bitches" . För den meningen har alltid vart en del av min blogg :) Så imorgon , eller aah, idaaag fixar jag det! Men det blir efter min skönhetssömn.

Så godnatt darlings. Sov gott (:

sleeptime?

Nu sitter jag uppe och hoppas för mycket. Sitter och tänker för mycket. Sitter och väntar på tok för mycket. Och bara en person vet vad jag menar. Och veeeeem kan de va? haha!

nu börjar jag bli övertrött. Sitter och sjunger till den där sjukt irriterande låten. "ge mig ge mig ge mig nåt mer, jag vill ha mycket mer". Går runt och sjunger den, slänger mina kläder överallt i rummet och prövar lite. Varför? Haha joo jag är övertrött. Och ganska ointressant inlägg. Haha aja.. Sånt får ni leva med. Att vissa natt inlägg går lite över styr och orden bara väller ut ;D

Och får hjälp med headern till bloggen! Sååå fint blir det, och ni kan få en liten en liten tjuvtitt (;


alla har en bästa vän

alla har någon gång haft eller har en bästa vän.

Its true. Det kan va ett djur, det kan vara sin mobil, det kan vara nästan vad som helst? Men min bästa vän är mänsklig faktiskt. Tro det eller ej, men hon är det! Hon är min egna lilla Google faktiskt. Hon har svar på alla mina frågor. Svar på allt. Även om hennes svar är tomt. Om hennes svar är tystnad så säger tystnaden så mycket. För jag vet att jag alltid kan räkna med henne. Jag vet att varje gång jag faller så är det hon som kommer och lyfter upp mig. Och samma sak gäller för henne, jag ska lyfta upp henne varje gång hon faller. För hon är min bästa vän.

Och det känns så himla skönt nu. Att slippa höra från någon att jag gör fel. Att jag inte ska sätta min bästa vän på en speciell plats i mitt hjärta. Att jag var självisk och strutade i alla andra och tog henne först. För det är något jag varken gjort eller gör. Jag har mina underbara vänner som jag dör för. Men den här tjejen är min bästa vän. Och det var något som bruden som klagade på aldrig förstod vad det innebar.

Hade inte tänkt skriva feta texten om det här. Men jag läste en text, som min bvän hade skrivit för ett tag sen, när vi inte var kompisar. När vi hade gått skilda vägar. När vi båda tänkte att det var slutet för oss. Och den texten fick mig ärligt talat att börja gråta. Och nu sitter jag och är så j'vla stolt över att jag tog modet och började bygga spår som ledde mig till hennes stig. För nu gör vi det igen, Det vi alltid har vart bäst på. Att vara Du och Jag.



vårat humör

Både jag och Yami kan ha ett jävla humör. Ena sekunden kan vi liksom vara helt överlyckliga, sen på ett ögonblick så har världen gått under. Men jag vet att.. När jag och Yami är på dåligt humör tillsammans så håller det inte länge. Jag kan vara skit sur på henne. Vilket typ aldrig händer. Förutom en gång.. När vi var i Sollentuna.

Hon väckte mig tidigt på morgonen, satt och hojtade "Mikaela VAKNA" hela tiden. Slog kuddar på mig, hoppade i sängen och drog i min arm. Då blev jag ganska irriterad och sur. För nästan alla vet att jag är världens morgonmänniska. Det har jag varit sen jag inte ens kunde gå. Men sen iaf..  när båda kollar på varandra så börjar man alltid skratta. Kanske lägger en kommentar som "fuck you" och börjar skratta. Det är nog det bästaste med Yami och Mig. Hur många gånger har vi liksom bråkat på över 2 år? en endaste gång.

And thats loove! Nu ska jag ut och möta henne, sen ska vi glo på OC hela kvällen. PUUUSS

the voice

Snart är det The Vocie! Bara 4 dagar kvar typ. Då bor jag och Yami i Sollentuna några dagar. Fan va skönt det ska bli. Och jag kommer bli helt till mig när vi är i kungsträdgården och Pachanga kommer ut på scenen! Fyfaaan.. Sen kommer ju Yami typ svimma och grejer när Promoe kommer 8-) haha! Vi kommer va galna!

