förlåt för dålig uppdatering!!

hoho! blev inge kholm, blev inge chill vid den där sjön eller malmköping/flen. utan mikaela is going to stooooockholm! naajs! hoppas på det bästa ikväll! =) kommer hem imorgon eller lördag. i dont know. så om det är dåligt med uppdatering så vet ni varför!

idag har jag vart superduktig! kom till skolan, gjorde prov i försäljning&service. och damn, det gick bra! bara fortsätta såhär nu! =) sen på lunchen åkte jag & linda till malmköping för jag skulle packa lite, sen tillbaka till skolan, och nu sitter jag här. på datakunskap. skit trist. sen har vi engelska, förhör där dessutom!

sen när vi slutar så rusar jag hem, fixar mig snabbt, packar lite till, sen ner till tåget som går 16:29.

have a nice valborg ! =)
puss  miiikaaeeeeeelaa.

skolan.


sitter uppe på 400 planet med L&L =) sitter och gör "läxan" i datakunskapen. har inte haft en enda lektion än heller. klockan 10.00 så va de nån konsert som vi skulle gå och kolla på. den var väl helt okej! har projekt & företagande och prkatisk marknadsföring kvar idag. sen ska jag hem och plugga sööönder. 2 prov imorgon, engleska och F&s! great!

:*

rakkaus

ikväll har de väl inte hänt nåt speciellt. gick till gårn, träffa nathalie, sandra o flera , chillade där. sen kilade jag o nathalie hem. och känner mig helt död. ingen aning om varför. tänkte lägga i min säng. smsa, dra igång skön musik o ba ligga o glo =)

godnatt!

teemu!

guess what? när jag var på väg till bussen imorse så satt teemu där!! fast såg inte att de va han förens jag klev på bussen, men vi hann med ett hej o så! och damn va länge sen det var! miss you ! och för er som inte vet så har teemu vart en utav mina närsta vänner genom högstadiet. och det var tider! men sen började han gymnasiet och då gick jag i 9:an, då sågs vi typ aldrig. minns inte sist vi sågs asså.. måste vart hemma hos fia för jätte jätte länge sen! skönt var det iaf och träffa honom! måste ses snart asså! <3

skolan idag var rent ut sagt helt onödig o gå till. började ju klockan 13, och där hade vi typ ingen lektion. eftersom vi jobbade med frågorna. så alla gick ifrån lektionen, men jag satt kvar och pluggade. fast kunde gjort de hemma också. sen skulle vi ha praktisk marknadsföring, och den fick vi gå ifrån. hade inget. så kunde vart hemma o gjort allt och haft feta sovmorgonen! aja. thats life.

och hittat bikini till i sommar! hittar aldrig nån som jag gillar. men nu har jag hittat 2 stycken. men osäker på vilken..



vilken tycker ni? =)
och nu är det ba att börja gå på alla lektioner så man får pengar!

ny design för tillfället!

har den här designen tills jag fixat en egen. vilket lär bli om jätte jätte länge . haha.
 ska vila en stund, sen åker jag till skolan!

och hur ska jag göra på vaaalboorg?! blir galen!


with all my love, "mikugirl"


galet


fick veta  för en stund sen att jag får börja klockan 13:00 idag. naajs =) sen slutar jag typ 15 nångång.
idag blir det väl att man kilar ut, pluggar och bara chill som vanligt.

förstår inte vad jag gör uppe nu egentligen. vart vaken sen 07:00 och börjar 13:00 ? haha! aaja.. ska hoppa in i duschen nu, sen fixa mig oså!

ciao

uppdatering

kom hem för en stund sen, sitter och pratar med baby i telefon. =)

vart ute och träffat yamiNo o chillat bara, pratat osv. mötte nathalie , sandra, aylin o bella, stod där o prata lite. sen har vi kollat lite till våra planer till i sommar ;D hoppas verkligen! nu blire prata klart med baby, läsa lite sen sova.

typ 30 dagar kvar till sommarlov?

wow, kollade nyss statestiken! och sen i lördags har antal besökare dubblats! =) keep it up!

kom hem för ett tag sen. dagen har vart bra! började med utv-samtal. gick bättre än vad jag trodde faktiskt! hade ju dock hög frånvaro. så jag skulle inte få mitt studiebidrag den här månaden heller. igen. nu är det en månad kvar, och jag ska fixa allt ! jag ska verkligen det! och fick veta att i dom flesta "kurserna" så kan jag lätt få "överbetyg" som dom sa , deeeeryyyy! så ska bara göra lite uppgifter o prov, sen är mikugirl feta pluggisen med feta betygen! plus att min älskade far sa att jag får pengar om jag fixar de där med närvaron. att jag går på varje lektion om de inte kommer nåt hinder så jag måste sjukanmälas. sen blev jag inkallad på "möte" också helt plötsligt. och det var så jävla underbara nyheter! eller bra planer han kom med, nu ska han bara lyckas fixa de! och du vet inte vad det är , härligt va? =) på lunchen drog jag, Linn och Linda till affären, sen tillbaka. satt och chilla, Linn skulle äta men ändrade sig när hon fick se hur maten såg ut, haha! innan matten satt jag med samir ute en stund också. pratade om valborg oså, så nu blev de ännu svårare o välja vart man ska hålla hus den kvällen, haha!

