hooome















Nu är jag hemma. Jag och Zeno tog ju som sagt 13-bussen till Nyköping. Tyckte synd om Zeno eftersom de va sjukt varmt på bussen och de va 1 timmes bussresa. Men när vi väl kom fram så möttes vi av Mamma & Pappa som redan va där.

Vi gick runt på stan. Jag ville shoppa loss. Men det jag lyckades köpa var 3 par örhängen och en tröja? Lite missnöjd blev jag. Men tröjan var söt. Rosa med massa knappar. Ni får nog se bild på den sen! ;D

Sen åkte vi hooome. Och nu ska jag snart kila ner till Danne. Min efterlängtade Sanna är tydligen där. Och henne har jag inte sett sen skolavslutningen! Så ska springa snart. Skriver nog inte mer ikväll om jag inte skriver nångång sent ikväll :) kanske , vi får se . Men puss iaf :*

nyköping

Nu drar jag och vovven till Nyköping. Skriver sen när jag kommer hem, ska springa till bussen snart! Puss and have a nice day :*


jag är vaken klockan 10!

Godmorgon!

Och kolla klockan, jag är vaken nu! Jag har tom hunnit gå upp till banken och tagit ut pengar, gått ut med hunden och degat. Wow! Otroligt. Men det som fick mig o vakna var att jag ska ju till Nyköping. Bussen går klockan 13. Så hade tänkt shooooppa lite! hohoho! Men bara småsaker, jag ska spara mig till stockholm ;D Kanske.. Haha!

Får se vad jag kommer hem med idag. Men känns lite roligare och shoppa i Stockholm. Liksom Nyköping..? 5 affärer kanske. Haha! Aja. Får se om jag hittar nåt :)

Sen när jag kommer hem ska jag smsa Olliver och dom. För sen blir de chillkväll med lite folk. Myys. :) Nu ska jag fixa mig oså. Skriver säkert innan jag åker! Puuuuss

Linda!

Ursäkta för den jätte jätte dåliga uppdateringen sötnosar.

Men Linda kom till malmköping today. Vi kilade till tempo och hyrde två filmer, köpte lite gott oså. Sen gick vi hem och lagade mat :) Satt och käkade o kollade på film. Tokmys!  :)

Sen har vi vart ute med Zeno och suttit i mitt rum och pratade massor :) Dessutom fick jag ett presentkort av henne på 200:- ! I looove you :D <3

Nu ska jag kila ut en snabbis och möta Olliver i think. Pusshej :)

Morning sunshines

Kollade nyss Yamis blogg. Och hon skrev "Godmorgon" redan vid 11! Kvinnan är galen. Förstår inte hur hon kan vakna så tidigt. Jag skulle lätt, utan problem kunna sova fram till 18-tiden. Men då har man ju liksom sovit bort hela dagen. Kanske inte så kul? Även om jag sover bort halva dagen men.. Men men, som jag sagt tidigare: Jag ska skärpa till mig ;D

Nu hade jag tänkt dega här i min säng ett tag. Sen går jag upp och gör frukost om jag hittar något som lockar. Och jag glömde hunden imorse.. HAHA! Han brukar få gå ut jätte jätte tidigt på morgonen. Men sen kom pappa hem imorse, eller aa, vet inte hur tidigt de va. Kanske vid 12 ? Och då fick Zeno springa ut. Stackarn :)

Iaf.. Linda kommer hit sen 17:20, då ska jag gå och möta henne vid bussen. Sen kilar vi hem till mig och lagar middag, hyr film, och myser galet bara :D Äntligen, efter hundra års planering så lyckas vi!

Aja, jag skriver sen babes! <3


my dream car









alltså är helt lost i den här bilen. Hummer H2, min favorit bil. Rosa, finaste färgen. Kan de bli bättre? Lovar, den dagen jag får tillräckligt med pengar till en sån bil, ojoj. Då är älsklingen min! Sååå jävla .. aah.. Kär. Jag är kär i bilen. <3

Yami&Mika


Träffade Yami en snabbis ikväll, och jag älskar dig <3

Och vi är skickliga på att ta igen allt på bara några minuter som hon skrev i sin blogg. :)

everybody has a private world

Heeelloo!

ursäkta den dåliga uppdateringen. Men det har vart mys ikväll. Aylin och Malin va här. Vi var ute och gick med Zeno några gånger. Gick till affären och handla lite gott till kvällen. Sen drog vi igång världens knasigaste film. Sen har vi disskuterat massor om Tupac. Hmm.. Vi kom fram till en hel del!

Nu sitter jag hemma, in my rooom. Är helt uppjagad och rädd efter filmen. Menar.. Tänk om någon knackar på min balkong och så står någon läskig typ där? Jaapp, jag sitter och skrämmer upp mig själv till tusen nu.

Haha!

systrar



jag och malin ska iväg och busa. Puss

maliiin

Nu kom Malin hit, nu ska vi kila ut. Seeeen ska vi träffa Aylin. Får se vad vi hittar på. Puss! :D

im hoome

Hej babes! :D

Nu är jag hemma från landet. Och där ute gjorde jag väl inget speciellt. Jag och Rikard var ute och gick, satt i köket och socialade, låg och läste och sov. Tagit de lugnt bara.

Igår så åkte Jag, Pappa och Mamma till Nyköping. Yami, Chino och co. kom till coop, så träffade Yami en jätte snabbis medans pappa och mamma satt i bilen och väntade. Va ju tvungen och berätta senaste nytt för henne ;) haha! Men sen åkte vi iaf ut till landet.

och idaaag.. Det enda jag vet just nu är att jag ska träffa Aylin och Malin, sen får vi se vad vi hittar på :) Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig oså. Seen kilar jag ut. Så skriver sen. Puuuss :)<3

delete

Något som jag sitter och är sjukt irriterad på just nu är när jag läser ett sms. Ett sms som jag fick från en person. Där han kallar mig lögnare. Och sånt irriterar mig verkligen. Sånt gör mig riktigt arg. Om han hade lyssnat och förstått så hade han aldrig kallat mig de. Då hade hela den här galna missuppfattningen inte hänt. Vissa vet vad jag snackar om. Andra inte.

Men nu är jag trött på det här. Vi hade våran tid tillsammans. Men nu inser jag att du kände inte ens mig. Du hade inte en aning om vem jag egentligen var. Du kanske kunde läsa mitt kroppsspråk, du kanske visste min favoritfärg och ögonfärg. Men min personlighet tog du helt fel på. Iskall, hjärtlös, bitch, lögnare och att jag bara tänkte på mig själv. Det var din uppfattning av mig. Men där tog du som sagt helt fel.

Det jag hört från andra är motsattsen. Du har sagt alla söta saker till mig som att jag är en person som alltid tar folk före mig, tar andras problem framför mina jämt. Men alla hårda ord övervinner. Iskall tyckte du att jag var för att jag sällan sa att jag älskade dig, iskall var jag för att jag vände bort huvudet när du sa att du älskade mig. Men det var raka motsattsen där till iskall. Jag vill inte att Jag älskar dig bara blir en mening som man säger. Och du om någon visste hur blyg jag kunde bli. Men du tog ju åt dig direkt, du gjorde det till de negativa. Och att jag vände bort huvudet var också för att jag kunde bli helt till mig. Vilken brud kan inte bli generad och blyg när en kille viskar i ens öra att han älskar henne? Men jaa, jag kunde kanske ha gjort bättre ifrån mig.

Efter allt de här är jag riktigt trött på de här nu. Det var du som sa att senaste gången vi var tillsammans var våran sista chans. Du sa det om och om igen. Men det tog slut iallafall. Båda har alltid vetat att vi inte har kunnat bara vara vänner. Men vi lyckades ta kontakt igen efter att vi gjort  slut. Vi åkte iväg och badade tusen gånger, gick långa promenader och kollade på film tillsammans. Men det visade sig att vi tänkte olika. Du var fortfarande fast i de förfluta medans jag hade lyckats dra mig ur de. Nu är det du som är fast som en missbrukare.

Efter ett tag sa du till mig att det var så. Så som jag insett nu. Att du var fast. Jag var ärlig och rak mot dig. Jag förklarade för dig att det inte funkar mellan dig och mig. Jag sa till dig att jag aldrig skulle såra dig som vän. Men som vanligt gjorde jag fel. Och allt handlade om dig, det var jag som va The bad guy. Jag fick skuldkänslor och varje kväll låg jag och blundade, stängde in mig själv, och hoppades att allt bara skulle börja om.

Du såg mig efter det hand i hand med en annan kille. Du såg mig skratta och le. Medans du såg dig själv i spegeln, du såg en kille som har fastnat. Och det gav mig självklart tunga skuldkänslor.

Men nu börjar jag tänka att jag kan inte tycka synd om dig hela tiden. Jag kan inte ge och ge hela tiden och du missuppfattar och gör det till de negativa som sagt. Ska jag fortsätta leva så tills du kunnat dra dig ut ur klistret? Varför ska det ens gå enligt dina spelregler? Jag kan inte fortsätta stänga in mig själv. Det ger mig panik. Jag måste kunna släppa dig. Jag har släppt dig och kunnat gå vidare med känslorna. Men jag måste kunna släppa själva dig, måste sluta känna skuld för allt.

Det var synd att det slutade såhär. Att du inte vill ha något med mig och göra. Men nu har du sagt det. Och nu går jag min egna väg. Nu kan du ligga hemma och låsa in dig själv. För jag måste få min egna frihet. Jag ska inte behöva anpassa mig. För det här är slutet nu. Jag raderar dig totalt. Jag tänker inte fortsätta be om ursäkt hela tiden. Nu skapar jag nya minnen, och det blir inte med dig. Vi har våra. Vi var det förflutna.




try to be me

Ska till landet ikväll. Sitter bara och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Vill bort härifrån, nu. Fuuck this. Blir nog inge mer bloggande idag/ikväll. Är så sjukt irriterad, arg och extremarg. Så kommer bara bli inlägg som jag ångrar då.

Men aja.. Kanske skriver en liten text sen. Brukar va skönt o skriva av sig. Men men.. Kyss.

godmorgon (:


Eller aah, har vart vaken en stund nu. Satt nyss och kollade på massor med skor som jag vill köpa. Blir galen! Måste iväg och shoppa innan jag får frispel.

Nu ska jag plocka undan lite från rummet, sen ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig. För sen åker jag kanske ut till landet. Huuuuh.. Sen vet jag inte hur länge jag stannar kvar. Men på Torsdag iaf så ska ju jag och Linda va här och käka oså! :)

Inget viktigt o intressant att skriva.. Laaater (:

Yami lets go tooo Sthlm!



ena paret ska vara rosa, dom ser vita ut på bilden. Men dom är rosa. Så jävla snygga.

Gröna Lund

Imorgon, eller aah, nu blir det idaaag så ska jag och min älskade bror Rikard till Gröna Lund. Ska bli myyyys (:



nås såklart på luren ;D

<3



"De flesta har läkt nu men ärren de är kvar.
Och min syster har haft de tio gånger värre än jag.
Men allt den jäveln har gjort får han tillbaks. "

bror rikard.


pics


Sandra, Bella, Jea, Nathalie och Aylin <3


haha , aylin blev lite småkåt på min gröna långa kudde


jag älskar dig


impusiva va vi ikväll. Men sånt gillar vi!


seeexiiiga


haha och jag skulle gå till toa, men råkade sparka på ett glas med vatten i. Och resultatet på de ser ni på bilden. Och pappa lugn, de syns inte nu. haha!


jag lagade mat. Mästekocken själv liksom.. :)

förlåååt

Förlåt för den sämsta uppdateringen.