Sen kommer vi hem typ den 18, och då är det bara 10 dagar kvar av mitt sommarlov. Sen börjar skolan. Meeen jag drar ju till turkiet då. Skönt som fan ska det bli! (:


Zeno och lillebror Sebastian :) Och dagens bilder får bestå av Zeno och Frigga, de är som väl värda efter deras lilla äventyr idag? Haha! Första gången Zeno fick till det gjorde dom det framför pappa och hans 7 arbetskamrater, så dom verkade ju inte särkilt blyga? Haha!

sååå korkad del 2

Korkad igen :) Har suttit och försökt komma in på min blogg hur länge som helst nu. Skrev lösenordet om och om igen. Sen frågade jag Yami vad mitt lösen är. Och tur att jag har henne, för jag hade ju suttit och skrivit fel lösen hela tiden. Men nu vet jag mitt riktigt lösen!

Nu har jag duschat och plockat lite på mitt rum. Sen har jag fixat i köket också dessutom! Ska sminka mig och fixa mitt hår. känns som att jag inte gjort det på år och dagar :| Vad har hänt med mig.. Haha!

Men men, nu ska jag som sagt fixa håret och sminka mig! Sen ska jag försöka få över Yami hit så vi kan mysa framför OC. kyss och smeeek.

valpar bitches!

Godmorgon! Nu har jag vaknat.

Eller vaknade först vid 8 nångång och kollade sms, sen somnade jag om. Sen ringde pappa mig vid 11. Eller innan pappa ringde fick jag ett sms från honom där det stod "zeno och frigga har bonkat. zeno fastade i frigga så nu får vi se om det blir något."  Jag tog det verkligen inte seriöst. Mina små bebisar, mina små hundar, knullat? Naaej. Men sen när pappa ringde och berättade att dom gjort de och berättade allt blev jag helt till mig. Pappa verkade stolt över Zeno iaf, att Zeno verkligen hittade rätt och gjorde mål. Medans när mamma ringde 5min efter så va hon helt hysterisk. Haha!

Så nu hoppas jag på valpar om några veckor! Men nu ska jag fixa mig, hoppa in i duschen och fixa mig! Hörs later. Kyyss :D


min friggabebiiis


min friggabebiis


zeeenoälskling , och som ni ser är dom ganska stora. Kolla hans och mitt huvud (:


haha zenoälskliing (:

ohno

Kräftan: " På tisdag händer något som skakar om dig rejält.. "

jag hoppas verkligen att de skakar om mig bra. Och att det inte är något dåligt. Meen man ska inte tänka för mycket på de där. Som jag sa till Yami, att om man tänker oså så blir man bara besviken sen! Nu ska jag sova. Sen vakna upp och låta dagen flyga iväg!

puss och godnatt.

.

ingen ork för tillfället. Alltså ingen ork till att blogga. visst är jag tråkig? men är inte på underbaraste humöret. ensam och musik. alla vet hur det går  då :) Men har iaf träffat Olliver, Yami och Aylin ikväll. Riktigt kul. Tack babes för kvällen :)!

Men men.. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen med musik i öronen. Sen imorgon, eller aah.. idaaag så ska jag fixa det sista i rummet. Ser ut som fan just nu. blir galen. Men Yami erbjöd sig faktiskt att hjälpa! Då blir det helt plötsligt mycke mycke roligare. Aja

pusshej kuken i din tjej,

flyyyttar

Nu flyttar jag! Har hållt på att packa och burit möbler i snart 2 timmar och nu håller jag på med alla småsaker som ska iväg. Har hållt på 3 timmar ungefär. Helt död. Min rygg är död. Orkar inte fortsätta. Men det är massor med saker kvar.

Och nej jag flyttar inte hemifrån, flyttar rum. Hihi! :) Men nu ska jag fortsätta så jag blir klar nån gång! :*


övertalning på G!