ikväll så blir det att gå ut en stund i think =)
sen ska jag träffa yamiNo (H)



mikaela

and here we go..

en sak som jag tänkt mycker på är att just nu vet jag faktiskt vilka som verkligen vill mig väl. vilka som står kvar vid min sida. och vilka som blir glada för min skull när det går bra för mig. och det känns så j*vla skönt och veta de.
 
förut var jag som en blind vilsen liten fågel, precis som du är nu. eller det kanske är så att du bara blivit en helt annan person helt plötsligt. men du verkar inte veta vart du ska stå, hur du ska bete dig eller nåt. vilsen med andra ord.
men du säger att det är jag som förändrats. men jag har bara öppnat ögonen mer. jag har bara ställt mig upp på mina egna ben och börjat gå min egna stig. jag har lyssnat på mig själv. jag har blivit så j*vla mycke starkare.

du vet vad du gör för fel. hur många gånger ska jag behöva säga det? vet att jag inte bara talar för min röst, talar för fler  röster. och jag tror du vet vad du gör för fel. men vill du inse de och redo att börja bättra dig? jag vet vad jag gjort och gör för fel. men jag jobbar på att bättra mig. det gör jag verkligen. men de här har gått alldeles för långt. jag gav vår vänskap en ny chans. för jag va trött på att man hela tiden skulle bevisa massor, alla tjaffs för egentligen ingeting. och att man alltid skulle bete sig till en viss gräns. för de gjorde jag. jag vågade aldrig riktigt sticka ut och vara mig själv till fullo. man anpassade sig efter dig. 

en sak som jag blir trött på att höra är när du snackar om att man ska ta alla på samma nivå. ser absolut inte att du gör det. och visst, jag kan inte säga emot att jag inte sagt att du är en person man litar på till tusen, en som man kan snacka med om allt. men den känslan finns inte längre. för du varken lyssnar på samma sätt, du talar inte till mig på samma sätt. tiden har förändrat allt.

"Tycker du själv kan ta o tänka igenom"
, jag kan säga såhär.. att jag har redan tänkt. tänkt en hel del. tänkt att alla våra tjaffs bara är småsaker. att de går över. men skulle det vara så, så skulle vi väl inte fortsätta såhär? menar.. det är alltid nånting. eller som när du säger "Hör av dig när du vill veta av mig". det där har jag aldrig riktigt förstått varför du sagt så. jag har aldrig riktigt fått chansen att "höra av mig när jag vill veta av dig".  och de där med att jag ska höra av mig sitter lite ihop när du säger "det är upp till dig". Låt det vara upp till mig då? Låt mig göra som jag vill. Ge mig utrymme.

jag förstår mig ärligt talat inte på dig längre. och du förstår dig inte på mig. vi står inte på samma nivå längre. jag vill något helt annat. du står kvar på samma ruta som du alltid gjort. jag gör nya drag och fortsätter.

sen om du tänker att det är töntigt av mig att lägga upp text på bloggen så får du tycka det. du la ju trots allt också upp en text på din blogg, sen tog bort den. men om du verkligen verkligen vill höra allt face to face så kan vi ta det face to face. men jag kan säga såhär.. att nu har jag sagt mitt. har inte mycket mer att säga. så tänk igenom själv.

och man vet aldrig när kviven hugger tillbaka en i ryggen.

uppdatering

nu har baby åkt tillbaka hem till tumba. saad.
ska kila ut nu! skriver väl senare ikväll!



och att du fortfarande inte förstår..

enjoy



-folk med "dubbelmoral" som jag brukar säga. när dom klagar på  en först, eller säger att man inte ska göra/säga vissa saker. men sen är det dom som gör exakt samma sak som man inte fick göra. först klagar sen gör det själva. om ni förstår? hate that. då känns det som den personen tror att den "äger" en.

-en till sak jag inte gillar är när man hundar efter en. eller när man mammar över en. tror att man kan bestämma över en. låter som punkten innan. men menar två helt olika saker. när man inte får träffa vissa personer, när man måste hålla sig till en person bara, alltså den personen som "mammar" över en. sen när man inte gör som den personen vill, när man går sin egna väg, så ska personen hunda efter en. så desperat

-en sista grej jag inte gillar är falskhet. dumpa den säger jag bara.

klänning & kofta





Jag hoppas verkligen att jag får mitt studiebidrag från csn den här månaden! för dom här måste jag ha.
so pleeeeaaaseee csn.

4 månader <3


Godmorgon everybody! Vaknade för en stund sen, baby sov hos mig, eftersom han glömt nycklar hem. haha! aja, han drog vid halv ett typ, sen låg jag o sov lite till. sen såg jag hur fint väder de va ute, and then i dont wanna sova bort dagen! =) igår så åkte jag och familjen plus nille ut till landstället. det var skönt! skit fint väder, studsmatta och fyrhjuling o chill bara =) hahha fyrhjulingen var lite läskig bara (A) med rikard som kör, jag i mitten och nille bakom mig. rikard som älskar och köra fort, och då menar jag fooort, och nille som tycker de är skit kul och rädda jag som tycker de gick lite föör fort ibland (A) sen fick dom två åka av sig lite, eftersom dom va tvugna o åka ganska sakta när jag satt på, åkte ut på nån jätte "åker" med backe o shit. sen kommer dom tillbaka. and guess what? jag satte mig på den, med rikard körandes och nille bakom mig. och vi åkte ut på åkern. och daaaaaaaaaamn det gick fort. sen åkte dom och lämna mig, sen åkte dom två iväg och åkte. sen efter ett tag så åkte vi hem. va där flera flera timmar ;o

sen senare på kvällen så drog jag,rikard och nille ut. jag skulle möta yasemin för en liten promenad =) slutade med att vi satt på en trapp och snacka. mys som vanligt =)

men nu ska jag fixa mig o så, sen ska jag smsa min baby o fråga om han vill joina mig med andra avenyn! pusshej