Men har vart fullt upp hela dagen/kvällen. Lagade mat. Var med Jea, Bella, Narthalie, Sandra och Aylin. Vi har suttit ute, vart hemma hos mig oså. En myyyskväll helt enkelt. Sen kilade jag och Aylin hem till mig. We went crazy och pratade och fick lite gott skratt. Och vår idé som vi fick ikväll, såna ideér (?) ska vi få hela tiden. Haha!

Lägger upp bilder snart från idag :)

Och till "Anonym".. Nej jag kommer inte få gå om. Jag kommer få hoppa in i deras klass bara. Ska gå Handel Lärling. Och jag blir den första Handel Lärlings eleven då. eftersom den linjen är ny. De känns lite tufft. Men de är ju inget som är säkert än om jag kommer byta. Vi får helt enkelt se i höst :)

städning, klart!

Nu har jag städat. Städat i ca. 3 timmar nu. Plockat undan, dammsugit, skurit bord osv osv osv. Skulle pappa se lägenheten nu skulle han bli sååååå glad :) Haha ska försöka hålla det så här rent tills han kommer hem!

Nu hade jag tänkt kila upp till banken och kolla om jag har fått in min lön. Eller aah, om jag kan ta ut. Hoho! Sen får jag se vad jag hittar på för nåt.


Satt och kolla på mina & Sandras cambildern, och är vi inte charmiga? haha!

devote.se

och måste bara berätta att jag skulle testa och skaffa Devote.se ist för Blogg.se. Verkade som att de var lättare och fixa designen och allt sånt där. Men jag fattade ingeting alls.

Jag satt och letade efter vart man loggade in i hundraelva år. Sen var allt bara en enda röra på den sidan. Förstod ingeting. Så gav upp och kryssade den sidan. Håller mig till Blogg.se nu. haha!

Now you know (:


today

Helloo!

Nu har jag duschat och klätt på mig osv. Nu hade jag tänkt börja planera lite inför dagen. Ska va duktig idag, riktigt duktig ;D

-Först ska jag fixa håret klart
-Kila upp till Banken och kolla
-Kolla om jag behöver handla något, såfall går jag och gör de
-Städa överallt. Precis överallt.
-Fixa iordning mat, om jag kommer ha ork till de
-Lägga mig framför tv och dra igång en film, fundera också på o dra över någon hit.
-Sen baaara ta det lugnt.

Funderar på att göra grönsaker med dipp ikväll också. Men nu ska jag försöka följa min lilla planlist. Skriver när jag har tid och ork (: Igår skrev jag ju hela 9 inlägg på bara en dag. Det är skickligt, right Milla? (;

Aja, skriver sen babes.


och fick en fråga från "Anonym" om vilken linje jag går i. Och jag går Handelslinjen. Men i Höst så kanske jag kommer gå lärling. Vilket inte är säkert än. Vi får se! :) Men handelslinjen är iaf skit bra tycker jag. Var lite trött på den förut. Men nu så trivs jag faktiskt riktigt bra med den linjen :)

Och på bilden
: Linn,Linda, Sirkka och Jerry i början när skolan började.

wrong side

Godmooorgon

vet inte riktigt än om jag har vaknat på rätt sida. Känner mig helt död och irriterad. Mest irriterad på min navelpiercing. Blir jäääätte jätte sur när jag tänker på det. Sen när jag tänker på att jag ska städa massor idag gör mig också lite småsur. Sen finns de ju fler saker. Men inget jag skriver häääär (:

Men något som gör mig liiiite happy är att min lön kom idag. Lite rikare! Men shoppingen blir inte förens imorgon tror jag? Och sen ska jag ge massa pengar till pappa också, så han får lägga undan de så inte jag shoppar upp allt. För de kommer jag göra annars. Och tänkte spara en del till Turkiet. 33 dagar kvar föresten.

Imorgon blir det kanske Stockholm med Pappa och Rikard. Vi ska in till stan och sen till Grönan. :)

Men nu ska jag fixa iordning här hemma. Men skriver sen som vanligt. Love.

fuuuuuuuuuuuuuuuck

Tror jag måste ta ut min navelpiercing. Den börjar bli som det blev med ögonbrynet. Den börjar stötas ut. Fuuuck fuck fuuuck. Blir så irriterad. Sen om några månader händer säkert samma sak med tungan. Ååh så irriterande.

Aja, nu funderar jag på att sova. puss & godnatt. <3


movietime!

Nu ska jag dra igång Temptation Island, och sen En prinsessas dagbok. Tidsfördriv, oohyes. Inte direkt mina favoriter. Haha! Sen får vi se hur mycke klockan blir. Så maby, om ni har tur, så skriver jag om några timmar igen (;

love.

jag blir sadface

Sitter och kollar igenom bilder igen. Och hittade bilder som är tagna för kanske 2 månader sen? Och jag saknar mitt håååår. Men nu ska jag spara så de blir lika långt som förut, alltså ner till svanken. Och sen nästa gång jag klipper mig ska jag gå till hon blondie experten :|


jag är kär






34 dagar kvar

Nu är det bara 34 dagar kvar tills vi åker till Turkiet. Fyfan va skönt det ska bli. Längtar som fan. Men sen om 33 dagar tror jag det är.. Aja då iaf så börjar skolan. 33 dagar! Fyfan.

Sitter och kollar igenom bilder från Studenten och skolavslutningen. Och damn va tiden går fort.
Studenten
Skolavslutningen
Sommarjobbat
Fest i Flen
Malmamarken
Sthlm
Sollentuna

osv.

Nu är det Nyköpingsgrejen, The voice och Turkiet
som jag går och väntar på. Sen är skolan igång. Då j'vlar , då ska jag ordna till aaaallt och höja mig som tusan :) Men jag tycker att jag och Yami borde sattsa på Sollentuna snart igen. Stanna längre. Åka in till stan, shoppa, bio och bara ta det lugnt.

Men nu ska jag faktiskt leta reda efter en film som jag vill se. Sen dra igång den och mysa för mig själv. Skriver laater <3

ibland är min mamma söt



när jag kom hem till pappa och gick in i mitt rum så såg jag att mamma hade lämnat en lapp till mig och lagt på skrivbordet. Hoho jag älskar lappar :D

myskväll

Nu har jag bestämt mig för att jag ska hoppa in i duschen, sen sätta upp håret sen gå runt med mjukiskläder och dra igång en film. Ska ligga och fetta mig framför tvn tror jag.  Förmodligen blir det så. Hoho!

Och imorgon får jag min lön! hoooohooo! 


jag ska ha möööös .

dom tre bilderna


Ex-karusellen. Sååååå läskig.


haha Eriiik i karusellen (:


Jag och Sman. Hahha och jaa, jag ser lite drogad ut på bilden. Men jag hade ju trots allt bara fått 1 timmes sömn? (A)

Malmamarken, Söndag.

Godmorgon! (:

Kolla klockan! Klockan är inte ens 13:30 och jag är vaken. Och faktiskt vaknade jag runt 11 idag. Deet är duktigt. :)

Igår.. Efter att jag hade käkat middag med Pappa, Mamma, Gusen och hela paketet så kilade jag ut och träffade my big love Yasemin. Satte oss ute och pratade en liten stund. Sen gick vi hem till mig en snabbis för jag skulle hämta nycklar oså. Sen gick jag ner till Danne där alla pojkarna var. Alla som var där i Fredags va där, eller nu skojade jag. Det var typ hälften av dom som var där. Iaf... Sen kom Malin ner. Och då fick jag äntligen lite kvinnligt sällskap. Fast sen var det ju några killar som var lite kvinnliga av sig och lånade min mascara, nämner inga namn ;) haha!

Vi satt där nere ett tag och tog de lungt. Musik, snack och baaara socialade. Sen gick vi upp till Marknaden. Och jag åkte en karusell! Jag sa att jag verkligen inte skulle åka någon karusell, men jag åkte en! Och fyfan va jag dog av garv. I början kan jag såklart erkänna att de va liiite läskigt, men sen.. Haha fan va kul de va. Och Aylinbabe fyllde år igår! Graattis!  Linda fyllde år i Fredags, så grattis till dig också baby! Och Malin fyllde år i torsdags, grattis syster! <3 Oskar också! :D

Men eftersom Aylin fyllde år igår så skulle hon och jag åka Ex-karusellen. Den äckligaste av dom alla. Den som jag hatar mest. Meeen jag skulle åka den för Aylins skull. Så jag skulle göra det. Men jag och Aylin stötte på varandra typ 2 gånger igårkväll. :< Och sen när jag såg henne vid karusellen så skulle jag också åka, meeen det fanns lite hinder där. Så jag var tvungen att gå. :< :< Meen jag ska ta igen de på nåt sätt, ska göra nåt mer jag hatar för hennes skull. Men måste bara komma på vad.. Aylin, har du förslag? (; Haha!

Sen gick jag, Erik och Sman hem till Oskar och satt på hans jätte jätte balkong och socialade med lite folk. Sen gick jag och Sman hem till Danne och la oss, medans alla andra var nere och badade och vad dom nu hittade pååå. Somnade till Ice Age också.

Sen imorse vaknade jag av att Sman, Erik o co skulle åka hem. Så dom började städa. Sen när dom hade åkt klädde jag på mig mjukisar och kilade hem. And now im here. Nu blir det uppdateringar ofta. Kommer snart bilder. hela 3 stycken, hahaha! Jag sög på att ta kort den här helgen. Men några blev det ju iaf? (A)

några bilder från igår


Emma & Tobbe


Erik/Lars? HahA! Och Malin iaf :)


My Spiderman and me (:
Och bilden är svartvit för vi hade jääätte röda ögon :<


Lecke, Malin och Emma :)


Haha bilden är sööt :)


Haha lite av Fia och hennes boyfriend (:


Malin och Denise :)


Danne, Jeppe, Olliver och Erik F (spiderman) (:
de va typ tusen Erik där. Haha!

Malmamarken, Lördg.

Godmorgon solstrålar!

Kom hem för ett tag sen. Bakis såklart. Drack knappt nåt igår, och endå blir jag bakis. Räcker med 1 cider så är jag bakis. Haha nee de var överdrivet :)

Igår var riktigt kul :) Orkar inte skriva upp allt right now. Men de va kul. Mysigt :)

Nu ska jag fixa iordning mig, sen ska jag nog kila uuuut. Sooo puss

Malmamarken, Fredag.

Nu har jag vart uppe på marknaden och kollat lite med pappa. Sen kilade jag iväg och mötte Sandra, Nathalie och Jea. Dom skulle kila hema till Jea så Sandra fick fixa sitt hår, och jag kilade hem för att gå ut med Zeno.