Smsade min bror om rumbyte, och han var inte så svår som jag trodde (H)

Mikaela: Ska vi byta rum idag? :D
Rikard: Jag vet inte, ska tänka på de ;)
Mikaela: Kom igen, jag vill ha lite förändringar in life :D
Rikard: Okej :)
Mikaela: Du får behålla den stora sängen ;D
Rikard: okej soft! :D
Mikaela: när när när när? :D
Rikard: När jag kommer hem :)

Jag och Rikard har alltid, sen vi var små älskat att hitta på massor med saker bakom mammas och pappas ryggar. Så nu får vi se vad våran älskade pappa säger om rumbytet ;D Haha!


min kära bror Rikard (:


she's like the wind naanaa (8)

Hello =)

Kom hem för en stund sen. För jag och Yami var ute och gick en sväng. Gick till våran andra vip bänk. Och det är precis som hon skrev i sin blogg. När man mognat då sitter man inte längre vid stadshuset (H) haha! Och nästa sommar när alla kommer sitta på våra bänkar så kommer vi sitta ute på krogen i sthlm, eller sitta i min bil, eller sitta på flygplanet påväg någonstans. Vi kommer helt enkelt bara poff försvinna jämt :)

Var som sagt ute med Yami en snabbis, vi pratade, gick med emozeno och socialade bara. Eftersom hennes turksläkt kommer till henne, dom har nog redan kommit, men iaf.. Så skulle hon vara hemma. Men ikväll, då hoppas jag på ett sms från henne där det står ungefär "Hej min älsklings Mikaela, under dom här timmarna har jag saknat dig galet! Kom ut så hittar vi på bus! älskar dig, du är bäst <3<3<3<3"  Haha någon som tror att jag får ett sånt sms? But i love you Yamibabe :)<3

Disskuterade lite med min bror Rikard om att byta rum.. Jag vill ha förändringar just nu. Känner för att börja resa mig upp, plocka ut allt ut ur mitt rum och flytta! Några meter bort iaf.. Haha! Ne men seriöst.. Ingen förutom Yami som fattar säkert. Aja, ska kila till min brors rum och komma med några smarta argument. Liksom just nu har jag en egen balkong, det borde han väl vilja ha? Haha!




Body on fire

Godmorgon!

Kollla klockan.. Jag som hade tänkt att jag skulle sova ut idag. Men vaknade klockan 13! Aja, kanske går och lägger mig snart igen och sover bort dagen. Skulle vara riktigt skönt. Funderar på filmkväll ikväll. Jag måste få dagen att gå fort! Yami vill du hjälpa mig? (A)

Nu har jag inget vettigt att skriva. Jag är trött, osminkad, boll på huvudet som vanligt nu för tiden och känner mig jätte död :) Så skriver laaater! Kyss





Nu har ni fått sett Mikela som liten. Men tänkte bara visa min ögonfärg. Som jag vet att Yami är imponerad av. Men jag har väldigt blåa ögon. Ett tag var dom havsblåa, ett tag isblåa. Haha aja, intressant? :D Vet inte ens vad det var jag skulle berätta om ögonen :O

kooorkad

jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan. jag ångrar mig som fan.

yes i do.

im home

Nuuu är jag hemma. Och vilka äventyr jag vart på! Först så åkte ju jag och Aylin till Flen. ungmot. Allt gick bra. Drack typ 2 liter vatten på knappt en timme. Thats good! Och anledningen till att jag gick och köpte massor med vatten behöver jag inte skriva ut på bloggen. Sooorry. Men sen kom jag tillbaka från Flen. Och då blev allt jätte jätte stressigt.