Och idag har jag och baby vart tillsammans fyyyra månader! =) Love you baby! <33

videon jag pratade om :')

haha, videon som jag pratade om ni vet? om mig och yammi som "pyromaner", gå in på hennes blogg om du har tråkigt och vill få ett gott skratt =) och jag hade ingen aning om att hon filmade, och lyssna noooga på slutet. haha dör av garv ! <3

klicka här.


life in pics.


tog mig tid och lägga in bilder från mobilen. Sandra innan vi skulle ner till sjön förra helgen eller när de va? ;o <3

nathalie nere vid sjön (; <3

våran brasa :D resten av bilderna därifrån var skit suddiga, så dom laddar jag kanske upp another time =)

och detta ska föreställa två myror som parar sig, leker, slåss, eller bär på varandra. min och yammis upptäckt =)

och jag var rastlös på matten i måndags, så då satte jag igång med o rita ofc! =)

hahaa och min o yammis skit tuffa bana (H) (igår)

vet att ni älskar dom ;)

nån bild jag tog när jag va ute med doggiedoooggie

haha! jag och min lilla bebiis =)<3


FREDAG!


fyfan va härligt med helg! Just nu sitter jag hemma med alla böcker och mitt feta skrivhäfte. håller på med instuderingsfrågorna till FoS. hade tänkt plugga matte också.. eftersom jag har en del o komplentera. Och eftersom det är fredag så har man jämt en hel del att göra. För Nillebabe kommer todaaaay! :D <3 äntligen! så måste städa my room, duscha o så. sen måste jag åka till flen för o hämta lite kläder, smink, plattång o allt sånt där som man lämnat hos mamma. men nu ska jag fortsätta småplugga lite! skriver maby senare =) ciao!


me and my baby (: <3

"pyromaner" (6)


kom hem för en stund sen. Har varit ute med yamiinooo. =)

slutade skolan, kilade hem till min mor. satt på balkongen, snacka och läste igenom lite papper. och de är saker jag aldrig glömmer. you dint get that? to bad fo u :) iallafall.. kollade lite på tv, småpluggade och sen drog jag ner till bussen. drog hem till pappa och lämnade mina böcker, sen går jag ner för porten, och taadaa, där stod yasemin =) vi gick upp til Alhén (eller hur de stavas?) satt där ett tag och snacka o chilla, sen bytte vi plats. snacka om allt mellan himmel o jord typ, sen börja vi elda massor med pinnar, och sluta med att vi gjorde banor med såna där tops och gjorde feta eldbanorna. så jävla grymma. (video finns på hennes blogg, och kanske min om jag lyckas ladda upp på bloggen) annars länkar jag hennes blogg! (y) efter suttit ute flera timmar drog vi hem till mig, la in filmerna på datorn och kollade. Hahah så jävla sjuka. visste inte att hon filmade heller :') och för några minuter sen kila hon hem. nu ska jag strax sätta igång o börja plugga lite. borde egentligen sova nu, eftersom jag aldrig kommer komma upp imorgon. men har fortfarande ont. och de kommer o går. det jag hatar mest. så kan inte sova. not nice

men ska sätta igång med läsningen nu, sen försöka sova.
godnatt :) <3

schooool .


har data nu, så j*vla tråkigt. håller på med min powerpoint presentation, om nåt informations möte. men slutar om kanske 30min. sen har jag engelska. och duktig som jag är så har jag ju gjort klart hela de där häftet! så får se vad jag får för ny uppgift. och hade ju försäljning&service plus administration imorse. men vi fick bara instuderingsfrågor som man får jobba på till provet sen gå. så suttit i cafeterian flera timmar och pluggat faktiskt! prov om en vecka, och jag ska klara de. så bara o plugga på =)

efter skolan drar jag hem till mamma. sen får jag se om jag åker till malmköping. om jag orkar och vill =).

men nu är det redovisning på G!
pusshej :*

trööööööött.


sitter hos pappa i malmköping nu, tog bussen från mamma för att hämta dom där verktabletterna. så knaprat alvedon o sen såna där gula. men har fortfarande lika ont. är irriterad, trött, fundersam och har ingen ork alls. känns som mitt huvud väger femtioelva kilo. och har inte bestämt mig än om jag ska åka tillbaka till flen. är så sjukt j*vla trött. men ska strax dra igång en film, sen får jag se om jag kan bestämma mig.


maaalin, jag saknar dig! <3

(:

eftersom vi hade sovmorgon till typ 14:10 idag (eller vi började då) så har jag sovit en heel del. så jävla skönt. men vaknade av massa spam sms av danne såklart. hundraelva sms (överdrivet) och hälften va dannes. oRKA DANNE! sen hade jag sendrag över allt! hatar de. och kände mig helt bakis, vet inte varför, haha! sen va min navelpiercing helt blodig. blev skit orolig och sprang o gjorde rent. iaf.. kilade iväg till skolan för o ha en lektion som var på 45min. sen slutade vi för dagen. haha! och det vi gjorde på lektionen var o "rita". aja.. imorgon börjar vi 10:00 och slutar typ 11:45/11:50 eller nåt. 