Nu sitter jag och funderar på att kila iväg till Yami sen till Jea. Så hörs kaaaaaanske senare igen :D haha


och jag hatar och har färg på camen. För mitt hår ser ut som de är helt orange.. Åh dåliga färger blir det.


svartvitt är finast på min cam. Och sen är jag väldigt taggad inför ikväll som ni kanske ser på bilden? haha aja, ciao

ytterligare en update :o


Nuu är jag halvt fixad! Bara fixa håret ordentligt, klä på mig. För jag ska ha min "klänning" ikväll. Så blir leggins och nåt under dagen. Sen ska jag smsa folk och kolla vad som händer. Så kilar nog upp till marknaden sen. Så kanske skriver senare idag. Får se :D

update



haha this is me right now. Inte alls glamorös. Ofixade naglar, inge smink, inga smycken ellet nånting. Helt ofixad, kom nyss ur duschen. Hade tänkt fixa mig nu. Så skriver seeen! (:

malmamarken tror jag?

Gooodmorgon! Ser ni hur tidigt jag vaknade idag? Otroligt!

Ställde klockan på 12:15, och exakt när den ringer kommer Rikard in och är social och gullig mot mig. Så jag tvingade mig upp ur sängen. Och jag var helt död. Känner mig fortfarande som en zombie. Gör stavfel hela tiden nu för jag är så trött.

Nu har jag precis ätit lite frukost. Eller aah, vet inte om pappa skulle kalla det för frukost? Men har skit svårt för att vara sugen på mat/frukost såhär på dagen. Så ganska svårt och bestämma vad man ska äta och hur mycket. Det blir alltid över. Men slut pratat om deeeeet.

Idag är det Fredag. Alltså Malmamarken för er som hade missat det. Ska fixa iordning mig såfort som möjligt så jag blir klar fort. För sen idag och ikväll blir det att sociala med friends och bara ha kul. Koppla bort allt för en helg bara. Eftersom allt slutar på söndag. Och de här är enda helgen Malmköping uppskattas. Så ganska mycke folk här. Och de gillar vi!

Min faster kommer hit idag också. Fast hon kanske åker ut till landet direkt? Sen kommer Gusen, Sanna och Fredrik o tjofaderittan. haha faderittan.. Aja. Det kommer folk hit iaf.

Men nu ska jag hoppa in i duschen! Skriver nog innan jag kilar iväg ut. Puss

igelkott

vi såg en igelkott idag. En unge dessutom.


stay.

Hellooo

Kom precis hem. Var ute en snabbis och träffade Chino &  Yami. Sen kilade jag iväg och träffade min bror och hans flickvän, alltså Rikard och Frida. De regnade massor, så jag sprang hem sen. Jag kanske inte skulle bett rikard dödat den där spindeln? :O Nu sitter jag och funderar på att dra igång Scarface igen. Sist satt jag och grät till den tusen gånger. Nu kanske jag kan hålla mig?

Haha men men.. Kaaaaaaanske kilar ut. Jag är rätt duktig på att ändra mina planer fort. Får se vad kvällen bjuder på. Ska iaf lägga mig tiiidigt idag. För imorgon är det Fredag. Malmamarken. Då behöver jag mycke mycke tiid till och fixa allt.

Men men... Kyss babes :*


repeat repeat ...


..

och är inte ensam hemma i veckan.

hahahah jag döööör

Hej!

Hahah asså jag sitter och garvar som en tok för mig själv. Jag och Rikard stod nyss och lagade mat, använde såklart kranen en hel del. Sen när vi är klara med matlagningen, och pastan står och kokar för fullt så ringer de på dörren. Det var fastighetsägaren. Han berättade att vi inte får spola på toaletten eller använda kranen eller duschen osv. För det allt kommer ner till grannen.

Så jag och Rikard började tänka på hur vi skulle hälla av pastan utan att de skulle komma ner i avloppet. Men smart som han är så täckte han för hålet i vasken. Så vi hällde av det. Uuutan att de kom ner. Och vissa vet vem våran granne är under oss som får allt vatten. Haha så dom fick vårt fräscha vatten hela tiden :)

Ingen som förstår vad jag pratar om säkert. Men det var sjukt kul iaf. Hahah nu ska jag ätaa. Kyss

start

Goooodmorgon!

Haha det blev inte att jag skulle "vakna när jag vaknade". Haha! Det blev att jag vaknade till vid 12, kollade smsen som jag hade fått, slängde iväg luren sen fortsatte jag att sova. Haha! Jag orkade verkligen inte bry mig om nåt eller gå upp.

Men men.. Ikväll ska jag faktiskt lägga mig tidigt! Sen gå upp hyffsat imorgon. För imorgon är det Freeeedag. Och då är det Malmamarken. Enda helgen som Malmköping är uppskattad av så mycke folk. Haha! Men det ska nog bli köööl.

Idag hade jag tänkt städa massor. Redan fixat köket till Pappa. Dammsuga o maaassor ska jag göra. Sen kommer Emma in till Malmköping sa hon nu, och då kanske jag träffar henne och Nathalie när jag är klar :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen fixa och dona (: ciaao!

im at war

Heellooo!

Jag är fortfarande vaken. Not good. Får inte fortsätta att jag sitter uppe såhär sent sen sover bort halva dagen. ääändrig på det! Så snart ska jag lägga mig ner och sova. Sen imorgon vakna så fort jag vaknar! Hahaha de där lät lite fel.. Vakna när jag vaknar?

Men alltså jag kan vakna till lite typ vid 11, sen somnar jag om direkt. Och imorgon får de inte hända :D Så skriver direkt imorgon när jag vaknat så får vi se när jag vaknade. Haha spännande!

Men men.. God natt söötnosar (: <33


haha den dagen den kvällen. Så jävla lyckad!


please come back home

Hellooo,

now im home. Var ute nyss och mötte Chino och Yami. Jag skulle gå ut och gå med Zeno, men det slapp jag. Jag och Yami satt och snackade på en bänk medans Chino gick med Zeno. Haha det var skönt :)

Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå och hämta lite ice cream? Hm.. Får se hur det blir med de! Ikväll blir det nog filmtittning och mys för mig själv. Va deprimerande det låter? För mig själv.. Haha! Aja.. Det blir nog bra!

Nu sitter Olliver och gör mig deprimerad. Jag ska sitta inne på Malmamarken. Så blir de. Tack olliver... </3

sååå typiskt mig och Linda

Jag och Linda sitter och disskuterar om helgen. Malin fyller år imorgon, Linda fyller 18 på Fredag och Aylin fyller år på lördagen. Va era morsor tvungna att pluppa ur er en efter en? Åååh. Plus att det är Malmamarken i helgen.

Jag och Linda har pratat hur länge som helst om våran grillkväll hemma hos henne. Men alltid något som kommer emellan. Antingen jobbar hon, eller så är det jag som alltid är så korkad och utsätter mig själv för saker som gör så att jag inte kan åka hem till henne.

Jag vill åka dit nån j'vla gång. Aldrig vart där, vill dit och koppla av bara! Men jag och Linda måste börja säga till varandra exakt tid och datum. Eftersom jag är ganska korkad ibland? Nu trodde jag liksom att de va nästa lördag. Haha hm..

Men jag tycker att vi är söta och ska ordna ett eget kalas till varandra! Hon och jag, plus grillen och äta gott. Eller hur Linda? :D

2 dagar..

..kvar till Fredag. Och då är det Malmamarken. Hoppas på en lyckad helg iaf!

Nu sitter jag och är barnvakt till Sebastian. Vi sitter och kollar på Madagaskar 2. Och jag älskar MotoMoto, hahah kan hans lilla sång utantill. Pappa och Rikard är och gymmar. Så är själv med sebbe, thats why.

Ikväll vet jag inte vad som händer. När Pappa kommer hem kanske jag kilar ut till Nathalie och resten av flickorna. Sen kommer Yami till Malmköping ikväll. Så måste träffa henne också!

Nu ska jag tillbaka och glo på Madagaskar med Sebbe. puuuussss

min skatt (8)

Har hittat en ny favoritlåt. Gammal men sjukt söt.

Aja, nu sitter jag här framför skärmen igen. Kollat igenom nya h&m-katalogen. Hittar alltid bara snygga underkläder där. Mamma ringde mig nyss också, och nästa Fredag åker hon och jag till Nyköping. Ansiktsbehandling och shopping hoooppas jag. Fast inte direkt så mycke affärer i Nköping? hm..

Var ute en snabbis igen med Jea, Nathalie, Aylin, Bella och Sandra :) Satt ute och samtalade bara. Sen kilade jag iväg och mötte pappa. Och han berättade att jag är hooome aloone nästa vecka. Hur ska jag våga? Haha! Men deet löser sig i hope.


today.

och jag älskar dom här tröjorna, vet inte hur många jag har? Haha (A)

suuuunshine baby

Godmorgon (:

Kom precis hem, var ute en snabbis och träffade Oskar, Nathalie, Aylin och Jea. Och det är soool ute! Jag som fick min bror att döda en spindel idag... Så skyll inte på mig om det börjar regna (A)

Vaknade för någon timme sen. Och självklart hade jag sms av Aylin, "Babe är du vaken? :D" . Haha alltiiid hon. Men det är mysigt! Jag gick upp, käkade lite melon och klädde på mig. Sen gick jag och mötte Oskar och  vi kilade till Tempo. Sen gick vi för att kolla hur långt dom kommit med marknaden. Och då stötte vi på Nathalie & Aylin. Så vi satt med dom. Sen kom Jea, så vi satt där ett tag och pratade oså.

Sen nu kom jag hem. Hade tänkt duscha, städa rummet och fixa lite. Sen kilar jag nog ut igen? :)

Nu ska jag duscha, sooo later babes!

mööööös

sitter och myser här framför skärmen. Gått osminkad hela dagen och mjukiskläder. Underbart, men imorgon blire skillnad! hoppas jag... Haha :D Har inget vettigt o skriva om nu som vanligt. Verkar som jag har hur tråkigt liv som helst :o
men det finns faktiskt saker som jag inte skriver upp i bloggen ;D private stuff !


här har ni mig, tagen för 2min sen. Osminkad och mjukisar.

Belly & Belly 2 ?

Någon som sett dom filmerna? Är dom bra? Sett andra filmer med The Game i, och dom har vart bra. Hm.. Ska försöka fixa dom här, Belly och Belly 2, filmerna. Vill seee :)


my story

Såhär var det..

Pappa lagade mat. Kött med pommes och bea. Skit gott. Först när jag drar in handen i ungnen så bränner jag mig såklart. Men det var inte så farligt. Men sen när jag sätter mig vid bordet, lagt upp maten på min tallrik osv så skulle jag hälla upp vatten i mitt glas. Helt plötsligt spräcks de! Förstår inte hur eller varför. Men de sprack och de va vatten och glas överallt.  Sen iaf så tar jag en köttbit med beasås och pommes på med gaffeln, och då pratade jag med pappa och så skulle jag visa honom nåt med armarna, så gaffeln flyger iväg bakom mig. Så fick torka upp beasås på golvet o på mig.

Sen efter maten så går jag och sätter mig vid datorn. tar med mig min sallad och äter. Sen hör jag hur de knaprar som tusan i min mun! Trodde först att det var min tungpiercing som gick sönder. Men sen känner jag att de är glasbitar. Jag får panik och springer till pappa och pekar på min mun och på ett glas. Men han fattade ingeting.

Så jag spottade ut allt i vasken och sa att jag har glas i munnen! Sen när jag ska in i mitt rum så känner jag att det har fastnat en glasbit i halsen.. Jag tänkte "Antingen sväljer jag och chansar på att den poff ska försvinna" eller "Jag harklar bara upp den, fast då kommer den skära mig i halsen" så jag svalde den!