Jag och Malin skulle ju åkta till Etuna för att möta Danne, Olliver och svanis. Och jag hade 1 timme på mig att fixa mig, städa mitt rum, städa i köket så pappa skulle bli lite happy osv. Men allt gick åt helvete. Hann fixa mig, men inte tillräckligt dock. Men ingen städning blev det. Men när vi väl kom till Etuna så kom boysen. Och då åkte vi vidare till Ärla. Småkrökade lite där. Sen kom det lite folk och alla började blir lite dragna. Helt okej kväll! Sen imorse så missade jag bussen som jag skulle ta hem. Eftersom vi skulle till landet över dagen. Men min pappa kom och hämtade mig i ärla. Men först fick jag gå en halv mil, ensam, utan musik och i stekande sol och sämsta humöret.

Sen kom vi väl ut till landet. Fyrhjuling, grillning och chill bara. Sen när jag kom hem till Malmköping träffade jag min älskling Yami. :) vi tog de lugnt som vanligt och satt vid våran vip bänk. Pratade och testade på lite. Lekte lite med våra hälar. Yami lär sig nya saker varje dag hon är med mig. Jag är den perfekta förebilden för henne! Haha nee skoja (: Vi satt också och planerade inför framtiden. När man flyttar hemifrån, skaffar riktigt jobb, familj och hela köret. Inte alls långt kvar? Och kommer tycka synd om våra blivande pojkvänner. Haha! Och nästa sommar.. Den är vår!

And now im home. Ska strax sova eftersom jag knappt fick någon sömn alls. Inatt ska jag verkligen sova som en gud. Och imorgon är det söndag! hoho!









orkar inte lägga upp fler bilder om jag ska vara ärlig. Men finns 20 bilder till på min bdb för er som är intresserade ;D

Byyyye

Nu ska jag iväg på äventyr igen. Flen igen. Jag och Malin åker till Flen fram och tillbaka idag. Seeen när jag kommer hem, då ska jag städa och fixa mig. Så pappa blir lite nöjd när han kommer hem. Suck*

Sen ikväll blir de kul :) Men srkiver sen! Måste springa till bussen nu! Och otroligt att jag är vaken? :O

Aja, PUUUSS

Christina Aguilera

Asså.. Bara jag som tycker att hon är så jävla snygg? I Tell me-videon är har hon helt klart utseéndet som jag drömmer om. Kolla bara! :| Har alltid älskat henne, ända sen jag var liten så ville jag alltid se ut som henne. Och min mamma uppmuntrade alltid mig och sa att jag var lik. Haha även om de va lögn så skuttade jag iväg av glädje!

Aja, nu måste jag sova! Upp tidigt imorgon, och en låång dag/kväll ser jag fram emot! Puss och Godnatt :)




äääärr

Jag undrar .. Om jag piercar mig i ögonbrynet igen. På samma sida, då borde ju inte mitt ärr synas? Ni ser på bilden. Men sen vet jag inte om jag vill ha där igen.. Men nu vet alla att jag har ett ärr där. Och att jag har blåa ögon. Grattis till er som fick veta de nu (:

Onödigt inlägg. Men vill ju dela med mig av mina funderingar till er (H) Haha!



saknar

Goooodkväll mupps! Haha ne förlåt...

Danne, Olliver och Malin var nyss här. Men från början:

Jag gick ut, träffade Aylin&Jocke, Sandra, Bella och Anny. Satt med dom ett tag och pratade osv. Sen kilade jag iväg till Danne. Malin mötte mig, sen satt vi där hos danne ett tag. Caisa, Olliver, Emma, Tobbe, Malin och Danne. Sen drog vi ut och alla samlades vid stadshuset. Haha Malmköping asså.. :') Men iaf. Där fick jag träffa NathalieBabe! Fysatan va jag har saknat den bruden! Pratade igenom lite om vad som hänt oså. Eftersom hon har vart i Tumba. Sen satt hela ungdomsgänget från Malmköping där. Seeen gick jag, olliver, danne och malin hem till mig. Satt här och tog de lugnt.

Nu har alla lämnat mig helt ensam här. Snyyyyyft. Ska faktiskt sova snart, jag och Malin ska åka in tidigt till Flen imorgon. Sen hem, fixa oss sen åket vi till Etuna. Now you know (:


bild från i höstas, och jag älskar dig (:

måste bättra mig

Hallååå. De här är mitt andra inlägg för dagen? Brukar liksom lägga upp minst 4-5 inlägg annars. Bättring bättring!