idag vet jag inte vad som händer riktigt. är i malmköping iaf. kanske drar ut? antar de :) aja, åker till flen med 20:00-bussen iaf! :) ciaao!

ampere


efter skolan drog jag hem och kika lite vad som gick på tv:n, smsade, lyssnade på musik och kolla runt lite bland kläder oså. sen drog jag ner till busstationen, åkte till malmköping. och yasemin sitter där och väntar :) våra bussar skulle komma in samtidigt, men eftersom fint folk kommer sent, som man säger, så kom ju min buss lite senare (; haha! aja, vi drog upp till hedén, gick runt där, sen satte vi oss och snacka vid en bänk. sen skulle vi ner till sjön och kolla. hitta en plats i solen o sitta på. och där satt vi och lekte en massa. haha alltid lika lättroade! hon ville bevisa hur smart hon va, så jag fick sitta och säga massa ord hon skulle förklara. hon kunde ju allt! helt otroligt :) och jag förstod ju själv att jag inte kunde sluta, eftersom när hon känner sig duktig/smart på/om nånting så är det ba o fortsätta! som min pojkvän säger till mig: "like a child!". haha like a child :) 
nu ska jag strax ut igen och möta henne, sen åker jag hem till Flen med 20:00-bussen :) så blir inget bloggande ikväll.



hyper nervo kustisk diafragma kontra vibration!

pusshej (:

schoooool (:


glöm de jag sa att måndag skulle va en vanlig dag. Svenskan var inställd imorse, så jag började dagen för nån stund sen. sen efter den här lektionen (data som är 50min) så har jag typ 2-2½ timmars rast. sen matte. sen har vi idrott som jag ska fråga pappa om han kan sjukanmäla mig ifrån. pga lite personliga anledningar. haha. iaf.. sen åker jag hem, skulle smsa yammi, väntar på henne. sen träffa henne i hope! skönt :) men nu ska jag fortsätta jobba. håller på med en powerpointgrej om mig själv? haha. hade föresten inge utvs imorse heller. Ny tid!

have a nice day!
 with all my love, mikaela.

åker till flen


åker hem till mamma på eftermiddagen. vilket många anser är nu? haha. men snart så! åker iaf dit idag. tar inte med mig datorn, och kommer nog inte sitta vid datorn hos mamma. så tror inte att det blir nåt mer bloggande ikväll/idag. men skriver imorgon i guess :) och har utvs. imorgonbitti också. undra hur dåligt det kommer gå den här gången. aja, får väl hoppas på det bästa (Y)! och eftersom christer inte är i skolan måndag till onsdag plus fredag så ser veckans schema ut typ såhär:

Måndag: vanlig dag. svenska,matte,idrott,hans lektion osv. slutar 15:40 ?
Tisdag: har EN lektion som börjar 14:40 och slutar 15:40 . fast ändrat på den. tror vi slutar & börjar några minuter tidigare.
onsdag: börjar 11:05 med data, sen har jag typ 2½ timmas rast, sen en handelslektion på en timme. så slutar runt 15:10 då.
torsdag: vanlig dag, sämsta dagen också.
fredag: matte, svenska, lunch, idrott. sen slutar vi 13:30.

så ganska mycke och långa raster. plus sovmorgon.

aja, ha en trevlig kväll ! =) pusshej!

1994

han växte upp, han skötte sig bra. men med tiden så vändes allt. han börja tycka vapen och slagsmål var ballt. umgicks med fel gäng, allting blev en sån skarp sväng. allting vände sig. började misssköta skolan, börja kasta stolar och jämt fick utbrott. fler borde förstått vad som hände, när allting vände. inbrott, misshandel, kröka röka. men nu har han bestämt sig för att försöka. och jag vet att han kan om han vill. tiden står aldrig still. så ta vara på den. gör inte samma misstag igen.