Nu sitter jag och har panik över vad glasbiten har för planer i min kropp. Men pappa sa att sparris ska hjälpa. Så vi gick och köpte de. Nu ska jag påbörja o äta sparrisen. Även om jag hatar de. Men vad gör jag inte för mig själv? (:

and that's the story about how Mikagirl överlevde den hemska upplevelsen... <3

i got a story for you!

Hahah jag bäääär på endast otur idag. Berättar snart, ska kila ut med zeno lite snabbt bara.


hååååh

kissar fiskar i vattnet?

Och dricker dom det sen?
Och svaret är Jaa. Dom gör det. Ganska tufft, men sjukt jätte äckligt.

Nu sitter Aylin och skrämmer mig om att vårat kiss dricker vi. Att vi först kissar, sen åker de iväg och görs "rent" sen dricker vi de? :s Haha usch, hoppas aylin ljuuger. Aja, inget intressant o skriva om. Jag och Olliver har fixat en blogg tillsammans nu också. hahah!

och gästbloggade på Yamis blogg. Det blev ganska långt, men men :D

inget intressant o skriva som sagt, kilar nog ut snart. Puuuuuss


www.foshoo.blogg.se

jag ska gästblogga i Yamis blogg later. Moahaha!

godmorgooon

igår somnade jag vääldig vääldigt sent. Eller aah, imorse? Aja, jag somnade lite för sent iaf! Sitter och känner mig helt död just nu, ska göra iordning någon frukost. Eller aah lunch.

Nu berättar Olliver att han ska åka massa karuseller på Malmamarken i helgen. Meeen det  tänker inte jag göra. Jag minns bara när jag, Sandra och Erika åkte en karusell förra året. Hahha fyfan, karusellerna är sämst. Usch, nej . Inte karuseller iår. Kanske radio bilarna, dom litar jag på. Men resten.. Naaeej.

Men nu ska jag göra iordning nåt att äta! Puuuuss



nattbloggning

hoho!

Hello everybody, tänkt nattblogga lite snabbt. Har kollat på film sen jag kom hem, mean girls och fast and furious. Fast and furious är så sjukt jävla jätte bra. Älskar filmerna! <3

Nu hade jag tänkt tvätta av sminket, sen lägga mig i sängen och somna till lite music :) Sen får vi se vad morgondagen bjuder påååå :)

puss och godnatt. <3

fooodtime

Heeey igen.

Idag har jag vart skicklig på att uppdatera! Right? Hoppas Milla sitter och läser och blir glad (A) Haha :D

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta. Pappa och Rikard har redan ätit. Inte ätit sen frukost. Så börjar faktiskt bli liite hungrig. Meeen så svårt o veta vad jag ska äta. Men kommer väl på något! (Y)

Nathalie va här förut och myste med mig. Sen kilade vi ut och socialade. Sen gick jag hem för att äta. But dont know what, som jag sagt nu. Och tänkt på hur länge som helst. Men men... Wish me gooood luck!


och fan vad jag blivit Camkär. Måste börja använda kamera och fota lite mer. hoho! Men ha tålamod! :D

smart

Hellooo

Now im sitter här heeeelt ensam. Jea och Sandra var här nyss. Men dom sprang hem till Jea för o fixa hennes lur, och jag stannade home. Nathalie ska strax komma hit och save'a me :) Today.. Jag träffade först Sandra, sen kilade vi ut och träffade Jea, Nathalie och Stefan. Satt och sociala ett tag, sen kilade Nathalie & Stefan hem, och jag, Jea och Sandra drog ut med Zeno. Sen har vi bara suttit hemma hos mig och pratat. :)

Ikväll händer nog inget speciellt. Umgås och sociala. Skriver later! puuuuuuuuuss

 
och kolla.. Im so smart! Jag fixade tillbaka färgen till camen! Man skulle bara byta "usb-uttag"? Soooo, om camen är i ena uttaget blir de svartvitt (dont know why) och sen färg i ett annat uttag. Haha im smart.


sandra & mikaela

Sandra kom till mig för ett tag sen. Och hundra år sen vi träffades och socialade tillsammans. <3333
Vi har iaf lekt lite med camen. Eftersom vi är såååå kåta på oss själva. Haha noot =)












why so serious liksom? ;D

14:40

Godmorgon sunshines!

Inatt har jag sovit kungligt. Så jävla skönt, sovit som en gud :) Inte hunnit hända så mycket än. Hoppade in i duschen förut, drog i mig lite frukost. Och nu ska jag fixa iordning mig, sen kilar jag ut tror jag! Det ser soligt ut ute, men det blåseer maaassooor.


Hahah! Det här är min lilla outfit right now. Och ska försöka fixa så det svart-vita försvinner. Men ibland funkar det , och ibland inte. :< Men jag ska kriga! haha , men nu ska jag fixa mig. Skriver sen. puss.

goooodniight

Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen. Lyssna på lite musik och somna. Imorgon har jag faktiskt ingen aning om vad som händer. Jaaaag får se.


jag och Yami ser suuuuura ut.

im looking for a love, not a friend

Jag kom på att jag har inte skrivit såna där jätte jätte långa inlägg på länge? Om mina feelings och tankar osv. Satt och funderade på vad man skulle kunna skriva om nu. Men faktiskt kommer jag inte på nåt alls. Enda iden är "looking for a love, not a friend". Meeen sen tänkte jag att jag tar dagarna som dom kommer.

Kan inte ändra på det förfluta eller ändra på framtiden. Bara leva varje dag till 110%. Så jag skriver min jätte text nån annan gång. Dont know when. Men snart hoppas jag. För det är skööönt o skriva ner allt. Haha lite onödigt inlägg? men whatever :D


200709

och föresten! Jag hittade min svarta höga kjol today! Den låg i min byrå :$


me right now.

och nu sitter jag bara och hoppas på att det ska bli imorgon. Snart Malmamarken också! hoho! (A)

im home!

Hey babes!

Nu kom jag hem från Yami. Vi körde lite Girlnight. Vi skulle kollat på film, gått med ansiktsmask, käkat grönsaker med dipp och färgat håret. Men det blev bara färgning och grönsaker! Haha :) Min utväxt är gone, men vill fortfarande ha ljuuusare hår. Yami har massor med bilder på sin kamera, så fort hon har skickat dom så visar jag upp dom här såklart! ;D

Ikväll ska jag bara sitta här framför skärmen och sociala. Blogga osv. Inget kul och berätta just nu? Bara att Yamis pappa blev kär i Zeno. Haha det var lite gulligt :') Men men.. Nu ska jag fixa lite på rummet. Yami hjälpte mig nyss med att hänga in alla mina kläder oså som låg på sängen. But hon gick precis hooome :<

vuxensnack

Sitter och snackar med Yami nu om när man ska skaffa barn. Från början, alltså för flera år sedan ville jag vara 24 när jag skaffar första ungen. Men nu är det mer runt 26 ? vet inte. Tycker det låter så gammalt. Sen när Yami sitter och säger att jag ska plugga typ 4 år till, sen har jag bara 4 år på mig att leva livet och bygga en "framtid" samtidigt som jag ska förbereda mig för en unge? Naaej, dont think so. Haha vet inte varför hon och jag sitter och pratar om det. Vi är ganska skickliga på att komma in i djupa och konstiga filosofiska samtalsämnen.

Kom hem för ett tag sen från Mamma också. Och eftersom det är sämsta vädret blir det nog att ligga hemma och glo på en film. Think sooo..


deep

"hahah jag vet inte, han är ett levande bevis på vilka idioter det finns.
 hur mycke man ska akta sig för lögner. hur man ska sluta ta ord för givet"
/mikaela

Jag ska skriva en bok. Och Yami har redan köpt ett exemplar.


sleeeeptime

Kollade aldrig riktigt på hela filmen. Men men , ville bara berätta att nu går jag och sover. Eller jag ska försöka sova iaf. puss och godnatt babes.

hey boys n' girls

Nu är jag hemma hos mamma i Bettna. Känns som det var flera år sen jag var här. Men så längesen var det ju inte :>

När jag kom hit så satte jag mig i soffan, och satte på tv. Och när jag var liten så var såklart 101 Dalmatinerna min favoritfilm. Och den gick på tv, eller den gå nu på tv. Så sitter och glor på den. Skriver sen efter filmen!


kyss

alltså...



jag får gåshud så de finns inte.

bild från igår


Jag & Yami <3

inte bästa bildenn från igår, men ta det lugnt! Dom kommer. =)

halo

Helloooo!

Nu sitter jag med min lillebror Sebastian och leker lite med camen. Haha typ tusen bilder. Idag har jag inte gjort något vettigt alls? Suttit vid datorn, vart ute fram och tillbaka och legat i sängen? Och åker till min mamma i Bettna ikväll också. Sen tillbaka till pappa imorgon. Det var hundraelva år sen jag träffade mamma. <3











och haha det är ödlas svans som sticker ut på min skuldra. Men nu ska jag och Sebbe springa och köpa lördagsgodis. Woho!

lördag

Morning sunshines! (=

Now im up. Eller har vart vaken sen  typ klockan 7? Men legat och degat i sängen och kollat på film osv. 3 timmars sömn blev det inatt! Härligt.. haha!

Igårkväll var det kul. Haha riktigt kul nu när jag sitter och tänker tillbaka på vad som hände. Allt sjukt som Yami gick och babbla om. Min helekopterfylla. "Jag har aldrig" . Det började med att brudarna kilade hem till Malin och grillade, käkade och socialade. Haha och det här var lite kul:

Jag: Aaargh jag är så hungrig! Skulle kunna äta en hel häst!
Danise: Tyvärr har vi bara kyckling..

Hahaha liksom waat? Men jag orkade trycka i mig typ en halv kycklingfile, haha! Jag såg iallafall väldigt smart ut när Denise satt vid bordet, haha ;D Sen kom Olliver och Wille. Dom käkade oså. Sen körde vi "Jag har aldrig". Haha och det var kul. Yami: "Jag har aaaldrig kört den här leken!" haha mupp. Och kommer skriva upp många roliga kommentarer som dök upp igår. Haha!

Aylin: Vill du smaka? *räcker fram sitt glas till Yami*
Yami: Ååh det är så gott när man har i sprite och lime.
Jag: Men du köpte ju citron! wie!
Yami: mmmmh liiimee..

Sen kilade vi iaf ner till Sjön en snabbis. Där var det ganska dött? Några satt vid ett bord och snacka och drack sina öl, vissa satt i ett litet "hus" och var skit depp och konstiga, vissa sprang runt och hade ingen aning om vad dom gjorde. Haha! Det var några stycken iaf. Men sen skulle jag och Yami kila iväg och pissa lite snabbt. Sen när vi kommer tillbaka så är det bara Chino och Oskar kvar. Haha! Lite fyllesnack..

Jag: Ser du löven dära?
Yami: Nee...
Jag: Men där! *pekar på en hel jävla skog*
Yami: aja blabla *börjar prata om annat*
Jag: Men schh! Jag skulle ju va romeo!
Yami: aha...
Jag: Löven kolla på oss och är stolta.
Yami: Mm..

Haha låter som vi hade tagit något heelt annat än lite alkohol. Haha! Sen kilade vi hem iaf. Jag kom hem väldigt tidigt. Började städa mitt rum och börja plocka. Sen gick jag och la mig i sängen. Och somnade efter ett tag. Nu ska jag springa ut med hunden. Skriver senare och lägger upp bilder.