Somnade för ett tag sen, och nyss ringe malin och väckte mig. Ska kila ut ikväll och träffa henne. Planera lite inför imorgon! Ikväll blir det min nya söta lilla kofta/topp, linne och leggins. Och håret... Uppsatt i en boll som jag haft nu de senaste dagarna. Har inte alls haft ork att fixa det. Haha stackars hår :)

 


soooorrryy

Ursäkta att jag inte meddelade att jag hade vaknat idag. Men jag och Aylin drog på ytterligare ett äventyr. Vi åkte nämligen till Flen. Och på eeen timme drack jag så mycke vatten som man ska ha druckit på en hel dag. Duktig!

Och vaknade imorse på sämsta humöret, mobilen hade dött under natten. Så va jätte jätte irriterad. Men sen lyckas jag ta mig upp ur sängen och hämta laddaren, sen låg jag där och försökte få liv i min lur. Jag lyckades och hade fått sms. Plötsligt var min dag räddad. Haha! Förutom aylins spamsms där de stod "vakna! <3". ;D

Nu är jag iaf hemma. Känner mig helt död. Alltså väldigt trött. Ska nog lägga mig i sängen och vila lite. Sen blir de väl att man kilar ut och träffar folket :)


igår. och jaa, jag är camkåt (:


godnatt

Maybe I'm addicted,
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying.
Maybe I'm a liar,
but all I really know is
you're the only reason I'm trying.

I am wasted away,
I made a million mistakes.
Am I too late?
There is a storm in my head;
it rains on my bed
when you are not here.
I'm not afraid of dying,
but I am afraid of losing you

nu ska jag sova. Godnatt och vi hörs imorgon. <3

snart torsdag

Eller de är det nu faktiskt. Klockan är efter 00. Haha brist på liv.

Kom hem för en stund sen. Va ute och träffade Olliver, pratade och tog de lugnt vid skolan. Jaa, så mycke saknar vi högstadiet så vi t.o.m sitter där och hänger. Haha! Ne men faktiskt så saknar jag vissa tider där. Meeen de är the past.

Nu ska jag lägga mig i sängen med datorn och ett glas vatten. Sociala på msn osv. Sen lär jag ju somna. :)

utgång på G



Kilar ut en stund med Olliver. Chilla, snacka och sociala bara. Kommer home snart. Kyss

vill att de ska sluta som en saga



Va ute nyss en snabbis och träffade Aylin, Bella, Jea, Emma och Sandra. Men kilade hem. Och nu är mina planer för ikväll att bara ligga hemma. Under täcket och lyssna på mysmusik. Så lär nog bli mycke bloggande, eller inget alls. Vi får se. Puuss

going out

Nu kilar jag oout :D Skriver sen, pussssssss


wuups

"Godmorgon" :D

Glömde skriva imorse, men hade liiite stressigt. Skulle upp till banken, ut med hunden, fixa mig och sen springa till bussen på alldeles för lite tid. Så det blev inget bloggande imorse. But now im back!

Jag och Aylin åkte till Etuna för jag ville köpa ett par nya klackskor. Men kom inte hem med några skor alls. Ska försöka dra med mamma till etuna o shoppa med mig. Men fick äntligen med mig mina efterlängtade jeansleggins. Som jag tänkt köpa för hundra år sen. Men aldrig gjort de. Men nu har jag dom. Sen köpte jag 3 nya toppar också. Enkla vita. Fanns inte så mycke? Vilket var bra. Eftersom jag ska hålla mig till Turkiet. Men de jag kom hem med idag va nödvändiga basic saker. (Y)

Today/ikväll vet jag inte vad som händer. Min lillasyster Matilda kommer hem idag. Hon har ju vart i Marocko i snart 3 veckor typ? Sköönt för henne. Nu hinner hon va hemma 2 veckor, sen turkiet. Haha ;D Sen kanske man kilar ut :) Men meddelar er ;D Haah!