dyster blek blick


Hello! =) nu har jag precis käkat feta frukosten! yoghurt (stavning) med äppelbitar i, sen ett glas mjölk. bra va? haha! eftersom jag typ slutat äta all pålägg till mackor som finns så är det detta jag börjat äta. bra till en viss del, men haha jobbigt o inte kunna äta nåt pålägg. fast enda gångerna mackor är gott är hemma hos baby! :) aja, intresant o snacka om frukost? haha! ska snart "ta reda" på min balkong som pappa säger. sen ska jag tydligen dammsuga massor. usch, verkligen inte de jag orkar nu. men men.. sen får jag se vad dagen bjuder på! åker till flen antagligen. aja, i fredags så var det ju lite "småkrök". Jag och alla andra brudar gick ner för att tända en brasa, smådricka, ha kul och snacka osv. sen var det flera där nere redan, så vi snodde av deras eld och platser, plus att vi blev ju ännu fler, de är ju alltid trevligt? haha. om det var kul eller misslyckat? man kan ju inte säga att kvällen blev misslyckad, som yammi jämt säger: Man ska aldrig ångra nåt som fick en att skratta. och klart man skratta o hade kul. men sen hade kvällen sina obraiga stunder också. men men. sånt skriver jag inte ut på bloggen om jag absolut inte vill. so feel the paaain :) men de va väl helt okej kväll! jag och nathalie sällskapade hem, sen kom jag hem, satte mig vid datorn tror jag (?), sen la mig i sängen och pratade med baby i telefon. sen somnade jag. sen på lördagen skulle man upp tidigt, eftersom vi skulle till djursholm och fira farmor! Fredrik,jag och rikard skulle först plocka upp baby i tumba, sen skulle vi åka till djursholm. och hahah, de blev en liiiten omväg dock. vi hade gps, fredrik körde, jag skulle beskriva hur han skulle köra via gpsen samtidigt som jag smsade, lyssnade på musik och snackade. plus att jag inte kan höger och vänster ibland. så när fredrik skulle köra vänster så sa jag till han att han skulle svänga in höger. och vi lyssna på musik, så vi hörde inte vad "kvinnan i gpsen" sa, så jag följde bara kartan. och de gick sämst. haha vi åkte fel fel och fel. sen stannade vi för vi hörde nåt konstigt ljud. haha och då hade avgassystemet typ "lossnat", så bilen lät jäääätte mycke. haha! rikard och nille satt och garva ihjäl sig. lite kul va de väl. men aah haha! sen kommer ett rödljus mitt i stan, fredrik stannar, och helt plötsligt slocknar bilen! HAHA! det blev stooooop! fyfan va pinsamt (: men men.. sen kom vi fram efter en jätte resa. och alla börja såklart lägga kommentarer åt mig som "gick de bra att komma fram?" "oj ni lyckades komma fram!" haha! aja, det blev mat, tårtOR, sjunga, gå ut med zeno, och sen åkte vi och lämna baby i tumba, sen åkte vi vidare hem. kom hem, chillade hemma en stund, sen drog jag hem till aylin, och där va nathalie, satt och kolla film och bara mys :) sen bar det ut, dans och damp och aylin med sin filmkamera (Y) kan inte bli bättre! haha! aja, nu blev de lite långt inlägg som vissa aldrig orka läsa, saaandra! 

xoxo, m.

 

och det är varken vi eller jag som förändrats så mycke, så fort.
 det är du. du har blivit en helt annan person.
kanske finns ditt gammla jag någonstans i dig.
men inte din utsida och utstrålning.

dumpa självklarhet och samvete.


kom precis hem från "festen" i djursholm. firade farmor, haha. men berättar om allt de där sen. och kvällen igår. för nu ska jag springa över till Aylin och träffa henne o nathalie! ciaao.


aylins bdb. <3



mikaela sundgren

oh baby, vart ska jag börja?
finns så mkt att skriva, berätta & förklara.
om saker vi gjort. om minnen vi har. om hur mkt du betyder 

först och främst, vill jag bara säga tack, för allt.
hur du alltid funnits där, och alltid gett mig både tro & hopp.

vi är dåliga på att träffas, vi hinner inte ses så mkt nuförtin.
& jag saknar dig, massor!
men baby, vi behöver inte se varandra för att veta att den andra är där.
du är aldrig ensam, jag är alltid vid din sida.

jag önskar jag kunde förklara, hur stor plats du har i mitt hjärta.
hur mycket du betyder. hur mycket jag behöver dig.

jag älskar dig,
för dethär är på riktigt, det här är äkta. right?
v


städning!


nu ska jag sätta igång med att städa mitt rum, ordentligt! har pluggat massor idag och fått en hel del gjort! sen efter jag städat o bäddat oså, så ska jag belöna mig själv med att sätta mig på min balkong, sitta i solen och läsa! skönt :) satt och kolla igenom lite gamla bilder också, hahaa !


mamma och frigga, då va frigga min lilla bebiis (:   2006

Lillasyster matilda, jag och mamma! hahah shit, då hade jag färgat håret brunt och piercing i näsan. 2005

damn im good!


nu har jag gjort klart heeela häftet man fick igår på engelskan! 5 kapitel var det, man ska läsa massa "storys" sen svara på frågor och skriva osv. kapitel två skulle va klart nästa vecka, men själv är man klar med allt ;) haha! nu ska jag sätta igång med resten så man är före eller hinner ikapp! pusshej

"yamiyomayoha"


haha så sjuk. yammi blir kallad yamiyomayoha av min kära far. efter jag "käkat" oså så drog jag ut, mötte yammi, satt vid "allén" ett tag, drog till mig, hämta pengar, drog till tempo och sen home till henne :) drack te, mumsa gott, snacka o ba hade massa mys as allways :) hahah "Ja de brukar komma ett gäng!" haha ett gäng! äsch, ingen fattar förutom vi :) feel the pain. när vi suttit där ett bra tag så drog vi ut igen, satt i en trapp och sen drog jag hem. och yammi visade kortet jag skicka till henne när jag va i thailand! hahah dog av garv! "(typ 07:00)" x)


en ängel vid min sida

jag älskar dig. idag, imorgon och förevigt.


jag och baby <3


"my homie, lover and friend"