<3

do you remember when we went away with the boat?
You had a heart attack
I was so scared

i miss you so much, I need you back to life


bye bye

Nu ska jag sluta datanörda. Måste nämligen fixa det sista nu, sen drar vi. Home too Malin och grillar och firar henne och Aylin som fyller år snart. Men innan måste jag knapra i mig värktabletterna så mitt onda försvinner :< 

puss babes.


hah väldigt mycke egobilder. uuursääkta mig. Men imorgon lär det ju komma bilder från ikväll. Så håll ut! haha :> och får se om jag skriver när jag kommer hem ikväll. Annars.. Sleep well and sweet dreams. Good night.  Love /m.

halvt fixad

haha det går framåt. Är halvt fixad nu. var nyss och handlade, för vi ska ju grilla ikväll. Riktigt mysigt hoppas jag att de blir! =)


jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Håh!

osminkad


right now.

nu sitter jag och är heeelt osmikad, som ni ser på bilden, och lyssnar på musik. Ska sminka mig nu, fixa håret och välja kläder. hoho!

ooout



nu springer jag ut med doggiiie, sen när jag kommer hem blir det fixa fixa och fixa!

el strip club

godmorgon solstrålar?

Kom precis ut ur duschen, and now im sitter här. Sitter och funderar på vad man ska grilla ikväll, vad man ska handla, vad man ska ha på sig, om man ska bränna en ny skiva osv osv osv.. stress stress stress.

Är också hundvakt to Zeno. Så måste snart springa ut med honom. Sen fortsätta fixa inför ikväll. Huuh, skriver sen.

puss

mybestfriend.



Love of my life, my soulmate
You're my best friend
Part of me like breathing

jag skulle leva för dig. skulle skriva till dig. resa dit du ville. göra det du ville.

i miss you as heeell



fick inte träffa min efterlängtade Linda ikväll. Men vi ska fan ta igen de när jag kommer hem sen! Saknar dig som fan. Och Linda, tack för din kommentar. Det värmer som fan, älskar dig. <3

duuuscheen

Nu tänkte jag skriva ett litet smått onödigt och tråkigt inlägg :>

Jag hade tänkt hopa in i duschen nu, sen ska jag smsa LindaBabe <3 Eeeefter det får jag se vad som händer och sker?
Drömde föresten att jag blev en docka. Jag låg i ett badkar och målade naglarna, då kom nån och sa att jag liknade en äcklig docka. Asså jag tycker den va äcklig. Mörkt kort hår och läskiga ögon. Huuuh. Sen helt plötsligt var jag i Sthlm. Och där fick jag reda på att en kille gillade mig, så vi kysstes och sen sprang vi och blev jagade. Det var siiiick!

Men nu ska jag hoppa in i duschen som sagt. Höhö, puss :D


w e y

Hello again! :)

jag är sjukt trött, mår illa as hell och har ont i magen. Skulle vila en stund förut, men det gick ju inte så bra. Kunde inte somna, och när jag väl gjorde de så sov jag 15min, sen var det dags att gå ut med hundarna igen... håh.

Jag vill åka till Linda ikväll, för vi ska ha grillkväll hon och jag! Ska smsa henne senare och berätta om jag mår bättre eller sämre. Jag vill ju inte sitta hemma hos henne och vara depp :<

Men det löser sig nog. Nu ska jag försöka vila en stund till och försöka bli bättre. Godnatt igen.


haha jag och zeno. <3


9!

huuh godmorgon!

Inatt har jag svoit hela 3 timmar. Känns underbart. Or not? Har mått illa hela natten, sen har jag fått feta kallsvettningar eller va de heter? Ingen skön natt helt enelt. Bara legat och lipat. haha!

Sen klockan 8 imorse gick alla upp, eller aah förutom Rikard.. Jag,Sanna och Sebbe gick ut med alla tre hundarna, eftersom Sannas hundar är med. Och det var inte kul och gå upp tidigt när man mår illa och gå ut with the doggiie. Men det var väl bra att gå ut och röra sig? Haha.

Nu hade jag tänkt dricka upp mitt te, sen gå och vila igen. Så nås på luren älsklingar <3

godnatt.

im still vaken!

otroligt.. Jag är fortfarande vaken. Men funderar på att sova när som helst. Men la in lite nya låtar till min rosa sak. Haha :)
just nu sitter jag och dregglar över this hottie.





är det bara jag som tycker att han är sjukt jävla snygg? haha aja, nu blir de sleeptime! so godnatt babes :)

just for Milla

Sitter och kollar på film nu, som jag gjort hela kvällen och tyckt synd om mig själv. Haha! Nyss skrev Milla till mig och bad om att jag skulle skriva något här i bloggen så hon hade nåt att läsa om. Och sure tänkte jag, jag har ju sugit på att uppdatera ikväll endå så :)

Idag och ikväll har jag inte gjort någonting. Bara suttit framför dataskärmen och kollat på filmer. Kollade på heeela Scarface för första gången också. Och jag grät. Tusen gånger..

Klockan är dessutom inte en 12. Så blir väl att jag kollar klart på filmen som jag kollar på nu sen sleep time. Och Milla im sorry, men hade inte så mycket intressant att berätta. Haha (A)

haha och som ni kanske ser på bilden så är jag crazy i powerking. Vi har massor hemma , hoho! :D



kyss och godnatt babes. !

något är fel

Jag sitter inne, osminkad och sjukt trött. Sitter inlindad i mitt täcke och drog igång filmen Wild Hogs på datorn. För nu är min humor sämst, sitter och garvar ihjäl mig.

haha now you know boys n' girls!

the bakisgirl pratar

Hahaha godmorgon!

Satt och läste lite bloggar nyss, och kollade på mig, och såg att jag hade skrivit ett inlägg igår. Haha lite sluddrigt var det så ignorera de inlägget! :D

Vaknade för en stund sen av att min storasyster Sanna som jag inte sett på år och dagar kom :) Igår var en liten comeback vid sjön. Inte lika lyckat som förra, men det va endå väldigt kul! Även om jag höll mig ifrån festen nästan 3 timmar för att jag pratade i telefon :') socialt!

Sen blev jag lite smått irriterad oså. Så jag tänkte att det var bäst att jag kilade hemåt, eftersom jag inte orkade med sånt :) Så jag, aylin och jocke drog hem. Jag gick och sjöng för dom och dom gick bakom mig och himlade med ögonen. Sen åkte vi sån där lång metallsak.. Sån som barn åker. Ehm.. Som finns på lekplatser ni vet? Vi åkte iaf den , alla tre, och de va kul (A)

Sen skulle Aylin försöka kicka igång Jockes moppe, och det gick ju sådär? haha! Men men.. Sen kilade jag och Aylin hem, sen sprang jag upp och satte mig vid datorn. Sen gick jag och la mig :)

Nu ska jag duscha oså.. Sen får jag se vad som händer! <3

igår


the alkohol pratar

Heey heey

Nu kom jag hem. Va liten chilkväll vid sjön, blev kmappt nilder därifrån. efetrsom min mobil är sämst. Men men" Det blev ganska lyckad kväll. Helt okej helt okej. Fick tala med one person i 2½ timmar , så de va mys :) <3

nu ska jag sluta skriva. puss

emma kom precis till mig





haha och vi är söta

i wanna do it

Sitter här och har sjukt tråkigt. Sitter och leker med camen. Caisa och Emma var här förut också. Det var myyysigt :) Sen ikväll blir det väl en myskväll vid sjön? I hope so! puss.





och vad ska man ha på sig idag/ikväll? :o

fick bilder av erik











Hahah så söta bilder. Dom här bilderna togs efter att vi hade slängt oss ner i sjön i Fredags. Sjukt kallt men ett roligt minne :) Och jag visar mina feta benmuskler på bilderna. Och var tvungen och ta av mig tightsen eftersom jag var så blöt. Eller aah, alla var skapligt blöta. Speciellt Olliver. Hahaah!

nanaa wowoo ooh (8)

Godmorgon sunshines!

Vaknade nyss, och helt ärligt så sover jag som en gud i min nya säng. Helt underbart. Och såg  att jag hade fått massor med sms om en come back. Så får se hur det blir med de! Vädret är ju inte helt på topp. Men men..

Annars vet jag inte vad som händer idag. Har ingen aning faktiskt. Känner mig så j*vla sliten. Men har inget vettigt och intressant att skriva, så skriver lateeeer..


haha onödig fakta.

Visste du att 90% av alla kvinnor går direkt åt höger när de kommer in i ett varuhus.


Visste du att ett fyraårigt barn frågar i snitt över 400 frågor om dagen


Fjärilar smakar med fötterna


100 personer dör årligen till följd av att ha satt enkulspetspenna i halsen


En snigel kan sova i tre månader


En struts öga är större än dess hjärna.


Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män


Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin


En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår


Det tar 40 år om man skulle fylla Globen med vatten från en vanlig vattenkran


emma och aylin

sitter här nu med mina babes aylin och emma. Jag sitter och taggar upp mig själv inför the voice, Yamis love och mina lovers kommer ju <3


dom ligger i min säng och porrar sig...

sunshine baby!

Godmorgon. Vaknade av hundraelva sms imorse. Fast jag hade på ljudlöst. Deeet brukar aldrig hända. Yami om någon vet hur svårväckt jag är. Haha!

Ser att det är sol ute också. Underbart. Men vill sova några timmar till. Men det är ju soool ute. Så jag tror jag skiter i att gå och lägga mig igen. Börjar fixa mig ist! Emma kommer förbi mig sen också, hon skulle bara till Strängnäs fram och tillbaka. :)

Sen får jag se vad som händer! skriver senare, för nu ska jag fixa mig i think :)


haha, jag och sebastian igår innan bion.

EnComeback?

Sitter och funderar på det.. En gång till vid sjön? Ett till firande vid sjön. Så jävla mysigt och kul sist ju. Innan jag och Yami drar till Sthlm iaf. Eller?

Har inget intressant att skriva. Så jag slutar nu, haha godnatt .<3

hoooooooooh

Heeeeeeeeeeej

Jag är övertrött och överlycklig just nu. Och inte en aning om varför? Älskar mina humörsvängningar :) ..
Kom hem för en stund sen från Etown. Jag, sebbe, rikard och pappa var och kollade på Ice Age 3. Och gud, jag höll på att dö av garv.

Nu sitter jag bara hemma, inga planer ännu. Men brukar bli att man smiter ut en snabbis och träffar folk. Jag och rikard har föresten bytt säng nu. Och damn vilka muskler jag har. Hahah noot.

Men nu kom pappa in och frågade om jag kunde ta ut zeno. Såå kommer snart (: eller aah.. skriver kanske senare.



ice age 3 snart

Ska iväg och kolla på Ice Age 3 på bio snart.


självklart följer min rosa lilla sak med.


Hahahah! mikugirl goes fjortisposearn'


leggins, jeansjacka och en tröja får det bli. Enkelt och skönt (Y) och har svartvitt på camen för jag vet inte hur man tar bort de och ändrar.. :(


jag och lillebror sebastian. <3

Nu åker vi! puss!

huuuh.

Godmorgon babes.

Blev nyss uppväckt av min pappa. Han var helt tokig för det var stökigt i mitt rum och ville att jag skulle upp och städa. Men liksom vad spelar det för roll om jag städar nu eller om 1 timme? Något jag aldrig förstått. Bara ute efter o jävlas? Hm..