en utav tröjorna. Har en likadan fast rosa också :)


den andra toppen. pluuuus mina leggins. Fiinely säger jag bara!

ni kanske får bättre bilder på de jag köpte sen. :*

gooodnatt

Nu ska jag lägga mig i sängen, hoppas natten går fort. Donken, Aylin, Sandra&Bella, Yami en snabbis och sen mys. Imorgon hoppas jag på Etuna! Puss och godnatt.


and i miss the way you kiss me.

andra videon



hahah vi hade mysiigt :) och fler jätte roliga klipp kommer såfort jag får dom av Yami :) annars får ni kolla in hennes blogg!

bilder från igår/idag


mikaela och yasemin. pooooose. HAHA


och när jag kollar på dom här bilderna ser jag att jag faktiskt är längre än Yami, woho!


:O


ken and barbie


?


"Hej jag heter Yami, och jag tycker att jag liknar en apa när jag gör såhär, en söt apa!"


mys på kvällen, och sen finns de bilder som jag inte lägger upp här. Inget man vill läcker ut. HAHA


muuuuppppppaaaar. Men de är dom här bikinisarna som Yami försökte rita på paint. HAHA, kolla hennes blogg så ska ni få se hur likt de är!


hon som alltid vill vara med på bild


:o

och kommer nog fler bilder sen med andra inlägg. Men de här är några bilder från när vi muppat oss :)

första videon



Haha! Jag, Pappa och Mamma. Vi åker runt med "minibilen". :) Och strax efter att jag slutade filma sprang ett rådjur/ en hjort över vägen, sååå synd att ni inte fick se :D

lite bilder från söndagen


my baby. Minibilen. mitt allt. min kärlek. min man. Haha nej överdrivet. Men minibilen som jag säger ;D


bastun. och visst är den söt? :D


friiiigga :)


bastun :)


mamma :)


zeno, frigga och pappa :)


frigga :)

och ikväll tänker jag ladda upp massa roliga videos. Om det går segt nu. Om de går fort nu slänger jag upp en video snart ;D

mikaela är hemma!

"äntligen" tänker ni, eftersom ni har saknat mina rader såååå mycke :) Haha ne skoja :)

Men nu är jag äntligen hemma från landet och stannar kvar här ett tag nu. Men kul som fan har jag haft. Speciellt när vi åkte och hämtade Yami.

På söndagen så åkte ju jag, mamma och pappa ut till Landet och chillade tillsammans oså. Längesen man umgicks med dom? Senaste... 6 år sen? Haha nee skoja, men vet inte. Men long time ago iaf! Vi bastade, badade, åkte runt med den där minibilen, kollade på film, hoppade studsmatta, grilla och socialade bara :) Har filmat och tagit massoor med kort. Men allt sånt kommer senare. Ska bli mycke uppdateringar ikväll med videos och bilder. underbart. sånt är alltid kul.

Sen igår iaf så åkte jag och pappa o hämtade Yami i Malmköping. Sen när jag och Yami kom fram till landet så vad gjorde vi då? Pappa drog igång bastun åt oss, och under tiden så tog vi minibilen (golfbilen som chino sa? haha!) och åkte iväg och kollade på hjortar. Sen åkte vi ner till Bastun och satt där inne och myste. Så jävla skönt. Satt och pratade några minuter, sen hoppade vi i och badade, sen in i bastun, i sjön, in i bastun osv. Ah ni fattar? haha! Vi satt och väntade på den där fiskeflottan med massa snygga killar skulle komma med. Men iiingen kom. Vi satt och börja tänka på om de skulle komma en liten flotta med några killar som är vilse, som inte fått mysa på flera dagar, som är törstiga. Hahaa! Man fååår drömma? :)

Vi var där nere vid bastun ett tag iaf. Haha och kom på en kul sak.. Jag stod och klämmde på min bikiniöverdel, alltså jag stod och klämmde på mina bröst lite diskret så Yami inte skulle börja tänka att jag håller på med annat. För jag skulle bara klämma ut vattnet från överdelen. Sen kollar Yami och säger "JUSTE! Har ju glömt göra de där!". Så hon drar ut hela överdelen, så henne boobiiies och nipples och hela paketet syns. Sen klämmer hon ut vattnet från överdelen och släpper sen så den sätter sig på brösten igen. Giiissa om jag började skratta. Hahaha! Dåå va det iaf kul :) Men väldigt få som förstår våran humor.