Hello! =) så jävla skönt väder, right!? dagen har suugit rent ut sagt. kom till skolan, hade en lektion, sen jätte jätte rast. och vet att jag egentligen borde plugga när jag har så lång rast, liskom ta vara på tiden. och skulle göra de, men hade inte rätt böcker i skolan. så satt och vänta på 11:40 bussen till malmköping, åkte dit till malmaskolan, satt där ett tag med tjejorna där. sen kom danne och vi drog till bussen. så åkte tillbaka till Flen, gick på engelskan sen fick vi sluta mycke tidigare. men fick ett häfte där vi skulle gjort 2 kapitel till nästa vecka eller nåt.. men funderar på o va duktig o göra hela häftet till nästa gång! vet inte hur många kap. de är, men ett par stycken. medans jag & danne satt och vänta på bussen hem så satt vi ute i solen. och damn va varmt och skönt! men de blev sådär extra varmt eftersom de är typ inglasat område eller va man ska säga x) aja skönt va de ;D sen drog vi till bussen, och danne hade fin utsikt! haha ;) och nu är jag hemma.. ska börja städa mitt rum, sen göra klart engelskahäftet, "käka", sen träffa yammibabe! (: får se vad vi hittar på, kommer alltid på nåt (; men nu ska jag sätta igång med städningen! skriver senare förmodligen! pusshej :)


ciao!

jag åker till flen, but back imorgon. ha en bra kväll och sweet dreams!
ciao!


(ansiktet va typ svart/grått av ljuset, så sudda över de ist ;))

flen ikväll

Hello everybody (: ! kom hem precis från flen. jag och pappa åkte dit för han skulle köpa nåt på mekonomen. så jag joinade. va inte planerat att jag skulle med, men jag var ju hos tandläkaren, och när jag passerar apoteket så kikar jag in och ser min far. så vi drog iväg! och det gick bra hos tandläkaren, i juni skulle tandställningen sättas igång, underskötningar osv för det. lite scary faktiskt. men men.. får ju se de posetivt, man får så himla fina tänder efter ;D ska snart käka, sen ska jag vila en stund tänkte jag. sen måste jag städa mitt rum, ser förjävligt ut! sedan drar jag iväg till mamma i flen, sover där. sovmorgon imorrn! naaajs! ;) får se om jag tar med mig datorn till mamma.. annars skriver jag väl som vanligt imorrn! :)


gammal bild, men den får mig verkligen o sakna sommaren, väcker minnen.

with all my love, mikaela

moto moto!

kvällen har väl sett ut såhär;
kom hem efter skolan, satt och hade så jävla tråkigt i väntan på att maten skulle va klar och att nathalie & sandra skulle va klara. sen kom dom två till mig, och vi satte direkt igång med mitt hår! gosh! medans färgen gjorde sitt i håret kolla vi lite på twilight eller va den hette (: sen va de ba o duscha ur färgen, föna håret, kolla resultatet, sen dra till gårn. och resultatet blev att utväxten försvann iaf, och färgen ser fräschare ut iaf. men fortfarande inte nöjd. får se hur de sur ut imorrn oså, silvershampoo till tusen nu ;p haha nee men ah.. aja, vi drog till gårn, mötte dom andra där. och ba chill som vanligt där. finns inte så mycke o göra här liksom. sen drog jag och nathalie home, kolla på andra avenyn. och nu skriver jag inlägg (; sen tvätta bort sminket, håret i en boll, lägga sig i sängen och läsa! skönt! upp klockan 06:00 imorrn. skönt, Not!


se, utväxten är goooone! (; men ser helt annorlunda ut irl. liksom min mobilkamera.. och kom på nu att jag kunde satt på blixt på mobilen. haha so smart (: men ni får nöja er med denna bild, lär ju komma fler (;

sweet dreams sötnosar :) <3

blekning på G!

idag har vart en jävligt slapp dag. christers andra lektion var lärarlös, så jävligt lång rast! typ 3½ timme eller nåt? 4 kanske? haha aja.. aylin,malin,jea,emma o denise va där också. Jag och malin gick hem till min mamma och hämta hennes spel och mitt shampoo oså. sen drog allihopa till ungmot. fett lång tid de tog. sen tillbaka till skolan o satt där i evigheter. sen hem.

och today ska jag bleka håret! hoppas det blir bra bara.. min utväxt ska bort! sandra och nathalie kommer till mig efter vi käkat oså.. hoho! sen drar vi till gårn och chillar där :) skriver sen ikväll, och kanske kommer med bild på hur resultatet blev! ;) puss på dig.


haha, malin & jag på bussen. och ursäkta bildkvalitén! bussen hoppa, jag med mina skakiga händer och mobil. ska leta fram min digitalkamera o börja fota med den ist! :)

130409

stääädat! städat mitt rum idag. och damn va duktig jag är! dagen började underbart, vakna upp i min säng brevid älskling :) bättre kan dagen inte börja. men tydligen enligt honom så hade jag taskigt morgonhumör. men min egna åsikt är ju att jag va på toppenhumör! haha. sen så börja jag direkt att städa mitt rum, baby gick hem, jag fortsatte städa, sen frukost. sen fortsatte jag väl städa, satt lite vid datorn då o då, duscha, fixa mig, dammsög mitt rum, satt vid datan, sen kom anita & viola. vi käkade, satt o sociala o ba chill. och eftersom baby skulle åka hem till tumba idag så träffade jag honom några minuter innan han skulle iväg. sen bar de hem igen. sen ut igen för o träffa älsklingsnathalie, vi drog till konsum, och jag skulle köpa blekningsmedel, men jag bangade. sen drog vi till sh och satt där och pratade. love you girl. och nu är jag hemma, ska sätta igång med pluggandet. eftersom skolan börjar igen direkt med ett prov! härligt...