Nu sitter jag och kliar sönder mig som en jävla hund med någon äcklig sjukdom. Har myggbet överallt efter mitt lilla kalas. Hela mina ben är fyllda med myggbett, ryggen och fötterna också :( Det kliiiiiiar som fan. När försvinner dom?

Rikard kom in till mig och frågade om vi skulle byta säng idag. Hohoo ! Eftersom han har mycke mycke större så självklart vill jag byta. Så ska sätta igång nu, plocka lite på rummet sen byta säng.

puuuss


äckliga myggor. Seriöst.. Va gör dom för nytta?

crazy night,













Mitt kalas blev riktigt lyckat. Alla var på topp hela kvällen, sjuk kväll. Kommer aldrig glömma. Det måste göras om! Jag ska fylla år oftare. Men en bit av mitt hjärta fattades den kvällen... Min Yamibabe :$ <3

<33









Naaeej, jag orkar faktiskt inte fortsätta lägga upp massor med bilder. Lagt upp massor på Bdb! (:

ångest.

satte nyss upp mitt hår i "hästsvans". Och fuck va kort de är. Men men! Snart är de långt igen! hoppas jag...

nu har jag alla bilder från igår på min dator, nu är det bara Pes bilder som jag väntar på! :O Och idag har det inte hänt så mycket? Jag vaknade, låg kvar i sängen jätte länge. Sen satt jag vid dannes dator lite och tog det lugnt. VM-bakis med olliver. (; sen kom Emma och Tobbe, vi kilade upp till affären, mötte Stefan och Nathalie. Sen drog jag tillbaka till Danne. Då kollade jag och Emma på fiiilm :)

Haha och kan inte sluta skratta åt mig och Olliver.. Jag sprang fram till honom igår och var helt förstörd, typ som jag hade tappat mobilen, pengar och nycklar och allt.
Jag: Olliver!! Din väska är borta!
Olliver: Aha va kul !
Jag: Men hallå.. Vi har dricka där i! Den är borta!
Olliver: Men det fixar jag
Jag: ne jag har letat överallt!
Olliver: Vadå?
Jag: Va?
Olliver: vadå...
Jag: Jag vet inte...

Men det var en riktigt kul kväll! Thaaank yooou everyboody!<3<3<3

baaaaakis.

godmorgon!

klockan är 13:30 och skulle kunna sova så jävla mycke längre asså. Sjukt trött och bakis. Men igår var det underbart. Skit roligt! :)

Började med massor med stress eftersom jag fick massor med sms där det stod "vi är här nu, vart är födelsedagsbarnet?". Hahha men fint folk kommer sent :D Sen kilade Jag, Olliver, Malin, Danne och Jeppe ner till Sjön. När vi kom ner dit satt massor med folk och dom började sjunga för mig (A) that was cuuute! Orkar inte skriva upp alla namn som var där, men vi kanske var runt 25-30 pers? Riktigt kul! Lyckad kväll säger jag bara. Nu är jag sjukt bakis och känner mig fortfarande lite full när jag sitter  och skriver. Hm..

Lägger upp massor med bilder sen! Jag har inga nycklar hem. Och ingen är hemma. Olliver mår dåligt säger han. Trevligt tycker jag! haha vilket flummigt inlägg det här blev. Juste! Jag, Olliver, Erik och Teemu näckade igår (H) Eller egentligen var det bara teemu som näckade heeelt. Alltså vi badade. Och fyfan va kallt. Haha aja, ska sluta skriva. Ser nästan dubbelt av texten. Skriver sen.

Puuuuss

hoho happyfaaace.


kom hem med den här söta saken! Tack pappa, i love you (:

Var inte tänkt att jag skulle komma hem med den. Hade ju kollat på en rosa ipod Nano, men den här va snyggare och roligare! (A) så blev den. Va i etuna, rikard & matilda klippte sig.

Nu sitter jag och fixar inför imorgon. Knaskalas! Stress stress. Men det ska nog bli bra. Bara Yami blir frisk så ska det bli real party! <3

Och min lillebror Sebastian (6år) hade köpt en bukett blommor till mig också idag. Rooosa dessutom. Så söt <3

taaandläkaren älskar mig.

Hello och godmorgon!

Kom hem för ett tag sen från tandläkaren. Åkte till Katrineholm för jag skulle göra gjutning av mina tänder. Samt röntgenbilder. Känns som jag blivit feta fotomodellen när de gäller mina tänder. Varje gång jag åkt dit har dom tagit hundraelva kort på tänderna.

Och snart blir det tandställning. Ska bara åka dit och prata om vad jag ska få för tandställning o blabla. Sen sätter dom dit den.

Pappa tog ledigt från jobbet idag också. Mysigt och skönt för honom! Så vi ska strax åka in till Eskilstuna och handla lite. Ska tjata efter en ipod också :)

övertrött? ohyes.


right now.

ser verkligen ut som en liten nisse i kort hår,
och specielt när jag drar mig själv i läppen och är "överlycklig" :)

teemu just made my day!

Eller aah, kväll! Teemubabe kommer på fredag to my party! miss yoooou <33

Kom hem för en stund sen. Har träffat efterlängtade malin <3 Vi gjorde inget speciellt, va ute , pratade igenom en massa och hade mys bara :)

Ikväll får jag se vad som händer. im happy right now.

kukdag.

säääämsta dagen ever. Hon som klippte mitt hår klippte av typ 2dm, så nu är jag korthårig as hell. Aldrig haft såhär kort. Hoppas det växer ut fort! Riktigt jävla fort. För jag passar veerkligen inte i kort. Usch!

Åkte till Etuna med min syster. Inhandlade en ny klänning samt ett armband. Snyggt snyggt! Fanns bara en xs i klänningen kvar också, så tur som jag hade då så passade den perfect!

Men sen när jag skulle iväg och klippa mig hade jag mycke mycke mindre tur. Satt nästan och grät i stolen. Fyfan va mycke hon tog. Visar en viss bit och klipper en annan. Det borde ju  vara skit bra för deras salong. I will never gå tillbaka dit iaf! Ska hålla mig till samma frisör, hon i tunapark, blondspecialisten.Hon är nog bäst utav alla jag vart hos! 

Ska nog färga håret där också. Men det får bli en annan gång, för ska nog bleka mitt hår lite ikväll själv. Ska fråga Malin om hon vill hjälpa, hon kommer ju hit ikväll.  


Då. (jaa, för några timmar sen var mitt hår så långt) fuckfuckfuck.


Nu. (fyyyyfaan.)


Nuuu är den min! B-)


yesyesyes.

lets have some fun.

Yasemin! Direkt när du ser det här så smsa mig. För det har blivit liiiite knas som inte var planerat men som blev planerat. Hahaha! Du kommer bli aaarg (: Men se det från de posetiva hållet innan du bryter ut! :D
Jag kan ge en liten ledtråd: "Lets have some fun, i wanna take a ride on ur discostick. Lets play a lovegame"

Och för er andra.. Godmorgon! :)

Tidig morgon idag också, men det är för att jag och min syster ska åka iväg till Eskilstuna snart. Jag ska klippa mig. Om jag vågar vill säga. Hoho! Får se hur  det blir. Sen ska jag kolla efter en klänning också. Nu blir det stress stress! Så måste sluta blogga, skriver när jag kommer hem!

kyss (:


its true

Nu ska jag gå och borst tänderna sen ska jag gå och lägga mig. Nås kanske på luren om jag vaknar?





fuck this.

7 månader idag <3

tillsammans med min älskling, tungpiercing. <3


Yasemin & Mika - story.

Satt och kollade igenom massa gamla bilder. Och hittade lite på mig och Yami, då började jag tänka tillbaka på hur det var vi träffades och hur vi började umgås. Och jag har sjukt dåligt minne. Men hennes och min story är lite som en film, så kommer ihåg den skapligt bra endå.

Jag och Yami gick ju båda i Malmaskolan här i Malmköping. Jag flyttade hit från Stockholm i 5:an. I 5an och 6an gick vi i olika klasser. Kommer inte ihåg henne från den tiden, och hon kommer nog inte ihåg mig. Men det jag kommer ihåg var att 5:b och 6:b (klassen som jag gick i) var den stökiga klassen, medans hennes klass (5:a & 6:a) var feta pluggisklassen tyckte vi. Sen när det var dags att börja i högstadiet så blandades klasserna samt klasset från dunker och sparreholm o så. Och lyckligtvis hamnade vi i samma klass, 7:a.

Hon hade sin såkallade bästa vän Camilla, och jag Jennifer. Kommer heller inte riktigt ihåg henne från 7an. Men jag minns att jag och Jennifer var riktigt tighta, älskade att festa och springa runt och va galna och skulle sitta längst bak i klassrummet. Men sen kom dagen då jag och Jennifer började bråka pga av skitsnack från annat håll. Samtidigt som detta höll på så bråkade Yasemin och Camilla. Alla fyra gick skilda vägar helt enkelt. Jag sket i skolan och satt hemma och var skit sur. Kom till skolan då och då.

Sen en dag så skulle vi ha musik. Och då kom den räddande ängeln Olliver N. När musiklektionen var slut så tog Olliver tag i mig och Yami och sa "Nu när båda ni förlorat er bästa vän så kan ju ni bli dom nya bästa vännerna! haha". Och som jag minns så var Yami lite mer blyga sötsnygga blattebruden som inte sportade eller nåt, Hon som inte festade. Medans jag var den där irriterande bitchiga blondinen. Som festade varje helg och dansade. Men när Olliver sa så, så skrattade jag drygt och vi fortsatte gå. Sen när Yami stod vid sitt skåp, alltså kommer ihåg de här så jävla bra, hur hon stod, hur försiktig hon var när hon stod vid sitt skåp osv, men iaf.. Hon stod vid sitt skåp där. Sen gick jag förbi och sa "Tja bästis!" och fortsatte gå med min dryga gångstil. Hon började skratta, och då började såklart jag att skratta.

Sen så kom jag, Yami och Olliver överens om att alla tre skulle hem till Yami och plugga. Jag tänkte mer "plugga". Haha, och självklart blev det inge plugg. Skratt och snack mest. Och det var då det visade sig att Yami bodde snett mitt emot mig, så vi bodde väldigt nära. Så vi började sällskapa till Skolan varje morgon. Hon hade också en kompis som hette Erika. Hon var mindre blyg än vad Yami var. På den tiden minns jag henne som den där tuffa bruden. Med sina baggyjeans och sin attityd. Jag gillade henne. Cool brud tänkte jag liksom. Jag, Yami och Erika började umgås allt mer. 

Men sen märkte jag att jag och Yami var mer lika varandra. Jag hade så mycket gemensamt med henne. Vi märkte att vi hade mycket att lära oss av varandra. Jag berättade mina storys hon berättade sina. Inte samma bakrund, men samma personlighet och likadan insida. Alla har alltid tyckt att vi har varit kopior av varandra. Jag och Yami blev tightare och tightare. Hon följde med till sjön en kväll, och det var då hon förlorade sin alkoholoskuld. Alltså hon drack första gången. Vi hade sjukt kul. Bästa minnet från den kvällen var när hon hoppade på mig så jag trillade och hon skrek "JAG ÄÄÄLSKAR DIG". haha hon var galen den kvällen! 
 