Mikaela: Ta med dig en tjocktröja! De kan bli kallt! *lite irriterad röst*
Yami: Ehm okej.. Räcker de med den här vanliga cardiganen bara?
Mikaela: Ja!

HAHAHA! naaej, ingen som fatta :) ? Aja, sen åkte vi runt med den där minibilen ett tag, stannade och drack cola och käkade godis o lyssna på alla hjortar/rådjur som skrek. Sen åkte vi tillbaka "hem". Kollade på filmer och sen däckade såklart jag först. Och belive me, jag och Yami har vart med om väääärldens äventyr. Skriver mer sen om allt kul :)

Men idag så vaknade vi, gick ut med Frigga & Zeno. Sen tyckte vi att vi skulle dra ner till bryggan och ta ett dopp. Så vi kilade ner dit, hoppade i en gång, sen låg vi på solstolarna och glassade. Pratade med ankor, blev attackerade av trollsländor och såna där bromsar/bronsar? Eller Yami blev jagad av dom där läskiga geting-wannabe-flugorna, medans jag blev attackerad av trollsländor. Men flugor dras till skit och trollsländorna till blommor :) Haha nej . Skoja igeeeen. Men vi låg där typ 2 timmar, sen kilade vi upp och diskade, städade och fixade iordning osv.

Sen släppte pappa av oss vid ett busstop vid vägen. Där mötte vi en tant som sa att bussen skulle komma kvart över. Men tiden gick och de kom ingen buss. Vi fördrev tiden med att rappa, beatboxa, dansa och började  med alla våra argument. Yami ringde sedan Chino för att be honom kolla upp när de kommer en buss. Och tydligen så var de nåt knivhot/rån eller vafan de va. Så bussarna va inställda? Så jag sprang till tanten och berättade allt. Hon åkte iväg med sin lilla röda bil. Och sen visade det sig att en buss skulle komma iaf. Så jag va ganska korkad och skrämde iväg henne.
"Ey hallå! Hallå, de kommer inga bussar! De är knas i nyköping! Någon på bussen har blivit knivhotad, de har vart rån! Bussarna är inställda." de sprang jag och sa till henne helt hysteriskt. Det såg ärligt talat ut som hon skulle få en hjärtattack.

Sen när vi satt där på vägen och väntade så kom en snubbe som spelar i ett rockband. Han gillade mitt och Yamis snack om lagar. Så vi blev homies. Han gav oss ett välbetalt jobb. Haha nee inte riktigt. Men han tyckte att vi var riktigt smarta. Sen kom bussen, jag somnade. Kilade hem, och nu väntar jag på att Yami ska komma. Vi ska iväg och köpa glass. Muuums. Skriver snart igen :D Puuuuss


jag ute på bryggan. Och bastun bakom mig. Den runda saken. (: Kommer snart bättre bilder på allt  :)

Gästbloggning :)

Heeelllu mikaelas läsare :)♥ Tänkte säga att jag hoppas att ni mår bra, men sen kom jag på att jag inte vet vilka ni är igentligen.. Men men, man kan ju må bra iaf?:)


Jag, mikaelas bästaste vän, Yami tänkte gästblogga lite. Men like alltid har jag ingenting att skriva om :)*tappar hakan* Men jag ska iaf tala om att Mikaela is on her Landställe och väntar på moi! :) För att jag ska dit idag! Eller det är så att jag väntar på att hon ska komma hit och hämta mig så vi kan åka dit.. Haha!