(y)


den här månaden har jag bestämt mig för att sköta närvaron i skolan ordentligt, satsa och tagga till tusen!

Landet!


åkte ut till landet idag med familjen. Vi åkte först för att hämta min bror i flen, sen åkte vi till nyköping, handlade "mat" där, handla lite grejer till småsyskonens cyklar? sen åkte vi till landet. och det var hur längesen som helst jag va där ute! typ 1 år sen. mycke nytt som dom byggt, som två nya hus o så. fast de va nere hos micke. och tydligen har dom fixat en festvåning hos oss, så i sommar ;)  sen skulle vi bygga ett gym, eller inte jag då, men ni fattar? :) naaaajs! längtar verkligen till sommaren! så skönt. aja, gjorde väl inge speciellt på landet.. hoppa studsmatta, promenerade/snackade med bror, satt ute o chilla bara :) skriver senare! för nu ska jag fixa mig oså, sen kommer förmodligen älsklingen! puss på er!


promenad/snack med bror <3

haha, och även min hund och pappa hoppa studsmatta!

haha, igår när vi kolla på film. Zeno och lillebror sebastian :)

snart frisk!

åkte ju till stockholm imorse. fast jag egentligen inte orkade, eller hade lust. kände mig som en zombie. ingen mat på jätta länge, o levt på vatten. då är man inte så jävla pigg. men vågade inte va hemma själv. om de skulle inträffa en olycka, tex att jag svimma. hur ska min doggie kunna hjälpa mig då? (: haha. men men.. följde med, vi tvättade bilen, familjen käka på donken, jag försökte trycka i mig en liten cola, sen skulle vi shoppa! och då mådde man mycket bättre måste jag säga. fick tex hem mina jeans som jag tänkt köpa i evigheter! sen köpte nathalie dom före mig, din snygging! aja, nu har jag fått dom iaf. känner mig bättre nu. febern är borta. men fortfarande ont i halsen. men mycket piggare iaf! så om shoppa gör mig frisk, so pappa lets go and shoppa!? (; ska försöka trycka i mig mat snart också, sen ska jag smsa min underbara pojkvän o fråga om han vill joina mig med o kolla film. ha en trevlig kväll everybody! :)


stockholm


glad påsk everybody! eller hur man nu säger.. jag skulle ju få äta mitt påskägg med massor med godis osv. men eftersom svullnaden i halsen blivit värre så går det inte. har fortfarande inte ätit mat sen i onsdags. eller jag fick i mig lite makaroner igår. så de va skönt. skönt o äta faktiskt x) men gör så jävla ont. och min aptit är heeelt borta. är inte ens hungrig längre. haha. och febern försvann inatt! skönt de. men snart ska vi åka till sthlm så jag kan få medecin oså. jag känner mig helt fucking dead.aja, hoppas jag får en bra medecin som hjälper fort som fan! för jag saknar faktiskt o äta frukost (A). haha! aja, he en härlig påsk (:

pusshej!

sjuk, and i hate it.


ursäkta uppdateringen! men i onsdag så kom ju aylin,nathalie & sandra. kollade på madagaskar 2 som pappa hade köpt hem, käka godis och massor med damp. sen kom Nillebabe, tjejorna drog hem. jag och nille gjorde väl inget särskilt. låg och prata om massa djupa saker. mysigt! sen drog han hem. sen igår (torsdags) så fick jag feber och halsfluss (tror vi att de är). känns som tennisbollar i halsen. kan inte svälja, dricka eller äta. så vart utan mat sen typ onsdagskväll. känner mig helt borta, yr och fryser. usch, ingen härlig känsla! men försöker dricka sån där c-vitamin. brustablett som man sätter i vattnet. men de går knappt ner. men febern håller nog på o sjuka tror jag. va värre med febern igår iaf. aja, blir de inte bättre imorgon ringer pappa läkaren kurt ! ;o

åkte ju till tumba i fredags, kom hem i onsdags. och om ni vill veta vad de va vi gjorde så va det inget särskilt. vi passa nilles lillebror, gick till parken, va så j*vla fint väder! vi kolla på filmer, gick till ica och filmkedjan typ hundraelva gånger, badade, spela dot, nille spelade boll med sina polare, jag gick ner dit och kolla lite, vi sprang runt fotbollsplan och ba chilla. va tänkt att vi skulle gå på bio också. men de blev inte av. sen åkte vi alla fyra hem på onsdagen (stefan, nathalie,nille och jag). kontrollanten kom och kolla på våra biljetter. och tydligen gällde dom inte eftersom jag va 16, så då fick jag inte åka på en vuxenbiljett tillsammans med nille & nathalie. så börja hon snacka om att vi skulle få prata med polisen på stationen i flen. eftersom dom tydligen va där enligt henne. men de va dom inte, så vi rusa iväg till Sultan (pizzerian) och blev hämtade där. sen bar de iväg till malmköping! aja, nu tänkte jag lägga mig i sängen och glo på nån film och försöka sova. with all my love, mikaela.


baby <3

5 dagar sen, typ?