Efter ett tag blev vi som ett tjejgäng. Men det var fortfarande jag och Yami som höll ihop som mest. Vi fick höra från folk hur vissa brudar hade börjat klaga på mig och Yami. Hur hon och jag dissade dom andra. Och idag förstår jag att det var avundsjuka. För det var speciellt mycket klagande och skitsnacka från en brud. Jag och Yami gjorde ett litet test. vi fejkade ett bråk. Vissa blev ju glada över det och snackade massa skitsnack om mig med Yami och tvärtom. Sen på kvällarna ringde vi varandra och garvade ihjäl oss. Lite taskigt av mig och Yami? Men tro mig, en brud var sick. Ni skulle förstå oss om ni var i våran situation då. Haha!

Men sen så blev jag och Yami "sams" igen. Det var mycket fester och mycket knas på G. Bråk och skitsnack samt söka uppmärksamhet började bli huvudämnet på festerna bland vissa. Men med mycket hjärntvättning och skitsnack så började jag tänka på helt andra spår. Jag fick höra i princip varje dag "märker du inte hur du tar Yami före alla andra blabla". Jag började lyssna på det. Eftersom jag alltid har varit en sån person som tar alla före mig och tänker på andra och sånt ni vet?

Efter mycket sånt där skitsnack så började jag och Yami bråka på skolavslutningen i 9:an. Och innan det, samma dag, så hade hon och jag blivit utsedda till "årets/skolans Piff & Puff" . Eftersom hon och jag alltid höll ihop. Men sen på kvällen sa hon att hon skulle hem för hon hade vart ute ett tag, och jag tände till direkt. Jag blev skit förbannad. Nu förstår jag inte ens hur allt kunde hända så fort? Jag ringde Yami senare på kvällen och bad henne komma ut. Det blev massor med bråk, jag stod och skrek på henne. Min bästa vän. Min tvillingsjäl. Och allt det för massor med skitsnack och avundsjuka? Hur kunde jag.

Månader gick. Jag umgicks med Erika i princip varenda dag. Och det enda vi gjorde var att sitta och prata eller supa. Hon och jag hade endå nästan samma bakrund. Eller mycket jobbigt gemensamt. Saker jag vart med om hade hon också vart med om. Efter all alkohol och snack så började jag märka mer och mer hur mycket jag saknade Yasemin. Jag började tänka på hur iskall jag var mot henne. Eftersom jag och Yasemins lillasyster Aylin och jag var väldigt tighta så började jag prata med Aylin om Yasemin. Att jag saknade henne oså liksom.

Allt fler dagar passerade och det blev värre och värre mellan mig och Erika. Hon började förendras från den där tuffa bruden till lite mer fjortis? Inte riktigt fjortis. Men hon förändrades och medan hon höll på med sin lilla förändring så började jag öppna ögonen. Började se allt kristallklart. Jag var som fast i ett förhållande med Erika. Vi valde samma linje och samma gymnasium. Så det förde oss ännu närmre. Jag började märka hur mycket krav hon hade på mig. Att man alltid skulle höra av sig, och om hon inte var bjuden på en fest som jag var bjuden på så skulle jag inte gå på den osv osv. I början gick jag med på det. Men sen kände jag mig lika fast som en hund fastkopplad i en jävla stolpe. Såna krav hade aldrig jag och Yami på varandra?

Jag skrev till Aylin en gång på msn om hur mycket jag saknade Yami, och Aylin berättade att Yami gjorde det också och skulle behöva mig nu (då). Så jag skrev till Yami. Vi pratade igenom en massa. I början var det stelt, båda hade börjat olika skolor, skaffat pojkvän och nya vänner. Det var inte som förut, när vi gjorde precis vad vi ville och höll varandra hand i hand.

Och eftersom jag och Erika var ganska lika på det där "tuffa" sättet så var det mycket skolk och "skit-i-skolan-attityd". Men jag började umgås med fler från klassen, fler från skolan. Hittade en helt annan vänskapskrets. Sen blev det mycket orohet och avundsjuka från vissa håll när jag och Yami började träffas. Så jag sa byebye till Erika..

Efter ett tag började jag märka hur både jag och Yami hade kvar vårt inre. Ingen utav oss hade förändrats på de sättet. Vi hade inte förlorat våran tvillingsjäl. Och idag är jag så jävla glad att jag tog steget och skrev till Yami och bad om ursäkt. För nu är Piff och Puff back in the game. Och den här gången kommer det inget "the end". :)


And that's our story.

party like a rockstar,
yami.


älskar dig


humörsvängningar till tusen. ohyes.

Jag har fetaste humörsvängningar right now. Ena minuten överlycklig och springer runt i rummet och dansar till musik på värsta volymen, sen när spellistan byter låt eller när jag pausar vill jag bara lägga mig i min säng och gråta. Hahaha herreguuud (:

Min mobbo ringde nyss också. Frågade om jag skulle med till Finland nästa torsdag. Så ska snacka med Matilda också om hon ska med o så.

Sitter och väntar på att Linda ska svara på sms! Så springer jag dit klockan 15 när hon slutat :) Och hon glömde min present hemma, så typiskt henne x) Eller faktiskt inte.. Det är nog inte så typiskt henne? Hon är faktiskt riktigt duktig på att komma ihåg saker. :o


hahaha en skit gammal bild på mig och Yami. Men joo, vi var nog högstadiets bitchar? (:
Och jag hade piercing i ögonbrynet där :'|


ibland kan jag bli väldigt överdriven

Yami loggade nyss in på msn. Och som vanligt älskar jag att driva lite med henne. Så vi snackade sådär rent allmänt, sen sa jag att jag ska till Finland i tre veckor. Hon frågade varför osv. Sen blev det liite överdrivet. Så förlåt Yasemin :$ <3 Men du vet att jag älskar dig.

Sitter och lyssnar på massor med 50 cent - låtar. Haha hur länge som helst x) Men men, not so intressant? (: Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har fortfarande inte kommit iväg till Tempo än, men funderar på om jag ska springa dit när Linda slutat! :)

Hahahahah asså vet inte vad det är med mig, jag är överlycklig och har sämst humor.

Yami says: "svääär du är jobbigast på mornarna.
skojar om typ döende saker och berättar ALLT i gåtor"

Hahah asså jag dör.


im living the life.

Godmorgon.. ? Känns som jag fortfarande sover. Igår blev det lite sent. hohoho!

Jag är vaken, otroligt nog. Brukar vara den som går upp tidigast 12! Var tänkt att jag skulle förbi Tempo och träffa Linda again, men jag kan ju inte rusa dit i troser och tröja? :) Så ska snart sätta på mig mjukisar, håret i en jävla boll sen någon myströja! Sen springer jag dit en snabbis. Hohoho! :)

Idag vet jag inte om det blir Etuna? Måste egentligen bli det.. Men jag vet inte om jag orkar åka buss dit. Och Yami is dissar mig fo Chino. Hm.. Men behöver klänning och klippning! Aja, får se vad som händer.

Heeeey (:

Hello sweetheart!

Nu är jag hemma. Har vart det en stund, men har glömt bort att blogga (: Iaf.. Utomhus gjorde jag inget speciellt. träffade Yami en stund, sen nille & rikard. Inget mer att säga? Jag är trött som fan.

Eller jo.. Jag träffade LINDA på tempo idag! MIIISS YOU AS HELL GIRL! <33 ska dit imorgon igen och träffa henne, sen ska jag få present :D Hohooho!

puuss

"Hej, ska vi gå och hälsa på C?"

Sitter och diskuterar med Yami om koder. Vi kör på sifferkoder och såna där typiska koder som bara vi skulle förstå oss på. Som typ: "Ska vi gå och hälsa på C?" eller "Jag har tappat bort alla C:s saker.."

Vi ska snart iväg och hälsa på C, jag måste leta fram C:s saker också ;o

Haha det här blev ett krångligt inlägg som bara Yami förstår :)


detta kanske är för kallt idag? Hm..

halvt fixad. ...



halvt fixad. Ska bara fixa naglarna och håret. Sen måste jag fan göra nåt. Kan inte sitta hemma hela dagen. Måste förbereda inför mitt kalas! :|

Nu ska jag springa iväg och handla! Ciao (:

happyface till tusen!

Nu är jag happyface, så den som fuckar det nu kommer jag bli angryface på (:

Ska fixa iordning mig nu. Duscha, fixa naglarna, välja ut kläder, sminka mig (inte sminkat mig på flera dagar!), klä på mig, fixa ordning i mitt rum. Sen så är Yamibabe i malmköping! Uh uh uuuh!

Sooo bye sålänge (:


sanna, jag & linda. I miss you girls!


hahah bilden är så ful! Men såhär happyface är jag nu som på bilden!


säger samma om den här bilden som bilden innan!

Den är min!



kolla vad som flög hela vägen hem till mig today! OOOH äntligen! <3 :D

godmorgon

Godmorgon sunshines! Sovit gott? Well.. i have!

Linda, du måste läsa detta. Du kommer garva ihjäl dig!
Jag tänkte ta och berätta vad som väckte mig igår.. Nille sov ju hos mig. Och allt var bra, jag sov som en stock och hade sweet dreams. Sen vaknar jag av att han "smeker" i mitt face och säger "Gumman... Det är en hamser bakom dig" Och Linda vet hur rädd jag är för såna, alla gnagare. Huuuh, dom är läskiga. Och min lillasyster har en liten hamster ståendes i mitt rum, och om jag ska mata den slänger jag bara fort in mat sen låser jag buren.

Men iaf.. Back to the story.. Jag trodde ju självklart att Nille drev, liksom vadå? En hamster, bakom mig? Utanför buren? Yeeeah right. Men sen när jag skulle vända mig om så säger Nille "Där, kolla!" så jag kollade. Och hamstern var precis vid mitt huvud in the bed!! Fyyyyfaaan. Inte bästa uppväckningen om jag säger så.. Jag reser mig fort upp och säger att vi måste fånga in den.  Det var en lång kamp. Den var snabb, och den hoppade samt klättrade på gardiner. Jag tror att min systers hamster tror att den är spiderman eller nåt? Men sen så fick vi in den. Jag skrattade åt den med mitt onskefulla skratt. Hahaha nee det var överdrivet (:

Men sen satt vi och funderade ut hur den kunde komma ut. Buren var låst överallt både när den var inne i buren dagen innan och när den var utanför buren. Den kan ju inte öppna och stänga själv? Sen står den på en rosa byrå. Den kan ju inte hoppa ner? Eller den kanske är spiderman.. I hamsterformat? Hm. Men min mamma trodde att jag hade gått upp i sömnen och hjälpt den. Eftersom jag är ganska duktig på att prata, slåss och sånt i sömnen. Men men! I dont know. Haha men lite kul var det. Men sitter fortfarande och funderar på hur den kan ha smitit? Ska börja spela in varje natt på video när jag sover.

Och..

Följ min blogg med bloglovin

YASEMIN

Yami, smsa/ring direkt när du ser det här! I have some plans..

Nu funderar jag på att sova, haha! Behövde inte tjata så mycke på min älskade far. Eftersom jag är så duktig på deals. Haha ironi. Nu är jag trött. Sitter och garvar ihjäl mig till rush hour för mig själv. Hahaha speciellt andra klippet, jag dör snart. hahaha!



 

Godnatt!

puss.