Vi ska mysa som vaaanligt! Blir en massa kort och denna gång ska vi nog spela in ngn video som kommer att läggas upp på bloggarna. Vi muppar oss hela tiden när vi gör det och bestämmer att dom aldrig får läckas ut.. Men varför inte få se våra riktiga jags? ;) eller hur man säger..

Alltså hon måste alltid bestämma så sena tider.. Jag har suttit och väntat sen igår kväll =< och jag är massa sugen på att bada =< Och att träffa henne också ju (:   Hoppas att ni också får en toppenkväll (: Dock inte lika awesome som våran (6) ♥




YAMI

idag fyller YAMIBABE år. Min bästa vän. Hon fyller 17, och jag har typ vart med en 6:e del av hennes liv. lite mer faktiskt. Låter så lite. Men fler ska de bli. När vi fyller 50 ska vi sitta där tillsammans och äta tårta :)

Grattis älskling! Jag ska åka ut till Landet nu, men när jag kommer tillbaka ska vi fira! LOVE YOU


vi är bästa vänner, och bästa vänner får knasa lite. Right? (:

come back


right nooow.

Osminkad, slarvig uppsättning och myskläder. Sometimes i love it! Ska leta fram alla spidermanfilmerna snart, ska kolla på allihopa tusen gånger om. Om jag hittar filmerna. Och om jag inte somnar. Aja, skriver väl ett lika ointressant inlägg senare ikväll igen. with all my love , mikaela.

farligt.

Sitter och har jätte ont i ryggen. Jätte ont i huvudet. Trött och sliten. Och fundersam. Lyssnar på depplåtar. Och jag märker verkligen hur låtarna kan påverka ens tankar och humör. Men just nu kan ingen låt göra mig överpigg.


Men jag sitter och funderar. Funderar på vad jag ska göra och hur? Vad ska jag göra för att det ska fortsätta som det gör. Hur ska jag ta mig till nästa nivå?

Vad ska jag göra för att kunna klara av o klättra upp till toppen. Hur ska jag göra de? Hur ska jag lyckas liksom. Ta dagen som den kommer. Fine. Men jag vill fortfarande att det bara ska bli bättre, inte sämre. Därför är jag lite rädd för att komma till toppen. Eftersom när jag väl är på toppen så kan det bara gå neråt sen. Är det rädsla som hindrar?

Rädslan kan verkligen styra en. Den har verkligen kraften att dra en tillbaka till den rutan som man stod på. Men jag ska våga chansa. Kommer ångra att jag drog mig tillbaka sen annars. Kan inte bara sitta och tänka och drömma.
Ska fortsätta samma väg nu.


and you dont know what im talking about :)


seeg

Guud vilken seg dag/kväll det här kommer bli. Kommer bara ligga i sängen hela tiden. Dra igång en film, tycka synd om mig själv. Haha! Får se om jag kilar ut senare.

Imorgon fyller Yamibabe år. Och jag vill också fylla år. 18 nästa gång iaf :D Längtar som en tok. Även om de är ett bra tag kvar (A) Men men, har inget vettigt o skriva nu? Skriver nog senare :)



spiderman hela kvällen blir det. Han är bäst.

Gooodmorgon solstrålar

Nu har jag gått upp ur sängen. Känner mig helt död. Igår var de en lyckad kväll. Även om det slutade med maassa maassa knas. Erik och jag gick hem till mig och sov. Tänker inte skriva allt här på bloggen. Noot smart.

Sååå , Yami är min andra "dagbok". Berättar allt i detalj för henne, berättar alla namn.. Allt! Idag hade jag tänkt röja undan här hemma. Städa lite. Göra pappa lite happy. Och bara 2 veckor kvar till The voice. Och lite mindre än 2 veckor kvar till Åfesten. Och 28 dagar kvar till Turkiet. Kan de bli bättre? Helt underbart.


Och jag har den där känslan. Pirriga söta känslan you know? Love it

RSS 2.0