ursäkta att jag inte bloggat nåt. men har ju vart i tumba hos min pojkvän. åkte dit i fredags och åkte hem idag. skriver senare om vad vi gjort osv. för nu kommer nämligen mina babes aylin,sandra & nathalie hit! och vi ska glo på madagaskar 2 som pappa har köpt hem! damn nice! inte träffat aylin&sandra på länge! <3 (nathalie följde ju med i fredags ;)) aja, skriver senare! pusshej!


ey ey haaaallååå!

glöm de jag sa om tandläkaren i förra inlägget! den niiiiiiooonde ska jag dit! 9/4-09! det var därför jag va tvungen att åka från tumba på onsdagen! haha, trodde fan de va den 9:e idag. hahaha jag ligger typ 1 vecka före x) asså förstår inte vad de är med mig längre. hahaha. men tack baby för att du väckte mig lite (A)

tandläkaren.


klockan 15:00 idag ska jag till tandläkaren. hatar och gå dit. vet inte riktigt varför, men dom är väl läskiga? (: haha! tror de är sista underskötningen idag, sen ska jag bli skickad till k-holm och få tandställning. gud, skakar bara jag tänker på de! haha! aja, men man får ju se de posetivt, de blir riktigt fina tänder efter! (: efter jag vart där ska jag kila iväg till bussen, åka till flen, hälsa på mamma innan jag åker till tumba. inte sett eller pratat med mamma på flera dagar! sen 18:36 går tåget. så kommmer inte kunna blogga på flera dagar! eftersom min baby skulle bli grinig om jag tog me min dator. försåt faktiskt de. vi ses sällan. så blir uppehåll några dagar, typ till onsdag eller torsdag.

haha och måste ba skriva vad jag drömde inatt! jag och min familj skulle på kryssning. men jag glömde tydligen mitt pass och min familj hemma. så jag kom till terminalen och kom på att jag glömt dom. så åkte tillbaka, sen hämta jag alla o passet. sen drog vi. men mamma och pappa ville inte betala. så vi smet under båten eller nåt skumt. jag och min bror rikard va o gick på båten och vi hade skit mycke cigg. sen undrade rikard varför jag hade så tjocka ben, och då visade jag. då hade jag lagt massa cigg där. sen så spelade vi guitar hero i nåt spelrum. sen kom en kille fram till mig, oså frågade han om dom fick spela om 3 timmar, då svarade jag "ey fuck you". då nöp han mig. haha. sen så blev han skit arg på mig. så stod vi o slogs. sen kom nille och rikard och slog ner han. sen sprang vi iväg. mamma förståd ingeting, hon satt i soffan o kolla på när de blev fight, matilda va liten då och blev ammad av mamma. haha. sen så helt plötsligt så hade nille köpt ett hus till oss. men jag tyckte de va fult med så mycke gräs på marken. så nille drog ut o klippte gräset. sen kom en kille o börja jiddra med nille om de va ogräs eller inte. sen kom jag, nille bar upp mig, och vi sprang iväg. sen skulle vi bjuda nån tjej på fest. och då va sandra & nathalie där. och dom sa att den tjejen vi skulle bjuda kommer inte vilja följa med. men vi fråga. och tjejen satt o grät o ville inte. så vi fortsatte gå vidare. de spöregnade. aylin kom sen från skogen uppifrån o skrek att hennes nya vita skor blivit leriga. men sen fortsatte vi ba gå o gå o gå.

sjuk dröm, om ni läste? haha!
men men ha de underbart! pusspåer :)

sandra and mikuu




peace sandra <333

Akon - come back to me


school


har engelska nu. skit tråkigt. ska skriva om hela skiten om handelsprogrammet som jag skrev förut. kul! or not. aja. ska väl göra de nu. sen ska jag åka med 16:04 bussen hem. ska sova, städa, duscha, datorn sen sova lite till. ville till lager 157 idag. köpa lite praktiska grejer. men eftersom jag inte fick studiebidraget från csn så blir inge sånt. skriver senare om dagen/kvällen, måste plugga nu. ciao!

sämsta humöret. ohyes.


åååh, hatar dom där j*vla csn. så nu fick man inge studiebidrag igen. jag som trodde jag skött mig? kommer aldrig komma ifrån de där. jag är stääämplad. därför, skulle de va jävligt skönt med en ny start. så ge mig en tack! snart kommer jag fan gå i tusen bitar



älskling, kom och rädda mig! <3

some pics

eftersom jag fick va ledig idag, så har jag haft zeno hemma idag. annars brukar han följa med pappa/fredrik  till jobbet. har vart naajs :) sovit, vart ute o gått, vart ute o sprungit, lekt me hans tygleksak. haha. mysigt!


zeno som håller lite koll från balkongen, samt solade där 24/7.


zeno. promenad. jätte promenad tom. ;)


zeno. promenad. (:


zeno. och vi gick ner till malmabacken. sen nån stig i skogen som fanns där ;O


och såg skit många fjärilar! citronfjärilar, eller heter dom så? bildbevis på att våren/sommaren e påväg!


sen efter typ 1 timmas promenad så va de guitar hero som gällde! haha nörd jag är.

men nu ska jag sätta igång andra avenyn, sen måste jag plugga! :)
pusshej!

vilken glass är du?


gjorde nyss nåt glasstest, och så här blev det:


"oavsett vilken sida jag visar, är det alltid lika lätt att genomskåda mig"

haha aha, ere så?  haha.

RSS 2.0