Hm.. Nu har jag sjukt tråkigt. Och är sjukt irriterad för att jag inte hittar min kjol. Kanske får åka in till Etuna imorgon och köpa nya? Think so. Så funderar på att fråga min älskade far om han vill ge mig pengar till en klippning imorgon! (A)

Paaaaaappaa? <3

Nu ska jag gå och tjata lite på pappa. Wish me good luck!

på fredag är den min!


kom hem

älskling kom hem. I need 2 fuck (:


sleeptime redan?

Mår skit illa efter alla jordgubbar. Är sjukt trött. Vill dra igång en film. Men vet inte vilken. Hm..

Och var i helvete är min svarta kjol!?


lite sådär onödigt inlägg.

Sitter och äter mina jordgubbar doppade i choklad nu. Funderar på att fixa mina naglar. Dont wanna go out, för det regnar. Men jag hoppas det blir fint väder i veckan! För ska hålla mig ute på landet en del. Och måste klippa mig i veckan, sen vill jag bleka håret. Och köpa min klänning! Eftersom det blir party snart.

puuuuss. (:


im sooo sorrrryy.

Hello !

Sitter hemma hos pappa nu. Ursäkta min dåliga uppdatering. Men vi får internet hos mamma på Tisdag. Och jag åkte ju dit i fredags :) Inget speciellt som hände? Tog det lugnt bara, inte så mycket man kan göra i lilla Bettna. haha!

Igår kom Nille hem till mig, han sov kvar där till idag. Vi gjorde inte så mycket heller, va ute med doggsen, satt på fotbollsplan och chilla, kollade på film och va ute . Det var mys! :) Sen åkte vi till Malmköping idag. Han kilade hem till sig och jag kilade hem till mig. Sen drog jag, pappa och Matilda iväg och handlade lite gott, så today blir det jordgubbar doppade i choklad! Godaste godiset ever (:


isor & frigga.


Lillasyster Matilda


Matilda


pappas underbara chokladsås (H)

TURKIET !

Nu har pappa köpt biljetter tooo Turkiet! Hoho , så den 29/8 drar jag babes!

och jag ska packa ner Yami i min handväska. (:


lite bilder.


stamkund till den här sjön.


Nilleee


det har vart fiiint vädeer .


ärligt talat kommer jag sakna jobbet. Det var ju sista dagen idag.


sötnosarna!


min gangsterpappa (:

en ängel.

Heeey boys n' girls! (:

Är hemma nu. Var nere och badade med Nathalie, Stefan, Nille, Sandra och Linus (nathalies & nilles småsyskon). Tog bara ett snabbt dopp och simmade ut till flytbryggan sen tillbaka. Men det var ganska skönt?

Sen kilade jag och Nille hem till mig och väntade på mamma. Eftersom hon ska hämta mig. Så länge så städade jag mitt rum. Och fick ett paket också. Ett playboyöverkast till kudde och täcke (: Nu blire bara o skaffa fram dom där playboykuddarna! Sen blire finfint!

Nille kilade hem och duschade, eftersom mamma åkte till Etuna och köpte en soffa, så hon kommer efter det. Nu sitter jag bara och lyssnar på musik, tänker igenom allt och väntar på min kära mor (:


Im home!

Är hemma nu, kom hem lite senare eftersom jag vart ute med Nille en stund. Han kom och hämta mig på dagis :$ :D

Men nu ringde han mig och fråga om jag ska med ner till badet, och självklart är jag underbar och följer med!

så skriver sen! PUUUUSS

looove it.



men vad tycker ni då? Läppen eller ögonbrynet? (:

och aldrig att jag tar ut den i tungan och i navlen, kommer gråta den dagen dom åker ut.

piercing

Yami ska ju få pierca sig om två veckor, det är något jag också skulle vilja göra igen. Och då blir det en 5:e. Eftersom jag först tog i näsan, sen i ögonbrynet, sen i naveln, sen i tungan. Nu har jag bara i naveln & tungan kvar. And i love it!

Men funderar på att ta i ögonbrynet igen? Eller överläppen, på sidan. Som alla säger är fjortispiercing you know? Men vilket tycker ni? (:


Där ni vet? Nu är det inte jag på bilden då.. Och jag vill ha en rosa diamant där.

Yami och Jag. Haha samma kväll som vi tog dom (:

eller i ögonbrynet? Ska ha någon bild på mig när jag har i ögonbrynet, men hinner inte leta efter den nu, måste rusa till jobbet!

puss!

hahaha

Fick brev idag. Och ni vet att jag har pratat om förut att byta till HR i Eskilstuna? Men lärarna och Syv i min skola som jag går i nu sa alltid att jag aldrig kommer komma in o blabla.. Dom sa i princip att det var omöjligt för mig att komma in på den skolan.

Men jag chansade. Jag gav inte upp. Så jag bad Syv skicka in en ansökan till Eskilstuna, Rinmangymnasiet. Syv satte in mig i en reservgrupp. Eftersom jag inte är 93 och söker så hamnar jag längre ner i listan, sen bor jag inte i eskilstunas kommun, så då hamnade jag ännu längre ner på listan. Sen hamnade jag ännu längre ner eftersom min ansökan kom in försent. Så jag hade en väldigt liten % att komma in med. Hamnade i den gruppen som låg längst ner på listan.

Ingen trodde att jag skulle komma in. Men kolla här.. Jag öppnar brevet jag fick. And guess what? JAG BLEV INTAGEN TILL HR I ETUNA! Hahahaha suck on that bitches!  ni ser.. man ska aldrig sluta tro på sig själv (:

Men nu lär jag väl tacka nej till de erbjudandet eftersom jag ska jobba i kök i ett år. Och det kommer jag dö av. Sen vill jag inte gå om, eftersom då måste jag börja i 1:an igen. Så blir väl flen iaf.. Men ville bara berätta :*


otroligt.

Dagen började helt fel. Hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig, sen hade inte pappa skrivit på papprerna som jag bad han skriva på redan igårkväll. suuuck. Sen kunde han inte gå ner och lämna papprerna själv på dagiset i eftermiddag. Alltså det är såna där papper som man skriver på om tystnadsplikt och ett lönepapper så jag får min lön. Och jag vill ju åka till Etuna med yami så jag kan köpa en bikini, men det kan jag ju inte göra om inte min far ställer upp och går ner dit själv. Men pappa fick som han ville, han slapp gå den jääätte jäätte "långa" vägen dit. Men nu ringde min bror mig och sa att han kunde fixa det. Tack Tack Tack min älskade bror!  <33

Idag har det varit sjukt varmt! Skönt :) Inget speciellt som hänt på jobbet. Eller aah.. Mycket händer, men skriver inte ut det här på bloggen. Tystnadsplikt you know!

Bussen till Etuna går 15:20, sen är vi där en timme eller en halvtimme, sen åker vi tillbaka till Malmköping. Och Yasemin är wunderful som följer med mig! <3 älskar dig.

nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig .. Skriver senare.

mikaloove to everybody! (:

underbart.

Godmorgon snygging! (H)

Vaknade för ett tag sen. Nu sitter jag och försöker trycka i mig en macka till frukost. Men fyfan va äckligt det är med frukost. Sällan jag kan äta så här tidigt. Men vill få i mig en macka iaf, för hatar att springa runt på jobbet och ha skit ont i magen. Men men.. Intressant? Hahha (:

Igårkväll så gick jag ut för att sociala med Rikard & Nille. Vi va ute, gick och kolla på fotboll och chillade bara. Sen gick jag iväg för att möta Yami. Men på vägen dit stötte jag på Sandra. The Blondietwin. Det var trevligt och det var längesen! Sen så fortsatte jag min lilla väg till Yami. Vi kilade ner till sjön och satt där ett tag och snackade skit och skrattade (: haha! Nille & Rikard satt där också. And sorry, tog inga bilder igår. Sen gick jag och Yami till affären, sedan fortsatte vi hem till henne. Vi tog en flaska cola och en filt med oss ut. Först skulle vi ju cykla på hennes flashiga cykel, men den va lite broken! Hahaha , men vi testade att cykla på den. Men det gick inte direkt bra. Så vi lämna tillbaka cykeln och gick och satte oss på filten o myste!

Sen gick vi hem till Yami igen, satt i soffan och sociala med hennes mamma.

Nu hinner jag inte skriva nåt mer! måste skynda mig, ses efter jobbet mabyyy! <33


im going out!

nu har jag dragit på mig lite smink och bytt kläder. Nu kilar jag ut! (:



min jeansjacka idag igen. but i love it!

haha


Bild: Thailand 07.

men förstår inte.. Vart nånstans är jag lik mina två helsyskon? :| Hahaha! Och fan va jag vill åka tillbaka till thailand, men hoppas att turkiet blir av nu i augusti!

det är lätt att vara efterklok.


Hm.. Sitter och funderar igen på om jag ska åka till Bettna ikväll eller inte? Det blir så sjukt jobbigt när man börjar jobba klockan 9. Då måste jag liksom gå upp 05:30. Och orkar jag slösa massa pengar på att först åka dit och va vaken hemma i någon timme, sedan gå och lägga mig. Sen åka till Malmköping direkt på morgonen? Hm..

Funderar på om jag istället ska åka dit efter jobbet på fredag. Eftersom varken pappa eller mamma orkar köra mig. Sen sova där hela helgen. Tror jag gör så istället. Det är ju bara torsdag och fredag kvar. Sen kommer jag maaammiii! <3 saknar dig som fan, mamma.

Men vad ska jag göra nu? Hm.. Mycket "hm". Haha! Neee men jag kilar väl ut senare ! (:


haha en dålig bild på mig och Zeno. Men ni vet ju hur vi ser ut! ;D

<3

"Du har förändrats mycket på sista tiden, men bara till det bättre. Du försöker verkligen ta tag i skolan och du försöker verkligen med allt. Fortsätt att kämpa på och låt INGEN trampa ner dig på vägen. <3"

sån underbar kommentar från Linda i våras när vi gick i skolan alltså. Synd bara att skolan inte såg förändringarna. Men i höst, då ska jag sätta mina mål och fokusera på skolan till tusen. Ska ta igen allt. Ska inte ge upp den här gången.

så jag lever idag.

Kom precis hem! Eller aah.. Vart hemma ett tag nu. En hel halvtimma faktiskt. Inget speciellt som hänt på jobbet idag?

Eller jag fastnade i ett träd... Barnen lyckades få upp mig i ett högt träd. Självklart så var jag ju tvungen att pröva o klättra upp i trädet. Men jag fastnade högst upp. Satt där ett tag. Barnen stod där nere och skrattade, men sen när dom märkte att jag menade allvar med att jag inte kommer ner så skulle dom komma upp och visa mig hur man gör medans vissa barn stod där nere och var beredda på att ta emot mig. Sen såg jag Martina gå på andra sidan vägen, alltså jag såg henne bakom buskarna eftersom jag var så högt upp, så jag ropade på henne och låtsades att allt var bra uppe i trädet. Men hon skrattade, sa hej, sen skakade hon på huvudet och tänkte säkert "Så tysikt henne". hahaha men jag älskar dig endå martina (: Efter ett tag så tog jag mig an modet och hängde mig i en gren, sen släppte jag och föll pladaskt ner på marken.

Och aldrig att jag går upp dit igen. Och aldrig ska jag reta barnen för att dom inte vågar hoppa ner eller säga till dom: "Kommer du upp kommer du ner!"

Idag drar jag till Bettna också.. Får se när jag åker! Men skriver sen. PUUUUUUSS

RSS 2.0